Best2serve Omdömen 3 169

TrustScore 3.5 av 5

3,4

Min skrivare 7740 slutade plötsligt scanna, men kunde skriva ut Var tvungen att köpa support för att få reda på felet, vilket jag tycker var tråkigt att behöva betala 260 kr för det då maskinen var... Se mer

Bra support av Best2Serve men… Tyvärr sjunker HP som företag än mer i mina ögon då de tagit bort alla drivrutiner till lite äldre datorer. Hade Volvo, BMW etc gjort som HP hade de snart gått i... Se mer

När jag skulle aktivera abonnemanget så fungerade det inte vilket tog ca en vecka att åtgärda. Licensmodellen känns också omodern och en stor nackdel för privatpersoner och småföretag där man måste te... Se mer

1. E-handel
  2. Programvarubutik

innovative HP partner specialized in selling digital services for HP computers and printers. In co-operation with HP's European Customer Service organization, we strive to offer the most relevant solutions based on your needs either if you are a home-user or a small business. Our product catalog consists HP Care Packs, HP repair services, HP technical phone support, Home & Office licenses for Absolute and both Small Business Security and LiveSafe antivirus software of McAfee. Our goal is to provide our customers with a complete selection of HP support services and HP products while granting a safe online shopping experience and excellent customer service. At Best2Serve you can benefit from our expertise and long lasting partnership with HP.

3,4

Medel

TrustScore 3.5 av 5

3 tn omdömen

Har besvarat 91 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

HP tigger om omdöme precis som jag får…

HP tigger om omdöme precis som jag får extre besvär med datorn. De har tydligen inte koll på vilka de tigger om recensioner från.

Dessutom kunde de inte hjälpa mig. Det enda de lyckades med var att ge mig mycket extra arbete som inte löste problemen.

15 mars 2026

Svar från Best2serve

Vi beklagar verkligen att du inte är nöjd med den service du har fått. Vi kommer att informera HP:s tekniska support om din feedback så att detta inte händer igen i framtiden.
Best2Serve

Krasch

Ca. 1 månad innan första garantin gick ut så krachsde pc.n. jag fick hjälp av support vad jag behövde göra och det hjälpte, Tacksam.

28 augusti 2025

Bra tjänst

Betalningen fungerade bra men sen att man inte kunde få hjälp med att reparera datorn är väl en annan sak. Den hade nämligen gjort sitt och var bortom all lagning.

13 oktober 2025

Hej.jag vill att ni betaler omedelbart tillbaka 264,37 SKR

Hej.jag vill att ni betaler omedelbart tillbaka mina pengar, eftersom ni gjorde ingenting. Jag fick anlita andra personer, för att få igång min skanner.

3 juli 2025

Bästa Artell,

Tack för ditt meddelande. Vi har annullerat och återbetalat din beställning i enlighet därmed.
Pengarna kommer att krediteras ditt kreditkortskonto inom cirka 10–12 arbetsdagar.
Tack för din förståelse.

Supportavdelningen
Best2Serve [officiell HP-partner]

HP var snabba att svara på telefon och mycket hjälpsam

HP var snabba att svara på telefon och fick bra hjälp med problemet i Windows 11, tyvärr fick jag om installera datorn men fick hjälp hur det också skulle göras så nu har jag en USB sticka att använda om det händer igen.
Bra av supporten att återknyta veckan efter hur det gått med om installationen - Tack!

17 juni 2025

Betal-rutiner

Skaffa en svensk bank-kontakt! Till att börja med tog det flera dagar efter att jag betalat, innan betalningen visade sig i ert system, om den nu någonsin gjorde det. Jag väntar fortfarande på att få tillbaka mina pengar, efter att ha begärt återbetalning. Det skall inte behöva ta tre veckor eller mer att ordna en återbetalning. Ordna era överföringar till Holland själva och låt inte era kunder stå för dem.

4 april 2025

Bästa herr Recensioner,

Tack för ditt meddelande.

Vi har nu avbrutit din beställning och genomfört återbetalningen i enlighet med detta. Beloppet kommer att krediteras ditt bankkonto inom cirka 4 arbetsdagar.

Tack för din förståelse.

