Virkelig Nice butik. De har alt fra smykker, opbevaring, legetøj, garn, hatte osv. Rigtig gode priser og sødt personale. Kan klart anbefale!!
Det här tycker kunderna
Jeg købte en masse garn og kreative ting. De har virkeligt et stort udvalg og til gode priser. Hvis man er hobby entusiast ville jeg 100% anbefale
EDIT: sødt og høfligt svar samt pengene tilbage. Respekt for fantastisk (dog lidt sen) kundeservice ❤️ Vi bestilte to varer, hvor den ene var en æske med sten/fossiler. Nogle var der dobbelt af, så... Se mer
Det er altid hyggeligt at komme ned i tomato hvor venligt personale tager imod én og der er altid en masse spændende ting at kigge på, til gode priser. Man kan komme derned flere tusind gange og sta... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Kommer igen og igen
Butikken er lidt rodede og jeg har ofte svært ved at finde lige den ting jeg gerne vil finde.
Ikke fan af hjemmeside
Alligevel får de 4 stjerner, for service er i top og her i coronatider, har jeg skrevet for at være sikker på ikke at gå forgæves. Der har man svaret på alle mine måske underlige spørgsmål og kommet med forslag til noget der ligner hvis ikke den rigtige vare er på lager.
Dog var jeg skuffede over udvalg af pop it nøgle ringe, som var det vi primært tog af sted for.
Bedre end forventet!
Efter et kig på Tomatos hjemmeside var jeg en anelse bekymret for at handle hos dem. Siden virker rodet og knap så troværdig. Da jeg alligevel kastede mig ud i at bestille et par varer hos dem, blev min bekymring gjort til skamme! Jeg fik den bedste service med hurtig afsendelse, hurtig levering og sågar en personlig hilsen med i pakken. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos Tomato!
Suveræn kundeservice og hurtig levering
Jeg bestilte 8 poser perler til click/collect. Desværre havde de dem ikke på lager, men jeg fik en hurtig respons med forslag til alternativer, og jeg fandt nogle der passede perfekt til formålet. Da jeg skal hente perlerne, bliver jeg mødt af en venlig og imødekommende medarbejer, der oplyser mig om, at jeg ved bestilling af 10 poser får de 2 gratis. Det tilbud benytter jeg mig af, og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos Tomato :-)
Super forretning
Super forretning har handlet der flere gange , hurtig levering og altid meget i mødekommende kundeservice.
Kan varmt anbefales
Elendig kundeservice og dårlig kvalitet…
Elendig kundeservice og dårlig kvalitet af smykkedele.
Jeps Tomato er billigere end de fleste steder, men forvent også kundeservice og kvalitet derefter. Jeg står med et ubrugeligt produkt hvor Tomato ikke vil anerkende at kvaliteten er dårlig. I stedet vælger man en diskussion om varen overhovedet er fra dem, eller om vi behandler dem forkert. Vi er vant til at håndtere creoler og også tage dem af og på.
Vi står nu med 80 creoler som er til at smide i skraldespanden, uanset hvad Tomato måtte mene om kvaliteten. Nedladende, arrogant og ikke eksisterende kundeservice.
Støt i stedet for de butikker hvor man faktisk gerne lytter til kunden og hvor service er en del af forretningsstrategien, i stedet for denne rodede butik med varer af blandet kvalitet og ejere der er totalt ligeglade med deres kunder! Vi betaler i hvert fald gerne lidt mere for vores varer fremover, mod at vi også bliver lyttet til, skulle der opstå problemer med et produkt!
Kommentar til svar fra Tomato af 15.12.20
Tak for den lange tilbagemelding, forklaring og løsningsforslag. Vi bliver ærgerlige over, at det er en anmeldelse på Trustpilot, der skal til, for et imødekommende svar. Denne dialog forsøgte vi at nå, med vores henvendelse i butikken, hvilket ikke blev mødt, og hvor der bestemt heller ikke var nogle forslag til løsninger. Tværtimod. Derfor denne anmeldelse; og tonen i den er alene udtryk for den dårlige oplevelse i butikken, og som vi står ved. Slutteligt, havde vi bestemt foretrukket at blive mødt i butikken på samme måde, som der mønstres i svaret på vores anmeldelse.

