Waardeloos bedrijf. Dit is een Dropshipping bedrijf. Ze doen NL aan, maar laten leveren vanuit China. Niet de kwaliteit zoals aangegeven. Dropshipping is niet verboden, maar deze bedrijfjes moete... Se mer
Alterium
Det här tycker kunderna
Niets daar bestellen! Product besteld, gel nagel stickers die met een lamp hard zouden worden. Ivm tevredenheid garantie dacht ik, proberen waard. Ook goede reviews op hun website. Maar het pr... Se mer
Tot mijn verbazing vandaag toch een levering ontvangen. Het gaat om easy-nails, nagelstickers welke uitharden (door acrylaat of gel) onder uv-lamp. Hiervoor 34,95€ betaald. Het product komt totaal... Se mer
Eigenlijk wil ik geen ster geven aan dit bedrijf... Na 2 weken nog steeds geen levering. Eerst wel reactie van klantendienst, dat ze leveren na 7 à 10 dagen. Daarna geen reactie meer. Trackingco... Se mer
Oplichting
Je krijgt iets anders dan je voorgehouden wordt, nagelstickers van puur plastic ipv gelnagelstickers.
Belachelijk slecht!!
0 sterren waard. Echt slechte nagelstickers, worden helemaal niet hard en je geld terug lukt ook niet :-(
Belachelijk slecht, koop dit niet!!!
Troep die ze verkopen komt van sites…
Troep die ze verkopen komt van sites zoals Ali express .Je moet lang wachten en dat verklaard nu waarom ,want het komt rechtstreeks vanuit die sites naar de klant.Dus ja dan had ik ook zelf daarvan kunnen bestellen voor een stuiver .
Eigenlijk geen ster waard!
Eigenlijk geen ster waard!
Bestelling: semi geharde nagelstickers, om onder uv-lamp te laten harden.
De bestelling zat lang weg. Ik had een mail gestuurd met de vraag waarom de bestelling zo lang wegbleef. Ik kreeg steeds een vriendelijke mail terug dat de bestelling onder weg was. De bestelling zat een 20-tal dagen onder weg. Ik heb hen vermeld dat ze gerust mogen vermelden dat de leveringsdatum lang is omdat het pakket vanuit China verstuurd wordt.
Enfin, het pakket komt eindelijk aan, en de ontgoocheling was groot. De nagelstickers harden niet onder de bijgeleverde uv-lamp, noch onder mijn eigen uv-lamp. Ik heb 2 sets geprobeerd, maar hetzelfde resultaat.
Op de site staat, niet tevreden geld terug. Daar heb ik naar gevraagd, maar ze doen hier blijkbaar niet aan mee.
Top! Echt Top!
Een week voor kerst 23 besteld
Een week voor kerst 23 besteld, 4 januari, nog altijd niet ontvangen, dacht dat ze van Nederland kwamen Alterium.nl, maar blijkbaar van China 🫣
Liever geef ik geen ster.
Liever geef ik geen ster.
De easynail stickers gekocht. Duurde een eeuwigheid voordat ik ze ontving. En vervolgens een teleursteldend resultaat.
De nagelstickers harden niet uit zoals beweerd word top hun website.
Na een klacht te hebben gemaild, krijg ik in een reactie dat ik nog een bepaalde polish moet gebruiken.
Daarna kreeg ik als tegemoetkoming 15% korting.
Ik wil mijn geld terug, aangezien ze beweren een niet tevreden, geld terug garantie. Maar dat gaat niet op, om hygiënische reden. Belachelijk!!!!
Koop dit niet!!!!
What a waist of time
What a waist of time! I bought my starterkit nails in 6 different colours, on 6 december.
A month later, stil never received my order.
The company said that the order is in transit en that i must get my order within 7 days.
Today it is 7 days later, and stil no order here!
I’m verry angry because my order was to use for the holiday! So I don’t need this anymore.
I get in touch with Nietbezorgd.nl, so they help me to get my money back!
Alteruim if you read this: You suck! and I hope that your company never last.
So better give my money back! and quik this time!
Heb de nagelstickers besteld vanaf 27…
Heb de nagelstickers besteld vanaf 27 december 2023 €35 en tot nu toe nog niet binnen op de website stond vandaag bestellen morgen in huis. Via instagram heb ik deze product besteld en zag later na mijn bestelling ook negatieve commentaar over deze website helaas kwam ik er later achter.
