Ik had wat vragen over de gemeentelijke subsidie mbt verduurzaming woning. Verschillende medewerkers van Team Winst uit je Woning hebben mij uitstekend geholpen! Digitaal waren er voor mij wat obstake... Se mer
Företaget har svarat
Felix kon direct duidelijk antwoord geven op mijn vraag en ter plekke het voor mij afhandelen. Tijdens het gesprek maakte hij alles in orde en ontving ik al een bevestiging. Perfecte en zeer vriendeli... Se mer
Företaget har svarat
We hebben de vloerisolatie via hen besteld. Dit was duidelijk ontzorgen. Hun isolatie expert kwam bij ons thuis en heeft de situatie bekeken. Keurige offerte opgesteld en na ondertekening is al... Se mer
Företaget har svarat
Vrijwel alles wat mis kan gaan, gaat mis. -eerst maken we afgelopen december een afspraak, gaat de boel failliet -half jaar later opnieuw proberen, afspraak gemaakt. Wordt de afspraak eenzijdi... Se mer
Skrivet av företaget

| Bekijk alle maatregelen > |
Wat Winst uit je woning voor jou kan betekenen

| Meer informatie > |
Prinsen Bolwerk 1, 2011MA, Haarlem, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 61 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Na een adviesgesprek kreeg ik een offerte die helaas niet aan mijn verwachtingen voldeed. Geen probleem natuurlijk. Nu krijg ik al een half jaar lang betalingsherinneringen voor iets waar ik nooit akkoord mee ben gegaan en meermaals telefonisch en via mail op heb gereageerd. Eenmaal kreeg ik zelfs de toezegging dat ik de betalingsherinneringen niet meer zou krijgen, maar de spam is toch weer aangezet.

Svar från Winst uit je woning
Wat ging er mis? Nou bijna alles, leuk aanbod voor bodemisolatie met een flinke subsidie van de gemeente via Winst uit je Woning. Op de afgesproken datum kwam er een adviseur langs voor uitleg en een opname, in de kelderruimte gekeken en hij kwam tot de conclusie dat er tweemaal onder de fundering gegraven moest worden. Maar volgens hem geen probleem. Offerte ontvangen en hierop stond vermeld 320 euro voor ondergraven fundering. Na akkoord op de offerte melden zich de onderaannemer voor de uitvoering van de werkzaamheden. Na onderzoek in kelder bleek al snel dat zei niet onder de fundering door konden. Alternatief was gaten boren in de gevel en vandaar uit de isolatiekorrels binnen spuiten. Aan de voorzijde ging dit goed maar aan de achterzijde werd er 3 gaten geboord maar lukte dit niet. Later is aannemer terug geweest om de gaten af te dichten. Meerdere malen geprobeerd in contact te komen Winst uit de woning om de situatie te bespreken, zowel telefonisch als email maar werd teruggebeld en op de email alleen ticket nummer ontvangen maar nooit reactie gehad. Zeer slechte service van Winst uit je Woning maar hulde aan de onderaannemer Isolatie Keur.

