Waardeloos bedrijf. Dit is een Dropshipping bedrijf. Ze doen NL aan, maar laten leveren vanuit China. Niet de kwaliteit zoals aangegeven. Dropshipping is niet verboden, maar deze bedrijfjes moete... Se mer
Alterium
Det här tycker kunderna
Niets daar bestellen! Product besteld, gel nagel stickers die met een lamp hard zouden worden. Ivm tevredenheid garantie dacht ik, proberen waard. Ook goede reviews op hun website. Maar het pr... Se mer
Tot mijn verbazing vandaag toch een levering ontvangen. Het gaat om easy-nails, nagelstickers welke uitharden (door acrylaat of gel) onder uv-lamp. Hiervoor 34,95€ betaald. Het product komt totaal... Se mer
Eigenlijk wil ik geen ster geven aan dit bedrijf... Na 2 weken nog steeds geen levering. Eerst wel reactie van klantendienst, dat ze leveren na 7 à 10 dagen. Daarna geen reactie meer. Trackingco... Se mer
Waardeloos bedrijf, komt hun plichten niet na. Gemeld bij ACM
Dropshipping is niet verboden, maar deze bedrijfjes moeten wel aan hun plichten voldoen, bv door het informeren van consumenten en zo niet: dan zelf producten retour moeten nemen. Dit doen ze niet, ze sturen doodleuk een retouradres in China.
Hun website is nu ook gewijzigd naar Beauty Rituals. Heel vreemd
Ik heb ze gemeld bij ACM, voor schending van consumentenrechten. Hopelijk doen meer mensen dit en worden ze op hun vingers getikt.
Ze leven de regels niet na, maar ook hun eigen voorwaarden niet. Heb ze vandaag g op meerdere artikelen met rechten en plichten gewezen en het feit dat ik ze bij ACM ga melden. Ben benieuwd of er nu een tegemoetkoming volgt.
Oplichters
Ik had een paar zetjes nagels + een gratis lampje besteld. Het lampje deed niks en de nagels werden niet hard, zoals werd beloofd. Was iets te laat i.v.m.vakantie om retour te sturen. Kon ik 20% van het aankoop bedrag krijgen. I.p.v. dat ze nieuwe goederen opsturen. Maar ook het geld heb ik nog niet ontvangen. Ik voel me enorm belazerd door Alterium.
Scam! Niet kopen!
Besteld: "PearlPanty - indestructable panty"
Ontvangen: "Givnechy - very rippable panty"
alterium.nl now redirects to beauty-rituals.nl
Ik had een jurk besteld en deze beviel…
Ik had een jurk besteld en deze beviel absoluut niet ik dacht ik met een Nederlands bedrijf te maken zou hebben maar dat was niet zo. Alle troep die zij verkopen komt uit China. Zo wilde ik de jurk retouneren maar dat bleek niet te kunnen en proberen zij mij nu af te schepen met een korting van 20% en mag ik de jurk houden waar ik niets aan heb. Waarom bestaat Alterium nog???? Ga nu bij NietBezorgt.NL kijken wat zij voor mij kunnen betekenen. Mensen koop nooit bij dit bedrijf het zijn gewoon ordinaire oplichters. Henny.03-08-
Verdienen geen ster
Verdienen geen ster, heb op 30/6 een bestelling geplaatst, track en trace nummer bestaat niet, ze houden u gewoon aan het lijntje, heb inmiddels een klacht neergelegd bij visa en ze gaan het onderzoeken.eis mijn geld terug. Gewoon afzetterij is dat.
Nagel stickers gekocht
Nagel stickers gekocht, worden niet hard. Je kan er nu niks mee. Ze willen alleen 30% korting geven. Geld terug doen ze niet aan. Kan allemaal zo de prullenbak in.
Ook die plaknagels met lamp besteld
Ook die plaknagels met lamp besteld. Let altijd wel op de reviews maar toen kon ik er niets van vinden op trustpilot. Dus dacht nou Nederlands bedrijf zou binnen enkele dagen geleverd worden. Nou dus niets van dit alles. Komt dus idd rechtstreeks uit China. Nagels worden niet hard. Niet kopen dus!!!!!
Een ster is nog te weinig. Oplichterij 1e klas.
Een ster is nog te weinig. Dropp shipping company die ingeschreven staat bij de Kamer van koophandel onder nummer 77973305 in Leeuwerik Tilburg. Wat een enorm slechte klantenservice. Ga niet in zee met dit bedrijf. Ze delen je persoonsgegevens met een Chinese firma zonder je daarvan op de hoogte te brengen. Volgens mij is dat wettelijk verboden. Als je vraagt om opheldering krijg je geen antwoord op je vragen maar het aanbod van een korting van 20% zodat je de dure kosten van retournering niet hoeft te betalen. Een product dat je rechtstreeks in China had kunnen kopen voor een fractie van de prijs die je er bij Alterium.nl voor betaalt.
Koop de oogcreme niet
Bestelling gedaan, de ookcreme celyn.. duurde redelijk lang 16 dagen. Getest..Creme deed niet waarmee te adverteerde...mail gestuurd...kreeg 30% terug..ik wilde alles terug en terug sturen. Kon alleen als verpakking niet open was geweest en ik moest terug sturen naar china wat 25 euro kostte. Weer geklaagd..kreeg toen 30% terug. Kon tot 10 dagen duren voor ik het had. Ik vind het oplichters. Eerst ff afwachten dat ik me centen ook krijg.
Oplichting
Liefste geef ik totaal geen ster.
