Jeg har Q8 LowRisq selvrisikoforsikring gennem AIG. Jeg har hurtigt fået dækket min selvrisiko i forbindelse med skaden af min bil, og jeg er hver gang blevet mødt af en venlig , hurtig og hjælpsom ku... Se mer
Det här tycker kunderna
Ήμουν πελάτης με μικτή ασφάλεια μοτοσικλέτας για περιπου 20 χρόνια. Όταν πούλησα την μοτοσικλέτα είχα 250 ευρώ υπόλοιπο στα ασφαλιστρα της χρονιάς. Με ταλαιπορούσαν ένα μήνα με γραφειοκρατία και τελι... Se mer
Har Q8 LowRisq selvrisikoforsikring der kører igennem AIG. Har hurtigt fået dækket selvrisiko på vores bil, og har altid været mødt at venlig og hjælpsom kundeservice. Den sidste stjerne giver jeg den... Se mer
Udvidet reklamationsret på elektronik via VISA køb. Jeg anmeldte en skade og dagen efter bad de om yderligere oplysninger mht. repr. pris, som de fik. 2 dagen efter var erstatningen (totalskadet) p... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Super hurtig og god service - igen.
Igen nåede vores bagage ikke et flyskifte, hvorfor vi nåede frem til vores rejsemål, uden kuffert. Vi gjorde derfor brug af vores MasterCard forsikring (AIG). Jeg udfyldte anmeldelsen online og allerede mindre end 48 timer efter, var sagen afgjort og erstatning sat til udbetaling. Hurtigere behandling af sagen kan man ikke ønske sig. Mange tak til AIG for super hurtig behandling og god service.
Komplet scam-virksomhed
Komplet scam-virksomhed, reagerer overhoved ikke på skadeanmeldelser. Køb af deres rejseforsikring er tilsynladende fuldstændig symbolsk da de ikke leverer nogen service. Behold jeres penge.
AIG reagerer ikke på skadesanmeldelser
Jeg har brugt 6 måneder på at få dækket en simpel skade under en ulykkesforsikring. Jeg har haft behov for fysioterapi mm., men AIG har endnu ikke villet hjælpe.
AIG har fået alle oplysninger, og jeg har sendt 4 høflige rykkere undervejs. Efter de første 3 måneders ventetid startede de forfra med at bede om samtykkeerklæring, som jeg havde sendt 3 måneder tidligere. AIG har endnu ikke anerkendt ulykken og skaden, selvom det er en simpel skade, som opfylder alle forsikringsbetingelserne for dækning.
Jeg hører simpelthen ikke fra dem andet end standardbeskeder, hvor de bekræfter modtagelsen og beklager ventetiden.
Det lader til at være et svindelforetagende, og jeg prøver nu på at køre en sag mod dem via Ankenævnet for Forsikring.
Hold jer væk fra dette forsikringsselskab
Ubruligt forsikringsselskab skal man lede længe efter. Vil meget gerne have ens penge, men lige så snart man får brug for forsikringen bliver de mistroisk og truer med politianmeldelser.
Har da aldrig oplevet noget lignende før.
Hold jer væk. Men desværre er dette selvskab det som følger med sit mastercard, som forsikring.
Advarsel: Tjek om rejseforsikringen på dit kreditkort er fra AIG.
Her er en opsummering af AIGs TrustScores:
aig.dk: 54% giver AIG scoren 1
aig.co.uk: 100% giver AIG scoren 1
aig.com: 90% giver AIG scoren 1
aig.de: 89% giver AIG scoren 1
Ville du frivilligt handle med sådan et firma? Nej vel?
AIG sælger da heller ikke forsikringer til private kunder. Kun engros. F.eks. videresælger en stor bank i Danmark AIGs billige rejseforsikring pakket pænt ind i bankens kreditkort. Hvordan kan AIG sælge deres rejseforsikring så meget billigere end de almindelige forsikringsselskaber? Ved i stort omfang at undslå sig for at udbetale skadeserstatninger, som forsikringstagerne berettiget forventer, og som almindelige forsikringsselskaber dækker. AIGs forsikringsbetingelser er på 64 tætskrevne sider fyldt med undtagelser.
Kunden (banken) får forsikringen billigt. AIG betaler kun få erstatninger. Begge parter tjener godt - og forsikringstagerne betaler prisen.
Konklusionen er: Tjek hvilket forsikringsselskab, der ligger bag kreditkortets rejseforsikring inden du skifter bank. Og er du uheldig allerede at være tvungen forsikringstager i AIG, så tegn en rigtig rejseforsikring ved siden af. Det kan være meget dyrt at lade være, hvis uheldet skulle være ude. Good luck!
Jeg er så skuffet over AIG som…
Jeg er så skuffet over AIG som rejseforsikring. Min veninde og jeg skulle til Boston og løbe og have en hygge ferie sammen. Min veninde brækker desværre sin fod 11/2 uge før afrejse og må ikke rejse da hendes forsikring ikke dækker, hvis der ske hende yderlig noget. Det skal også siges at hun ikke var stadig til vores lange flyvetur og bevæge sig rundt derover, hvis vi havde valgt at tage afsted. AIG svarer telefonisk: når vi ikke er i familie sammen, er der ikke noget at gøre, også selvom jeg er sygemeldt med stress fra mit arb. og ikke er stand til at rejse derover alene. Vi har købt og bestilt rejsen samlet. Sådan en rejseforsikring er jo intet hver. Er så skuffet:(
Venter nu her 60 dage efter aflyst…
Venter nu her 60 dage efter aflyst ferie pga sygdom, på at får vores penge retur. De kan ikke give en dato for hvornår vores sag er behandlet eller hvornår vi får pengene retur. Øv :-(
Exécrable
On s'attend tous au "coup" de la petite ligne, tapie au milieu des conditions générales, qui permet à votre assureur de taper en touche quand vous avez besoin de lui. AIG en a fait un art et est devenu leader mondial de l'esquive. Son objectif est clair: Ne JAMAIS vous dédommager ou vous assister, en aucun cas.
