Hvis jeg kunne give 0 stjerner, ville jeg gøre det. Deres 4.3 rating på Google map er sandsynligt falsk anmeldelse hvis man læser nærmere( Big guy Brian…., der er ingen der interesserer sig i ha... Se mer
Det här tycker kunderna
Var i Telekæden Jomfruløkken Randers.. Aldrig i mit liv har jeg følt mig så ubehageligt til mode🙁 Skulle (Efter aftale med dem selv) refunderer en telefon for min chef.. Jeg blev udspurgt om... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Informationen kommer från olika externa källor
Netbutik og fysiske butikker over hele landet, der handler med mobilabonnementer, mobiltelefoner og mobiltilbehør.
Kontaktuppgifter
Jomfruløkken 2, 8930, Randers NØ, Danmark
- 70120100
- kundeservice@telekaeden.dk
- www.telekaeden.dk
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har inte besvarat negativa omdömen
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Telekæden Søborg
Indleverede en iphone . De ville skifte kamera . Efter en uge “forsvandt” reservedele i post de havde bestilt . De nægtede at bestille nye . Ingen information om reparation undervejs . De tager konsekvent ikke telefoner . Man skal hver gang køre ned i butikken for derefter at få at vide man er irriterende ved at komme og spørge efter sin tlf . Efter 14 dage ku de pludselig ikke lave den , men de ku sagtens forlange 250 kr for at have den liggende i 14 dage på en hylde. De er useriøse og amatører . Med den service er de der næppe længe . Nu har de da en kunde mindre til at forstyrre dem . Min anbefaling er at holde jer væk fra butikken i Søborg . Gik til en konkurrent der lavede den på en time.
Super kundebetjening
Super kundebetjening. Hurtig besvarelse. Talte med Jesper vedr. tekniske spørgsmål om vildtkamera. Jesper gav sig god tid og var meget behjælpelig.
Ikke muligt at kunne få byttet earphones
Syne det er for dårligt at nogle earphone til 200 kr, ikke engang kan holde i 3-4 månederne. og at man så ikke engang kan få dem byttet uden kvittering.
Da man kan se de sælger de earphone, til den pris og at jeg kan vise på bank udtræk at der er blevet købt hos dem.
Så kunne man ligeså godt købe de billige earphone til 20 kr.
Edit:
Kunne ikke lige finde en måde at svare på så nu redigere jeg min besked.
Det er den på søborg hovedgade (Buddinge torv)

Svar från Telekæden
Don't go there! Telekæden Søborg
Don't go there. Betalte 2300 for at få min skærm skiftet på min iPhone. Skærmen virker ikke, og har ikke gjort det på noget tidspunkt, hvilket ekspedienten godt kunne se, da jeg fik telefonen. However jeg skulle bruge telefonen, da den er en vigtig del af mit arbejde og får den med. Ekspedienten understreger at de har tre måneders garanti på deres reps så jeg tænker at hvis blot jeg afleverer den inden for garantien er alt godt. Da jeg kommer vil de ikke tage den og ekspedienten kan ikke huske mig. Øv bøv!!!!
Super god butik
Super god butik laver alt hvad man har til en go pris
Telekæden Holbæk
Jeg har fået skiftet 4 hos dem første gang var det godt nok men alle de andre gange har det været et utroligt dårligt håndværk. Anden gang jeg fik skiftet den var det godt til at starte men efter en dags tid begyndte min skræm at reagere uden jeg trykkede på den, også løftede den sig fra rammen så jeg gik derned igen og han ville først gøre noget ved det hvis han fik sine 1500 kr. Men han gjorde det heldigvis gratis efter lidt brokken. Jeg troede selvfølgelig han ville skifte min skræm men han limede den bare ned i rammen igen. Det var ikke så godt fordi der kom lim pletter inde i skræmen og den reagerede stadig unden jeg trykkede. Men det synes var nok så jeg kørte ind i fields og fik skiftet den og derinde fandt de en løs skrue som var problemet med at den reagerede. Og han skiftet den og nu virker min mobil som den skal. Men lad vær med at går derned det er spild af penge nu når de ikke kan deres håndværk.
Telekæden Holbæk
Min søns tlf har aldrig fejlet noget. Han havde tabt den og vi tog ned for at få skiftet skærmen. Det kostede 722 kr.
Efter "reperationen" er batteriet pludselig vokset og har skubbet skærmen løs. Det vil de så har endnu 450 kr for at lave..
Ydermere kan jeg så læse på nettet at det er en almen fejl, når man får arbejdet lavet hos klamphuggere.. Spild af penge!
Aldrig igen
Min mobil fik skiftet skærm. Nu er skærmen dårlig, Home-knap fungere af h til og der er riser efter skræm-skiftet i bunden af telefonen..
Butikken tager ikke ansvar for noget af det. Så nu er det ny skærm og home-knap et andet sted..
