Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S  Omdömen 231

4,4

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Jonas fra forsikring. Jonas er meget professionel, imødekommende og god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Han tog sig tid til at... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

En særlig tak skal lyde til Palle, som har ydet en virkelig god service. Han var både venlig, imødekommende. Vi gik forsikringerne igennem og valgte dem der gav mening. Alt i alt kan jeg kun anbefa... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fik rigtig god behandling af Mathias Iversen. Gav sig tid til at forklare og pressede ikke på for at sælge. Alle spørgsmål blev besvaret og endte med en god besparelse på forsikringer.. Kan k... Se mer

Företagsinformation

5. Försäkringsbolag
  6. Personförsäkring

Om Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S

Skrivet av företaget

Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S tilbyder forsikringsløsninger til medlemmerne hos Det Faglige Hus. Vi sikrer, at medlemmerne er rigtig forsikret. For os betyder det, at du hverken skal være over- eller underforsikret. Du skal have præcis de forsikringer, der passer til dig og din familie - til den rigtige pris. Vi kalder det "forsikring med fordele".

Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig - uanset om du skal have et tilbud på dine forsikringer, har spørgsmål til dine forsikringsprodukter eller har en skade. Du træffer os på tlf. 73 40 41 45 eller mail: info@detfagligehusforsikring.dk.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er bare så nemt at værer i kontakt…

Det er bare så nemt at værer i kontakt med dem. Hurtige til at tag telefonen, og ja de er bare så nemme og søde. Hurtig svar og respons på ting som man skal bruge.

7 maj 2026

Hej Claus.
Tak for din anmeldelse.
Dejligt at høre at vores service lever op til dine forventninger.
Venlig hilsen
Agenturchef

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Misvisende tandforsikring & ubehøvlet medarbejder

Jeg ringer ind angående tandforsikring. Jeg spørger om, at det ikke er nok, bare at have sin ulykke forsikring inde hos dem for så, at vælge tandforsikringen.

Så siger den meget uprofessionelle og ubehøvlede medarbejder, at man skal have ALLE sine forsikringer inde hos dem før man kan tilvælge tandforsikringen.

Hvorpå jeg svare; så man er ikke en kunde hos jer hvis man bare har en eksempelvis en bilforsikring? Jeg tænker man er da ligeså meget kunde som alle andre, sålænge man betaler til et sted?

Hvorpå hun svare: Lad nu vær! Man skal bare have alle sine forsikringer før man bliver set som en kunde.

Jeg giver også udtryk for, at inde på deres hjemmeside står der, at det er i forvejen kunder, eller hvis man bor sammen med en i forvejen kunde i det faglige hus som kan have gavn af tandforsikringen. Der står ikke noget med, at man skal have alle og enhver forsikring inde hos dem.

Hvori jeg så spørger, bliver man ikke set som en kunde hvis man eksempelvis har kun en indbo eller ulykke forsikring? Så siger den ubehøvlede medarbejder;

“Nej man skal have ALLE sine forsikringer hos det faglige hus før man kan blive set som en kunde. Fordi alle kan jo bare lyve og sige, at de kun har 1 forsikring, og det vil blive opdaget på et tidspunkt”

Også siger jeg lyve? Det giver jo ikke mening, at man kan lyve og sige, at man kun har 1 forsikring et andet sted som man vil have flyttet over, fordi hun siger også man skal have alle. Hvordan kan ALLE være 1 forsikring.

Det var fuldstændig meningsløst og en meget dominerende medarbejder jeg kom i gennem til.

6 maj 2026

Hej AK.
Tak for din anmeldelse.
Jeg har forsøgt at komme i kontakt med dig, for at høre mere om din oplevelse, men det har du afvist.
Du er velkommen til at kontakte mig hvis du skifter mening.
Venlig hilsen
Agenturchef

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Jonas fra forsikring.

Jonas er meget professionel, imødekommende og god til at forklare tingene på en måde, der er nem at forstå. Han tog sig tid til at gennemgå min sag grundigt og sørgede for, at jeg følte mig tryg hele vejen igennem processen.

Han er hurtig til at følge op og holder, hvad han lover, hvilket gør hele forløbet meget nemmere. Man kan tydeligt mærke, at han går op i sit arbejde og i at give en god service.

Jeg kan klart anbefale Jonas, hvis man ønsker en pålidelig og kompetent rådgiver.

4 maj 2026

Hej Gabriel.
Tak for den flotte anmeldelse. jeg giver straks rosen videre til Jonas.
Med venlig hilsen
Agenturchef.

Fem af de store

Alt i alt kan jeg kun anbefale dem – professionel behandling og god kundeservice hele vejen igennem.

22 april 2026

Kære Ali

Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi giver rosen videre.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg fik en god oplevelse i telefonen

Jeg er medlem af det faglige hus og har nu fået bil så jeg vil også have bil forsikring hos jer. Jeg snakkede med Palle Skouboe igår og idag vedr forsikring og han eeerrrrr bare så sød og så gooood til at forklare så man forstår det hele om hvad man får dækket. Jeg håber Palle vil arbejde der i 100 år mere 😀 🤗

8 april 2026

Svar från Det Faglige Hus Forsikringsagentur A/S

Tusind tak for den meget flotte anmeldelse, vi giver rosen videre til Palle.

