Prachtig complex We hadden een laag gelegen etage in een huisjesblok! Lekker terras erbij en uitzicht op groen! Ontbijt prima! Personeel heel leuk! Omgeving geweldig Geen tijd voor zwembad of t... Se mer
Det här tycker kunderna
Het is de vijfde keer dat we hier zijn geweest om te overnachten. De kamer is prima, het bed lekker en het was zeer rustig!! Het personeel was vriendelijk en het ontbijt uitvoerig. Wel één aan... Se mer
Fijn hotel, vriendelijk personeel, goede kwaliteit van het eten, prijs/kwaliteit is zeer goed. Mooie locatie. Wij hadden een ruime kamer, wij vonden dat het bed iets te zacht was, maar verder alle... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Boek met de laagste prijsgarantie bij Fletcher Hotels! Geniet in een van onze luxe 3- of 4-sterren hotels op de mooiste plekken in Nederland.
Kontaktuppgifter
Buizerdlaan 2, 3435 SB, Nieuwegein, Nederländerna
- E+VfZihjZ24ZKT-
- internet@fletcher.nl
- fletcher.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Al vele jaren onze thuisbasis
Al vele jaren onze thuisbasis.
Even een weekendje weg en dan wordt het altijd De Dikke Van Dale in Sluis. Vriendelijke medewerkers, behulpzaam. altijd een wamr bad.
Voor ons een heerlijk uitstapje ook nu we wat ouder zijn. Je voelt je er echt thuis.
Prachtig hotel in schitterende omgeving
Een prachtig hotel, nette schone, royale kamer. Vriendelijk personeel, prima ontbijt, lekker diner en vooral ook een geweldige omgeving om volop te wandelen, fietsen en de toerist uit te hangen.
Locatie bushalte voor de deur
Locatie erg goed met bushalte voor de deur, uitstekend ontbijt, en vriendelijk en behulpzaam personeel
prima
gastvrij, mooi terras, mooie kamer , geen geluiden. Goed ontbijt
Fijn hotel
Fijn hotel, mooie ligging, leuke faciliteiten en prima kamers.
Gerenoveerde kamer met douche
Gerenoveerde kamer met douche. Nette en mooie kamer
Mooie locatie
Mooie locatie, midden tussen de bossen met een geweldig uitzicht vanaf het terras en vanuit het restaurant. De kamers zijn wel een beetje apart ingericht; Geen bureautje of sidetable waar je wat op kunt leggen en ook in de badkamer kun je je toilettas nergens opzetten.
Prijs kwaliteit was prima leuk hotel…
Prijs kwaliteit was prima leuk hotel wel wat verder van de bewoonde wereld . Sauna complex vrij klein en beperkt .
Het is de vijfde keer dat we hier zijn…
Het is de vijfde keer dat we hier zijn geweest om te overnachten.
De kamer is prima, het bed lekker en het was zeer rustig!!
Het personeel was vriendelijk en het ontbijt uitvoerig.
Wel één aandachtspunt: hou de gang netjes met de verf!! Op veel plekken zitten "gaten" in de verf door karren/koffers die er langskomen. Die beschadigingen vallen enorm op.
Het zou zonde zijn dat dit mooie Fletcher hotel op deze manier in verval raakt.
Leuk hotel
Leuk hotel, vriendelijk personeel ruime parkeerplaats. Mooi in het centrum. Wel een beetje gehorig, voor de lichte slaper.
Fijn hotel
Wij hadden een ruime kamer, wij vonden dat het bed iets te zacht was, maar verder alles keurig.
Mooie kamer
Mooie kamer, keurig netjes rondom hele hotel gebeuren, goed en lekker verzorgd ontbijt!
Fantastische omgeving voor mooie fietstochten
Mooi gelegen. Keurige en ruime kamers.
Mooi gelegen. Ruime kamer. Vriendelijk personeel. Ideaal om verder de streek te verkennen.
Schönes Hotel direkt am Veerse Meer
Schönes Hotel direkt am Veerse Meer , tolles Ambiente, gutes Frühstück, wir hatten ein schönes Zimmer mit Blick aufs Wasser , super auch geregelt für Fahrräder, dafür gab es extra eine überdachte Garage und für unsere E Bikes direkt eine Lademöglichkeit
Prachtig complex
Prachtig complex
Ontbijt prima! Personeel heel leuk!
Omgeving geweldig
Geen tijd voor zwembad of tennisbanen gehad !
De ligging en omgeving van het hotel is…Winterswijk
De ligging en omgeving van het hotel is uitstekend.
Het personeel zijn erg vriendelijk en professioneel.
Diner en ontbijt was zeer goed en uitgebreid
Het verblijf was heel goed
Het verblijf was uitstekend: kamer modern ingericht met een prachtige functionele inloopdouche. Zeep e.d. karig.
Bedden heel goed.
Diner asperges heel lekker. Kipsaté niet zo origineel.
Bediening, ook niet Nederlandstalige, echt heel vriendelijk.
Dankjewel.
Mooie kamer
Mooie kamer. Goede ontbijtservice ook voor wat betreft de glutenintolerantie werd rekening mee gehouden. Vanuit Hotel kun je direct mooie wandelingen door de bosrijke omgeving maken. Wel hoogteverschillen trotseren. En ook binnen 1,5 km is de fietsroute over een voormalige spoorlijn te bereiken.
Vriendelijk en attent personeel
Vriendelijk en attent personeel. Uitgebreid ontbijt en de geboekte kamer was goed. Niets op aan te merken.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.