Best2serve Omdömen 3 169

TrustScore 3.5 av 5

3,4

HP var snabba att svara på telefon och fick bra hjälp med problemet i Windows 11, tyvärr fick jag om installera datorn men fick hjälp hur det också skulle göras så nu har jag en USB sticka att använd... Se mer

Min skrivare 7740 slutade plötsligt scanna, men kunde skriva ut Var tvungen att köpa support för att få reda på felet, vilket jag tycker var tråkigt att behöva betala 260 kr för det då maskinen var... Se mer

Bra support av Best2Serve men… Tyvärr sjunker HP som företag än mer i mina ögon då de tagit bort alla drivrutiner till lite äldre datorer. Hade Volvo, BMW etc gjort som HP hade de snart gått i... Se mer

När jag skulle aktivera abonnemanget så fungerade det inte vilket tog ca en vecka att åtgärda. Licensmodellen känns också omodern och en stor nackdel för privatpersoner och småföretag där man måste te... Se mer

1. E-handel
  2. Programvarubutik

innovative HP partner specialized in selling digital services for HP computers and printers. In co-operation with HP's European Customer Service organization, we strive to offer the most relevant solutions based on your needs either if you are a home-user or a small business. Our product catalog consists HP Care Packs, HP repair services, HP technical phone support, Home & Office licenses for Absolute and both Small Business Security and LiveSafe antivirus software of McAfee. Our goal is to provide our customers with a complete selection of HP support services and HP products while granting a safe online shopping experience and excellent customer service. At Best2Serve you can benefit from our expertise and long lasting partnership with HP.

3,4

Medel

TrustScore 3.5 av 5

3 tn omdömen

Svarar vanligtvis inom 48 timmar

Jag betalade för att bli uppringd och…

Jag betalade för att bli uppringd och få support på svenska. Ingen har hört av sig ännu, nu har det gått två veckor... Jag har försökt få kontakt för att kräva pengarna tillbaka men får ingen som helst återkoppling från er trots flera försök. Jag har nu löst problemet genom att kassera skrivaren och köpt en ny. Så besviken på tjänsten!!

30 juni 2023

Hej Helena,

Vi kommer självklart att betala tillbaka den avgift du betalde för att ringa in till våran support.

HP Support

Otroligt långsamma

Tog en otroligt lång tid att få återkoppling från dem, och det gick inte att kontakta dem, dvs de svarade aldrig.

20 juni 2023

Hej Fredrik,

Vi beklagar att det har tagit mer tid än förväntat.

Vi ser att du har varit i kontakt med oss och kommer att ringa dig idag för en uppdatering till den service du köpte.

HP Supporten

Ni ska vänta med att be om omdöme tills…

Ni ska vänta med att be om omdöme tills problemet är löst Ärendet påbörjades 06-12 och är fortfarande inte löst 06-26

26 juni 2023

Svar från Best2serve

Tack för din feedback angående detta.
Vårat system skickar automatiskt ut dessa efter ett tag och vi är tacksamma att du tog dig tid att svara.
Om du känner att det finns mer feedback att ge efter ditt ärende, så har vi alltid ett ”kontakta oss” fomulär som du kan fylla i på våran hemsida.

851993085 som gick till supporten

Numret som gick till supporten ringde jag i 3 dagar. Kom inte fram. Linjen upptagen. Fick fram ett annat nummer o kom till en växel som vänligen kopplade fram mej till Joel i Brålanda som löste mina skrivarproblem.

2 juni 2023

Min skrivare 7740 slutade plötsligt…

Min skrivare 7740 slutade plötsligt scanna, men kunde skriva ut
Var tvungen att köpa support för att få reda på felet, vilket jag tycker var tråkigt att behöva betala 260 kr för det då maskinen var mindre än två år
Den fick omdömet hårdvarufel, så jag fick slänga apparaten då scanningen var huvudsyftet med mitt inköp och köpa en ny maskin
Ni borde öppna för möjlighet att kunna maila in frågor

1 maj 2023

Hej Jan,

Då resultatet av felsökningen var att ett hårdvarufel upptäcktes som inte kunde lösas över telefon, så kommer beloppet att återbetalas.

Tack för ditt förslag angående kontaktkanaler till HP Support.

Vi rekommenderar dig att utforska alla möjligheter att komma i kontakt med oss; t.ex. WhatsApp och Chat finns som möljghet för engelspråkiga kunder.

HP Support

Snabb och proffsig hjälp

Jag har fått snabb och proffsig hjälp gällande HP skrivaren av en duktig och pedagogisk tekniker.
Det var lätt att få kontakt vilket kändes bra.
Tusen tack Marwin för din hjälp- du är bäst. Jag kan absolut rekommendera

14 mars 2023

Priset var satt till 360kr +30% rabatt…

Priset var satt till 360kr +30% rabatt =252kr enligt annonsen.
När betalningen gjordes togs priset i 40,46 euro =451kr dvs 199kr för mycket.Nu svarar ni väl likadant som förra gången att det inte är ni som ombesörjer betalningar men det är ju ni som har kontakt med dem jag kan inte engelska så ni förstår hur frustrerad jag är.

11 januari 2023

Svar från Best2serve

Vi hoppas att vi kunde lösa detta ärende på ett tillfredställande sätt genom våran återkoppling till dig.

Tack för att du använder våra tjänster.

Ha en fortsatt fin dag.

Jag blev vänligt bemött som kund

Jag blev vänligt bemött som kund . Återkommer gärna om jag ser behov.
Supporten från HP kan inte vara bättre. Blev också uppringd av kunnig handledare. Jag fick instruktioner att hjälpa till med att lösa problemet . DET TACKAR JAG FÖR.
MVH Rune Wallgren

13 december 2022

jAG BETALADE 264,37 för support men jag…

jAG BETALADE 264,37 för support men jag behövde inte anlita er, jag fixade problemet själv. jag har påpekat två gånger via mail att jag vill ha mina pengar tillbaka. Jag skall väl inte betala för något jag inte erhållit. Detta tycker jag är väldigt dåligt av er. Jag har varit i kontakt med ARN. Väntar på svar och återbetalning,
Hälsningar: Antero Ijäs Nilsson Skolgatan 4 28931 Knislinge

23 november 2022

Svar från Best2serve

Beklagar sent svar. Vi har påbörjat en återbetalning, och dina pengar kommer att finnas tillgängliga på kontot inom 10 arbetsdagar.

Problemet är inte löst

Problemet är inte löst. Jag väntar och väntar och väntar...

23 november 2022

Svar från Best2serve

Vi har idag försökt att komma i kontakt med dig, men tyvärr lyckades vi inte nå dig.
Vi kommer att försöka att nå dig under nästa vecka för att hjälpa dig med de frågor som du har. Om du inte finns tillgänglig under den tiden som har angetts i mejlet, så ber vi dig att svara tillbaka med en tid som passar dig bäst.