Ik had wat vragen over de gemeentelijke subsidie mbt verduurzaming woning. Verschillende medewerkers van Team Winst uit je Woning hebben mij uitstekend geholpen! Digitaal waren er voor mij wat obstake... Se mer
Företaget har svarat
Felix kon direct duidelijk antwoord geven op mijn vraag en ter plekke het voor mij afhandelen. Tijdens het gesprek maakte hij alles in orde en ontving ik al een bevestiging. Perfecte en zeer vriendeli... Se mer
Företaget har svarat
We hebben de vloerisolatie via hen besteld. Dit was duidelijk ontzorgen. Hun isolatie expert kwam bij ons thuis en heeft de situatie bekeken. Keurige offerte opgesteld en na ondertekening is al... Se mer
Företaget har svarat
Vrijwel alles wat mis kan gaan, gaat mis. -eerst maken we afgelopen december een afspraak, gaat de boel failliet -half jaar later opnieuw proberen, afspraak gemaakt. Wordt de afspraak eenzijdi... Se mer
Skrivet av företaget

| Bekijk alle maatregelen > |
Wat Winst uit je woning voor jou kan betekenen

| Meer informatie > |
Prinsen Bolwerk 1, 2011MA, Haarlem, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 61 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Brief gehad vanuit de gemeente om subsidie te ontvangen voor maatregelen om te verduurzamen. Eerst al geen gehoor na meerdere mailtjes en appjes. Na enkele maanden (!) werd er pas een afspraak ingepland. Daarna duurde het weer maanden voordat het glaszettersbedrijf in kwam meten. Dit ook pas nadat wij zelf meerdere keren gemaild hebben. Het glaszettersbedrijf laat tijdens de inmeet afspraak doodleuk weten dat we niet eens in aanmerking komen voor de subsidie omdat we te weinig m2 glas willen laten vervangen. Dat had de adviseur ook al kunnen weten. Zij zouden wel de offerte sturen, zodat we alsnog ervoor konden kiezen om het glas te laten vervangen, ook zonder de subsidie. Ook deze offerte nooit ontvangen. Wat een waardeloze organisatie!
Update na onderstaand antwoord, het bespaarplan hebben wij nooit ontvangen.

Svar från Winst uit je woning
Ik heb een goed advies gekregen, waarna de werkzaamheden naar volle tevredenheid zijn uitgevoerd. Consulent Virginia heeft mij bovendien uitstekend begeleid bij het aanvraagproces voor de subsidie van deel twee.

Svar från Winst uit je woning
Via ING in contact gekomen met dit bedrijf. Adviseur die aanwezig was heeft goede werk gedaan, alleen hebben ze daarna geen verslag en of offertes opgestuurd. Meerdere keren om een update gevraagd. Geen reactie.
Misschien te hard gegroeid met alle samenwerkingen en helaas niet kunnen leveren?

Svar från Winst uit je woning
Communiceren niet, reageren niet op emails, bedrijven waar ze mee werken idem, totaal drama. Valt niet mee te werken. Zijn gewoon dozenschuivers, snap niet dat gemeentes zich zo laten oplichten. Maar ja dat zijn ambtenaren die doen liever niets zelf.

Svar från Winst uit je woning
Duidelijke informatie tijdens gesprek aan huis. En vervolg en aanbrengen isolatie was goed en duidelijk geregeld

Svar från Winst uit je woning
Fijn dat ik met de subsidie van de gemeente bodemisolatie kon laten uitvoeren. De isolatie is snel en vakkundig aangebracht en de kosten zijn door Winst uit je woning geregeld.

Svar från Winst uit je woning
Het was een goede ervaring omdat de hele procedure goed is verlopen, in het proces waren enkele onduidelijkheden maar die zijn snel opgelost. De financiele afwikkeling loop redelijk vlot. Prima gedaan

Svar från Winst uit je woning
Prima advies, communicatie en opvolging. Op een gegeven moment vond ik de mailtjes/telefoontjes wel wat veel.

Svar från Winst uit je woning
Ze waren op tijd , netjes alleen er hing een lamp aan het plafond die niet is terug gehangen.

