Van der Valk  Omdömen 757

TrustScore 2 av 5

2,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bij van de Valk Ter Worm in Heerlen geweest voor een lunch. Hier eerder geweest en het was een geweldige ervaring. Top kwaliteit en heerlijk gegeten. Echter ons laatste bezoek was toch wel teleurges... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We eten regelmatig in Hotel Wolvega altijd vriendelijke bediening, altijd goed eten, altijd sfeervol. Die ene keer zat er een botje in mijn sate. Dat was van buiten niet te zien door de bedienin... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wij hadden in januari een reservering gemaakt voor paasbrunch 8 personen in Wassenaar. Kosten pp € 49.50 Bevestigingsmail met betaallink ontvangen met daarin uiterste betaaldatum 22 maart.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Om half 11 vragen of je een broodje kunt bestellen, als antwoord krijgen dat dat niet kan omdat de lunchkaart pas om 11 uur beschikbaar is. Een half uur op een broodje (met welk beleg dan ook, een sim... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Van der Valk Assen

Gegeten op 2 februari bij vd vd Valk Assen met familie. Reserveringssysteem klopt van geen kanten(niet houden aan voorkeur tafels die ruim van te voren zijn geboekt) en bediening waardeloos met lange wachttijden. Gevraagd om reaktie maar restaurantmanager ontkent alles, klant is alleen maar lastig in Assen

2 februari 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Avifauna waar voor je geld

Een brunch in Avifauna. Een fantastische ervaring met goed en uitgebreid eten, zeer bekwaam en vriendelijke medewerkers en als toetje gratis het park verkennen.
Echt grote klasse Van der Valk.

26 januari 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Daar gingen we dan met 17 man naar van…

Daar gingen we dan met 17 man naar van Van der Valk Hoorn .
De dag er voor gebeld of we de Early bird reservering konden doen , kon niet online.
Ik dacht scheelt toch 2,50 per gast .
Telefonisch geboekt
Geen mail ontvangen vanuit hun.
In de ochtend na het eten kwam ik er achter dat de bon niet klopt . Gelijk gebeld .
Ik moest een mail sturen . Zo gezegd zo gedaan . Ik wilde een compensatie door middel van een cadeaubon zodat ik de volgende keer weer daar kon eten
Helaas mevrouw het is niet te achterhalen .
De collega die u aan de lijn heeft gehad zegt er niks over .
Er blijkt vanuit hun niks fout gegaan te zijn !
Duidelijk verhaal .
Klant is hier duidelijk geen koning !!!!!

26 januari 2025

Belachelijk!!!!

Afgelopen zondag op maandag geslapen bij Van der Valk in Gorinchem! Luxe kamer met bad! We hadden er echt zin in maar het is bruut verstoord!! Ben beticht van roken op kamer omdat er een sigarettenpeuk in mijn prullenbak lag! We kregen een betaalverzoek van 250 euro,een uur na uitchecken. Uitgelegd dat ze op de camera kunnen zien dat ik buiten heb gerookt. Ik rook halve sigaretten en er stond ook geen zichtbare asbak buiten! Dus mijn uitgemaakte sigaret in mijn pakje gedaan! Toen ik op mijn kamer kwam heb ik deze in de prullenbak gegooid badkamer want anders stinkt je hele tas!! Daarnaast ruikt je kleding, haar naar rook! Ik was geschokt zonder wederhoor beticht te worden van roken op onze hotelkamer! Mijn partner heeft zware astma dus zou het niet in mijn hoofd halen!! Helaas van der valk dat jullie zo met gasten omgaan! Dit zal ik zeker onder onze ( ondernemerskring) doorgeven om jullie te mijden in vervolg! Wij betalen geen 250 euro voor iets wat we niet gedaan hebben maar netjes in de prullenbak hebben gegooid!
We zullen dan andere stappen moeten ondernemen! Gelukkig hebben jullie camera’s en kunnen jullie mij naar buiten zien lopen om te roken!

Robert Vis en Marjanne Scholten

19 januari 2025

Zuidbroek Chicken load V(Fr)ies

Vandaag zondag de 19 de januari 2025 even in de middag een bezoek gebracht aan het van der Valk restaurant te Zuidbroek. Daar aangekomen netjes naar een tafeltje voor twee personen gestuurd zonder begeleiding iets wat ik wel zou verwachten , daar twee koffie besteld en twee Chicken Loaded Fries, nou toen de ober het opdiende dachten wij dat wij op de camping zaten. Het werd opgediend in een laag frituurmandje die weer op een smale plate stond éénmaal begonnen aan het gerecht merken wij dat het ontzettend zuur van smaak was het benam ons gelijk de eetlust en het camping gevoel nam alleen maar toe wij beiden ik en mijn vrouw kregen het maar niet weg. Het was pulled chicken met een laagje gesmolten Cedar kaas waarschijnlijk heeft de kok het zo geleerd want als je er een foto van zou maken is de presentatie aardig maar niet voor een restaurant. Wij hebben er vaker gegeten en nooit geklaagd het nl was altijd goed\. Dit keer was het zeer slecht wij konden ons niet voorstellen dat iemand zo`n zuur gerecht fijn vindt wij hebben het ook medegedeeld aan de ober alleen kwam hij er niet op terug ook niet zijn superviser die aan het begin van de middag ons wel ontving. Wij hebben nog een cola en bitterlemon besteld om de zure smaak weg te spoelen . Daarna afgerekend en afgereisd voor ons het komende half jaar geen bezoek meer aan dit restaurant. Van Feedback hebben ze nog nooit gehoord anders lieten ze ons niet zomaar vertrekken zonder uitleg van hun kant. kleine tip gooi de frituurmandjes maar weg het is geen toegevoegde waarde.

