Tomato Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Virkelig Nice butik. De har alt fra smykker, opbevaring, legetøj, garn, hatte osv. Rigtig gode priser og sødt personale. Kan klart anbefale!!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg købte en masse garn og kreative ting. De har virkeligt et stort udvalg og til gode priser. Hvis man er hobby entusiast ville jeg 100% anbefale

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

EDIT: sødt og høfligt svar samt pengene tilbage. Respekt for fantastisk (dog lidt sen) kundeservice ❤️ Vi bestilte to varer, hvor den ene var en æske med sten/fossiler. Nogle var der dobbelt af, så... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Det er altid hyggeligt at komme ned i tomato hvor venligt personale tager imod én og der er altid en masse spændende ting at kigge på, til gode priser. Man kan komme derned flere tusind gange og sta... Se mer

Företagsinformation

3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har inte besvarat negativa omdömen

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

11 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Squishies.

Ja, dårlig stil angående squishies. Bliver gennet ind bagved, for at få at vide, at ejeren ikke vil tage ansvar, samt en meget irriteret ejer af Tomato. Vil absolut ikke tage dem fra posen, som til hører Tomato, kan nærmest ikke genkende nogen af dem. Indtil jeg konfronterer, at jeg med sikkerhed ved den og den er købt i Tomato.
Børnene har med glæde tømt deres kuverter med fødselsdags penge og lommepenge, for at købe utallige squishies hos dig, så tag nu dem tilbage du kan genkende, uden alt det irriterende bøvl med dig.

28 juni 2018
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårlig stil - tager kun squishies retur mod bon

Mine børn har købt en række squishies i butikken hen over de sidste par måneder, og vi forventede at Tomato viste god stil og tog det giftige legetøj retur uden bon og brok ligesom alle andre butikker. Men der tog vi fejl. De bytter kun mod kvittering - dem har vi ligesom ikke gemt her op til 1/2 år efter. Dårlig service, dårlig stil. Har man solgt noget giftigt legetøj (til børn!), mander man sig op og tager ansvar. Vi kommer ikke til at handle her igen.

23 juni 2018
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Jeg er skuffet over de squishy jeg har…

Jeg er skuffet over de squishy jeg har fået tilsendt ift. det fremviste billede i har på hjemme siden. “Køb 3 store blandet squishy” , Derfor forventer jeg at få tilsendt dem som i reklamere med på billederne, samt i stor størrelse som skrevet. Desværre for jeg tilsendt nogle helt andre .

2 mars 2018

Helt perfekt

super gode squishies og hurtig levering. Fik dem allerede dagen efter, at jeg bestilte. Kan klart anebefale Tomato.

28 februari 2018
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

God service og hurtig levering

God service og hurtig levering. Den ene vare (et udklædningskostume), jeg havde bestilt viste sig ikke at være på laver alligevel. Fik et opkald fra Tomato og de ledte land og rige rundt på deres lager for at finde et alternativ. Det viste sig, at de så i stedet havde det kostume, min datter helst ville have, men som vi troede ikke var på lager. Det ville være skønt, hvis deres lagerstatus passede lidt bedre, men ellers er jeg super tilfreds, og pakken kom rigtig hurtigt.

17 februari 2018
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Stadig lang leveringstid

Nu er det 9 dag siden, de skrev varen var sendt og stadig intet modtaget. Ja ved post nord er langsomme, men i juni skrev i, at I var ved at finde en ny leverandør.

11 januari 2018
Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Lang leveringstid

Bestilte nogen fidget spinners og de blev hurtigt ekspederet. Jeg fik i hvert fald hurtigt en mail om at det var afsendt. Der gik 9 dage fra jeg fik den mail til vi modtog varen. Jeg har fået hurtigt svar når jeg kontaktede kundeservice og fik en forklaring om at det var Postnord der klokkede i det men det må være Tomato's ansvar hvilken fragtleverandør de vælger.

8 juni 2017
Logotyp för Tomato

Svar från Tomato

Hej Jørgen

Tak dit indlæg.

Du har fuldkommen ret i at det er vores ansvar hvilken fragt leverandør vi vælger.
Post Nord har virkelig uacceptabelt lange leveringstider. Vi er også i gang med at skifte over til anden leverandør.

