Det här tycker kunderna

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Jeg har Q8 LowRisq selvrisikoforsikring gennem AIG. Jeg har hurtigt fået dækket min selvrisiko i forbindelse med skaden af min bil, og jeg er hver gang blevet mødt af en venlig , hurtig og hjælpsom ku... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Udvidet reklamationsret på elektronik via VISA køb. Jeg anmeldte en skade og dagen efter bad de om yderligere oplysninger mht. repr. pris, som de fik. 2 dagen efter var erstatningen (totalskadet) p... Se mer

3,2

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Ποτέ πια AIG!

Ήμουν πελάτης με μικτή ασφάλεια μοτοσικλέτας για περιπου 20 χρόνια. Όταν πούλησα την μοτοσικλέτα είχα 250 ευρώ υπόλοιπο στα ασφαλιστρα της χρονιάς. Με ταλαιπορούσαν ένα μήνα με γραφειοκρατία και τελικά δεν μου τα γύρισαν ποτέ.
Ποτέ πια AIG!

1 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Je suis atteint d’une maladie…

Je suis atteint d’une maladie auto-immune je suis tombé malade 1 semaine avant mon voyage,avec une hémorragie importante,bien sûr j’ai dû annulé commencé d’ échanges de mails de preuve à fournir d’examen médical attestation de médecin et pour finir (nous sommes désolés vous êtes atteint d’une maladie depuis plus d’un ans c’était à prévoir c’est une récidive dans les closes vous nettes pas garantie Ils trouverons toujours une anomalie pour ne pas vous remboursez a fuir……. Ne tombez pas dans le panneau Dans mon malheur j’ai eu de la chance de ne pas partir quand je vois les autres commentaires il m’aurait laissé crever sur Bali . J’espère qu’une compagnie comme Emirates changera de compagnie d’assurance.

1 februari 2026

Har Q8 LowRisq selvrisikoforsikring - hurtig og effektiv

Har Q8 LowRisq selvrisikoforsikring der kører igennem AIG. Har hurtigt fået dækket selvrisiko på vores bil, og har altid været mødt at venlig og hjælpsom kundeservice. Den sidste stjerne giver jeg den dag fakturaerne kan tilføjes betalingsservice eller anden automatisk betaling. Det er desværre lidt for bøvlet at skulle betale manuelt hver måned

11 februari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Hold langt væk fra dette firma

Hold langt væk fra dette firma, de har scam aftaler samarbejdet med Lendme med at få folk bundet til deres skod forsikringer som ingen ved de overhovedet har, Bandlyst dem. Skam jer

7 februari 2026

Gardez votre argent

Gardez votre argent
Ne sert a rien
Nous avons pris l'assurance voyage
Nous avons eu des retards aller retour, même jusqu'à devoir attendre le lendemain, nous avons eu un retard de nos 5 valises, nos valises ont été abimés, bref rien, zéro., toujours la petite ligne qui fait qu'ils ne devront jamais rien..ils répondent mais toujours la même chose...on a bien étudié mais désolé...1 an et demi que je me bats ...laissez tomber vous aurez toujours tord...PS..AIG ne perdez pas de temps à m'envoyer une réponse bateau et pathétique.

1 augusti 2025
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Har Q8 LowRisq selvrisikoforsikring der…

Har Q8 LowRisq selvrisikoforsikring der kører igennem AIG. Har hurtigt fået dækket selvrisiko pga glasskade på vores bil, og har altid været mødt at venlig og hjælpsom kundeservice. Den sidste stjerne giver jeg den dag fakturaerne kan tilføjes betalingsservice eller anden automatisk betaling. Det er desværre lidt for bøvlet at skulle betale manuelt hver måned

29 januari 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aujourd'hui 28 janvier 2026 à 15h03…

Aujourd'hui 28 janvier 2026 à 15h03 j'ai appelé assurance AIG pour un assurance de voyage, le personnel me demande d'appeler 0149025893 option 2 que j'ai appelé à 15h06.
J'ai pas expliqué le problème quand j'ai effectué une réservation sur la compagnie Émirats, avec un paiement en 4 fois, et quand j'active l'option assurance AIG le paiement est refusé.
J'ai désactivé l'assurance AIG, la réservation faite tout est OK. J'ai appelé la compagnie pour rajouter l'assurance et elle me demande de contacter le numéro que j'ai mentionné ci dessus.
Lors de la conversation avec l'agent de l'assurance qui ne se presente pas d'abord et qui ne parle pas bien français et ne comprend pas bien aussi, j'ai essayé de te expliquer plusieurs les choses , elle m'annonce que ça fait 6ans qu'elle travaille dans la compagnie d'assurance et elle ne connaît pas ce methode.
Elle raccroche au nez le téléphone. Perte de temps.
Je ne sais pas comment travaille cette compagnie d'assurance. Totalement désagréable et manque de professionnalisme.
Je ne sais pas s'il y a quelqu'un qui a déjà eu ce genre de comportement et de traitement.
Ce n'est pas la première fois que je voyage. Je connais bien les procédures.
Que précise que je suis en Île de France.
Désolé, le message est long mais c'est la réalité.

28 januari 2026
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Udvidet reklamationsret på elektronik…

Udvidet reklamationsret på elektronik via VISA køb.
2 dagen efter var erstatningen (totalskadet) på min konto, virkelig flot og hurtig behandling

2 januari 2026

AIG Rejseforsikring dækker ikke

AIG Rejseforsikring dækker ikke. De er ekstremt langsomme til at svare, og sagen trækker derfor ud. Dette er en klar fordel for dem, da hvis de efterspørger yderligere oplysninger, hvilket gør det svært for mig at finde de nødvendige oplysninger.
DÅRLIG service. De må skovle penge inde uden at udbetale nogen, fed forretning.

31 oktober 2024

Hurtig og kompetent ekspedition

Har været i dialog med AIG vedr anvendelse af rejseforsikring 2 gange. Begge gange har jeg oplevet virkelig hurtig og god respons. Erstatninger blev udbetalt uden problemer overhovedet. Fantastisk service!

20 september 2025

Udvidet reklamationsret

Jeg har igennem mit Mastercard guld/AIG fået erstatning for et gaming headset der pludselig holdt op med at virke. Jeg brugte deres udvidet reklamationsret der gælder 3 år i stedet for de obligatoriske 2 år. De vurderede at den var totalskadet, hvilket jeg kun kan være enige i, da de ikke længere virkede. Jeg fik 75% af ny pris i erstatning, det er jeg godt tilfreds med, så nu kan jeg få købt et et par nye. God og hurtig behandling.

12 september 2025

Udvidet reklamationsret

Vores induktionskogeplade holdt op med at virke og jeg anmeldte det til AIG. De svarede hurtigt på anmeldelse og kunne komme med input til værksted som kunne undersøge. Så snart der forelå et tilbud på reparation, var der godkendelse fra AIG, og kogepladen er derfor tilbage og klar til brug, mindre end en uge efter problemet opstod. Det er lige netop den service man ønsker!

19 juni 2025
Omdöme utan inbjudan

Är det här ditt företag?

Skapa ett konto gratis

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.