Van der Valk  Omdömen 757

TrustScore 2 av 5

2,2

Det här tycker kunderna

Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Bij van de Valk Ter Worm in Heerlen geweest voor een lunch. Hier eerder geweest en het was een geweldige ervaring. Top kwaliteit en heerlijk gegeten. Echter ons laatste bezoek was toch wel teleurges... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We eten regelmatig in Hotel Wolvega altijd vriendelijke bediening, altijd goed eten, altijd sfeervol. Die ene keer zat er een botje in mijn sate. Dat was van buiten niet te zien door de bedienin... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Wij hadden in januari een reservering gemaakt voor paasbrunch 8 personen in Wassenaar. Kosten pp € 49.50 Bevestigingsmail met betaallink ontvangen met daarin uiterste betaaldatum 22 maart.... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Om half 11 vragen of je een broodje kunt bestellen, als antwoord krijgen dat dat niet kan omdat de lunchkaart pas om 11 uur beschikbaar is. Een half uur op een broodje (met welk beleg dan ook, een sim... Se mer

Företagsinformation

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Van Der Valk Michelin Dinners

Spent New Years Eve attending the Michelin dinner at Van Der Valk Plaza. $650 for the meal and wine pairing. The food was exceptional, but very long waits in between courses! In 5 hours, we were offered 1 refill on our water, 1 small piece of bread, and one extra pour of one of the wines. The bread basket walked by us at least 10 times, until we finally asked for 1 more piece of bread. No coffee was offered with dessert, nor were people there to say goodbye or thank you. The chef didn't make an appearance or welcome all of us, and food was delivered and dumped at the table as if it was a wedding reception. Too many people, not enough attention on us, the guest. Disappointing for that much money. I would not recommend these dinners at this price, for the overall experience.

31 december 2025
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Kerstlunch bij van der valk Almere…

We hebben de tweede kerstdag een kerst lunch bij van der valk Almere gehad, dat doen we al verschillende jaren, het was altijd prima. Verleden jaar vonden we het helaas al veel te druk, lange wachtrijen om je eten te halen! Dit jaar toch weer geboekt en gehoopt dat het nu wat beter zou gaan, maar weer vreselijk lange rijen, waardoor we eigenlijk al geen trek meer hadden en we alleen de salades en de voorgerechten zijn gaan pakken! Volgend jaar voor ons geen van der valk meer helaas! De bediening en de aankleding waren prima, maar een half uur voor een bordje eten in de rij gaan staan, nee dank je van der Valk , helaas niet meer voor ons!

26 december 2025

Van der Valk Middelburg

Van der Valk Middelburg. Mooi hotel, maar in het restaurant zeer slechte service. We gaven aan dat de biefstuk (3x) erg droog was, dus stuurden we deze terug. Ze serveerden nieuwe, maar wederom waren deze van zeer slechte kwaliteit. Bij de bediening dit opnieuw aangegeven, maar er werd verder niets vanuit Van der Valk moeite gedaan om onze klacht serieus te nemen en te compenseren. Zelfs geen manager gezien. Als ik weet dat er een klacht is, dan hoor je als manager even te checken of alles nu wel naar wens is. Slecht! Na alle arrangement vouchers ingeleverd te hebben, bleef er nog restbedrag van €7,50 over. Wij gaven aan of dit gecompenseerd kon worden voor de slechte biefstuk en zelfs op zo’n klein bedrag werd het voorstel compleet genegeerd. Aangezien het de verjaardag van mijn man was, besloten wij het erbij de laten en zelfs €2,50 fooi gegeven. Dit was puur voor het meisje die er totaal niets aan kon doen. Maar och och och….als dit het visitekaartje van Van der Valk Middelburg moet zijn, dan doet het hun naam er echt geen eer aan. Echt jammer, want ik heb zelf jarenlang in de hospitality gezeten, in veel (Van der Valk) hotels en restaurants geweest, maar dit is echt de plank misslaan in SERVICE!

