Van der Valk  Omdömen 757

TrustScore 2 av 5

2,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bij van de Valk Ter Worm in Heerlen geweest voor een lunch. Hier eerder geweest en het was een geweldige ervaring. Top kwaliteit en heerlijk gegeten. Echter ons laatste bezoek was toch wel teleurges... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We eten regelmatig in Hotel Wolvega altijd vriendelijke bediening, altijd goed eten, altijd sfeervol. Die ene keer zat er een botje in mijn sate. Dat was van buiten niet te zien door de bedienin... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wij hadden in januari een reservering gemaakt voor paasbrunch 8 personen in Wassenaar. Kosten pp € 49.50 Bevestigingsmail met betaallink ontvangen met daarin uiterste betaaldatum 22 maart.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Om half 11 vragen of je een broodje kunt bestellen, als antwoord krijgen dat dat niet kan omdat de lunchkaart pas om 11 uur beschikbaar is. Een half uur op een broodje (met welk beleg dan ook, een sim... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

More cost transparency when booking hotel accommodation

When booking accommodation directly with one of the Van Der Valk Hotels in the Netherlands this year, the hotel in question refers to the price as "Total including tourist tax" (confirmation email), or just the word "Price" (online account). Apparently, these words mean that the VAT (BTW) is included in the offered price, as this is obligatory under Dutch Consumer Law. However, in my opinion, it would be useful to show this in the breakdown of the costs, so customers can immediately see what the BTW % and amount is for the accommodation. Nothing wrong with being more transparent and customer-friendly.

10 augusti 2025

Beperkte doelgroep

Van der Valk Nederland is uitsluitend gericht op stellen met auto.
Reis je met het OV, dan zijn de meeste hotels lastig bereikbaar.
Reis je alleen, dan betaal je in alle hotels op 2 na dezelfde prijs als stellen.
Arrangementen zijn allemaal uitsluitend gericht op 2 personen.

20 november 2025

★☆☆☆☆ 1/5

★☆☆☆☆ 1/5

De sauna is prachtig – dat is helaas het enige positieve wat ik over Van der Valk kan zeggen.

Wij verbleven in Bruid Suite en voor de prijs die je hier betaalt, verwacht je op z’n minst een minimale vorm van gastvrijheid. In de kamer stonden slechts twee flesjes mineraalwater en verder helemaal niets. Voor dit tarief mag je zelfs kleine attenties verwachten, maar dat was er niet.

De kamer zelf was ronduit vies: overal stof, spinnenwebben in de hoeken en zelfs de telefoons bij de receptie waren vies en plakkerig. Het voelt alsof er al lange tijd niet goed wordt schoongemaakt, wat absoluut onacceptabel is voor een hotel dat zichzelf als luxe presenteert.

Het restaurant bleek helaas niet beter. Mijn vriendin bestelde een Caesar Salad en kreeg oude, zachte croutons. Toen zij dit aangaf, werd er niet excuses aangeboden en de salade werd niet vervangen – in plaats daarvan kwamen ze simpelweg met een schaaltje nieuwe croutons. Dat is geen service.

Het grootste probleem was echter de manier waarop het personeel communiceert. We zijn niet vooraf geïnformeerd over de regel dat andere hotelgasten of bekenden niet overdag op de kamer mogen langskomen. Onze vrienden hadden eigen kamers geboekt, hadden overnacht, en we wilden overdag nog tijd samen doorbrengen. Tot onze verbazing bleek dit verboden te zijn, iets wat ik nog nooit in een hotel heb meegemaakt.

De manager, Maurits, sprak ons op een bijzonder onaangename en onprofessionele manier aan. Zijn toon was hard, bijna agressief, en totaal niet passend voor iemand in een leidinggevende functie. Als het hotel zulke afwijkende regels heeft, dan hoor je gasten van tevoren te informeren – niet ze op een respectloze manier terecht te wijzen.

Samengevat:
• mooie sauna,
• maar vieze kamers,
• slechte hygiëne,
• matige keuken,
• ronduit slecht personeel,
• onprofessionele communicatie,
• onduidelijke en klantonvriendelijke regels.