Bestelling gedaan met sticker nagels dat volgens hun hard moet worden. Nou niet dus werkt totaal niet. Producten komen niet eens uit Nederland maar China.
Bestel het niet!! Je krijgt je geld niet eens volledig terug. Ondanks dat ze promoten doet het product niet wat het zou moeten doen. Onwijs veel spijt van mijn aankoop
Rotzooi
Ik had de: West & Month - Corrigerende verzorgingscrème voor €24.95 besteld. Werkt echt voor geen meter. Creme is doorzichtig, dus kan niks op je gezicht verbergen zoals je leest bij andere. Bij het opsmeren, zie ik nog steeds alle vlekken, plekken en roodheid. Dure smeersel wat uit China, aliexpres, komt.. Ik kreeg het ook pas na 2wkn in huis. Zonde van mijn geld. Die recensies zijn allemaal verzonnen
plaknagels + ledlamp waardeloze kwaliteit
Ik heb plaknagels gekocht. Hier zat een leddroger bij.
Volgens Alterium zouden de nagels met de droger hard moeten worden. Maar het blijven gewoon zachte stickers. Op hun advies nog geprobeerd met nagelverharder, maar hier gingen de stickers van omkrullen. Na nogmaals contact te hebben gehad kreeg ik de mogelijkheid om 30% teruggestort te krijgen van het aankoopbedrag of de zending terug te sturen. Stond alleen nergens op de site dat de producten uit China kwamen. Terugsturen zou me dus meer kosten dan het product. Heb hier 35€ voor betaald. Wat een slechte kwaliteit en slechte service
1 ster is nog teveel
1 ster is nog teveel
Ik kocht nagelspullen, werkt helemaal niet zoals ze op hun website voorstellen!
Koop hier niet!
Oplichting
Color correcting cream besteld na een filmpje op Instagram ervan gezien te hebben. Na 2 weken wachten, het komt regelrecht uit China ook al beweren ze zelf een duurzaam bedrijf te zijn, kwam het binnen. Het zit in een goedkoop potje met lelijk zelfgemaakt label erop geplakt. De creme is totaal anders dan in het filmpje, en ruikt en voelt goedkoop. Al met al ben ik voor 30 euro flink opgelicht. Ik probeerde mijn bestelling 2 dagen na bestellen nog te annuleren, maar dat ging niet. Wel kan ik het weer retour sturen zeggen ze, maar na alle reviews gelezen te hebben heb ik weinig hoop op mijn geld terug. Mijn advies: bestel hier niks!!
Wat een ontzettende kt troep
Wat een ontzettende kt troep. Dacht onverwoestbare panty's te kopen van een Nederlands bedrijf. Duurde vet lang voor het er was... moet blijkbaar uit China komen?! Binnen enkele uren werken op kantoor meerdere gaten, op einde vd dag al een ladder en het irritantste: het kruis zakt de hele tijd naar beneden. Wat een ktzooi. Ik ga hier mijn rechtsbijstand voor inzetten want ik pik dit niet.
Eigenlijk verdienen ze geen ster
Eigenlijk verdienen ze geen ster. Ik had nagelspulletjes besteld. Maanden moeten wachten. En toen het er uiteindelijk was, bleek het helemaal niks te zijn. Nog slechter dan wat je bij de action koopt. Je kunt er helemaal niks mee.
Ben nu al weken bezig met een retourformulier die ze maar niet sturen.
Waardeloos bedrijf. Dat dit zomaar allemaal maar kan.
Dus bestel hier maar niks, zoek een betrouwbaar bedrijf.
Dropship bedrijf dat spullen uit China laat bezorgen
Via FB trapte ik in een reclamefilmpje over een oogcreme. Omdat op de bestelsite de naam "Alterium Amsterdam" stond dacht ik: "OK, Nederlands bedrijf dus prima". Dat was achteraf naïef. Na reviews gezocht te hebben begreep ik het gaat om een drophip bedrijfje. Nederlands welliswaar, maar besteld bij Chinese webshops. Dus Je kunt lang wachten op je spullen, als je het al ontvangt.
Dit ontdekte ik vrij snel na mijn bestelling. Ik heb toen direct een mail gestuurd naar hen en gevraagd om annulering van mijn bestelling en beriep mij op het herroepingsrecht. Ondanks dat kreeg ik de melding dat de bestelling was afgestuurd.
Ik ben blijven mailen en ontving uiteindelijk bericht dat mijn bestelling onderweg en ik het binnen 7 dagen zou moeten ontvangen. Ik antwoordde toen dat ik dit wel een rare gang van zaken vond en vroeg toen naar welk adres ik het kon terugsturen. Ik noemde in de mail de naam en adres van het bedrijf dat achter deze webshop zit (Selfsupply, te Tilburg)
Ik ontving die dag het geld weer terug op mijn rekening. Het artikel zou volgens de track & trace nog steeds onderweg zijn.
Dus uiteindelijk heb ik netjes mijn geld teruggekregen, maar alleen omdat ik dit direct na de bestelling al aangaf en bleef mailen.
Ik vind de website misleidend. Nergens blijkt dat de spullen uit China moeten komen (die daar een stuk goedkoper te kopen zijn).
Niets bestellen bij Alterium!
Niets bestellen bij Alterium! Verschrikkelijk bedrijf! Ze maken het onmogelijk om te retourneren. Retourformulier wordt pas na retourtermijn gemaild na meerdere keren vragen om het formulier en verzendkosten naar China moet je zelf betalen. Waardeloze oplichters zijn het.
Oplichters
Oplichters, lijkt een mooie site met een goed product maar het is gewoon troep die uit China wordt opgestuurd.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.