De bedste hilsner
Tomato

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk sted, professionel service og billigt

Jeg har handlet meget her og altid oplevet en rigtig god og professionel service, de har alt hvad man kan drømme om i smykke og smykke dele og et rigtig flot udvalg af tøj samt så mget mere alt sammen til billige penge.

En tur til Tomato er altid en dejlig dag for hele familien.

23 april 2017

Perfekt service...

Alt perfekt. Købte paracord hos dem.,og da en af farverne var i resrordre, ringede de og spurgte om jeg var interesseret i en anden farve istedet!! God service

23 februari 2017
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Skrev ang. Varer Og deres svar er at fyre løgne af så vil jeg gerne have mine penge tilbage fra varer købt hos Tomato.eu

De er ikke interesseret i kunder. Især ikke hvis man har spørgsmål. De Sender de lidt mere kritiske videre først virker deres voucher ikke det ordnede de manuelt. Men det kan da ikke være rigtigt.
Det kan ikke passe det skal tage flere uger for at sætte ganske almindelige perler på en webshop når der er bud efter dem, Det var det den butik jeg normalt handlede med regnede med ville være som hos hende, Desværre mistede jeg min perlebutik til nogle der er ligeglade og åbenbart kun har 1 meget ligeglad kundeservice personale. MEn de mener jo at hele danmark bor i gentofte.

Deres svar er løgn. De har den vare jeg har efterspurgt siden 13/7-2016. Men man kan ikke vælge størrelse som de lovede mig ville blive lavet i den første mail jeg sendte. 1 mdr efter spurgte jeg igen efter det samme hvornår det kom hvorpå de sender mig til anden butik som ikke har hvad jeg skal bruge. SAmtidig får jeg en voucher der ikke dur og så sidder Kristian og skal hjælpe mig manuelt og så sidder han og LYVER og siger jeg aldrig har handlet hos dem. Hvilken kundeservice. BESKYLDER FOLK FOR AT LYVE. Men så vil jeg da have mine penge tilbage når jeg ikke har handlet hos dem ifølge Kristian

13 augusti 2016
Logotyp för Tomato

Svar från Tomato

Kære Susanne

Vi har ydet en super service overfor dig! Du spørger efter en vare vi ikke har, vi oplyser det ikke er en vare vi har nu. Vi yder den ekstraordinære service, at henvise dig til et konkurrerende firma, hvor du sandsynligvis ville kunne få den.

Vi forstår godt du er ærgerlig over at den dejlige perleforretning BeadsNdrops er stoppet. Og de resterende ting er overgået til os. Vores koncept er mere baseret på lave priser, og vi kan desværre ikke yde samme detaljerede service, som BeadsNdrops kunne.Vi har bla. rigtig mange ting som er ”pluk selv” fra vores lager i Gentofte, som vi ikke kan håndtere på nettet.

At din ærgerlighed så udmønter sig i en generel dårlig bedømmelse af vores firma. virker ikke sagligt og objektivt!

Kom gerne forbi engang, gør en god handel, få et smil, en kop kaffe og se hvor flinke vi egentlig er:-)

Med venlig hilsen

Kristian

Tomato

Meget tilfreds

Jeg har ofte handlet smykkematerialer her, og har altid været super tilfreds. Så ved sidste levering kom der noget vedhæng med som var i dårlig kvalitet... jeg skrev til Tomato og vupti straks blev der sendt nye samt en undskyldning. Jeg skulle intet refundere da det var nok med et foto... dét er klasse :-)

29 juni 2016

Helt i top.

Har handlet hos Tomato flere gange, fine varer til gode priser. Sidste ordre bestilt 27/12, og jeg modtog varen 30/12 - flot.
Der manglede et par småting, som jeg gjorde opmærksom på. Fejlen blev hurtigt rettet sammen med en undskyldning.
Kan anbefales.

5 januari 2016

Jeg er bare tilfreds

Har et lille firma og handler jævnligt smykkematerialer her. Indtil videre har jeg fået varer i god kvalitet, rimelig pris og hurtig levering 😊

28 november 2015

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.