Bij van de Valk Ter Worm in Heerlen geweest voor een lunch. Hier eerder geweest en het was een geweldige ervaring. Top kwaliteit en heerlijk gegeten. Echter ons laatste bezoek was toch wel teleurges... Se mer
Det här tycker kunderna
We eten regelmatig in Hotel Wolvega altijd vriendelijke bediening, altijd goed eten, altijd sfeervol. Die ene keer zat er een botje in mijn sate. Dat was van buiten niet te zien door de bedienin... Se mer
Wij hadden in januari een reservering gemaakt voor paasbrunch 8 personen in Wassenaar. Kosten pp € 49.50 Bevestigingsmail met betaallink ontvangen met daarin uiterste betaaldatum 22 maart.... Se mer
Om half 11 vragen of je een broodje kunt bestellen, als antwoord krijgen dat dat niet kan omdat de lunchkaart pas om 11 uur beschikbaar is. Een half uur op een broodje (met welk beleg dan ook, een sim... Se mer
Företagsinformation
Kontaktuppgifter
Prins Bernhardstraat 75, 4132 XE , Vianen, Nederländerna
- 0347325942
- gerard@valk.nl
- www.valk.nl
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Het is dat ik geen 0 sterren kan
Het is dat ik geen 0 sterren kan . Website klopt niet .GENIET IEDERE DAG VAN ONS LUCHBUFFET. niet dus Als je belt word je afgescheept met aks antwoord dat het niet klopt. Voor zo een grote organisatie. Chatten? Doe het maar niet want dat werkt ook niet. EMPHATIE en MAIL BEANTWOORDEN . Doen we ook niet Waarom zou je dat doen. Ben anders gewend . Dit betreft van der Valk Amersfoort
Welness Suite Hotel Zwolle
Onlangs hebben wij verbleven in Van der Valk Hotel Zwolle, in één van uw suites voor een periode van 9 dagen. Wij hadden gekozen voor Van der Valk Suites vanwege de belofte van een premium verblijf, met bijbehorende service en faciliteiten. Helaas is onze ervaring hiermee in het geheel niet in lijn geweest.
Wij zijn in Nederland al meerdere malen in diverse Van der Valk Suites verbleven, altijd tot volle tevredenheid. Juist door deze eerdere positieve ervaringen hadden wij hoge verwachtingen van ons recente verblijf. Het is dan ook teleurstellend dat dit verblijf niet voldeed aan de standaard die wij van Van der Valk Suites gewend zijn.
Tijdens ons verblijf hebben wij te maken gehad met de volgende punten:
• De waterdruk in de suite was onvoldoende, waardoor douches en spa faciliteiten niet naar behoren functioneerden.
• De stoomdouche werkte niet zoals beloofd; de eucalyptusvoorziening was leeg en functioneerde niet.
• Het plafond in de badkamer vertoonde afbladderende verf, hetgeen niet past bij een premium accommodatie.
• Handdoeken en badmatten waren versleten en vertoonden gaten en rafels.
• De koude en waterval douches in de spa hadden onvoldoende druk om normaal te gebruiken.
Wat wij echter als het meest teleurstellend hebben ervaren, is de manier waarop met onze klachten ter plaatse werd omgegaan. In plaats van een serieuze opvolging en een gastgerichte houding, werd ons impliciet te verstaan gegeven dat de problemen aan onze verwachtingen zouden liggen. Dit gaf ons het gevoel dat onze zorgen niet serieus genomen werden – iets wat wij als zeer onbevredigend en klantonvriendelijk hebben ervaren.
Na afloop van ons verblijf hebben wij slechts een vergoeding ontvangen ter hoogte van het ontbijt voor één persoon. Gezien de totaalprijs van het verblijf en de omvang van de tekortkomingen, vinden wij dit volstrekt onvoldoende. We hebben van de Valk de kans gegeven om met een betere tegenprestatie te komen, maar deze wordt geweigerd.
Slecht stuk vlees
Ontvangst en voorgerecht waren zeer goed. We hadden een dinerspel, maar het vlees bij het hoofd gerecht was vreselijk taai en totaal zonder smaak. Nagerecht was goed
Extremely disappointing experience during a difficult time
I stayed at Van Der Valk Hotel Brussels Airport on August 21, 2025, after being relocated there by Air Canada’s partner due to a cancelled flight. I arrived exhausted after days of travel disruption, only to face more stress and confusion at the hotel.
The first room I was given (Room 307) had not been cleaned — dirty towels were on the floor, and used cups and juice containers were left behind. I had to go back to reception and was sent to a second room in another building, but the key card had no room number written on it. Tired and confused, I returned to the front desk again.
At that point, a young receptionist with curly blonde hair, who had just started her shift, stepped in. Instead of showing empathy or offering a solution, she dismissed my concerns entirely. She made comments like:
"It’s not our fault, it’s your airline’s fault."
"What do you want us to do? Clean the room for you?"