29 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Slechtste vannder valk hotel akkersloot

Een slechter hotel als vd valk akkersloot heb ik nog niet meegemaakt .
Mijn man boekt een kamer v 2 nachten de zwembadkamer voor me verjaardig eerst kwartier lopen eer je bij je kamer komt
Dan kom je in je kamer doet de tv het niet wn staat precies dit gedeelte in de steiger war niet vermeld was. Vond vd valk ook niet nodig je hebt nou eenmaal werkzaamheden
Ohhhh ja voor een kamer van 1083 voor 2 nachten even serieus.
Dan veel overlast vande asielzoekers geluidsoverlast voral in de nacht het hotel noemt het statushouders ik zie het verschil niet
Ik moet als vrouw langs hun lopen als ik even bij het grote zwembad moet komen schande echt waar
Enngewoon zeggen het is niet gemeld we hebben het 3 x gemeld
Er word niks mee gedaan
En dat willen ze compenseren met een bittergarnituurtje
Niks dr van neem ik niet aan we waren ook net terug van ons etentje
Van der valk had dit op moeten lossen met ons
Maar neee ze maken je voor leugenaar uit
Slecht hotel geen aanrader

16 december 2025

live cooking vd Valk Leeuwarden

live cooking vd Valk Leeuwarden. Het eten was echt niet goed: taaie biefstuk, 'vers' fruit bestond uit meloen en ananas met hier en daar een verloren druif. Heel lang wachten in de rij voordat je je (taaie) bief of kip in ontvangst kon nemen. Garnalencoctail met bleke garnalen zo uit de diepvries en sushi die niet lekker was, te vissige reuk en smaak. Geen vers sap te krijgen en tenslotte één plank met kaas (voor honderden mensen) waar je de kaas met geen mogelijkheid vanaf kon pakken want stukjes brie en camembert samengeklonterd met wat andere onbekende kaasstukjes tot een grote kaasbrei. We hadden ons echt verheugd op deze avond met de hele familie, het werd door het zeer matige eten een flinke tegenvaller. Niet voor herhaling vatbaar dus.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Geweldige ervaring met de kerst

We hebben de twee kerstdagen bij Banderas Valk Volendam doorgebracht. Wat een prachtig hotel. Nog maar te zwijgen over het restaurant. De keuze, de wijze van presentatie en de versheid FORMIDABEL. Personeel erg behulpzaam en de extra aankleding door een kerstman en goochelaar was top

Schimmel

We hadden een kamer gehuurd bij Van der Valk Rotterdam Blijdorp; geen koffiezetapparaatje op de kamer, oploskoffie ipv cupjes en het toppunt: schimmel in de badkamer.......

19 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Zeer slechte ervaring met kerstdiner…

Zeer slechte ervaring met kerstdiner bij vd Valk witte bergen. 200 gasten uitnodigen maar niet in staat te bedienen. Om 19.15 gerecht opgegeven. Om precies 22.15 uur werd er opgediend. Precies 3 uur wachten voor een bordje spaghetti. Inmiddels de laatste gasten dus nog weggekeken worden omdat het restaurant wil afsluiten. Voor ons is diner in het water gevallen. Nooit meer vd Valk.

Kinderen toch niet gratis

Zijn er nog meer mensen. Die het 4 gangen kerstdiner hebben geboekt bij van der valk Zwolle. Met het idee dat kinderen tot 11 gratis mee konden eten.

Maar waarbij later bleek dat hier wel voor betaald moest worden ?.

24 december 2025

Onduidelijke bevestiging reservering

Via de Van der Valk-site wilde ik een reservering maken voor Live and Cooking op 1e kerstdag. Ik zag dat er beschikbaarheid was bij VdV Almere en heb een reservering ingeschoten voor 8 personen. Volledig in de veronderstelling dat ik een bevestiging van de reservering zou krijgen ontving ik inderdaad een mail met in het onderwerp dat mijn reservering verwerkt was voor Kerst live and cooking 17.30 uur. In de mail staat groot de reserveringsgegevens, maar in het klein stond een geschreven dat de reservering niet geplaatst kon worden op de geselecteerde dag.
Gelukkig kom ik er nog op tijd achter dat er geen reservering gemaakt is en zullen wij nog met Kerst in de thuiszetting gaan vieren.
Mijn advies aan Van der Valk is om de mails toch echt wat duidelijker te maken (duidelijke boodschap in onderwerp en geen reserveringsdetails) zodat niet de verwachting wordt gewekt dat er een reservering gemaakt is. Zeker omdat de site al een voorselectie maakt op beschikbaarheid. Dan kijk je toch wat minder kritisch als je al een bevestigingsmail verwacht.
Dit is puur een verbeterpunt als advies. Ik ben doorgaans namelijk heel tevreden met Van der Valk en wij komen er zeer regelmatig (ook met Kerst)..

