Van der Valk  Omdömen 757

TrustScore 2 av 5

2,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bij van de Valk Ter Worm in Heerlen geweest voor een lunch. Hier eerder geweest en het was een geweldige ervaring. Top kwaliteit en heerlijk gegeten. Echter ons laatste bezoek was toch wel teleurges... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We eten regelmatig in Hotel Wolvega altijd vriendelijke bediening, altijd goed eten, altijd sfeervol. Die ene keer zat er een botje in mijn sate. Dat was van buiten niet te zien door de bedienin... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wij hadden in januari een reservering gemaakt voor paasbrunch 8 personen in Wassenaar. Kosten pp € 49.50 Bevestigingsmail met betaallink ontvangen met daarin uiterste betaaldatum 22 maart.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Om half 11 vragen of je een broodje kunt bestellen, als antwoord krijgen dat dat niet kan omdat de lunchkaart pas om 11 uur beschikbaar is. Een half uur op een broodje (met welk beleg dan ook, een sim... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Na vorig jaar

Na vorig jaar, toch besloten het nogmaals te proberen, de bekende kerst brunch. Dit was definitief de laatste keer. Wat een aanfluiting. Eten zwaar onder de maat, exact dezelfde gerechten als vorig jaar. Er werd meteen om 13:00 verteld, dat het dessert een uur later zou komen, kortom snel vol vreten en weg wezen. Borden werden niet afgeruimd, drinken werd niet opgenomen, terwijl het restaurant erg leeg was, wat ook al genoeg zegt. Personeel wat geen Nederlands spreekt, maar Engels. Totaal geen kerstsfeer in van der valk Haarlem. Definitief kapot dit concept. En dat voor de prijs van meer dan 60 euro per persoon.

24 december 2024

Hotel Sassenheim

Heb afgelopen week in Hotel Sassenheim overnacht. En kreeg rare bultjes op een rij over mijn hele rug en armen. Blijken het bed wants bultjes te zijn.

Heb hierbij ook een melding gemaakt naar het hotel toe. Nu beweren zei dat er geen bed wantsen in die hotel kamer zitten. Terwijl mijn hele rug en armen onder de bed wants bulten zitten👎🏼

Thuis en ergens anders heb ik hier nooit last van gehad.

Blijkt dus ook weer. Na een melding hiervan dat ze ook niet hun kamers GOED kunnen controleren of ze er wel of niet zitten. En SCHOONMAKEN!

En daarbij mij laten weten dat ik het me verbeeld dus hier over lieg. Wat een slecht hotel

16 december 2024

Bijna fataal avondmaal bij vd Valk Amersfoort

Vandaag gingen we eten bij Van Der Valk in Amersfoort. We vertelden deze mensen dat mijn vrouw dodelijk allergisch is voor paddestoelen, dus belangrijk om geen paddestoelen te serveren bij haar bestelde maaltijd (dat standaard niet met paddestoelen wordt geserveerd).
Tot onze schok werd mijn vrouw onwel, en vonden een grote plak van een paddestoel verborgen met de groenten onder de vis. Zonder EPI pen is dat een zekere dood binnen 15 minuten voor mijn vrouw. Gelukkig had ze een EPI pen bij haar die ze meteen gebruikte, na het overgeven van wat ze tot dan toe had gegeten.
Dit is enorm gevaarlijk; wij hadden het zeer duidelijk gemaakt dat mijn vrouw dodelijk allergisch is voor paddestoelen, en toch serveren ze haar (verborgen) paddestoelen met een maaltijd dat nooit met paddestoelen wordt geserveerd.
Waarom!?
De mensen in dit restaurant zijn, of niet goed bij hun hoofd, of gevaarlijk incompetent.

22 december 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

I was pleasantly surprised by how…

I was pleasantly surprised by how comfortable and spacious the room was, not too bad design / decor either with a late check out time and large car park married with price which is ok too I had no issues. Far from the city, granted but there are buses running quite frequently I think it's a nice spot to break a long journey.

