Beställde varan på fredag eftermiddag och hämtade ut paketet på måndag. Snabbt och smidigt samt att varan jag köpte var 500:- billigare än hos konkurrenterna. Det är även skönt att ha en fysisk butik... Se mer
När man beställde så kunde man välja vars försändelsen skulle levereras och helt gratis/fraktfritt. Beställde vi 19-tiden dagarna före julafton och till min stora förvåning så hade dem skickat bes... Se mer
Som rubriken lyder, helhetsintrycket är gott, en helt vanlig webbshop. Uppfattar priserna i övre skalan i jämförelse med liknande shoppar. Dock fungerar det inte så bra att använda mobiltelefonen på h... Se mer
Var ute i sista minuten för att handla julklappar! Beställde på nätet, snabb och effektiv leverans, inget att klaga påi förhållande till leveransen. Hemsidan hade en bug dock så där var lite problem... Se mer
Om TOYS"R"US
Informationen kommer från olika externa källor
Kontakt:
Du kan nå kundtjänst här.
Delta Park 37, 2665, Vallensbæk, Danmark
- 020-1202201
- www.toysrus.se
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Trasigt inslagspapper.
Ok leveranstid, kunde kommit snabbare. Men det var illa att jag betalat 12kr extra för att få paketet inslaget med ett papper som var tunnt och tråkigt och dessutom trasigt.

Svar från TOYS"R"US
Bra sortiment, lite dyr frakt
De hade det jag sökte, men pga att det skickas från Danmark blir frakten lite dyrare och tar lite längre tid. Men jag är nöjd ändå!
Det gick snabbt att få varorna, två dagar. Bra jobbat😉
Snabbt och smidigt
Leverans
Dåligt att man inte kan få varor till affär om man väljer faktura. Man kunde ju få betala i butik

Svar från TOYS"R"US
Jätte bra
Leksaker är fina,roliga och starka och samma barnsliga tanke att det ska bli lättare att leka med grejerna.
Toppen butik!👍👍👍👍👍
Vänlig personal som hjälpte mig att beställa via telefon. Snabb leverans. =glada barn 😊
Konstigt beställningsförfarande men SNABB leverans!
Lite oklart i affären hur man skulle beställa men alla var tjänstvilliga och hjälpsamma. När man väl beställt flöt allt bra. Paketet inuti paketet lite kantstött så jag hoppas att det är nya saker.
Väldigt pålitliga
Det som jag är mest nöjd över med toysrus är att de fixade ett nes mini till mig innan julafton 2016 :D
mycket nöjd
mycket nöjd med leverfanstid och produkterna men sökmotorn skulle kunna vara bättre här man tittat på en produkt i detalj svårt komma tillbaka till översikten av det slaget avprodukter. man måste "börja om"