Super oplysende dialog

Vi har haft en super oplysende dialog med Mathias Iversen fra Det Faglige Hus Forsikring i forbindelse med, at rent faktisk havde valgt et andet forsikringsselskab. Mathias var proaktiv og rakte ud til os, og det vidste sig at vores valg om at forblive kunder hos Det Faglige Hus Forsikring er det helt rigtige for vores behov og økonomi.

12 mars 2026

Kære Benedicte
Tusind tak for din meget flotte og uddybende anmeldelse, den er vi meget glade for, vi giver rosen videre til Mathias.

Professionel og Kompetent

Endelig en assurandør, der var hurtig og professional i sin gennemgang, og som kunne give et fyldestgørende overblik over fordele og ulemper ved et skifte, og som ikke mindst var til at slå en god handel af med.

6 mars 2026

Kære Martin

Tusind tak for for dine flotte anmeldelse, vi er glade for du værdioplevede mødet med vores online assurandør.

Super kompetent rådgivning

Super kompetent rådgivning med et godt overblik over de små detaljer samt tilfredstillende dækning og priser

5 mars 2026

Kære Michael

Mange tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for du har værdioplevet vores rådgivning.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Har godt nok aldrig oplevet et…

Har godt nok aldrig oplevet et forsikringsselskab som er så inkompetent og ligeglad med deres kunder. Fik totalt skadet min bil og da vi så slås lidt om hvorvidt erstatning skulle sættes trækker de pludselig det i langdrag og forsøger at give mig under halvdelen af det aftalte da de pludselig mener der var en skade på bilen da jeg købte den som er udbedret på deres regning og vil derfor trække det fra erstatning selvom de ingen beviser har andet et billede som lige så godt kunne være fra en hvilken som helst anden. Jeg kan selvfølgelig ikke kontakte sælge da det flere måneder siden og annoncen for længst er slettet. SÅ HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE UDUELIGE SELVSKAB

Hvor har du bedt mig om det henne?

Har da det hele på mail sort på hvidt så det håber jeg da i kan ellers så lyver i jo

2 mars 2026

Kære Jack

Tak for din anmeldelse.
Vi kan ikke genkende det forløb du beskriver. Såfremt du ønsker yderligere dialog er du velkommen til at kontakte vores skadeschef.

Gennemskueligt

Gennemskueligt. Venlig og forstående rådgivning

23 februari 2026

Kære Maja

Mange tak for din flotte anmeldelse.

God deal

God deal, hurtig og venlig.

16 februari 2026

Kære Mads

Mange tak for din flotte anmeldelse.

God information

Meget behagelig møde

19 februari 2026

Kære Preben
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg havde en fantastisk samarbejde med…

Jeg havde en fantastisk samarbejde med Søren Poulsen, som har hjulpet mig igennem processen og fik tegnet alle forsikringer jeg ville have. Han har klaret opgaven perfekt.
Dbh Yuliya Milanova

18 februari 2026

Kære Yuliya

Tusind tak for din flotte og fyldestgørende anmeldelse, vi giver rosen videre til Søren.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk service og mega god…

Fantastisk service og mega god assurandør Søren 👏

11 februari 2026

Kære Betina
Mange tak for din flotte anmeldelse, vi giver rosen videre.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Forsikringssnak uden pres og hurtigsnak.

Alle spørgsmål blev besvaret og endte med en god besparelse på forsikringer..

Kan kun anmelde selve proceduren for køb af forsikringer, da jeg endnu ikke har har haft brug for forsikringer.

Hvis du ønsker køb af forsikringer i et godt og uddybende tempo, hvor ingen spørgsmål er “dumme” kan jeg helt sikkert sige Mathias er manden du skal tale med.

10 februari 2026

Kære Peter

Tusind tak for din flotte og fyldestgørende anmeldelse, vi er glade for du har haft en god oplevelse.

Endnu en STOR hjælp fra Mathias

Endnu en STOR hjælp fra Mathias.
Der hjælper os med at flytte fra Tryg til jer.
Super vejledning.
Tak fra.
Bjarne Jessen

4 februari 2026

Kære Bjarne

Tusind tak for din flotte anmeldelse, vi giver rosen videre til Mathias.

Hurtig respons

Hurtig respons og brugbar forklaring.

31 januari 2026

Kære Connie

Mange tak for din flotte anmeldelse, den er vi glade for.

Meget behagelig samtale med Mathias

Meget behagelig samtale med Mathias. Kompetent og bestemt ikke en pistolsælger.
Vi sparede over 6000, fra vores nuværende aftale så det kan godt betale sig at få andre øjne på ens forsikringer. Tag samtalen og se hvad de kan🤗

26 januari 2026

Kære Jens

Tusind tak for din flotte anmedelse, rosen er givet videre.

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.