She offered no apology and treated me as though I was being difficult for simply asking for a clean room and a little understanding. I eventually received a third room (Room 304), but by then the experience had already left a very bad impression.
I wrote to the hotel after my stay to share my experience and ask for accountability — but I’ve received no response to date.
This was not just a service failure — it was a complete lack of basic hospitality and empathy. I would strongly advise management to train their staff better, especially in handling vulnerable or displaced travelers. No one should feel disrespected, especially in moments when they need support the most.
Wij zijn op 26 27 28 augustus bij van…
Wij zijn op 26 27 28 augustus bij van der valk in Emmen geweest. We hadden de luxe familie kamer geboekt. Het was inderdaad een mooie kamers. Alleen werkte de nacht lampjes niet. In alle bij de slaapkamers. Ik ben bij de receptie geweest, de 26 augustus. Melding van gemaakt, er zou een technische dienst naar komen kijken. Niemand geweest. Nu moesten we het grote licht aan doen, midden in de nacht. De volgende morgen 27 augustus weer naar de receptie geweest, weer de klacht ingediend. Ze zouden weer iemand sturen. Weer die dag Niemand geweest. Op 29 augustus toen we naar huis gingen, weer bij de receptie aangegeven dat het nog steeds niet werkte. Ook ons bubbelbad werkte niet. Ook doorgeven. Ze zijden bij de receptie. Wel sorry voor de overlast. Het is geen pretje als je 3 keer in de nacht naar de wc moet. En dan het grote licht aan moet doen, anders zie je niks. Zo donker was het. Onze gezinsleden waren niet blij met deze situatie. Ik heb het ook nog gemeld bij van der valk website. Maar geen reactie terug gehad
van der Valk Akersloot is prima!
van der Valk Akersloot. Prima geslapen en prima ontbeten. Vriendelijke bediening, dus voor die prijs mag je niet klagen!
Bestest hotel at Brussels Airport
Hotel v d Valk Barcarola Playa d’aro
Hotel v d Valk, Barcarola in Platja d’aro. Zeer slechte ervaring. Het hotel is niet goedkoop dus onze verwachtingen waren goed en de teleurstelling groot.
Het hotel is absoluut aan een renovatie toe.
Kleine oubollige kamertjes met gebreken.
Het ontbijt in een gebouwtje aan de overkant was vreselijk slecht, evenals de avondmaaltijd welke inbegrepen waren. Het eten was zeer slecht, onsmakelijk, de bediening ook.
Voor dat geld zijn er absoluut betere hotels op die locatie.
Wij hebben dit vermeld ter plekken en kregen op de ochtend van vertrek 07.00u een compensatie bon ter plekke te besteden in een ander restaurant.
1 ster is echt nog teveel.
Superservice
Perfecte service. Door familie omstandigheden niet kunnen gaan, en erg laat geannuleerd. Dit was geen probleem, en kregen het geld terug, 100%. Zonder kosten. Ik ben er dus niet geweest, maar zodra het wel kan, zal ik hier zeker naar toe gaan!
Heerlijk genoten
Net thuis, van ons tweede keer.
Heerlijk genoten weer! Zwembad is prachtig en groot, niet druk. Eten heerlijk! Ik las dat je mini porties krijgt en door de reviews extra besteld, nou echt onnodig want we kregen juist veel te veel!
Hotel kamer schoon, badkamer heerlijk.
Een van mijn lievelings hotels.
De ligging is ook fijn. Dichtbij de zee en in het weekend bazaar Beverwijk.
Tot snel weer!
Gisteren in Nuland gegeten en het was…
Gisteren in Nuland gegeten en het was ontzettend lekker.
8 augustus bij Van der Valk Akersloot…
8 augustus bij Van der Valk Akersloot met 4 personen gegeten. 2x Saté, 1 x Ravioli en 1x Schnitzel als eerste komt het garnituur, salade, broccoli en frites dan komen de hoofdgerechten en dan denk je dat er nog 2 garnituren komen voor bij de overige vleesgerechten. Gevraagd om extra frites maar helaas er kwam niets meer. Bij de serveersters aangegeven dat het bijzonder karig was en dat had ze al meer gehoord zeer eerlijk antwoord. Extra friet zou nog wel kunnen maar als nagerecht hadden wij hier geen trek meer in.
Van der Valk zou het sieren als ze iets ruimere porties zouden serveren.
Wij gaan voortaan wel ergens anders eten.
Gisteravond bij Van der Valk in Middelburg gegeten
Gisteravond bij Van der Valk in Middelburg met een groep van 20 personen. Omdat de groep te groot was konden we maar tussen 3 hoofdgerechten kiezen.
