Jeg har Q8 LowRisq selvrisikoforsikring gennem AIG. Jeg har hurtigt fået dækket min selvrisiko i forbindelse med skaden af min bil, og jeg er hver gang blevet mødt af en venlig , hurtig og hjælpsom ku... Se mer
Det här tycker kunderna
Ήμουν πελάτης με μικτή ασφάλεια μοτοσικλέτας για περιπου 20 χρόνια. Όταν πούλησα την μοτοσικλέτα είχα 250 ευρώ υπόλοιπο στα ασφαλιστρα της χρονιάς. Με ταλαιπορούσαν ένα μήνα με γραφειοκρατία και τελι... Se mer
Har Q8 LowRisq selvrisikoforsikring der kører igennem AIG. Har hurtigt fået dækket selvrisiko på vores bil, og har altid været mødt at venlig og hjælpsom kundeservice. Den sidste stjerne giver jeg den... Se mer
Udvidet reklamationsret på elektronik via VISA køb. Jeg anmeldte en skade og dagen efter bad de om yderligere oplysninger mht. repr. pris, som de fik. 2 dagen efter var erstatningen (totalskadet) p... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Har tegnet en Q8 LowRisk-bil forsikring…
Har tegnet en Q8 LowRisk-bil forsikring og har kun positive ting at sige om den. Skaden blev anmeldt en mandag, og ugen efter overførte de 4000 kr. til vores konto.
Ingen service
En firma som bruger tre uger på at svare på en simpel mail; ja det er ikke et firma med fokus på servicering. Lad være med at brug dette. Der er ingen gennemsigtighed.
Malhonnête et médiocre
Ayant souscrit à une assurance AIG pour un vol en avion je suis extrêmement mécontent. L'avion a été annulé en raison du covid19. La compagnie aérienne m'a remboursé mon billet intégralement. Hors AIG refuse de me rembourser le moindre centime alors que le vol a été annulé. Je suis très mécontent. Service médiocre et SAV impoli. Ne souscrivez pas à une assurance AIG vous gagnerez du temps et de l'argent.
Havde en rejseforsikring via et…
Havde en rejseforsikring via et rejsebureau hos AIG. Forsikringsbetingelserne var på over 250 sider, så dem har selskabet brugt lang tid på. Rejseforsikringen viste sig ikke at indeholde en baggageforsikring, hvilket rejsebureauet heller ikke kunne gennemskue, så det var jo lidt ærgerligt når det nu står i betingelserne. Men det værste var den behandling jeg fik da jeg tog kontakt til selskabets danske afdeling. Godt jeg ikke har mine forsikringer der. Skal ALDRIG have noget med AIG at gøre hvis jeg kan undgå det.
Saco un seguro para un vuelo Madrid a…
Saco un seguro para un vuelo Madrid a Toky vía Roma y al prohibir el gobierno español los vuelos a Italia, solicito la devolución del importe del seguro que jamás voy a usar en vez de endosarles el pago de la cancelacio ya que pagué el más caro que tenían. Pues bien, 5 correos y 6 llamadas después no se qué piensan hacer. Un correo explicando que se va a devolver y media hora después un correo que escriba a otro correo que nunca ha sido contestado. Y su teléfono, un 902 después de 24 minutos diciéndome que me espere
2 gange har jeg haft brug for…
2 gange har jeg haft brug for forsikringen og 2 gange har de fundet en masse undskyldninger for ikke at dække - en af undskyldningerne var bl.a at man ikke skulle forvente noget når nu forsikringen var gratis (i forbindelse med Bank Norwegian visa kort)
Super service fra AIG
Jeg har mastercard gennem Nykredit Bank og jeg modtog super service fra AIG, der hjalp mig med at dække en opvaskemaskine, der var gået i stykker. Sagen blev anmeldt d. 11/2 og jeg modtog udbetaling til at købe en ny maskine d. 12/2. Hurtig og god behandling hele vejen igennem.
AIG American International Group : mépris des petits clients
AIG American International Group, Inc
Directeur France christophe.Zaniewski
Mépris des petits clients !
J'ai depuis de nombreuses années un petit contrat assurance individuelle accident. Ne retrouvant pas les garantieS, j'ai interrogé AIG par mail. Aucune réponse. J'ai appelé à plusieurs reprises, jamais possible de joindre un correspondant. De plus les communications sont payantes !!!
Evidemment je résilie mon contrat encore choquée par ce mépris.
