Prachtig complex We hadden een laag gelegen etage in een huisjesblok! Lekker terras erbij en uitzicht op groen! Ontbijt prima! Personeel heel leuk! Omgeving geweldig Geen tijd voor zwembad of t... Se mer

Mooie locatie, midden tussen de bossen met een geweldig uitzicht vanaf het terras en vanuit het restaurant. De kamers zijn wel een beetje apart ingericht; Geen bureautje of sidetable waar je wat op ku... Se mer

Het is de vijfde keer dat we hier zijn geweest om te overnachten. De kamer is prima, het bed lekker en het was zeer rustig!! Het personeel was vriendelijk en het ontbijt uitvoerig. Wel één aan... Se mer

Fijn hotel, vriendelijk personeel, goede kwaliteit van het eten, prijs/kwaliteit is zeer goed. Mooie locatie. Wij hadden een ruime kamer, wij vonden dat het bed iets te zacht was, maar verder alle... Se mer

1. Evenemang och underhållning

Boek met de laagste prijsgarantie bij Fletcher Hotels! Geniet in een van onze luxe 3- of 4-sterren hotels op de mooiste plekken in Nederland.

4,2

Bra

TrustScore 4 av 5

10 tn omdömen

Har inte besvarat negativa omdömen

Prima prijs kwaliteit hotel op mooie locatie

Het hotel ligt op een mooie locatie. Het diner en ontbijt waren prima. De kamer was erg ruim, maar met bescheiden inrichting en terras. Maar voor de prijs prima.
Minpuntje de slechte verlichting is de badkamer. Komen we tegenwoordig meer tegen. In een badkamer hoort veel licht, geen sfeerlicht.

Alles keurig verzorgd

Alles keurig verzorgd. Ik zou alleen een tweede stoel bijzetten in een 2
persoonskamer. Anders moet je op het bed gaan zitten, en dat is niet lekker

12 april 2026

Gastvrije en vriendelijke ontvangst

Gastvrije en vriendelijke ontvangst, Kregen ruimere kamer dat was heel fijn en attent. Kamer schoon en comfortabel, miste wel een leeslam bij het zitje. Leuk dat we via What’s app een bericht ontvingen over onze komst. Comfortabel hotel, mooie ligging. Goed ontbijt, er was alleen geen broodrooster. Verder alles prima.

10 april 2026

Aanrader

Het personeel was heel vriendelijk.
Ruime kamers.
Hotel mooi gelegen dicht bij de duinen.

Super mooi hotel

Super mooi hotel,
Vriendelijk en behulpzame medewerksters.
Schone en grote kamers.
Mooie en rustige omgeving met prachtige wandel en fietsroutes.
Dit alles is een waardevolle beleving geweest voor ons.

10 april 2026

De kamer was gigantisch

De kamer was gigantisch, met dubbel ligbad in de kamer zelf. In de doucheruimte gewoon een douche. Wel qua inrichting vergane glorie/ erg gedateerd en niet bij elkaar passend en kleurend. Maar ach, dat hindert weinig. Ook de ligging in het bos en vlakbij Lochem is ideaal. Vriendelijk personeel

Fijne personeel en sfeer

Fijne personeel.
Goede service .
Fijne matrassen en voldoende keuze bij t ontbijt.
Alleen waren de gekookte eieren snel op(9.20u) op de ochtend van vertrek .
Het duurde lang voordat deze werden aangevuld dus zijn wij maar gegaan zonder mijn gekookte eieren .Misschien een reden om hiervoor terug te komen.