Svar från Tomato
Hurtig levering og gode produkter
Vildt Hurtig levering og gode produkter
Tvivlende kvalitet og service
Bestilte en gang perler og æsker til opbevaring hos Tomato og der var fuld tilfredsstillelse. Da jeg nu igen har bestilt nogle større æsker var begge gået i stykker da jeg modtog dem. Og der er ikke mulighed for retur sådan som jeg forstår det?
Post nord nej tak...
Jeg skrev højt og tydeligt I kommentarfeltet at jeg ville ha’ sendt med GLS og IKKE med uduelige post nord. Jeg får så sendt med post nord og de skriver efterfølgende til mig at de ikke bruger GLS selvom det står på hjemmesiden. Har ikke modtaget æsken men satser på at i det mindste produktet er fint.
Gode priser og hurtig levering
Gode priser og hurtig levering. Ikke en finger at sætte på det
(Ville dog nok kigge lidt på hjemmesiden, som desværre er lidt rodet og forsiden fik mig til at overveje om et nu også var en reel side - blot er råd :) )
Jeg har handlet på Tomato mange gange…
Jeg har handlet på Tomato mange gange nu og har kun haft gode posetive oplevelser med denne webshop
hurtig service og Levering
Fed butik
Man kan komme derned flere tusind gange og stadig finde nye ting pga det store sjove sortiment, hvor man kan finde noget for enhver smag. Personalet gør altid deres bedste for at imødekomme kundernes ønske. Derfor 5 stjerner herfra.
bedste udvalg og god service
Kommer tit i tomato med min datter og køber ind til lav selv smykker, de har det største udvalg af smykkedele og den bedste service og så er priserne de bedste.
Tænker vi snart skal forbi igen👍🏻
Skodfirma
Jeg har i mange år afmeldt mig deres nyhedsmail. Men Tomato Club er da ligeglade de bliver bare ved med at sende mails. Det er et et skodfirma, jeg ønsker ikke at modtage flere mails fra Tomato Club.

Svar från Tomato
Virkelig hurtig levering og fine varer…
Virkelig hurtig levering og fine varer ;o)
HANDL IKKE HER!
Bestilte halskæder 01.10.18, penge trukket med det samme, har intet modtaget og når jeg ringer går telefonen på voicemail. Yderst dårlig service, handler aldrig her igen!
Super service og priser både på webshop…
Super service og priser både på webshop og i lager butik, kæmpeudvalg på smykkedele, hobby og meget andet.
Hurtig levering, tilfreds
Fik min levering til tiden, og prisen var fair.
👌👍⭐ elsker det her lagersalg
👌👍⭐ elsker det her lagersalg, har handlet der i nok 10 år:) har købt alle mulige ting som smykker, smykkedele til selv at lave smykker, legetøj og masser af tøj og altsammen mega billigt 👏
Har altid fået rigtig god service og gode rabatter selvom det er et lagersalg:) kan varmt anbefale at man tager ud!!!
Husk at have god tid for der er sååå mange ting at kigge på !!!
Tomato har verdens bedste Squishies !!
Tomato har verdens bedste Squishies !!
Det er i hvert fald deres eget udsagn i Gentofte, hvor man ser stort på den generelle bedømmelse fra Forbrugerstyrelsen om, at alle Squishies bør returneres eller smides ud.
Jeg prøvede med gyldig bon at returnere, hvilket de hårdnakket nægtede, for de var jo så heldige ikke at være udtaget til test hos Forbrugerstyrelsen.
Så indtil andet er bevist, har Tomato Gentofte verdens bedste Squishies.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.