Nemt og hurtigt
Nemt og hurtigt.
Sagen afsluttet indenfor få dage efter anmeldelse blev udfyldt og sendt. Har ikke haft behov for personlig kontakt.
Hurtig behandling og god serivce.
Har tegnet en Q8 LowRisk-bil forsikring og har kun positive ting at sige om den. Konkret havde jeg en glasskade og dagen efter skaden var anmeldt overførte de 2500kr. til min konto.
Har rejseforsikring her igennem…
Har rejseforsikring her igennem Norwegian kortet. Bank Norwegian skriver meget tydeligt på deres website at forsikringen også gælder rejser i Danmark. Men det er Aig ligeglade med. De siger den ikke dækker i Danmark. Edit: Men efter at jeg klagede fik jeg erstatning ałligevel så de får et par ekstra stjerner .(Jeg fik en blodprop i hjertet på Camping i Nordjylland. Vi nåede kun 1 overnatning.) Og Aig kan ikke forklare hvorfor. Og sagen får ikke et sagsnummer så nu kender de ikke sagen længere. Og man får ikke skriftligt svar, hvilket gør det svært at klage. Og de svarer aldrig tilbage. Og når de endelig svarer ringer de fra et callcenter i Sverige, som ellers intet har med Aig at gøre, og, og, og.... Intet godt kan siges om dem.
godt professionelt selskab
Havde afbestillingsforsikring via mit norwegian visakort
God professionel betjening
Behandlingstiden kunne sikkert være bedre men 3 uger er ikke urimeligt
Super service og hurtig behandlingstid!
Leaser bil igennem Hessel Hire hvilket betyder en selvrisiko på 6.500 kr. Derfor var Q8 Lowrisq ideelt for min situation. I december får jeg så en grim nøgleridse på min bagklap og her i februar en irriterende "Bilka-bule".
Begge gange har jeg været i kontakt med Ditte fra AIG der er super serviceminded og hurtig på tasterne med svar, så man under forløbet konstant er informeret og man føler virkelig at ens sag er i trygge hænder.
Kan klart anbefale at bruge Q8 Lowrisq / AIG - det fungerer bare!
God kundebehandling
Altid hurtig, professionel og venlig behandling af skader i forbindelse med Q8 Low Risq selvrisikodækning.
Professionel og super service
Hurtig, professionel, fleksibel håndtering af skadesanmeldelser. Kan uforbeholdent anbefales.
Q8 LowRisq
Meget professionel og kompetent behandling. Hurtig behandlingstid og mange muligheder for skadeudbedring (frit værksted). Kan klart anbefales!
har en selvrisikodækning via LowrisQ ( …
har en selvrisikodækning via LowrisQ ( Q8), og har fået en usædvanlig god, og kompetent behandling, igennem hele forløbet.
Hurtige svar, hurtig behandling, og et rigtigt godt produkt.
Tak for det ! :-)
Ordentlig forsikringsselskab
Jeg er dækket af AIG rejseforsikring gennem Coop Bank Mastercard Sort, og jeg har fornylig gjort brug af rejseforsikringen, da jeg brækkede min fod under en løbetur i Barcelona.
Den efterfølgende sagsbehandling hos AIG var hurtig og professionel, og jeg fik dækket mine udgifter til medicin, krykker og taxikørsel i forbindelse med besøg på skadestue og transport til lufthavnen. Herudover fik jeg feriekompensation for de resterende fire feridage.
Jeg kan kun give AIG min bedste anbefaling.
Super god kundeservice
Har haft brug for vores Aig forsikring gennem mastercard via Nykredit Bank to gange. Forsikringen dækkede uden problemer reparation af computer efter at der var kommet væske i tastaturet samt afbestillingsforsikring pga sygdom. Ved begge henvendelser var vi i kontakt med meget servicemindede medarbejdere - vil særlig fremhæve Felix Olafsson- venlig, hjælpsom og hurtig til at svare tilbage på vores henvendelser ifm anmeldelsen og godtgørelsen blev også udbetalt inden for få dage. Overvejer at skifte alle vores almindelige forsikringer til Aig 😊Hilsen Flemming Nielsen og Tine Riisberg
Q8 LowRisQ (forsikring / dækning af selvrisiko)
Virkelig god service. På under 24 timer var anmeldelse, udbedring og afslutning af sagen sket. Virkeligt et godt produkt og god service.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.