17 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Teleurstelling bij Van der Valk HengeloOp 27 oktober ging ik met mijn zus…

Op 27 oktober ging ik met mijn zus zoals zo vaak, lekker bij van der valk Hengelo eten. Allebei een sate besteld. Toen de sate geserveerd werd vonden we dat deze er qua vorm vreem uitzag....maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben het lekker opgegeten.......Maar even later waren we allebei ziek. Overgeven en diarree. Omdat we het allebei hadden en hetzelfde gegeten hadden besloot ik Van der Valk Hengelo een berichtje te doen. Ik kreeg netjes bericht terug dat wij de enige twee waren die ziek waren geworden van dit gerecht, en dat was dat. Nou kwam ik regelmatig bij dit miljoenen concern , maar deze reactie had ik niet verwacht en was naar mijn mening, nogal kort door de bocht. Ik had eerlijk gezegd iets meer verwacht. Ik bedenk mij nog wel een keer voordat ik weer naar van der valk Hengelo ga.

27 oktober 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

'Toe-kan' je ermee stoppen?

Al 40 jaar trouw eten en slapen bij van der Valk.
Deze keer een kamer geboekt bij van der Valk Spier. Daar komen we zo vaak! De week voordat we afreizen krijgen we altijd een mail of we een upgrade willen van de kamer. Flesje wijn, borrelbox etc. Ook deze keer. Maar....nu ook sex-speeltjes, ja, hele sex-pakketten met handboeien en zweep te bestellen! Zelf hebben we dat niet nodig, maar vrees wel de hotelkamer naast de onze waar iemand wordt behandeld met een zweep.... Wat is de volgende 'stap'? Een lachgas tank? Ik begrijp er i.i.g. niets van...

3 november 2025

Erg duur parkeren bij VanderValk

We hadden een gezellig familiefeestje bij VanderValk De Bilt.
Omdat we onze elektrische auto wat extra wilden opladen, hebben we deze aan een laadstation gekoppeld. Achteraf bleek dit opladen ons € 2,28 per kWh te kosten, circa 8x duurder dan de normale prijs.
Wat was er aan de hand … Het parkeren bleek ons ruim € 10 per uur te kosten. Dit was evenwel nergens aangegeven en het (gratis) parkeerterrein van VanderValk was hooguit 40% bezet.
Bijzonder dat VanderValk gasten stiekem extra laat betalen ! Heeft VanderValk een extra verdienmodel gevonden ?
PS Ook vervelend dat het buffetdiner niet warm was ...

25 oktober 2025

Etentje bij Hotel Oostzaan

Net ons 60 jarig huwelijk gevierd met 27 man. Vrouw. Kan niet anders zeggen dan de bediening perfect geregeld was. Soms liepen er wel 3 soms 4 obers rond. Eten was voortreffelijk. Complimenten voor het bedienend personeel.

31 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Op 17.10 een melding geplaatst bij…

Op 17.10 een melding geplaatst bij trostpillot,
Geen reactie van van der valk net zoals bij de KLANTENSERVICE waar ook geen melding terug.
Dit is de nieuwe tijd, de gene die een serieuze klacht niet op antwoorden dood laten bloeden denkt men.
Dit is een arrogante houding en tegenover een echtpaar dat bijna een halve eeuw klant was altijd tevreden waren maar een oprechte mening plaats kan barsten.
Dit is van der valk onwaardig en zelfs onbeschoft.
Met de groeten Hennie aust

30 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wat een belachelijk hotel is dit zeg

