If Skadeforsikring Omdömen 16 262

TrustScore 3.5 av 5

3,4

Vakthunden Jens?!? Vem som helst fattar att den hunden är totalt ofarlig som vakthund, har ni larm att göra reklam för istället, gör det istället för hunden.

Har ännu inte ngn stor erfarenhet af IF, men att lyckas hitta ngn att tala med har hittills inte varit lätt. Vi får se hur det går nästa år när vi skall byta till ny leverantör av husförsäkring.... Se mer

Trots att det initialt saknades vissa uppgifter om försäkringen så gick situationen att lösa

1. Försäkringsagent
  2. Försäkringsbolag

Har du specifikke spørgsmål til dine forsikringer, anbefaler vi, at du kontakter os direkte frem for at offentliggøre personlige oplysninger her.

Nordens største forsikringsselskab

Hos If hjælper vi hver 4. familie i Norden med at blive korrekt forsikret.
Du kan få op til 15% i rabat på alle dine forsikringer, når du samler dine forsikringer hos os

3,4

Medel

TrustScore 3.5 av 5

16 tn omdömen

IF försäkring är en stor bedragare inom…

IF försäkring är en stor bedragare inom försäkring branschen de har egna regler som är mot konsumenternas rättigheter så akta er från if försäkring bedrägerier. Deras förklaringar är bara lögner som de själva skriver men sanningen är att if försäkring är en stor bedragare som lurar kunder. Har fått många gånger svar från if som nedan men detta är bara skitsnack från bolaget som vill bara formalisera sanningen akta er för bedrägeri av if försäkring ni har egna regler som är mot konsumenterna rättigheterna skäms för det här beteende

2 mars 2026

Tak for din anmeldelse.

Du har nu lavet rigtig mange anmeldelse til If Sverige og If Danmark.

Du må meget gerne kontakte os, hvor du oplever, at du ikke er blevet hjulpet ordentligt.

Nicolai

Vakthunden Jens?!?

Vakthunden Jens?!?

29 november 2025

Hej Eremit

Tak for din interesse i vores reklamefilm.

Mvh Mathias, If

God behandling

God behandling

10 juli 2024

Svar från If Skadeforsikring

Hej Peter. Mange tak for din anmeldelse!
Vi er glade for du har fået god behandling.

Cecilie, If

Helt fint ok

21 mars 2024

Hej Bent.
Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds.

Venlig Hilsen
Lena, If

If hjälper mycket!

12 februari 2024

Hej Markus.
Tak for din anmeldelse.
Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig.
Rigtig god mandag.

Venlig hilsen
Lena, If

Super behandling

Super behandling , på under 30min.

27 juli 2022

Hej Catrine.

Hvor er jeg glad for at du fik hurtig hjælp.

Jeg vil ønske dig en god dag

Kære Per

Tak for din anmeldelse. Den betyder meget for os. Jeg er meget glad for, at du fik en hurtig behandling.

Jeg ønsker dig en god dag.

Sofia

Fantastisk!

14 juni 2022

Hej Casper

TAK :)

Du får lige 5 stjerner retur, for at være en fantastisk kunde :)

Rigtig god dag

Intet

Intet intet intet

26 april 2022

Hej Eigil

Ud fra dine 5 stjerner, så vælger jeg at tolke at alt er perfekt og vi intet skal ændre :)

Jeg vil ønske dig den bedste dag

Fint

Ok behandling

15 mars 2022

Hej Ulrik.

Mange tak for din anmeldelse.

Det lyder bare super godt :-)

Rigtig god weekend.

Venlig hilsen Heidi

If använde min försäkring i eget syfte.

EDIT 20220401. Nedanstående gäller fortfarande.

Efter det att jag gav nedanstående omdöme fick jag mail från If där de säger att de vill ha ytterligare detaljer om vad som ligger bakom mitt omdöme. If är välkomna att kontakta mig på det sätt de önskar, så skall jag ge detta.

——

Företag som använder sig av min försäkring i eget syfte, för att få tyst på min motpart när denne inte accepterade beslutet i ärendet, har jag noll förtroende för. Till råga på allt intygade If att min försäkring skulle bli opåverkad av deras utbetalning till motparten utöver vad deras beslut var. Inte nog med detta, den överklagan jag gjorde avslogs efter falskt vittnesmål från den aktuelle skaderegleraren. Inte ens det faktum att det från ett inspelat telefonsamtal kunde bevisas att jag blivit intygad att min försäkring skulle bli opåverkad tar man hänsyn till.

10 februari 2022

Hej Kent.

Tak for din anmeldelse.

Jeg har sendt dig en mail, for at få dine oplysninger så jeg kunne se på din sag, men ud fra de oplysninger du har sendt retur, kan jeg ikke finde dit i mit system.

Jeg vil meget gerne se det hele igennem, og håber derfor, at du kan oplyse mig et skadenummer eller et policenummer.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Super behandling

7 december 2021

Hej Elsebeth.

Mange tak for din anmeldelse.

Det er vi super glade for :-)

God jul.

Venlig hilsen Heidi

Varför skall man tvingas uttala sig om en leverantör när första ordern knappt anlänt???

Hälsn
HJ

21 september 2021

Hej Randi.

Mange tak for din anmeldelse.

Du er altid velkommen til at skrive en mail eller bestille et opkald på hjemmesiden, så kan vi ringe når det passer dig :-)

Helt i orden

Helt i orden. Ingen problem

23 juni 2021

Hej Jørgen.

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt, at der ingen problemer var :-)

Glasskada

Smidig hantering av glasskada, verkstaden tog hand om det hela.

11 januari 2021

Hej Bertil.

Mange tak for din anmeldelse.

Super godt, at alt er blevet klaret :-)