Kundsupport
Best2Serve

Bra support av Best2Serve men…

Bra support av Best2Serve men…

Hade Volvo, BMW etc gjort som HP hade de snart gått i konkurs. Att inte ha viktiga reservdelar till en 7 år gammal bil är riktigt uselt.

17 april 2025

Jag saknar det utlovade beviset som ni…

Jag saknar det utlovade beviset som ni utlovade att skicka till oss med vanlig post.

MVH
Lilytown AB
Vrångens gränd 10b
78392 Stora Skedvi

15 april 2025

Hej Håkan,
Vi kan se att du köpt ett Carepack den 15 April och informationen blev skickad till den mail adress du angav i ordern.
Det kommer således ingen information på vanlig post.
Det kan dock ta några dagar innan Carepacket blir sýnligt i systemet.
Skulle du ha några fler frågor är du Välkommen att kontakta oss på www.best2serve.com
Vänligen
Andy

Bästa!

Från första kontakten med HP support, upphämtning och leverans hur smidigt som helst! Teknikerna som skötte arbetet gjorde ett fantastiskt jobb. Tack!

28 mars 2025

Ingen service överhuvudtaget

Ingen service överhuvudtaget, betalade service men fick ingen - katastrof är bara förnamnet. Blev en ny skrivare istället

24 mars 2025

Hej Magnus,
Vi beklagar att du inte fått den hjälp du betalat för. Det vore bra om du kontaltade oss så vi kan återbetala dig för detta.
Du kan antingen ringa till supporten på tel: 08 51 99 30 85 eller kontakta oss på Best2serve från denna sida: www.best2serve.com.
Där längst ner på sidan har du alternativet kontakt.
Du kan då maila oss, så svarar vi så fort vi kan och kan återbetala dig.
Vänligen,
Team Best2Serve

Ingen i Sverige svarade i telefon

Ingen i Sverige svarade i telefon, någon gång och jag ringde alla tider på dygnet - och jag hade köpt telefonsupport. En telefonsvarare hänvisade till er hemsida ( som är gratis) där jag redan försökt själv. Men det är ju omöjligt att söka själv när hemsidan inte hittar min skrivare, över huvud taget. Ändå är det en skrivare som är hel och fungerar.
Det som var bra är att jag fick idén att trycka på 9 för support in English och en dam i Tunisien lade ner all sin tid och kunskap på att sakta men säkert gå igenom alla steg för att hitta min skrivare, få den att ”prata med” min nya dator och fungera helt perfekt med uppdaterat Certifikat. Hon var värd 5 stjärnor, den Svensks obefintliga supporten 0 stjärnor.

12 februari 2025

Mikael som jag pratade med återkom när…

Mikael som jag pratade med återkom när han sa att han skulle återkomma, var tydlig och pedagogisk, såg till att mitt problem löstes samt återkopplade för att se att mitt problem inte kom tillbaka.

27 januari 2025

Utebliven leverans efter att ha köpt Erbjudandet att förlänga tjänsten kom…

Erbjudandet att förlänga tjänsten kom som ”pop-up” i datorn - bra

Köpte, betalade och sen började strulet och oförmågan från HP att svara

Till denna dag har jag fortfarande inte mottagit något garanti bevis eller verifikation att den köpta tjänsten är registrerad och funktionell

Fortfarande dyker det upp i datorn erbjudande att köpa förlängd garanti

Överväger anmäla för bedrägeri eller är HP numera helt oförmögna?

5 november 2024

Hej Öbo,
Vi beklagar att du inte fick den hjälp du behöver.
Ringer du supporten på tel: 08 51 99 30 85 kan de hjälpa dig.
Om du går till: https://support.hp.com/se-sv/check-warranty
Du kan se din garanti där.
Hoppas detta hjälpte dig.
Självklart vill vi att du ska vara nöjd med din produkt.

Vänliga hälsningar
Andy
Kundsupport Best2Serve

Inte bra!

Hej. Jag fick lägga ca. 3 h på att komma fram, blev debiterad för att nå kundsupport och fick där ingen hjälp.

17 oktober 2024

Hej Nilkas,
Vi beklagar att du inte fått den hjälp du betalat för och att du inte är nöjd.
Ibland kan det vara ett väldigt tryck på vår support som ger långa köer.
Vi kommer att återbetala dig för din support eftersom du inte fått den hjälp du betalat för.
ha en bra dag!
Vänligen