2 december 2024
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Afgelopen vrijdag

Afgelopen vrijdag, 13dec24, hebben we heerlijk gegeten bij vdValk Akersloot. Alles was prima van aankomst tot afrekenen. En het eten smaakte met recht heel goed.
Bij het verlaten via de uitgang liepen wij op het looppad en wat schetste onze verbazing links en rechts stonden asbakken waar flink gerookt werd door zeker een 6tal mensen.
Men raadt het al, wij als gasten moesten door de stank en de rook lopen om naar onze auto toe te lopen. Maar omgekeerd ook. Ik kan het niet met zekerheid bevestigen maar zal me ook niks verbazen als er ook personeel tussen stond. vdValk dit kan niet, zeker niet in het kader van een rookvrije generatie en het aanzien van het bedrijf. Waarom plaatsen jullie de asbakken niet elders op geruime afstand van het looppad zodat de bezoekers rook en stankvrij het pad kunnen betreden. Mensen die willen roken kunnen dat ook in een zogenoemde rook zone doen afgeschermd van de buitenplaatsen.
Een paar verbodstegels in het looppad plaatsen en het roken elders creeren en klaar is alles
Dit verdiend zeker niet een schoonheidsprijs en van vdValk had ik beter verwacht.
Soortgelijke restaurants tref je het niet zo aan zoals bij Hotel Akersloot is onze ervaring en staat met stip op nummer 1
Eten ook regelmatig bij vdValk in Sneek maar daar is het rookgebeuren niet direct in het looppad.
Beste vdValk, doe hier iets aan en draag zorg dat gasten door een rookvrij pad kunnen lopen om heerlijk te kunnen eten. Het zal jullie sieren.

13 december 2024

Als je kamer boekt

Als je kamer boekt, let op dat als je hond mee wilt nemen dat dit mag. Wij hebben geboekt bij lelystad. Bij boeken vd kamer werd dit NERGENS aangegeven. Betaald, krijg de volgende dag email dat mijn hond niet mee kan. Ook geen refund. Bij hotel Lelystad staat dit beschreven bij de FACIILITEITEN dat er geen hond mee mag op de kamer. Bij bellen houden ze vast en krijg je te horen had u maar iets meer moeten uitgeven. Dan had u de kamer kunnen refunden. Vind ruim 150 EURO flink bedrag, totaal geen uitreikende hand.

9 december 2024

Eten bij Van der Valk Harderwijk

Toen wij ons eten bestelde, mijn vrouw zeetong en ik varkenshaas, werden heel snel onze klaar liggende messen verruild voor een vismes en een steak mes.
Het eten was netjes op tijd opgediend. Toen ging het mis. Mijn mes kwam niet door het vlees op een 30 mm dik varkens haas(je) moest ik 11 keer met het mes zagen met aardig wat druk. De geroepen ober bracht snel een nieuw mes. Helaas van het zelfde scherpte. Ik heb maar besloten om de rest van de slechte kwaliteit maar niet in een restaurant te gaan discussiëren. De tong was niet goed gaar. De bloemkool was te beet gaar. De frieten was een portie voor een persoon. En alles was in 10 minuten koud, omdat alles in zware koude stenen schalen was opgediend. Echt niet de kwaliteit die ik van dit keten verwacht. In Harderwijk kom ik dus niet meer.

11 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Park sleep en fly formule

Wij zijn absoluut niet tevreden van de Park Sleep en Fly-formule van Van de Valk Zaventem. Bij de terugkeer moesten wij een taxi opbellen in plaats van een shuttle-dienst. En we moesten onze wagen 500 m verder parkeren (en met onze bagage sleuren naar het hotel) ipv te kunnen parkeren onder het Van de Valk Hotel. Zogezegd omwille van het succes van de formule. Bij de terugkeer vonden we 5 gesloten deuren van het parking-complex. We geraakten uiteindelijk binnen via een café en gelukkig was er daar een zeer vriendelijke jongen die ons heeft helpen zoeken naar onze auto, anders waren we nu misschien nog aan het zoeken in deze doolhof !

