Waardeloos keurmerk , kijk uit ! ! ! Zeggen te bemiddelen waar totaal geen sprake van is . Een hoop Bla Bla Bla maar weinig / geen concrete bemiddeling , wel centjes vragen voor het gebruik mogen ma... Se mer
Företaget har svarat
Caleni van WebwinkelKeur was begripvol en meedenkend. Drogisterij plus reageerde op geen enkele poging van mij om contact te leggen, maar haar lukte het wel. Betaling liep via Klarna, waar het ontze... Se mer
Företaget har svarat
We gebruiken WebwinkelKeur al jaren naar tevredenheid. Het verschaft ons meteen inzicht of onze klanten tevreden zijn over onze producten en diensten. Zelf denk je, dat het je prima doet, maar... Se mer
Företaget har svarat
WebwinkelKeur is hét moderne webshop keurmerk inclusief reviews dat met de modernste techniek zorgt voor ouderwets vertrouwd winkelen.
Moutlaan 32, 7523 MD Enschede, Enschede, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 95 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Wat een commerciële bende is dat zeg, door te betalen kan je hele mooie reviews krijgen!!!!
Leuk antwoord maar hoe verklaar je dan dat een aangesloten winkel een 8,6 scoort en hier bij trustpilot een 1,5 !!!!

Svar från WebwinkelKeur
Prima,begeleiding en controle top. Het geeft een bepaalde zekerheid dat je als bedrijf goed bezig bent

Svar från WebwinkelKeur
Niet vertrouwbaar voor klanten, vertrouwbaar voor winkels!
Negatieve reviews worden zeer waarschijnlijk zo veel mogelijk verwijderd om de score van winkel zo hoog mogelijk te houden. Helaas heb ik dit persoonlijk meegemaakt terwijl ik helderlichte bewijzen had is er niet naar gekeken en werd er geluisterd naar de winkel en de case werd gelijk afgesloten.
Het is tenslotte een betaald keurmerk en reviewsysteem voor webwinkels, dus ja tis hoe je er naar kijkt.
Dat verklaart ook dat er zo veel winkels daar zijn die allemaal zeer hoog heeft gescoord terwijl als je op dit website of andere reviewsites bekijk is het net de tegenovergestelde ;)
Dus als je klant bent zou ik de heilige 9/10 ratings op de winkels daar niet zo snel vertrouwen maar als ik winkel zou zijn zou ik het waarschijnlijk wel aanschaffen ;)
UPDATE NA ANTWOORD VAN WEBWINKEL:
Voor iedereen zijn duidelijkheid; De winkel waar meneer het over heeft had als antwoord mijn volledige naam/achternaam exposed dus ik deed DAARNA precies het zelfde, en raad maar welke review werd verwijderd door Webwinkelkeur.
En de winkel zelf kreeg niet eens waarschuwing, besef haha!
"Daarbij heeft de webwinkel schriftelijk onderbouwd dat de review meerdere feitelijke onjuistheden bevatte"
Wat een onzin! Ik zei zelf nog ik heb ook heel veel bewijzen zelfs dat die consumenrechten niet respecteert en niet aanhoudt, maar daar keken jullie niet na en sluitte het case z.s.m.
Dankzij jullie worden nu meerdere mensen in de maling genomen door dezelfde winkel, proficiat!
Maar ja zoals ik al zei dat komt natuurlijk neer op dat jullie worden betaald door de winkels.
En "Dat verklaart ook dat er zo veel winkels daar zijn die allemaal zeer hoog heeft gescoord terwijl als je op dit website of andere reviewsites bekijk is het net de tegenovergestelde" ;)

Svar från WebwinkelKeur
Removed my honest negative review without ever contacting me or asking for my evidence. Only the paying merchant's side was heard. This is confirmed by dozens of other reviewers here who had the same experience. This is not an independent trustmark it is a paid service that protects merchants and silences customers. Check Trustpilot instead, where reviews cannot be bought.

Svar från WebwinkelKeur
Zeer onbetrouwbaar platform. Spannen samen met winkels en halen je review offline, die duidelijk van een winkel is, omdat het is gekocht via BOL. BOL geeft duidelijk aan dat je koopt bij de partner! Factuur, verzending, retour, alles verloopt via partner, en dan mag je deze partner niet reviewen? Enkel en alleen omdat je niet direct via hun website kocht. Sorry maar dit is complete waanzin, dit is een vrijbrief om te frauderen met reviews. Webwinkelkeur is een totaal nutteloos platform dus, beschermen de winkel want zij betalen tenslotte hun salaris, negeren de klant. Vertrouw hier niet op!