22 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Vde Valk Tiel ze zijn schandalig bezig…

Vde Valk Tiel ze zijn schandalig bezig met hun prijzen !
Ik boek elk jaar op 31 december in hotel Tiel een 2 persoonkamer samen met mijn vrouw om het vuurwerk lawaai te vermijden het hotel lig erg rustig buiten de woonwijken ik betaalde gemiddeld 120 euro per nacht dit is een nette prijs toch ?
Maar toen ik dit jaar weer wilde boeken schrok ik van de prijs 180 euro voor de zelfde kamer zonder ontbijt dit is een schandalige prijs ze moesten zich schamen daar maar goed wat gebeurt er nu ik ben lid van de van der valk club en krijgt vaak aanbieden uitjes en kamers met korting dus ik ga met deze korting boeken bij vd valk Tiel en wat zie ik er is geen kamer op de 31 december te boeken vreemd toch ? oke ik ga even als gewone gast kijken op de boekings site van vd valk tiel en wat zie ik er is gewoon een kamer te boeken op 31 december ja maar dan wel voor de prijs van 180 euro schandalig toch ze moesten zich schamen daar bij vd valk met zulke praktijken echt schandalig voor mij nooit meet vd valk helaas

14 november 2025

Annulering arrangement

Mijn vrouw en ik hebben een arrangement geboekt (2 overnachtingen met diner en ontbijt ) in hotel Zwolle. De kosten daarvoor bedragen €579,=. Mijn vrouw is echter ziek geworden (buikgriep en koorts) en daardoor waren wij helaas niet in de gelegenheid om van dit arrangement gebruik te maken. Ik heb contact opgenomen met hotel Zwolle en aangegeven dat wij helaas niet kunnen komen. Ik heb gevraagd of het gehele bedrag of een deel daarvan terug gestort zou worden. Helaas bleek dat dit niet mogelijk. Het ging immers om een compleet pakket en de annulering was niet op tijd gedaan. Zoals men aangaf zijn dat de regels die nu ook toegepast worden. Hoewel het prima is als afspraken gemaakt worden over de wijze waarop mensen kunnen annuleren voelt dit niet als redelijk. We hebben in ieder geval voor de tweede overnachting ruimschoots op tijd laten weten dat we niet kunnen komen. En maken ook geen gebruik van het restaurant, zowel niet voor het ontbijt als de diners. Ik heb de vraag gesteld of we op een ander moment gebruik zouden kunnen maken van dit arrangement en/of een tegoedbon (voor een deel van het bedrag) zouden kunnen krijgen, maar ook dat was niet mogelijk. Ik vind het redelijk als kosten in rekening gebracht worden als niet bijtijds geannuleerd wordt, maar zoals ik al heb aangegeven voelt het niet goed en onredelijk als op deze rechtlijnige wijze uitvoering aan de regels gegeven wordt.

9 december 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Er wordt gesuggereerd dat ik na 3 biertjes al stomdronken ben!!

Wij komen inchecken en er wordt meteen al naar ons gekeken, waarschijnlijk hebben wij niet het juiste uiterlijk wat men hier wenst. Geen idee wat er mis mee was met ons uiterlijk en wij hadden geen dure koffer bij ons maar een weekendtas. Vervolgens gaan we dineren en na 3 biertjes wordt mijn man betiteld als ' stomdronken' , hij zou anderen hebben lastig gevallen en er wordt geen alcohol meer geschonken aan hem. Hij is niet bij mij weggeweest van tafel. Wij zijn genoodzaakt om vervolgens op onze kamer een beetje tv te gaan kijken en dan maar op tijd slapen. Bij het uitchecken wordt ik niet fatsoenlijk te woord gestaan en bij de vraag of ik de factuur wil antwoord ik: 'ik geloof dat ik helemaal niks meer van jullie wil hebben'. Ik krijg verder geen response meer en ben maar weggegaan. Voor ons NOOOOIIIITT meer een Van Der Valk hotel, niet om te eten, niet om te slapen, never nooit meer!!!!