8 december 2024

Wat een teleurstelling

Wat een teleurstelling. Afgelopen nacht geslapen in het Van der Valk hotel in Enschede. Kamer was vies en het ontbrak aan alle comfort. Matras te hard en met kuil. 2 matrassen naast elkaar van samen 169 cm. Kleiner dan mijn eigen bed thuis. Veel te grote kussen. Wakker geworden met nek- en hoofdpijn. Kamer was vies. In de lobby’s en het restaurant ziet alles er prachtig uit. Ontbijt viel tegen. Ei was aangebrand. Personeel is heel vriendelijk en service gericht. Al met al een teleurstellende ervaring die haar geld zeker niet waard was.

30 november 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Afgelopen vrijdag zijn wij met 4…

Afgelopen vrijdag zijn wij met 4 personen wezen eten in het van der Valk restaurant in Lelystad.
Nooit meer! Wat een vreselijke bediening. Geen enkele gang ging goed. Het ging al fout bij de drank bestelling. We kregen eerst niets en vervolgens werd het verkeerde op tafel gezet. Het eerste voor gerecht ging ook niet goed. Het tweede ging ook fout het hoofdgerecht werd ook niet gelijktijdig uitgeserveerd. En vervolgens kwam de bediening met nog twee gerechten aan die we al hadden. Tussendoor om drank zeuren waar het blijft. Uiteindelijk zelf naar de bar lopen om te vragen waar de drank bestellingen blijven. De nieuwe drank kaart stond op tafel. Maar rose Toos was er niet. En meerdere soorten niet. Dit kan echt niet. Het desert was niet ok. Het roomijs was ijzig. Zat vol met ijskristallen. We hebben 350,00 euro afgetikt. Geen excuus, geen gratis drankje. Kortom wij zijn dit zo niet gewend van van der Valk. Heel jammer allemaal. Het was meer het niveau van Massa is Kassa alleen met hoge prijzen. Oja nog een tip. Zet grote groepen op een afzonderlijke plek. Zodat andere gasten die er eten elkaar wel kunnen verstaan aan tafel. Kortom Lelystad ziet ons nooit meer.

22 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Award voor slechtste klantenservice ooit

Afgelopen zondagavond (17nov) wou ik een overnachting boeken voor 29 november om een gezellig avondje weg te gaan met mijn vriendin.

Via de website heb ik de datum geselecteerd en wou ik gaan afrekenen. Ik had echter nog een giftvoucher die ik wilde verzilveren, maar kon dat nergens in het betaalscherm vinden.

Vervolgens heb ik op vorige geklikt op de pagina om te zoeken naar deze functionaliteit. Zonder dit op te merken is hierbij de datum weer terug geschoven naar de dag van toen.

Vervolgens heb ik €156 afgerekend (inclusief ontbijt) en niet mijn spambox gekeken voor een bevestiging omdat ik al had gezien dat er een bedrag van mijn rekening was afgeschreven.

De volgende dag (vandaag) werd ik gebeld of ik de vorige avond nog was komen inchecken. Ik had toen al snel door dat er iets was misgegaan.

Ik heb gevraagd of er een oplossing was voor deze pech, maar ze wilden niks voor ons betekenen. Zelfs het ontbijt en de schoonmaakkosten die niet zijn gemaakt moesten we betalen terwijl we niet zijn geweest.

Het is ook niet zo dat we een kamer bezet hebben gehouden voor iemand anders, want we hadden in de avond geboekt met nog 7 beschikbare kamers volgens de website.

Ik vind het ronduit asociaal dat er geen enkele coulantie in de vorm van service wordt uitgesproken of wordt aangeboden.
Gewoon €156 weg, (wat voor veel mensen enorm veel geld is) door een domme onbewuste fout op de website. Er werd ook nergens op de website goed aangegeven dat de datum was veranderd.

Ons zijn jullie kwijt als klant die meerdere keren per jaar een overnachting hebben geboekt.