Assurance voyage prise avec une réservation Lufthansa en 2022 : ils se sont bien moqués de moi.
Elendig service
Elendig service. Har skrevet til dem 3 gange uden at få svar. Og de tager ikke telefonen. Må nu betale for en ny rejseforsikring, da jeg simpelthen ikke er tryg ved denne.
Jeg har anmeldt en skade
Jeg har anmeldt en skade, og prøver så at tag kontakt til AIG.
Fuldkommen elendigt forsikringsselskab, som hverken fortjener Mastercard aftalen på forsikringer, eller lign.
Det kan ikke passe man kontakter jer fra mandag til torsdag og dagligt bliver jeg lovet en opringning vdr min skade, men ender i en reception, der vælger at diskutere med kunder !!!
Konklusionen af dette er, endnu engang sidder et forsikringselskaber med ALT ALT ALT for mange penge, i forhold til ansatte, da det hele drejer sig om at skære ind til benet !!!
FULDKOMMNEN ELENDIG SERVICE FRA START, OG VI ER IKKE ENGANG KOMMET TIL SKADEN !
Aldrig nogensinde oplevet så dårlig en…
Aldrig nogensinde oplevet så dårlig en service. Vil aldrig nogensinde booke eller anbefale dem til nogle. Upassende og værste service fra deres ansatte (Pernille). Aldrig oplevet så dårlig service...
Dårligt selskab
Dårligt selskab, der ikke er kompetente til vurdering af mengrad. Jeg har fået en mengrad på 20% et sted og AIG vurdere den til 5%. Oplever også elendig kundeservice, hvor de aldrig ringer tilbage som ellers lovet. De besvare heller ikke på mails der er sendt til dem.
Tegnet en Low risk forsikring 2 år…
Tegnet en Low risk forsikring 2 år siden og hver gang der sker en skade har de min ryg en af det bedste og hurtigste !!!
A fuir !!
A fuir !!! Étant donné que je travaille à l’hôpital, j’ai pris une assurance voyage pour mon vol lufthansa, au cas où l’hôpital me demande de rester travailler au vu de la situation actuelle. Cependant , j’ai contracté le covid et je n’ai malheureusement pas pu prendre mon avion. J’ai demandé un remboursent mais ils me refusent! Soit disant qu’avoir le covid n’est pas un motif valable puisqu’on est en crise sanitaire. J’aurai mieux faire de dire que j’avais une gastro-entérite !! 250€ jetés à la poubelle ! Merci les assureurs !
Værste rejseforsikring ever
Værste rejseforsikring ever! Min fly var blevet aflyst og selskabet nægter at udbetale penge. de ringer til mig og giver anbefaling hvilke paragraffer jeg skal bruge.
Så ubehageligt- aldrig igen! Har Mastercard Gold forsikring og de har altid udbetalt i samme situation.
Elendigt Forsikringsselskab
Elendigt Forsikringsselskab - hold dig langt væk.
Fik som den eneste i mit rejseselskab ikke dækket mine hjemrejseomkostninger i forbindelse med Covid-19
selvom jeg havde tegnet rejseforsikring med fuld dækning incl evakuering.
Ventede 3 mrd på svar og måtte rykke mange gange.
Hvis du er uenig i deres afgørelse opfordres du til at klage i Luxembourg - gerne på Fransk.
Hold dig langt væk.
Super dårlig telefonisk kundeservice :-(
Super dårlig (og ubehøvlet) telefonisk kundeservice :-(
Værste selskab indenfor ulykkes forsikring 👎
Værste selskab indenfor ulykkes forsikring 👎
Næsten 7 år om at afgøre méngrad for ulykke - trods afgørelse fra både Arbejdsskadestyrelsens og Ankestyrelsens afgørelse.
Sagsforløb fyldt med ukorrekte oplysninger fra selskabets side og forsøg på at ‘tvinge’ skadelidte til at opgive undervejs.
Vandt sagen - giv ALDRIG op.
100 % i orden min svirdatter på 19…
100 % i orden min svirdatter på 19 kørte galt i min bil og selvrisiko var slem fordi hun var under 21 men lowrisk Q8 betalt halvdelen så har kunde godt at sige 🙂💰
Corona
Vi har en afbestillingsforsikring hos Aig via vores Mastercard. Sagen er at vi har bestilt en ferie i Italien i juli måned, men da regeringen i første omgang vælger at lukke grænsen kontakter vi Aig for at høre hvordan vi skal forholde os. På det tidspunkt har vi kun betalt et depositum og derfor er vi i tvivl om hvad vi skal gøre. Vi bliver af Aig rådet til at betale det sidste af rejsen så vi opretholder vores aftale. Det vælger vi at gøre og spørger samtidig ind til om vi allerede nu kan afbestille rejsen da regeringen først vil åbne grænserne efter vores rejse er afsluttet. Det mener de sagtens vi kan. Vi betaler og afbestiller samtidig. Nu har regeringen åbnet for grænserne og Aig vil intet betale da de mener vi bare kan tage afsted og nægter at de på noget tidspunkt har rådet os til dette. Jeg kan kun anbefale andre om at finde et andet selskab end Aig. For os har det kostet knap 20.000 kr pga den dårlige rådgivning eller mangel på samme!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.