Det jag beställde kom inte på fredagen som det stod på mailen utom kom på måndagen men jag var väldigt nöjd ändå. Motsvarade mina förväntningar på det jag köpt. Minus var att det var dåligt förpackat... Se mer
Sammanfattning av omdömen
Skapad med AI, baserat på nyligen publicerade omdömen
Ämnen som oftast nämns
Omdömen som formar denna sammanfattning
- Bildelar
- Biltillbehörsåterförsäljare
- Försäljare av bromssystem
- Biltillbehör
- Försäljare av bilbatterier
- Biltrimning
Winparts är den ledande online-specialisten för bildelar i Europa. Med vårt omfattande sortiment gör vi allt vi kan för att hjälpa så många människor som möjligt att hålla sina fordon i rörelse. Varje dag arbetar vi med att utöka vårt sortiment så att vi kan erbjuda ännu mer till våra kunder. Genom att i stort sett utföra alla arbetsmoment internt kan vi garantera snabb leverans. Dessutom har vi en kunnig hjälpdesk som gärna hjälper dig med alla dina frågor. På Winparts tror vi att kvalitet och tillgänglighet kan gå hand i hand. Därför engagerar vi oss för pålitliga bildelar till ett överkomligt pris. Förutom originalbildelar erbjuder vi också så kallade eftermarknadsdelar, equiparts och produkter från vårt eget varumärke, Winparts GO!. Upptäck själv bekvämligheten med högkvalitativa bildelar till ett överkomligt pris hos Winparts!
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Rätt del och snabbt skickat…
Rätt del och skulle vart snabb leverans 😊..med det var ups som klantade sig så det tog ett par dagar extra..
Tog 1 v längre att få delarna än…
Tog 1 v längre att få delarna än utlovat.

Svar från Winparts.se
Beställ ej om du bor i Sverige
Winparts sänder iväg produkten omgående, problemet är deras fraktbolag som dom använder. I Sverige funkar inte Ups.
Kommer aldrig mer beställa från winparts så länge dom använder ups.
Först efter en veckas försök från ups sida och leverera paketet har det blivit skadat och fortfarande inte kunnat levererats. Winparts svar är att jag ska returnera paketet. Hallå ni har ju inte levererat det än. Fortsättning lär följa.

Inga produkter kom
Har inte fått någon order bekräftelse. Faktura ligger obehandlad hos klarna. Spåren leder till Holland för företaget. Den svenska service som erbjuds på ett 08 nummer har ett talsvar på Engelska. Den utlovade snabba frakten är inte så snabb..det har gått 1 vecka. Handla över disk någonannanstans om ni har bråttom.
Jag fick handla delar i butik. Orkade och hade inte råd att vänta med servicedelar. Ordern ligger fortfarande obehandlad hos klarna. Betala inte i förskott !!

Svar från Winparts.se
Allt bra men tändstift var lösa ur…
Allt bra men tändstift var lösa ur förpackning och det är inte bara för att det kan skada toppen
Här kommer jag handla flera gånger!
Här kommer jag handla flera gånger!
Verkar veta vad dom håller på med och såg till att jag fick rätt delar då det skiljer mellan modeller så dubbelkollade dom innan så jag hade beställt rätt.
Bra priser och snabb leverans
Bra priser och snabb leverans. Jag är nöjd och kommer definitivt att handla på Winparts fler gånger.
Mitt paket försvann i 20 dagar och jag…
Mitt paket försvann i 20 dagar och jag bad om återbetalning eller återbeställning men fick inget svar från winparts. Rekommenderar ej detta företag!!

Svar från Winparts.se
Snabbt levererat från Winparts men ett…
Snabbt levererat från Winparts men ett dygns försening från UPS.
Det gick hur fint som helst
Det gick hur fint som helst, snabb och bra leverans. Kommer att återkomma som kund.
Prisvärt och mycket snabb leverans
Prisvärt och mycket snabb leverans. Positivt gensvar angående frågor om leverans.
Ups lämnade av grejer på…
Ups lämnade av grejer på utlämningsställe och sen fick jag ringa och kolla upp om det kommit , fick inget från utlämningsstället att jag hadde paket att hämta, så sämsta transport bolaget att använda, har fått grejerna men fick ju vänta några dagar

Använder transportören UPS
Företagets lager ligger i Nederländerna. De sänder varorna med UPS. UPS fungerar väldigt dåligt i Sverige. Det brukar alltid bli förseningar och strul och de har få utlämningsställen. I Sverige är det DHL eller DB Schenker som är snabba och har många utlämningsställen.
Mina produkter förpackades först efter tretton dagar. Det gick alltså tretton dagar utan att jag hade en aning om vad som händer med min beställning. På Winparts hemsida står det «Snabb leverans: 2 dagar». Med tanke på att leverans utlovades på två dagar borde jag ha fått ett besked att leveransen kommer bli försenad.
UPS tracking gav mig informationen att paketet var levererat, men jag hade inte fått något paket. Jag letade igenom epost, meddelanden och UPS tracking på internet, men hittade ingen information om att paketet var utlämnat till ett utlämningsställe. Jag kontaktade UPS och WinParts och fick till slut svar av WinParts var paketet höll hus.
WinParts såg inte till att locken till oljeflaskor av plast var ordentligt åtdragna, så att paketet var ordentligt kladdigt av olja.
+ Vissa av Winparts varor är billiga
- Winparts ger ingen information vid försening.
- Winparts håller inte löftet om två (2) dagars leverans
- Winparts är slarviga vid förpackning av varor
- Det finns få UPS-utlämningsställen och UPS fungerar extremt dåligt i Sverige.

Svar från Winparts.se
Tändstiften kom som utlovat och var…
Tändstiften kom som utlovat och var rätt modell. Perfekt!