Wat een belachelijk hotel is dit zeg. Evenaren zich zelf met een 4 sterren hotel. En met zoveel ketens lijkt het me wel dat je je werknemers goed selecteert. Ik heb echt nooit zoiets ervaren in een hotel waar ik meer dan 900 euro heb betaald voor twee nachten. De dagdienst echt belachelijk hoe zij met een klant omgaan. Onvriendelijk, bot, ik voelde me echt slecht ik wilde bijna de kamer laten en weer naar huis. Service 0,0 zelfs de 0 krijgen ze niet van mij. Badjas veelste klein en toen ik vroeg of ze een grotere hadden zo dat ik de wellness kan bezoeken kreeg ik te horen dat ze niks anders hebben. En zulke goedkope badjassen ook nog. Ik vroeg naar slippers die ik had moeten mee krijgen. Die hadden ze wel maar hadden geen tijd om dit even naar boven te brengen. Toen ik beneden kwam waren ze aan het kletsen. Er wordt niet naar oplossingen gekeken of gezocht. Je bent letterlijk een nummertje voor ze en geen klant. Ik heb me echt slecht gevoeld tijdens dit verblijf. En ik weet zeker dat meerdere mensen dit ervaren. Je krijgt geen waar voor je geld. Bedden zijn slecht en dan heb ik nog een superior kings room met bad. Dan zou je toch wel verwachten dat je lekker slaapt. Kortom ik hèb spijt dat ik daar heb geslapen. En ik ben weggegaan met een slecht gevoel. Mijn hele weekend is verpest. En als ik dit bespreek met de dag dienst dan krijg ik te horen dat dit hun huisregels zijn en zij er niets aan kan doen. Het op een vriendelijke manier een klant een nee verkopen is heel anders als dat je dit doet als of hij vuil is. Daarbij wil ik aangeven. Een hotel wordt niet alleen op hoe mooi die is beoordeeld maar voor mij is de service belangrijker. Ik hè. In 1.2.3 deterrent hotels geslapen en de service was dat 10x beter. Ik heb in hotels geslapen die veel mooier en luxer zijn dan deze belachelijke hotel enne wordt daar als koning behandeld. Maar hier voelde ik me letterlijk een zwerver. Ik voelde mij ect slecht.

De nacht dienst. Mijn complimenten, zeer vriendelijk personeel. Behulpzaam. Wilde zelfs mee lopen naar mijn auto om een kaartje Van de parkeer mee te krijgen. 🫡

24 oktober 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Zaterdag geluncht bij van der Valk…

Zaterdag geluncht bij van der Valk Gilze.
Bediening 5 sterren
Voorgerecht 5 sterren
Nagerecht 5 sterren
HOOFDGERECHT 1 STER, reden in verhouding tot het voor en nagerecht komt een schnitzel, die krom uit de frituur komt, belabberd over.
De algehele beleving was goed maar de schnitzel kan echt niet!

25 oktober 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wellneskamer geboekt voor ca€ 300,-…

Valk Zwolle

Wellneskamer geboekt voor ca € 300,- euro voor 1 nacht.Alleen mijn vrouw had voor dat weekend al iets anders bedacht.Ik heb idd geboekt zonder dat er geannuleerd kon worden.De reservering heeft 1 dag gestaan ,maar idd het kostte me gewoon die 300 euro ..pech gehad .Dat een annulering geld moet kosten begrijp ik.......maar dit......? voor mij geen Valk meer.

15 oktober 2025

Verblijf Van der Valk Nivelles-Sud

We hebben onlangs in dit hotel overnacht en waren bij aankomst erg positief verrast. Na een lange rit met een peuter van 2,5 en een baby van 8 weken voelden we ons echt welkom en verzorgd. De kamer was netjes en het personeel bij de receptie vriendelijk.

Helaas sloeg die positieve ervaring om toen we gebruik wilden maken van het zwembad. We hadden juist voor dit hotel gekozen omdat vermeld stond dat gasten hiervan gebruik konden maken. Pas bij aankomst bleek dat kinderen slechts op bepaalde tijden welkom zijn – iets wat bij het boeken via een derde partij niet duidelijk vermeld werd. Dat was al teleurstellend, maar wat het echt vervelend maakte, was dat we zelfs **vóór** die beperkte tijden de toegang tot het zwembad geweigerd kregen.

Onze peuter was ontzettend verdrietig en wij bleven achter met een nare nasmaak. Het gaf ons het gevoel dat gezinnen met kinderen minder welkom zijn dan andere gasten, terwijl iedereen dezelfde prijs betaalt.

Wat het nog teleurstellender maakt, is dat wij inmiddels contact hebben opgenomen om dit aan te kaarten, maar **tot op heden geen enkele reactie of excuses** hebben ontvangen.

Kortom: een mooi hotel met potentie, maar het gebrek aan transparantie, klantvriendelijkheid en opvolging maakt dat wij hier niet snel zullen terugkeren. Hopelijk neemt het management deze feedback eindelijk serieus neemt.