Svar från Winst uit je woning
Ik had een bijzonder duidelijk en aangenaam gesprek. Victoria was bekwaam en erg klantvriendelijk en vooral erg klant gericht.
Ze was heel duidelijk in alle opties die er zijn.
Ik heb een goed gevoel overgehouden aan ons gesprek.
Na een kwartier in de wacht valt de verbinding weg. Opnieuw een stief kwartiertje in de wacht. Ja eh.. nee geen aanvraag ontvangen. Doe maar opnieuw.
Opnieuw de rataplan invullen en kom je na de eerste pagina gelijk niet meer verder want budget op. Verder geen enkele uitleg wat je dan moet doen. Weer bellen… tomtidom… kwartiertje verder eh.. ja.. eh misschien komt er wel meer budget. Gewoon over een paar dagen ofzo weer proberen. Wat een systeem zeg! Waardeloos
Goed geholpen door Virginia. Alles netjes per mail toegestuurd gekregen
Duidelijke uitleg en zéér vriendelijk.
Snelle toezending van de papieren .
En nam de moeite om het een en ander te toelichten
Een vriendelijk stem heeft me gerustgesteld was duidelijk met haar uitleg
Was iedereen maar zo ik denk zelfs bij een slecht nieuws zij het toch iets positiefs mee kan geven 💐 ze is top
Virginia lzquierdo dikke knuffel datum weet ik niet meer precies????
Via de gemeente Schagen ben ik in contact gekomen Winst uit je woning. Na het isoleren van mijn vloer liep er helaas iets mis met de offerte voor de glasisolatie. Medewerker Virginia heeft dit snel, betrokken en doortastend voor mij opgepakt, waardoor alles alsnog perfect kon worden afgerond via mijn eigen uitvoerder.
Ik ben zeer tevreden over de service, communicatie en de begeleiding van Virginia.
Absoluut een aanrader!
Goede informatie, leuk gesprek, direct gereageerd.
Er was een luisterend oor en ik heb mij gehoord gevoeld. Er werd mee gedacht in oplossingen voor mijn probleem.
Zoals het nu laat aanzien is mijn probleem inderdaad opgelost.
Heel snel na mijn email werd ik terug gebeld en kon me duidelijk gemaakt worden wat er aan de hand was,
Birol kwam via de gemeente langs voor een woning presentatie analyse. Echt top geholpen duidelijke uitleg en veel praktische verbeterpunten oa tochtstrips en isolatie. We weten nu precies wat we moeten doen. Nu nog even wachten op de rapportage!
Eerste huisbezoek gehad. Duidelijk, praktisch en goed advies gekregen. Nu nog de offerte verder afwachten.
Een prettig adviesgesprek gehad met Birol van WUJW. Kundig en vriendelijk. Hij heeft mij heel goed geadviseerd mbt. Vloer isolatie. Hij ontzorgt mbt. Offerte en subsidie traject. Heel fijn!
Ik was de code om de subsidie aanvraag voor de 2e maatregel kwijt. Virginia was super behulpzaam om deze code boven water te krijgen. Hartelijk dank voor je hulp!
Declaraties goedkeuren, maar niet uitkeren binnen de gestelde termijn. En dat na de doorstart! Ik verwacht dat deze partij binnen no-time wederom failliet is. De 4 sterren van Trustpilot kloppen absoluut niet.
Alles wat hiervoor is gezegd is waar:
- Geen communicatie
- Slecht bereikbaar
- Beloftes niet nakomen
Heel bijzonder dat een partij als deze controle heeft over overheidsgeld.
Via ING Bank terecht gekomen bij Winstuitjewoning. Er kwam vrij snel een vriendelijke adviseur langs maar daarna bleef het lang stil. Zelf maar contact gezocht en er zou wat fout zijn gegaan. Het rapport uiteindelijk ontvangen en toen begon de ellende. Een aantal beloftes van de adviseur stonden niet in het rapport (o.a. effect van een maatregel op het energielabel). De bijbehorende offertes waren verre van compleet en onjuist. Telefonisch konden de medewerkers alleen maar excuses geven maar inhoudelijk hadden ze geen verstand van zaken.
Uiteindelijk akkoord gegeven op de opdracht voor spouwmuurisolatie. Nooit een opdrachtbevestiging vanuit Winstuitjewoning ontvangen en toen ik daar contact over zocht bleek er een fout in de offerte te staan omdat het 'natuurvriendelijk isoleren' niet was opgenomen terwijl dit verplicht is volgens wet- en regelgeving. Vrij slordig aangezien dit gaat om een post van € 500 excl. BTW. Na overleg met de manager is mij een korting aangeboden door Winstuitjewoning van €250. Schoorvoetend mee akkoord gegaan en de opdracht wederom verleend.
Wederom geen bevestiging gekregen van de opdracht en dus maar zelf de uitvoerende partij gebeld. Daarmee vrij snel afspraken kunnen maken waarvan een deel inmiddels is uitgevoerd. Over de uitvoerende partij niets dan lof (ISA Isolatie).
De afspraken die ik had gemaakt met de uitvoerende partij kwamen niet overeen met de data in het portaal van Winstuitjewoning. Voor de zekerheid even gecheckt bij de uitvoerende partij en toen bleek dat Winstuitjewoning faillissement heeft aangevraagd. Naar mijn korting kan ik fluiten. De uitvoerende partij stelt zich gelukkig coulant op en ik ben er met hun uitgekomen.
Over de ING Bank ben ik absoluut niet te spreken. Ze hebben mij doorverwezen naar deze partij in het kader van de 'ING Upgrader' maar doen nu alsof hun neus bloedt. Dat blijft iets waar banken goed in zijn.
ik heb me via de gemeente ingeschreven. ik wilde al gaan verduurzamen dus dit kwam goed uit! Wujw is een bijzonder prettig bedrijf, uiterst helder in de communicatie, gemaakte afspraken worden nagekomen, er wordt met de klanten meegedacht en als klap op de vuurpijl werd de overheidssubsidie ook nog achteraf door Wujw geregeld! hulde, wil dit bedrijf van harte aanbevelen! jacob.
Zeer snel antwoorden op de vragen en wordt ook snel terug gebeld als er nog gegevens ontbreken.

Svar från Winst uit je woning
Zacht uitgedrukt; een malafide tussenpartij. Ondeskundig personeel die geen kennis hebben van de randvoorwaarden om voor gemeentelijke subsidie in aanmerking te komen.
Ene Jeroen, de manager, heeft mijn subsidie aanvraag afgewezen omdat mijn WOZ waarde in het peiljaar 2025 te hoog was, terwijl de WOZ waarden in 2025 nog geen eens getaxeerd zijn; terwijl mijn overbuurvrouw wel in aanmerking kwam, ondanks dat haar WOZ waarde hoger was dan mijn woning. Vervolgens werd dit gebagatelliseerd en beargumenteerd dat het te maken heeft met mijn aannemer; “de aannemer die u heeft ingehuurd voldoet niet aan de benodigde Rd-waardes, indien u het echter via de door onze aangestelden aannemer laat uitvoeren, komt u daarentegen wel in aanmerking voor subsidie. De materialen en RD-waardes bleken precies hetzelfde te zijn, alleen was hun prijsopgave 30% duurder…
Louche organisatie; onvoorstelbaar dat gemeentes deze firma aanstellen als tussenpartij.

Svar från Winst uit je woning
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.