5 december 2025

"Best prijs garantie" bij van der Valk in Nederland

De Van der Valk-dynastie heeft geen belang bij tevreden gasten. (hier van der Valk in Duiven) Die tijd is voorbij.
Bij arrangementen worden alleenreizende gediscrimineerd. Je moet voor twee personen ontbijt en toeristenbelasting betalen, ook als je voor één persoon boekt.
Het excuus is “je boekt een arrangement” dat bestaat uit een kamer voor twee personen met ontbijt en toeristenbelasting. Per nacht betaal je dan als alleenreizende 19,50€ + 2,10€ (City-Tax) = 21,60 teveel die van der Valk extra verdient aan zijn Arrangement. Best prijs garantie heet dat. Bedankt van der Valk.

25 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Nog nooit nooit zo slechte ervaringen…

Nog nooit nooit zo slechte ervaringen gehad als dit hotel niet normaal 1 kamer bubbelbad stuk kraan lek kamer niet schoon 2 e kamer onderverdieping vieze en heel laag bad 3 kamer in de hoek tv stuk weer naar de balie en dan probeer je wat te eten wordt je niet geholpen dus weg daar hier buiten is het niet normaal met ongure mensen niet normaal dus ga ergens anders

29 november 2025

Slechte service

Was vd week bij van der Valk in Nuland geweest, denk het was koud 🥶 dus had zin in een chocolademelk en stukje appeltaart. 😁🔥maar viel me erg tegen kwa snelheid van de service 🫣🤣Het was ook nog best prijzig 😆 Haha denk dat ik gelijk aandelen erbij heb gekocht, het was namelijk €11.25😆 en dan ook nog erg slechte service, is wel een hele sjieke tent mooi, maar personeel loopt allemaal in de rondte maar doen niet veel Hahaha de gene die mij bediende was wel erg aardig en nog een leuke jonge ook 🫣🤭😆 die kon er ook niks aan doen. Maar heb geen fooi geven door de lange wachttijd 😇

22 november 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Hotel Tilburg super

Hallo, ja wat vond u goed, eigelijk zijn wij altijd tevreden met van de Valk Hotels, schoon, en vriendelijk personeel, alleen deze keer oh la la
wij waren te gast in hotel Tilburg, ook zeer vriendelijk, toen ik aan de receptie kwam, en het inschecken was afgehandeld, heb ik verteld dat ik zeer teleurgesteld was, ik had geboekt 4 dagen 928€ geen probleem, maar 3 dagen later krijg ik een mailtje Hotel Tilburg Herfstboost 38% korting ik heb 3x geslikt en dacht ik moet dit toch vertellen en dat heb ik toen gedaan aan de receptie, daarop antwoorde zij zeer vriendelijk, dat als tegemoetkoming onze kamer werd schoongemaakt, ik was uit het veld geslagen, en dacht dus zonder reklamation zou onze kamer niet schoongemaakt worden mmm dat is nieuw bij van de Valk dacht ik, wij zijn toen eerst een kopje koffie gaan drinken, wij hebben een kwartier moeten wachten, na herhaaldelijk de hand te hebben opgestoken, naar 4 mensen, die achter de bar stonden te discuteren over wat dan ook, en als het echt druk is, kan ik begrip opbrengen, maar dat was niet zo, goed de rest was alles zo als wij dat gewent zijn, bij de hotels van de valk.

16 november 2025

Overnachting in hotel Enschede

Overnachting in hotel Enschede. Echt top!! Zeer vriendelijk,schoon,verzorgd. Mooie,ruime kamer. Restaurant bezocht voor diner en ontbijt en beide uitstekend! 10 uit 10!!

21 november 2025
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bij v d valk in Tilburg met 4 pers een…

Bij v d valk in Tilburg met 4 pers een diner besproken .maar wat we ge eten hebben was lekker .maar je moet groente - Champignons voor bij het vlees appart bestellen en betalen .bij de andere valk restaurans nog nooit meegemaakt daar krijg je 3 sooorte groente bij je Vlees . Dus geen Tilburg Valk meer

18 november 2025

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.