Företaget har svarat
We hebben de vloerisolatie via hen besteld. Dit was duidelijk ontzorgen. Hun isolatie expert kwam bij ons thuis en heeft de situatie bekeken. Keurige offerte opgesteld en na ondertekening is al... Se mer
Företaget har svarat
Vrijwel alles wat mis kan gaan, gaat mis. -eerst maken we afgelopen december een afspraak, gaat de boel failliet -half jaar later opnieuw proberen, afspraak gemaakt. Wordt de afspraak eenzijdi... Se mer
Skrivet av företaget

| Bekijk alle maatregelen > |
Wat Winst uit je woning voor jou kan betekenen

| Meer informatie > |
Prinsen Bolwerk 1, 2011MA, Haarlem, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 61 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vrijwel alles wat mis kan gaan, gaat mis.
-eerst maken we afgelopen december een afspraak, gaat de boel failliet
-half jaar later opnieuw proberen, afspraak gemaakt. Wordt de afspraak eenzijdig verplaatst naar een moment dat wij niet aanwezig zijn.
-Gebeld, toezegging dat afspraak op ander moment kan. Daarna mail, dat dit toch niet kan.
-Uiteindelijk adviseur over de vloer. Aardige man, veel ideeën. Alles kan. Bespaarplan bevat echter maar 1 onderdeel van hetgeen besproken. Zonder uitleg.
-Vakman komt over de vloer voor inmeten (nieuwe kozijnen, cf. bespaarplan). Blijkt WUJW alleen maar nieuw glas aangevraagd te hebben, dus vakman gaat weer weg. Geeft aan dat dit heel vaak gebeurt.
-Mail naar WUJW met vraag hoe verder: geen antwoord meer. Nu 2 maanden verder.
Waardeloos. We gaan zelf wel op zoek.
Vriendelijk en duidelijke antwoorden op de gestelde vragen.
In samenwerking met gemeente Haarlem hebben we ons huis kunnen verduurzamen!

Svar från Winst uit je woning
Goede communicatie, netjes en correct geholpen en afspraken nagekomen, zeer tevreden dus!

Svar från Winst uit je woning
Alles echt goed geregeld. Goede en snelle communicatie en geen enkele rompslomp!

Svar från Winst uit je woning
Vriendelijk en deskundig gesprek thuis gehad en aan de hand daarvan een zeer uitgebreide en duidelijke offerte ontvangen.
Meerdere keren email en telefonisch contact gehad en ook hierbij altijd snel en vriendelijk antwoord gekregen.

Svar från Winst uit je woning
Ik had wat vragen over de gemeentelijke subsidie mbt verduurzaming woning. Verschillende medewerkers van Team Winst uit je Woning hebben mij uitstekend geholpen! Digitaal waren er voor mij wat obstakels, zoals handtekening voor goedkeuring. Het Team heeft mij hier geweldig doorheen geloodst, dank hiervoor!

Svar från Winst uit je woning
Nog steeds geen goede offerte voor het vervangen van het glas. Al 7 weken bezig en nog geen goede offerte. Maatvoering van 3 ramen klopt niet.
Het isoleren van de vloer ging probleemloos. Alles keurig volgens afspraak uitgevoerd.

Svar från Winst uit je woning
Na een deskundig advies werd heel snel en netjes de vloerisolatie aangebracht.

Svar från Winst uit je woning
Duidelijke uitleg hoe alles werkt. Overzichtelijk qua financiën. Goede afspraken met uitvoerende partijen.
Alles gewoon goed op de rit

Svar från Winst uit je woning
Adviseur kwam begin augustus langs. Eerste afspraak werd dag van te voren afgezegd ivm ziekte; kan gebeuren! Volgende afspraak was 2 weken later. Werden geadvisseerd over subsidie voor isolatie; muur, ramen en dak. Heel snel daarna al een adviesrapport gekregen over alleen dak, maar niet over muren en ramen. Na gebeld te hebben moest er iets in de ICT aangepast worden om ook de ramen te krijgen. Muren deden ze helemaal niet werd toen gezegd. Adviseur had wel metingen gedaan aan de muren.
Vervolgens 6 weken lang elke week gebeld, elke keer werd er gezegd het wordt doorgevoerd naar ICT en dan komt het uw kant op. Elke week weer hetzelfde verhaal; binnen een paar dagen is het geregeld. 1,5 maand later kon het alsnog niet en werd aangegeven dat subsidie via hen sowieso niet geregeld kon worden ivm hoge WOZ-waarde. Nooit een geheel adviesrapport ontvangen.