Svar från WebwinkelKeur
It's impossible to leave honest negative reviews on webwinkelkeur. They will be immediately deleted. Only positive reviews are allowed.
Hence, Webwinkelkeur isn't a review site but simply a marketing site where the paying customers are companies that pay for positive misleading reviews.
If the reviews on Trustpilot are negative, for sure they are positive on Webwinkelkeur.
Webwinkelkeur will also do its best to get the negative reviews about Webwinkelkeur removed from Trustpilot.
Hence, Trustpilot is actually the only reliable international review site. The rest are only sites where companies pay to get their negative reviews removed.
Hence, first check the reviews on Trustpilot. If a site isn't registered on Trustpilot it's usually because that site or company isn't reliable and afraid for negative reviews.
If the reviews about sites and companies are negative on Trustpilot but on Webwinkelkeur and other so-called 'review' sites positive, it's clear that the negative reviews are removed by that 'review' site.

Svar från WebwinkelKeur
Bijna een maand geleden heb ik contact opgenomen met Webwinkelkeur over een bij haar aangesloten webwinkel (tuinadvies.nl). Op de website van Webwinkelkeur staan niet de juiste contactgegevens vermeld van deze webwinkel. Op mijn mails waarbij ik mijn klacht over tuinadvies.nl heb aangegeven en waarin ik verzoek om mij tenminste de contactgegevens van tuinadvies.nl te verstrekken, heb ik geen enkele reactie mogen ontvangen.
Update nav onderstaande reactie: Inmiddels wel contact gehad, na een tweede mail te hebben gestuurd en na deze review te hebben geplaatst. Mijn eerste mail is vanuit hetzelfde account naar hetzelfde adres van Webwinkelkeur gestuurd. Ik heb geen melding ontvangen dat die mail niet goed was afgeleverd, wat normaliter wel het geval is. Ik heb in mijn tweede mail melding gemaakt dat ik op mijn eerste mail geen reactie heb ontvangen. In reactie daarop is niet aangegeven dat de eerste mail niet zou zijn ontvangen, zoals in de reactie hieronder nu ineens wordt gesteld.
In ieder geval fijn dat er nu wel contact is. Ik heb in dat contact ook nog aangegeven dat de contactgegevens die Webwinkelkeur op haar website heeft opgenomen van de bij haar aangesloten webwinkel tuinadvies.nl niet kloppen en dat tuinadvies.nl zich bedient van algemene voorwaarden die in strijd zijn met dwingend consumentenrecht. Webwinkelkeur keur heeft daar adequaat op gereageerd en aangegeven dat zij hier achteraan zou gaan.

Svar från WebwinkelKeur
Fijne keurmerk en erg vertrouwd voor klanten

Svar från WebwinkelKeur
Zelf denk je, dat het je prima doet, maar soms geeft de klant aan waar je het nog net even beter kunt doen. En dat is een doorlopend proces van verbeteren. Daar gaat het om.
We kunnen daarom WebwinkelKeur van harte aanbevelen. Ze reageren alert op vragen en opmerkingen. Kortom: prima dienstverlening.

Svar från WebwinkelKeur
Laat me met rust met je spam
Laat me met rust met je spam, ik wil het niet, nu niet en ook niet volgende maand of volgend jaar…. Bedelaars
(Ik heb ook al reply gestuurd op de mail naar jullie >> Head of Customer Growth)
- update -
Ik had de eerste mail al niet om gevraagd muts….. ik moet me afmelden voor jullie spam ? En als je het niet doet blijft het ongevraagd komen, net als de 1000 andere bedrijven die dit jaarlijks doen…. Of anders een callcenter inhuren om ongevraagd je service telefonisch te verkopen ?

Svar från WebwinkelKeur
negatieve review over webwinkel wordt gewoon totaal genegeerd,krijg de indruk dat webwinkelkeur betaald word door webwinkels