19 januari 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer zeer slechte afhandeling.

Zo als al 20 jaar overnachting zakelijk bij vd Valk Houten dit keer.

Tijdens het douchen voor het naar bed gaan sta ik te douchen rond 22.00 en loopt er ineens een vreemde man in mijn kamer met zijn koffer. Ik ben me dood geschrokken en die persoon ook, gelijk receptie gebeld en er werd zeer laconiek geregeargeer ik was enorm geschrokken en had een slapeloze nachten het voelde als een inbreker in huis. Dag erna klacht via mail ingediend krijg je een kort mailtje 10 procent korting op een zakelijke boeking, wat een slechte klachtenafhandeling. Ik heb me gewoon dood geschrokken als je bent aan douchen en er loopt iemand op je kamer rond!! De manier van oplossen en de geboden oplossing toont niet echt een respectvolle omgang voor een klant, als ik zo met me klanten zou omgaan had ik er geen een over.

21 november 2024

Verkeerde datum geboekt; misleiding

Verkeerde datum geboekt. Vervolgens direct gebeld om te wijzigen. Extra kosten moeten worden worden gemeld. Ik heb geen mail van de w8jziging gehad en is ook niets gemeld over extra kosten. Heb hotel manager gesproken en die beweert dat er wel over extra kosten is gesproken. Nu moet ik 70 euro extra betalen zonder dat dit vooraf gemeld is. De wet is hier duidelijk over.

31 december 2024

Kado kaart inpakken vd Valk Delft 1.50

Net een kado kaart bij vd Valk Delft gekocht.
We vroegen om het in een kado verpakking te doen en moesten daar 1.50 voor betalen!!!
We zijn naar Nootdorp gereden waar de bon mooi voor ons werd in gepakt.
Sorry maar dit vindt ik geen service en het antwoord dat alles duurder wordt ook niet op zijn plaats

31 december 2024

Fam. Baars Culemborg

Fam. Baars Culemborg nuttigde andermaal de Kerstbrunch 24 dec. 2024 bij Van der Valk Vianen.
Heel de familie content met a. zowel de plaats waar we zaten b. de overweldigde keuze van aanbod aan eten, zowel vwb de voorgerechten, hoofdgerechten en het dessert. Hartelijk dank en complimenten aan de kok/ keuken alsook aan het bedienend personeel.

24 december 2024
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Ik had graag een beoordeling van 0…

Ik had graag een beoordeling van 0 gegeven, maar helaas was dat geen optie. Ik ben tweedegrads verbrand geraakt in de wellness van het hotel in Beveren. Toen het gebeurde, wist het personeel niet hoe ze moesten ingrijpen of me helpen. Gelukkig werk ik bij het Rode Kruis en had ik teamleden bij me die wel wisten wat te doen. Daardoor ben ik in staat geweest om de juiste EHBO-behandeling te krijgen. Ik vroeg om een compensatie, maar na maanden van moeizame communicatie gaven ze aan geen enkele vorm van tegemoetkoming te bieden. Dit ging zowel om emotionele schade door blijvend letsel als de kosten voor verband en materialen die ik zelf moest aanschaffen om de wond te verzorgen. Alleen het toegangsticket wilden ze herzien. Het was een ontzettend onpersoonlijke en koude behandeling. Nu zit ik met een groot litteken op mijn rug, veroorzaakt door een onbeschermde infraroodlamp. Dit was voor mij een zeer teleurstellende ervaring. Voor mij ervaring bij het Rode Kruis heb ik ervaring opgedaan in de klantenservice en ik zou nooit met desbetreffende situatie op deze manier zijn omgegaan.

23 december 2024

Niet met kerst

Vaķer brunch op zondag gedaan altijd erg goed en veel keus
Dus ook voor eerste kerstdag maar dan live cooking van der valk nieuwe kerk 94.50 pp
Maar viel erg tegen alleen dun biefstuk of gamba,'s kon je laten bakken. Toetjes buffet was goed

25 december 2024
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Onrustig kerstdiner

Onrustig kerstdiner, een komen en gaan van gasten. Kreeftensoep niet echt warm geserveerd. Schaaltje patat lauw. Iets van gezegd en nadien heet geserveerd. Diner redelijk. Al met al vd Valk Enschede zakelijke indruk gekregen.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Vandaag kerstbrunch bij vd Valk…

Vandaag kerstbrunch bij vd Valk Enschede. Heel goed georganiseerd, vriendelijk personeel, wij hadden Niko(bediende/gastheer) zeer sympathiek! Eten was ook erg goed.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wordt niet meegdacht in oplossingen. Laatste keer van de Valk.

Vanwege een keretdiner besloten een overnachting te boeken met onze kleine man van 16 maanden.

Helaas zijn we er de dag van te voren achter gekomen dat het voor ons zoontje zeer onprettig is om in een onbekende plek te slapen.

Hier kwamen we helaas minder dan 24 uur van te voren achter.

Na het bellen met het hotel werd ons gezegd dat ze niks voor ons konden betekenen, behalve als we €65 annuleringskosten zouden betalen.

Nu toch maar de hotelovernachting genomen, wel de laatste bij van de valk, genoeg alternatieven.

Ballen uit blik

Als ik met het kerstdiner een verse tomatensoep bestel,dan verwacht ik geen gehaktballetjes uit blik. Gadver wat vies. En daar betaal je dan 9,40 euro voor.
De zeetong was redelijk tot goed, mijn zoon en kleinzoon hadden een steak waar letterlijk het bloed uitliep, terwijl ze medium hadden besteld, ook geen succes.
Volgend jaar toch maar ergens anders eten met kerst.
En niet meer bij van der Valk Gilze

25 december 2024

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.