Svar från Winst uit je woning
Felix kon direct duidelijk antwoord geven op mijn vraag en ter plekke het voor mij afhandelen. Tijdens het gesprek maakte hij alles in orde en ontving ik al een bevestiging. Perfecte en zeer vriendelijke service!

Svar från Winst uit je woning
Goed gesprek gehad en wordt keurig behandeld.

Svar från Winst uit je woning
De eerste indruk was eigenlijk prima. Er kwam iemand netjes langs voor een intakegesprek en daarbij werd aangegeven dat ik binnen een week een offerte zou ontvangen. Uiteindelijk heb ik zelf drie keer moeten bellen en kreeg ik pas na ongeveer een maand een offerte.
En wat een offerte. Erg globaal en nauwelijks gespecificeerd. Je krijgt daardoor niet echt inzichtelijk waar de bedragen vandaan komen. Mijn gevoel daarbij was al snel: niet zozeer winst uit je woning, maar vooral winst in hun eigen zakken.
Ook op meerdere e-mails kreeg ik geen reactie. Uiteindelijk kreeg ik een mail van een salesjongen die begon te communiceren alsof we vroeger samen hadden geknikkerd. Prima dat de toon informeel is, maar ik ben twee keer zo oud als deze jongen en verwacht in een zakelijke communicatie toch iets meer professionaliteit.
Hierop heb ik gereageerd en mijn klacht ook rechtstreeks naar het daarvoor bedoelde e-mailadres gestuurd. De reactie van de salesjongen was vervolgens nogal slap. Op mijn officiële klacht heb ik helemaal niets meer gehoord.
Helaas sluit dit aan bij verhalen die ik vooraf van anderen had gehoord: slecht meedenken, slecht communiceren en vooral rekenen naar het beschikbare subsidiebedrag.
Mijn advies: kijk goed rond, vraag meerdere offertes op en vergelijk zelf wat je daadwerkelijk krijgt voor je geld. Je kunt naar mijn mening beter zelf een goede partij zoeken en de subsidie zelf aanvragen.
Aanvulling: dit is exact de reden dat jullie je spullen niet op orde hebben. Wellicht eens de email van 20/8 bekijken die ik naar het opgegeven email adres heb verstuurd. En misschien ook eens met Milo gaan overleggen. Verder reageer ik er niet meer op

Svar från Winst uit je woning
"Winstuitjewoning heeft je review gerapporteerd, omdat deze schadelijke of illegale inhoud bevat"
Er stond alleen maar in hoe slecht de service is. En daarop eisten ze mijn privé gegevens.
Ach, blijkbaar moet ik overgaan op mond-op-mond en een brief aan de wethouders. Deze eerlijke mond kunnen zij niet dempen.
Update: dit hoeft niet meer. Trustpilot vond de rapportering ongegrond en heeft reviews weer online gezet 👍🏼
Adviseur is op bezoek geweest en heeft een keurig praatje gehouden. Na ontvangst van de offerte bleek het adviesgesprek te rusten op onjuistheden. De offerte bleek dan ook anders dan de verwachting was. Telefonisch contact gezocht; helaas adviseur was onbereikbaar.
Achteraf begrepen wij van verschillende mensen uit de omgeving dat zij zelfde ervaring hebben gehad.
Advies en werkelijkheid staan haaks op elkaar.

Svar från Winst uit je woning
Incapable adviseur, verkeerde offerte, onaardige telefonisten.
En als je vraagt om de besparingscode van je gemeente, wordt er moeilijk gedaan omdat ze dan geen 20% krijgen van de offerte.
Reactie: we hoeven niet meer in contact te komen om het op te lossen. Ik heb de code van jullie gekregen, en regel het nu zelf met installateurs en de gemeente.

Svar från Winst uit je woning
Gemaakte offerte voor onze vloer te isoleren werd niet nagekomen door de aannemer. Hierop winst uit je woning gecontacteerd maar ging niet mee in mijn mening. 185 euro weggegooid omdat de zakken waar de isolatie in zat gebruikt werden voor een afscheiding terwijl er op de offerte stond dat er netten geplaatst zouden worden. Wij voelen ons eigen erg in de maling genomen!
Toevoeging na reactie Winst uit je woning;
Dus u stelt dat het proppen van afvalzakken als afscheiding 185 euro mag kosten ivm de gedane arbeid? Werkelijk waar belachelijke stelling die u nu maakt! Op die manier kan ik ook rijk worden…..
Ik denk dat Winst uit je woning en de aannemer een mooie deal samen hebben qua offreren en uitvoeren van het gedane werk. Hier valt helaas niet tussen te komen !

Fijne ervaring gehad!
Makkelijk te bereiken, de aanvraag ging van een leien dakje en vriendelijke mensen.

Svar från Winst uit je woning
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.