Svar från WebwinkelKeur
Mijn ervaring met WebwinkelKeur bij een moderatieverzoek is teleurstellend.
Wij kregen een negatieve review waarin een vertraagde levering direct werd gekoppeld aan slechte klantenservice. Wij hebben uitgebreid met bijlagen onderbouwd dat de vertraging niet door onze klantenservice was veroorzaakt, maar door het logistieke/verzendproces. Ook hebben wij aangetoond dat de klant zelf de communicatie had versnipperd via meerdere contactroutes en zelf informatie bij PostNL had opgevraagd, terwijl zowel onze FAQ als PostNL zelf aangeeft dat de klant in zo’n situatie bij de afzender moet zijn.
Daarnaast hebben wij de situatie juist actief opgepakt, navraag gedaan en kosteloos een nieuwe zending verstuurd.
Toch bleef WebwinkelKeur het bezwaar vooral afdoen als “mening”. Naar mijn idee is daarmee onvoldoende inhoudelijk beoordeeld of de review als geheel een feitelijk misleidend beeld gaf. Het ging ons niet om het verwijderen van een negatieve mening, maar om de vraag of een negatieve kwalificatie mag blijven staan wanneer die rust op een onjuiste of misleidende toerekening.
Van een keurmerk en reviewpartner verwacht ik meer zorgvuldigheid, zeker wanneer er concrete bewijsstukken worden aangeleverd en de eigen gebruikersvoorwaarden spreken over een objectieve toets op feitelijke onjuistheden.
Deze gang van zaken doet mij serieus twijfelen of WebwinkelKeur voor ons nog de juiste reviewpartner is.

Svar från WebwinkelKeur
heb een aantal keren goede tips gekregen en mijn klanten waarderen het dat ik ben aangesloten

Svar från WebwinkelKeur
Slecht. Webwinkelkeur adviseert bij een (onjuiste) negatieve beoordeling eerst zelf contact op te nemen met de klant. Dan doe je dat en krijg je vervolgens geen reactie van de klant zelf. Hierna vraag je om moderatie bij webwinkelkeur zelf en hoor je dat het niet meer kan, omdat het ouder is dan 14 dagen. Zeer krom systeem. Dus als een klant niet reageert , ben jij als ondernemer de dupe. Ik weet niet wie dat beleid heeft verzonnen, maar daar is dus zeker niet over nagedacht.

Svar från WebwinkelKeur
Mijn ervaring met WebwinkelKeur bij de behandeling van een geschil is zeer teleurstellend.
De beoordeling is onzorgvuldig uitgevoerd en mist voldoende objectiviteit. Belangrijke context en de opeenvolging van gebeurtenissen die ik duidelijk heb toegelicht, lijken onvoldoende meegewogen. Het traject komt hierdoor eenzijdig over en voelt vooral formeel uitgevoerd, zonder echt begrip van de situatie.
Wat ik bovendien lees in andere reviews over de onafhankelijkheid van WebwinkelKeur, bevestigt helaas precies wat ik zelf heb ervaren: er lijkt onvoldoende objectiviteit en een te sterke neiging om de aangesloten webshop te beschermen. Het keurmerk kan overduidelijk zijn rol als onafhankelijke geschillenbehandelaar niet consistent waarmaken.
Ik raad aan de objectiviteit en kwaliteit van de geschillenbehandeling dringend te verbeteren.

Svar från WebwinkelKeur
Maud heeft mij fantastisch geholpen met de bemiddeling van mijn geschil met een webwinkel die mijn geld niet wilde retourneren. Snelle, begripvolle en duidelijke correspondentie heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk mijn geld terug heb gekregen. Dank je wel!

Svar från WebwinkelKeur
Als eigenaar van een webshop ben ik zeer tevreden over mijn samenwerking met Webwinkelkeur. De integratie met mijn winkel verloopt vrijwel naadloos, en klanten maken er spontaan gebruik van om een review achter te laten.
Wat ik bijzonder waardevol vindt: de ondersteuning is van het begin af aan uitstekend. Bij vragen over juridische aspecten wordt je echt goed geholpen. Ook innoveren zij continu – er komen regelmatig nieuwe features bij die het beheer van reviews gemakkelijker maken.
De nieuwsbrief met tips en adviezen is een fijne toevoeging. In een tijd met veel nepwebshops biedt Webwinkelkeur klanten de zekerheid dat ze bij een betrouwbare webshop bestellen.

Svar från WebwinkelKeur
Heel goed contact gehad via de mail. Het probleem met een webwinkel werd snel opgepakt. Goede bemiddeling en uiteindelijk is het resultaat positief geëindigd en is mijn bestelde pakje na ruim een maand eindelijk vanmiddag bezorgd!
Heel erg bedankt!

Svar från WebwinkelKeur
Vanaf het eerste contact super goed geholpen. Je wordt goed op de hoogte gesteld van alles en er wordt duidelijk uitgelegd wat er van je verwacht wordt en wat de volgende stappen gaan zijn. Ik wilde graag het geld terug van een website en dankzij webwinkelkeur is dit gelukt. Nogmaals bedankt!

Svar från WebwinkelKeur
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.