18 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Super slechte service na foutieve boeking

18 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kom niet om een Gluetenvrij diner bij…

Kom niet om een Gluetenvrij diner bij v.d.Valk Enschede. Want ze weten niet wat dat betekend. “Ach meneer er kunnen sporen van gluten in zitten” Sporen van gluten zijn uiteindelijk, dodelijk dames en heren van de Valk. Als de Chef kok zijn werk een beetje serieus neemt dan verdiep je je erin. Het is niet zo moeilijk om sporen uit te sluiten, apart pannetje apart mesje en vork gebruiken en weten wat er in je ingrediënten in zit. Dus geen half voorbereide producten buitenshuis inkopen. Heel jammer zeker de reactie van de manager.

15 november 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Het van-der-valk-concept is mi…

Het van-der-valk-concept is mi "binnenhalen wat er binnen te halen valt".
1 tafel, ruim van te voren, reserveren, voor een familie die iets te vieren heeft en dat met gezelligheid en bijelkaarzittend wilt doen, is onmogelijk. Reden: we garanderen niets want het kan zijn dat die tafel niet vrij is van gasten die daar vanaf het ontbijt zitten.

15 november 2024

Not Family Friendly

When I arrived after 15 hours of travel from CA, I was faced with a crazy hotel policy. My family two adults, a 4 month old and a 3 year old. Upon arrival I was told my reservation requires TWO rooms. I said what? The baby can be in the room but the 3 year must have his own room. They said maximum 2 people per room. So my baby and 3 year old where regarded as adults. It was the worst checkin experience. So they cancelled my original 1065 Euro for 8 days and charged me 2500 Euro for 8 days and two rooms. This child policy is insane and I would never have a 3 year old sleep in his room. Did they expect mom to sleep with one child and dad with the other in separate rooms? They said it was required for fire regulations. Who wants their 3 year old in a different room anyway in case of emergencies. Sorry this hotel is nice, great rooms but not kid friendly . Clearly aimed at business.

26 oktober 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Leusden Brunch op zondag met 4 personen.

Brunch op zondag met 4 personen bij van der Valk Leusden. Het jonge personeel is enthousiast en doet zijn best.
De keuze is beperkt en het voedsel erg goedkoop. De toetjesbar scoort goed. Het management werkt wel met een uitgeklede buffet formule . Beter eet je van de kaart.

10 november 2024

Teleurstellend…

Vanavond met 5 personen bij van der Valk Wassenaar gedineerd. Wat een teleurstelling. Breekbrood met smeersels was taai. Alles duurde lang. Eerst wachten op de kaart. Iets te drinken bestellen. Overal moest je op wachten. Duurde eeuwigheid voor er gevraagd of je nog iets wilde drinken. Ja, voordat we het desert gingen bestellen werd er gevraagd of we nog iets te drinken wilde. Beetje laat!!! Eten matig.Angus burger niet onaardig maat lauw. Satė van mijn tafelgenoten lauw. Niet vragen of alles naar wens was. Geen " tot ziens" of " fijne avond "bij het weggaan. Hebben al vaker bij een andere van der Valk gegeten en waren altijd tevreden. Wassenaar niet voor herhaling vatbaar. Jammer. Wel een mooi ingerichte zaak

26 oktober 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

van de valk in Enschede…slecht ontbijt

Vanochtend van de valk in Enschede ontbijt genuttigd.Slecht geen bijzondere kazen de gebakken champignons en het gebakken ei waren beiden heel taai en oud het gekookte ei veel te hard geen camenbert of zachte kaas het fruit niet rijp en te hard .Voor twee personen 39€betaald ,waardeloos weggegooid geld .

25 oktober 2024
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Just stayed in the new Branded Hotel at…

Just stayed in the new Branded Hotel at Spa.
Fantastic hotel hasn’t changed much as it was Raddison blu before
Friendly reception staff. Clean hotel. Good parking although the ramp isn’t great for Race car or anything low. .. top marks all around.
Only bad point was the young lady at breakfast. Table cleaner come welcomer. Had a face and attitude that could turn milk sour. Not the sort of person you need shop front. But only had to see her twice. But never spoilt our stay. Would have been 5 star. But the attitude down to 4

17 oktober 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.