Virkelig Nice butik. De har alt fra smykker, opbevaring, legetøj, garn, hatte osv. Rigtig gode priser og sødt personale. Kan klart anbefale!!
Det här tycker kunderna
Jeg købte en masse garn og kreative ting. De har virkeligt et stort udvalg og til gode priser. Hvis man er hobby entusiast ville jeg 100% anbefale
EDIT: sødt og høfligt svar samt pengene tilbage. Respekt for fantastisk (dog lidt sen) kundeservice ❤️ Vi bestilte to varer, hvor den ene var en æske med sten/fossiler. Nogle var der dobbelt af, så... Se mer
Det er altid hyggeligt at komme ned i tomato hvor venligt personale tager imod én og der er altid en masse spændende ting at kigge på, til gode priser. Man kan komme derned flere tusind gange og sta... Se mer
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fremragende - kan klart anbefales!
Fantastisk service og rigtig flotte smykkematerialer
Fantastisk service
Fantastisk service!
Jeg bestilte varer samme dag, men delt på to ordrer.
Marta har været både hjælpsom og effektiv, da hun sendte samlet pakke og sparede mig for den ene forsendelse samt modtog jeg pakken allerede næste dag.
Helt sikkert en fuldtræffer på Trustpilot 5:5. Jeg kommer tilbage for at handle hos Tomato.
Jeg er meget glad for at handle hos…
Jeg er meget glad for at handle hos Tomato. Der er altid rigtig god service og enorm hurtig levering.
Kan klart anbefales
Jeg har lige modtaget min pakke allerede dagen efter at jeg bestilte den. Det var hurtigt og alt var som det skulle være. Kan klart anbefale Tomato - også deres fysiske butik, hvor jeg har fået råd og vejledning om deres smykkedele af deres søde personale
God kundeservice!
Vi bestilte to varer, hvor den ene var en æske med sten/fossiler. Nogle var der dobbelt af, så varen lever ikke op til beskrivelsen. Jeg sender en høflig mail angående dette, men modtager simpelthen intet svar. Derfor denne anmeldelse.
Kan anbefales
Jeg handler ofte ved Tomato og fine varer og hurtig levering... kan absolut anbefales
Fine varer og hurtig levering.
Har handlet med Tomato mange gange…
Har handlet med Tomato mange gange efterhånden. Fine varer, rimelige priser og en god behandling er min oplevelse...
Super god service fik lappet min kæde…
Super god service fik lappet min kæde sammen gratis af Martha super service og sjov kræmmermarked agtig butik kan varmt anbefales :)
Det meste for de fleste
Et super fint sted hvor man kan finde diverse sjove ting og et utal af smykkedele. Oven i det er der super fin service så det bliver en 5 ud af 5 fra mig
Fantastisk webshop & så hurtig…
Fantastisk webshop & så hurtig levering. Tomato.eu lever altid op til alle mine forventninger!
Fantastisk Hurtig levering og God Service
Fantastisk Hurtig levering .
Altid Hurtige med bestillinger bliver næsten altid pakket og sendt samme dag hvis de kan, altid søde til at hjælpe hvis man ringer eller sender en mail.
Deres personale er altid søde og rare de gør hvad de kan for at yde den bedste service de er alle meget kompetente og ved hvad de handler med.
Jeg handler artikler til smykkefremstilling
man får de bedste priser hos Tomato og kvaliteten er i top. Køber man flere artikler af gangen har de et stjernesystem så man får varen endnu billiger faktisk er man nede i priser så jeg ikke selv kan forstå de kan tjene noget på varen .
skulle de ske mod forventning at de laver en fejl bliver den rettet omgående med et smil
Tak Til Tomato For Super skønne varer til fantastiske priset og god og kompetent samt venlig service
Super service fra Tomato.eu
Super service fra Tomato.eu. Jeg fik ikke leveret de Fantasy Stickers, som jeg havde bestilt. Jeg kontaktede firmaet og de beklagede meget. Jeg fik leveret, det jeg oprindelig havde bestilt i løbet af 2 dage. Bare så dejligt 😋
Alt hvad du skal bruge til DIY Smykker
Jeg køber næsten altid alle mine materialer til at lave smykker her. De har et meget stort udvalg til gode priser og god service. Jeg kan sagtens anbefale at købe fra Tomato.
Jeg bestilte på webshoppen. Hurtig levering. Fine æsker - fin kvalitetet. Kan sagtens anbefale dette firma.
Både handel fra deres hjemmeside og i…
Både handel fra deres hjemmeside og i butikken er perfekt.
Jeg bestiller den ene dag og dagen efter har jeg mine flotte varer . I butikken er der et stort udvalg, og et hjælpsomt personale.
Et super sted at handle kontorartikler og hobbyartikler
For en mindre erhvervsdrivende, der skal bruge, tape, kasser, indpakningspapir, boblekuverter og meget mere, så er dette sted for mig det absolut bedste. Priserne er ret gode og personalet er meget hjælpsomme. Ligeså køber vi også mange smykkedele her, da udvalget er godt og priserne i den meget skarpe ende. Et super sted at gøre sine kontor og hobby køb.
What's not to like??
Har handlet her gennem mange år, og har altid været tilfreds... Stort udvalg & hurtig levering, what's not to like??
Ved de sidste par bestillinger, har der været små gaver med (stickers) hvilket bare gør det 'hyggeligt'
Dårlig kvalitet på perler.
Havde bestilt onyx perler, som viste sig at være glasperler malet sorte. Store barokperler som var forsøgt boret i flere steder, og af en utrolig dårlig kvalitet. Øv
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.