2 oktober 2025

Receptie van der Valk Schiedam

Receptie van der Valk Schiedam

Op 21 september bij van der Valk een brunch gereserveerd en tegelijker tijd had ik voor de kerst een reservering staan op 25 december via mijn account geboekt . Ik heb op 21 september omdat ik toch was deze contant afgerekend . Duurde lang voordat de medewerker dit voor elkaar had. Echter op 2 oktober wordt ik gebeld door de receptie en vertelde mij dat de boeking er 2 x instond heb e.e.a uitgelegd dat dit niet klopt en de medewerker waar ik mijn betaling mee heb gedaan heeft dat kennelijk niet goed ingevuld . Zij zouden dat aanpassen. Dezelfe avond kijk ik in mijn account en staat de boeking erin maar dat ik nog niet betaald had. Dat terwijl betalingsbewijs voor mijn neus lag. Weer gebeld zeker een kwartier moten wachten dat je iemand aan de lijn had. Maar die kon de boeking niet vinden op mijn naam en op erf nummer kon niet met hun systeem met de vraag of ik kopie van betaling via de mail wilde sturen. Bij de receptie balie constateer je on professioneel geklungel . Zij kunnen niet met systemen overweg en ik constateer incompetentie . Ik lees dat ook terug in andere reviews bij van der Valk Schiedam . Als je dus voordoet als een 4 sterren Hotel zorg er dan voor dat de kwaliteit er ook is aan je balie . Want hier heb ik geen hoge pet van en dat is niet de eerste keer dat ik dat mee maak. Van der VaLK DE BEZEM ER DOOR HEEN . Score 1

2 oktober 2025

Familie Ydema …

Wij hebben gisterenavond heerlijk gedineerd en daarbij zijn wij goed, fijne en gezellig bediend door de lieftallige J08151! Onze complimenten aan J08151 . Groet Familie Ydema.

29 september 2025

Van der Valk Deventer.

Van der Valk Deventer.
Betaal incl ontbijt 200€ per nacht dan mag je wel verwachten dat de kamer wordt schoongemaakt, bed gemaakt en de koffie nagevuld.
Was hiervoor 8 maanden in het IHG tegenover en daar nooit problemen gehad.
Bed is bij van der Valk ook slecht, de topper blijft niet fatsoenlijk liggen is te slap en het laken blijft ook niet fatsoenlijk zitten.
Nu weet ik weer waarom ik toen omgeschakeld heb naar IHG.

25 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechte service en agressief personeel…

Slechte service en agressief personeel zomaar beschuldigd voor het roken op de gang en verwijdert uit het hotel geen geld terug eten was niet te eten en veelste duur voor wat je daadwerkelijk krijgt slechte hygiëne pas op voor hotel van der valk tilburg dit zijn geen vriendelijke mensen die hun klanten goed ontvangen

24 september 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer teleurstellend eten en slechte klantgerichtheid!

Vorige week bij Van der Valk Akersloot gegeten. Wat een deceptie! Tot 2 x toe heb ik mijn hoofdgerecht terug moeten sturen: de eerste keer was het koud en de 2e keer was de veganburger niet doorgebakken aan de binnenkant. In de salade zat alleen sla en ze waren vergeten de dressing er op te doen. Na overleg met de "manager", een arrogante jongeman, werd mij een kop koffie aangeboden. Hoezo een kop koffie, ik had nog steeds niet gegeten.
Na het versturen van een klacht met een zeer onbevredigend antwoord, waarbij het natuurlijk niet aan hen lag, is het bij deze de laatste keer geweest dat we daar hebben gegeten!!!

22 september 2025

Hotel Akersloot van Van der Valk

Hotel Akersloot van Van der Valk
Ik ben hier een weekend gebleven en het was echt een fijne ervaring. De kamer was ruim en netjes, met een goed bed en een groot bad. Het ontbijtbuffet was uitgebreid en lekker, precies wat je verwacht bij Van der Valk. Ook het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het hotel ligt gunstig aan de snelweg, waardoor je er snel bent, maar binnen merk je daar niets van. Ik zou dit hotel zeker aanraden voor een korte vakantie of als tussenstop.

14 september 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.