Toen wij de vlees en vis gerechten kregen, die de mensen besteld hadden, kregen we per 2 personen 1 bakje frites met ongeveer 10 - 15 frietjes erin en klein bakje met stukjes broccoli ongeveer 5 stuks. We konden niks gratis bij bestellen zoals de frites, wat bijzonder weinig. Nog nooit meegemaakt dit, er viel niet over te praten met de ober. Het vlees en vis was goed. We zijn eigenlijk met honger vertrokken en dat 20 betalende eters en moesten alles in 1 keer afrekenen, bij de meeste restaurants kun je afzonderlijke afrekenen. Klant vriendelijk zijn ze niet. Van heel de groep gaat er niemand meer eten bij Van der Valk, ik zeker niet meer. Was bij Van der Valk in Middelburg, ik maak zeker geen reclame voor dit bedrijf. Was vroeger heel goed en nu een armoedige menu geven. Geld aan het besparen lijkt het op.
Afspraak maken was vriendelijk en snel
Afspraak maken was vriendelijk en snel. Ondanks dat het erg druk was werden we vrij snel geholpen en intussen konden we van goede wijn genieten. Het voedsel werd vriendelijk opgediend en smaakte uitstekend. We hebben er van genoten en was meer dan voldoende. Een geslaagde maaltijd en tevreden
gezichten en gevulde maag
Front desk management terrible
Front desk management terrible, rude, long wait for nothing. Zero amenities, huge hotel looks like a college student apartment building. Terrible service. Mini pillows, no amenities. Expedia reviews are not trustworthy on this hotel.
Klacht over hygiëne van de hoofdkussens en defect koffieapparaat
Wij zijn op 24 juli rond 16:40 gearriveerd in Hotel Van der Valk in Enschede, kamer 1002 op de 10e verdieping. Tijdens ons verblijf hebben wij helaas ernstige teleurstelling ervaren. Allereerst roken de hoofdkussens onaangenaam, alsof ze niet goed waren gereinigd. Dit heeft ons comfort en onze nachtrust aanzienlijk beïnvloed. Daarnaast werkte het koffieapparaat op de kamer niet, wat extra ongemak heeft veroorzaakt.
Wij hebben gelijk dit verhaal doorgegeven aan de receptie, en daarna gingen wij dineren. Bij terugkeer hebben wij echter geen enkele verbetering gemerkt.
Gezien deze omstandigheden verzoek ik u om een passende compensatie voor het ongemak dat wij hebben ondervonden. Ik vertrouw erop dat u dit serieus neemt en ons spoedig informeert over uw oplossing.
R. Rashid
Gastvrijheid op het bord en in de bediening
Wij dineren al vele jaren graag bij Van der Valk in Hengelo.
Het restaurant biedt een prettige en attente bediening, wat zorgt voor een gastvrije sfeer. De maaltijden zijn smaakvol en goed bereid, met aandacht voor kwaliteit en presentatie.
om 22.30 weggestuurd uit hotel Leusden
Update: inmiddels contact gehad met vd Valk en we hebben ons geld teruggekregen. Toch nog netjes opgelost
om 22.30 weggestuurd uit hotel Leusden
We hadden een overnachting geboekt bij v.d. Valk Leusden. Vooraf betaald, ingecheckt en vermeld dat we om 22 uur 's avonds zouden arriveren. Op 5 km afstand van het hotel, tegen 22 uur, werden we gebeld: er was een "storing", de kamer was niet beschikbaar: of we door wilden rijden naar een ander vd Valk hotel. Telefoon was bijna leeg, toch toch naar Leusden gereden. Bij de balie werd gezegd dat het hotel overboekt was, maar ze zou "wat mensen die ook geboekt hadden, maar er nog niet waren, gaan bellen of die nog van plan waren te komen..." ????? Nadat ik zei dat wij óók geboekt/betaald/ingecheckt hadden, en er wél waren, kregen we toch de sleutel van een kamer. Bagage uit de auto gehaald, maar bij terugkomst moesten we die sleutel weer inleveren: "er zaten toch al mensen in die kamer." Uiteindelijk naar Amersfoort doorgereden (tegen 23 uur inmiddels!!!) en we zouden maandag (28-7) door de manager gebeld worden over de compensatie. Niets gehoord! Echt superslecht afgehandeld voor zó'n groot hotel.
VAN DER VALK HOORN. MUIZEN IN HET RESTAURANT!!
VAN DER VALK HOORN. MUIZEN IN HET RESTAURANT!! Het ergste is dat ze hiervan op de hoogte zijn en het restaurant gewoon open houden. Wij hebben ons geld teruggekregen, ik zou iedereen die hier is geweest adviseren om zijn geld terug te vragen en hier nooit meer naar toe te gaan. Gatver!
IK HEB HET ZELFS OP FILM!!
Daarnaast was ook onze doucheput verstopt. Lekker douchen met je voeten in water dat niet doorloopt. Hygiëne bij dit hotel staat erg laag op het lijstje.
Slechte ervaringen restaurant
Gisteravond gegeten in de Cantharel! Was gewoon slecht.
Schnitzel bakken ze in de frituur. Dat verwacht je in een cafetaria niet in een restaurant!
De tournedos was erg grof van structuur en niet mals.
Waarschijnlijk Argentijns vlees.
Voor ons voorlopig geen Cantharel meer!!
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.