Ik hou rekening mee dat ik zie niet meer binnenkrijgt lang verhaal om kort te maken het is geen betrouwbaar website winkel ze gebruiken Trustpilot om mensen te lokken en gebruik de website met .nl maar het product komt waarschijnlijk vanuit buitenland, had beter via Aliexpress maar besteld die is betrouwbaar goedkoper en staat duidelijk het product wordt verstuurd via shipping en de verzending duurt circa 9 dgn ik ben al jaren klant bij Aliexpress had ik maar via Aliexpress besteld dan weet je waar je aan toe ben Aliexpress geef ook
garantie heb trouwens nooit problemen gehad met bestellingen via online maar denk nu wel met deze website. Nooit en
nooit meer via sociaal
media bestellen.
Onbetrouwbaar!
Ook hier liever geen sterren gegeven. Contact opgenomen met de vraag hoelang het nog zou duren voor ik de nagelstickers zou ontvangen. Kreeg als reactie dat het nog 7 werkdagen kon duren (mijn bestelling was toen al 8 dagen geleden gedaan). Toen ik ze confronteerde met mijn bevindingen, die ik hier had gelezen maar ik het feit dat ik de stickers met dezelfde afbeelding van hun website op AliExpres had gevonden, kan er ineens geen reactie meer. Ik heb gevraagd om een retouradres zodat ik de onbekende verpakking terug kan sturen, maar tot op heden geen.
Bestel hier alsjeblieft niks. Mocht je nog niet overtuigd zijn, check dan nog even het kvk nummer één de dingen die daarover worden vermeld bij webchecker.
Producten komen gewoon uit china
Producten komen gewoon uit china, goedkope meuk en werkt allemaal niet.
Easynails besteld / scam
Easynails besteld, maar werkt totaal niet. Is 1 grote belazerij. Sonde van het geld.
Leveren niet wat ze beloven
Easynails besteld. De plaknagels zouden uitharden onder een lamp, maar dat gebeurt dus niet. Ik lees deze klacht hier ook vaker terug.
Ze beloven retourrecht, maar dit recht gaat niet op ‘vanwege hygiënische redenen’. Schandalig slecht.
Easynails werken niet
Easynails besteld voor 35 euro. Maar het zijn gewoon nagelstickers die niet uitharden onder een UV-lamp. Is gewoon een dikke vette scam. Echt heel slecht.
De easy nails ontvangen 👎
De easy nails ontvangen.
€35,- betaald en je krijgt dunne sticker die heel niet uitharden. Had mijn geld beter ergens anders kunnen besteden. Dit is gewoon zonde van het geld.
Hoop dat ze een tegemoetkoming willen doen. Zo zonde zag er mooi uit, maar helaas.
Geleverd product is waardeloos
Tot mijn verbazing vandaag toch een levering ontvangen.
Het product komt totaal niet overeen met wat er beloofd wordt. Het zijn dunne nagelstickers welke op geen enkele manier uitharden onder een uvlamp.
Word niet geleverd
Ik wacht nu al 21 dagen op mijn bestelling maar krijg het idee dat dit een nep bedrijf is. Ik ontvang wel antwoord op mijn email maar elke keer is het weer langer wachten. Mijn geduld is op na 3 weken dus ik hoop dat ze nu mijn geld terug stort zoals ik het gevraagd heb in email. Ik vertrouw het niet.
Oplichters. Geen levering
Blouse die op voorraad zou zijn nu inmiddels 7 dagen later nog niet geleverd.
Geen enkele reactie van de klantenservice.
30 euro kwijt.
Eigenlijk wil ik geen ster geven aan…
Eigenlijk wil ik geen ster geven aan dit bedrijf...
Na 2 weken nog steeds geen levering.
Trackingcode is niets waard, bestelling zou ergens in china onderweg zijn, terwijl je bestelt bij Nederlandse firma...Elke dag zelfde status.
Ik stuur elke dag mail, zonder gevolg.
Geen levering, en bijna €30 kwijt!
NIET bestellen bij deze firma!
1 ster is nog te veel!
Kleding is van slechte kwaliteit!
Lange leveringstermijn en op sociale media worden de slechte reacties verwijderd.
Koop hier niet!
Hele slechte pasvorm en kwaliteit
Hele slechte pasvorm en kwaliteit. Goedkope stof. Niet wat het belooft.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.