Svar från Winst uit je woning
Goede begeleiding. Snelle levering. Gemaakte afspraken worden nagekomen. Aanrader.

Svar från Winst uit je woning
vlotte en soepele behandeling van de aanvragen. Attente begeleiding

Svar från Winst uit je woning
Gemakkelijk te bereiken bij eventuele vragen. Ze zijn vriendelijk en geven hulp waar je er niet uit komt. Daarna wordt alles snel afgehandeld.

Svar från Winst uit je woning
Vriendelijke jongens die hard en netjes werken.

Svar från Winst uit je woning
Winst uit je woning is fijn bedrijf welke ontzorgd en dat goed doet. Ze luisteren goed en proberen oprecht te helpen. Alles met betrekking tot bv subsidie is prima. De mensen komen vriendelijk over en nemen de tijd, ze proberen echt een oplossing te vinden.
Helaas is bedrijf dat bij ons kwam voor woning verbetering een stuk minder. Er ging veel fout en hoewel sommige dingen hersteld zijn dankzij winst uit je woning zullen we toch nog kosten moeten maken om alles goed te krijgen. Daarnaast is de ervaring van dit bedrijf in de omgang naar ons toe een vervelende ervaring die wij nooit zullen vergeten.
Misschien in toekomst de optie om een keuze te kunnen maken uit meerdere bedrijven.

Svar från Winst uit je woning
Hele positieve ervaring met het laten aanbrengen van spouwmuurisolatie. Goed adviesgesprek, nog kunnen profiteren van aanzienlijke subsidie. Uitvoerder was goed, alleen in de communicatie ging het minder soepel vooraf.

Svar från Winst uit je woning
Alle werkzaamheden zijn naar wens uitgevoerd.

Svar från Winst uit je woning
Het bedrijf is alle afspraken nagekomen en heeft het werk goed en snel gedaan . Aardige en vriendelijke mannen, die de rommel meteen weer opruimden.
Zeer tevreden!

Svar från Winst uit je woning
Bellen uit zichzelf om te vragen hoe het gaat of gegaan is. Goede benadering en afhandeling

Svar från Winst uit je woning
De wijk waarin ik woon moet van het gas af. Via winstuitjewoning zou er subsidie van 1250,- euro beschikbaar zijn. Na bezoek van adviseur een voucher gekregen voor dit bedrag. Isolatiewerkzaamheden uitgevoerd. Kosten zijn gemaakt, echter vouchercode werkte niet. Nieuwe code gehad. Werkte niet. Vervolgens kon ik per mail declareren. Toen kreeg ik te horen dat de actieperiode liep tot 01-01-2024, terwijl ik pas op 16-12-2024 een adviseur van winstuitjewoning over de vloer heb gehad. Vervolgens zou de actieperiode lopen tot 31-12-2024 en was ik dus alsnog te laat. Vreemd dat de adviseur dat niet gezegd heeft (of in het rapport gezet heeft dat ik op 18-12-2024 gehad heb). Toen dat argument dus niet bleek te kloppen, werd gezegd dat de subsidiepot van de gemeente leeg was. Er zouden dus meer vouchers uitgegeven zijn, dan dat er subsidie beschikbaar is. Complete onzin. Maar ik kan fluiten naar mijn subsidie!
Diverse mails werden niet beantwoord en de medewerkers die ik telefonisch sprak, kwamen telkens met een ander (weerlegbaar) verhaal.
Kortom, ik voel me belazerd door deze partij!

Svar från Winst uit je woning
Wat een waardeloos bedrijf, slechte communicatie, geen navolging van afspraken. geen kennis bij medewerkers die je aan de telefoon krijgt. ook totaal geen initiatief om maar iets meer te doen dan "het systeem" zegt dat ze moeten doen.
zoals andere reviews ook aangeven. de gemeente is het helemaal eens met mij maar Winst uit je woning medewerkers kunnen niets voor je betekenen. helaas nogmaals maar weer opnieuw aankloppen bij de gemeente.

Svar från Winst uit je woning
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.