Woensdag wastafel en onderdelen om hem compleet te maken, zodat hij gelijk gemonteerd kan worden. Dag erna alles bezorgt. Helemaal top, goed verpakte wastafel met dik bubbelplastic. Totaal wel meerd... Se mer
Företaget har svarat
We werden door een vriendin geattendeerd op Badkamerwinkel.nl voor de aanschaf van onze badkamer. We zijn vanuit het midden van het land naar Wateringen gereden met hoge verwachtingen. Deze verwachtin... Se mer
Företaget har svarat
Afgelopen maand hebben we sanitair uitgezocht voor onze badkamer. Aangezien de loodieters dezelfde week nog wilden beginnen gelijk alles besteld wat we nodig waren. Van inbouwdelen tot aan kranen... Se mer
Företaget har svarat
Ervaring was goed, had per ongeluk 2 douchegoten besteld terwijl ik er maar 1 nodig had. Gelijk gemailt en kreegf ff later gelijk antwoord dat ik de 2de kon opsturen of naar een dichtsbijzijnde winkel... Se mer
Företaget har svarat
Bij Badkamerwinkel.nl vind je alles voor je badkamer. Alle A-merken, standaard laaggeprijsd. Bestel online, of in één van onze winkels.
Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Svar från Badkamerwinkel.nl
Zending bleek slechts één van de twee eenheden te bevatten (bedieningspaneel toilet en toebehoren). Wegens door omstandigheden late melding moest ik tweede eenheid nogmaals voor de helft betalen. Grrrr

Svar från Badkamerwinkel.nl
Goede spullen voor een goede prijs en supersnelle levering

Goed spul
Prijs kwaliteit prima
En Snelle levering
Meer moet dat niet zijn "toch " ?

Svar från Badkamerwinkel.nl
Goed te woord gestaan door Peter. Nadat hij een foto en de maten had, kreeg ik binnen een paar dagen bericht dat ik het kraantje af kon komen halen.
Het verwijderen van het oude kraantje en het monteren van het nieuwe kraantje ging zeer soepel.
Dus, hartelijk dank aan Peter van Papenrecht voor zijn adviezen en afhandeling van mijn aankoop.

Svar från Badkamerwinkel.nl
In de middag een pakking besteld, verzenden naar hun winkel is gratis
Volgende ochtend rond 11 uur bericht dat ik mijn bestelling kon afhalen
Super

Svar från Badkamerwinkel.nl
Ik heb eind vorig jaar oa een aankoop gedaan van een Sub top badkameronderkast en afdekplaat voor de verbouwing van de badkamer.
Aangezien ik eerst wilde wachten totdat alle items voor de verbouwing binnen waren zodat de aannemer door kon gaan zijn de spullen pas in februari dit jaar geplaatst. Ik had natuurlijk wel alles op beschadigen gecontroleerd toen ik het binnenkreeg.
Vwb de leveringen ging er ook al het eea mis: ik zat te wachten op een transporteur maar die kwam niet hoewel zij een dag van te voren een mailtje hadden gestuurd met daarin de tijd waarin ze zouden verschijnen. Ik belde de transporteur; iemand had de glazen douchedeur en zijwand laten vallen en die waren dus kapot.....Het had ook wel aardig geweest als badkamerwinkel gerageerd zou hebben uit zichzelf...maar daar moest ik dus zelf achteraan.....erg slordig. Uit de reviews blijkt dat ik de enige niet ben die niet of slecht op de hoogte wordt gehouden mbt de leveringen.
De eerdergenoemde afdekplaat(spaanplaat met fineer) begon 6 maanden na montage op de kanten op te zwellen. Ik diende vorige week een klacht in en kreeg als antwoord dat ik de afdekplaat na ieder gebruik droog diende te maken.....wat ik al die tijd netjes gedaan had en merkte op dat dit wellicht een fabricagefout was en er ten tijde van het fineren al vocht in de spaanplaat aanwezig geweest was waardoor de lijm aan de kanten los is gelaten of er iets misgegaan was met het verlijmen van de fineerlaag.
Volgens Badkamerwinkel en de fabrikant Sub kon dit niet. Men hield voet bij stuk maar 'uit coulance'.....(hoe verzin je het....je verkoopt rommel en dan geef je je klant de schuld zonder een expert te laten kijken)stuurde men een nieuwe afdekplaat, deze kwam ook weer onbeschadigd aan.
Maar kosten vergoeden omdat de oude afdekplaat vervangen moet worden door een nieuwe....daar begint Badkamerwinkel of Sub niet aan.
Bij deze nodig ik beide partijen uit om een onafhankelijke expert een oordeel te laten vellen.
Ik ben bang dat geen van beide partijen hierop ingaat omdat er dan wellicht blijkt dat ik gelijk heb en ik zal eisen dat ik ook de kosten van vervanging en montage kan declareren bij Sub of Badkamerwinkel.
Conclusie; beide partijen ontlopen hun verantwoordelijkheden.
Ik zal geen produkten van Sub meer aanschaffen en ook met Badkamerwinkel doe ik geen zaken meer.
Naast badkamerbenodigdheden verkoopt zowel Sub als Badkamerwinkel ook nog flauwekul en kletskoek!
Aangezien ik het een knappe prestatie vind om dit soort onzin te bedenken krijgen ze van mij 5 sterren. Helaas kan ik er niet meer geven.
Inderdaad is eea opgelost, het is alleen jammer dat er in eerste instantie zo omheen wordt gedraaid door badkamerwinkel en de fabrikant, dit is zonde geweest van de geinvesteerde tijd.
Ik blijf echter bij mijn standpunt over Sub en Badkamerwinkel.....

Svar från Badkamerwinkel.nl
Snelle levering, keurig verpakt en een nette prijs!

Svar från Badkamerwinkel.nl
Prima prijzen, snelle levering en goede communicatie.

Svar från Badkamerwinkel.nl
Snelle levering zoals beloofd en produkt zoals beschreven top

Svar från Badkamerwinkel.nl
Alles werd op tijd geleverd en correct afgehandeld

Svar från Badkamerwinkel.nl
Prima product, snelle levering. Wel even controleren op bramen bij de waterinlaat anders lekkage.

Svar från Badkamerwinkel.nl
Perfecte levering, ‘s avonds besteld en de volgende middag geleverd. Product als beschreven en goede passing. Dank en complimenten 👍

Svar från Badkamerwinkel.nl
Ik was al een tijdje op zoek naar zulke kranen en vond ze voor een hele mooie prijs op badkamerwinkel.nl. Helaas zag ik dat ik beter net wat langer had gewacht want dat de prijs nog gezakt was. Het product werd geleverd op de dag zoals voozien, goed en netjes ingepakt. Ik heb de kranen dan ook meteen geinstalleerd en ze zijn perfect.

Svar från Badkamerwinkel.nl
Uitstekende communicatie en goede verhouding prijs/kwaliteit.

Svar från Badkamerwinkel.nl
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.