Babynatura Omdömen

TrustScore 4 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Twee hele mooie zoutlampen ontvangen. Blij met de uitstraling en kwaliteit ervan. Eén van de lichtbronnen was tijdens het vervoer kapot gegaan, maar dit werd netjes afgehandeld en een nieuwe ontvangen... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

PAS OP OPLICHTERS!! Bestel hier asjeblieft niks. Wees gewaarschuwd. DHL heeft bestelling nooit ontvangen. Baby natura beweerd dat zij dit verstuurd hebben want hebben een verzendcode. 2 weken lat... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

J'ai passé une commande sur ce site (baby Natura NL), j'ai bien reçu toutes les confirmations de commande et le paiement a été prélevé de mon compte. Le vendeur a même créé un numéro d'envoi c... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een aantal weken geleden hier mijn 1r bestelling gedaan. Eigenaar nam de tijd met mij mee te denken en attendeerde me zelfs op 'toevoegen aan bestelling' toen ik nog een artikel wilde bij bestellen. H... Se mer

Företagsinformation

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 55 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

25 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Slechte klantenservice

Slechte klantenservice! Totaal niet oplossingsgericht.

De ketting zou veilig zijn speciaal voor kinderen maar helaas! Mijn zoontje heeft hem kapot getrokken, zo sterk zijn die kindjes nog niet. Op het moment dat ik hierover mail, kan ik het zelf maar maken, geen oplossing vanuit hun niets.. gevraagd of zij een nieuwe kunnen opsturen. Nee hoor, ik kon het zelf wel maken.

Ongelofelijk!! En op het moment dat ik vraag of ze toch niet iets kan betekenen omdat ik het anders hierop zou zetten hoe ze met klanten om gaan geeft ze aan dat ze zich niet laat bedreigen. Wauw! Kinderachtig zeg!

Dat is toch geen klantenservice??

9 september 2024

Beste,

Jammer om te lezen dat je destijds niet de service hebt ervaren die je had mogen verwachten.

We willen hierbij graag vermelden dat deze bestelling is geplaatst voordat wij Baby Natura hebben overgenomen. Sindsdien hebben we onze klantenservice en werkwijze volledig vernieuwd, waarbij we veel waarde hechten aan persoonlijke service en het vinden van een passende oplossing voor onze klanten.

Het spijt ons dat je met deze ervaring bent achtergebleven. Hoewel we deze situatie helaas niet meer kunnen veranderen, hopen we dat jij en toekomstige klanten zullen ervaren waar wij ons iedere dag voor inzetten.

Super slechte klanten service , valse info , incompleet

Een kleurrijke vertelling in wol bleek PLASTIC te zijn.😳
Wat een misleiding.😡

Eigenaar reageerde onverschillig , " foutje" op de site.

En de raamhanger bleek niet te kunnen hangen : geen hangsysteem bijgeleverd.
Dus onbruikbaar

Ze zou het alsnog opsturen ...je raadt het al : nooit aangekomen.
Tot 2x toe:
" is verdwaald in de post" aldus eigenaar.

Welnu : alle post wordt aangekondigd in de Post app.
Je raadt het al : beide " naleveringen" zijn nooit aangekondigd in de Post app.

Deze mevrouw liegt gewoon!

Super slechte, frustrerende ervaring.
Nodeloos veel geld kwijt.

KOOP HIER NIET.

25 juli 2024

Oplichterij

Ook hier een drama. Ik had netjes betaald. Geld was ook van mijn rekening afgeschreven. Ik kreeg maar geen bevestigingsmail. Toen ben ik contact gaan opzoeken en kreeg ik alleen de opmerking: de betaling is blijven hangen. Punt.
Vervolgens heb ik haar de bewijzen gestuurd van de afschrijving. Maar ik moest het volgens haar maar met de betalingsdienst zien op te lossen. Volgens de betalingsdienst is de betaling gewoon gelukt, dus zij kunnen mij niet helpen. Vervolgens wéér contact met mevrouw opgezocht en je raad het natuurlijk al: Nergens meer een reactie op.
Ik ben dus mijn geld kwijt. Uiterst slechte service!

25 april 2024

Order never received

Order never received and company refusing to do anything about it, they claim that a « complaint » has not been entered within 10 days … it is ridiculous. Company to be avoided

16 februari 2024

Belabberde ‘klantenservice’

Nogal dure overall gekocht & na 2 maanden zit d’r al een mega gat in. Dit terwijl mijn kindje nog niet kan lopen en dit dus niet zelf gedaan kan hebben.. het is dus geen goede kwaliteit of slecht genaaid. Ik neem contact op via whatsapp en krijg alleen de vraag terug ‘ is deze al gedragen of zo uit de verpakking?’ Ik antwoord direct naar krijg geen antwoord meer. Is dit jullie klantenservice? Heel slecht.

13 december 2023

Hi Manouk,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ongelooflijk ouderwetse en totaal niet…

Update: na ruim een maand nog steeds geen geld retour. Ongelooflijk ouderwetse en totaal niet coulante klantenservice.

Avoid at all cost.
Normaal zou ik zeggen support your local kleine winkels maar deze onsympathiek winkel zou ik zeker over slaan. Totaal waardeloze en niet-realistische service.

6 november 2023

Onwijs slechte service

Onwijs slechte service. De armatuur van mijn Zoutsteen lamp was defect een op de andere dag. Ik mocht zelf een nieuwe armatuur bij Anouk bestellen en ook nog de 5,00 euro aan verzendkosten betalen. Ik heb aangegeven dat het klantvriendelijker zou zijn als de armatuur als een service zou verzenden, tevreden klanten zijn ook wat waard. Dit zat er niet in en er werd ook niet meer gereageerd. Denken niet oplossingsgericht na of klantvriendelijk.

11 december 2022

Hi Rowena,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte service, niet oplossingsgericht.

Het pakket was niet geleverd en zoek geraakt door de bezorgdiensten. In plaats van een oplossing bieden werd ik afgewimpeld met maar 3 weken moeten wachten of het nog terecht kwam en dan kon ik opnieuw mijn geld terug vragen of de zending opnieuw laten versturen.
Hiernaast krijg je graag of zelfs geen reactie via mail en Whats app. Alles valt en staat bij service en communicatie en dat is hier dramatisch.

13 november 2022

Beste Ash,

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Lamp explodeerde, babynatura doet niks

Kocht lampjes voor mijn zoutlamp, echter wanneer ik deze indraaide en aanzette explodeerde deze 😨

Meerdere malen geprobeerd om contact te zoeken, maar ben keihard genegeerd door de klantenservice.

Ronduit shockerend.

7 oktober 2022

Beste Renee,

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.