800kr ud af vinduet.........
bestilte et fik noget andet
skulle købe et cover til min mobil. angav på orden at jeg ikke ønskede varen hvis der ikke var tale om læder - websitet oplyste intet om materialet. dette til trods modtog jeg et cover i plastik. pris 199 - ærgerligt specielt fordi returomk. er høje. nå, aldrig mere telekæden . faktura 364226
Bestilte mit cover søndag aften og tirsdag kom den med posten..undervejs fik jeg flere mails fra telekæden så jeg kunne følge min pakke... super, handler gerne hos jer igen :)
Uprofessionelt
Skulle have skiftet min skærm på telefon. Selve resultatet blev udmærket men selve service (på alle måder) var virkelig ringe.
1. Der var blevet ringet op til et udlandsk nummer i min telefonbog, sikkert en fejl men bliver der ikke informeret omkring og finder selv ud af det da det koster mig 6 kr. Hvorfor de går ind i min telefon(bog) er mig virkelig uvist og giver anledning til at tro at de har hygget sig med at rode rundt i mit privatliv.
2. Sælger kan ikke et ord engelsk og kan ikke engang fortælle, heller ej med tegnsprog, at dankort terminal ikke virker.
3. De glemmer at der var et cover med på telefon ved indlevering men coveret bliver dog fundet.
Alt i alt en dårlig oplevelse!
Snyder med deres service priser..
Indleverede en Iphone 4 da min skærm var flækket, Valgte Telekæden i Søborg da de havde et tilbud om skift af skærm, sensorer og homeknap for 499kr hvilket var perfekt da min homeknap også var lidt trist.
Jeg får min mobil tilbage for at finde ud af at homeknappen ikke er skiftet, og da jeg henvender mig i butikken får jeg det flabet svar at det kun er noget af knappen som er skiftet da det ville koste for meget at skifte den del som altid er i stykker !!!, han kan dog godt skifte den men det koster så 400kr igen da han skal forfra...
Hvis ikke det er misvisende reklame, så ved jeg sgu ikke hvad det er.
Jeg er så bare endnu en der aldrig sætter mine ben i Telekæden igen.
Superhurtig levering, godt produkt, god pris
Fik min Samsung mobil telefon allerede dagen efter bestilling på hjemmesiden. 100% korrekt emballeret og forseglet produkt. Medfølgende kort fra Telekæden med tydelig og indbydende service telefonnummer samt service mailadresse. Har dog ikke brugt dette, da der med i æsken med telefonen var udmærket vejledning på dansk og jeg i forvejen havde en lignende telefon.
Ikke eksisterende service i Telekæden Randers
Jeg har en firma telefon en iPhone 5 hvor jeg har ødelagt skærmen på, jeg går så ind til telekæden i Randers med den for at få den fikset, jeg får oplyst en pris på ca 2800 kr og siger ja tak, han taster den så ind i systemet for at melde den til rep, men vender tilbage kort tid efter og siger ord ret "den gider vi ikke at lave da den ikke er købt her henvend dig der hvor du har købt den" nu er det sådan at det er mit firmaets Sjællands afdeling der har indkøbt den.
Så er det at min film knækker for hvis jeg køber en bil i Ålborg og køre i stykker i Vejle så er jeg nødsaget til at rette henvendelse til værkstedet i Ålborg for at få udbedret fejlen der i stedet for på det lokale værksted, er det kun mig der finder dette temmelig ulogisk
Fuldkommen vanvittig dårlig service
Min iPhone skulle repareres fordi lommeregnerne ikke ville slukke. De sendte den til Holland hvilket tog to uger - men åbenbart havde de ikke en aftale med reparatøren i Holland alligevel og telefonen kom hjem igen. Hvorefter de sender den til en ny reparatør i dk. herefter bliver jeg oplyst at telefonen er vandskadet til trods for at den aldrig har været i nærheden af vand. telefonen var 11 måneder gammel - og sjovt nok er det kun vandskader der ikke omfattes af deres garanti. de ville have 2100kr for at reparere den -(( De ville ikke låne mig en mobil i perioden. Men jeg får modvilligt en efter to uger - som så ikke virker med den sim adapter jeg blev nød til at købe. (Og selv betale for)- så jeg kunne anvende min æld gamle Nokia. )). Jeg indtaler straks en besked på deres svarer om at den IKKE skal repareres for det (vanvittige) beløb. Jeg kan få skaden udbedret for 200kr lige om hjørnet. Da jeg spørger (4 dage efter jeg indtaler beskeden) til hvornår jeg får min mobil igen siger de at de først skal vide om den skal repareres! De evner åbenbart ikke aflytte telefonsvareren. Nu har de haft den i fire uger. Når jeg taler med dem personligt får man korte svar, ingen undskyldninger eller beklagelser. Personalet ved ingenting og kan ingenting og er ufattelig flabede når man har dem i røret. Verdens værste firma! Gå langt langt uden om dem.
De vil godt tjene penge men ikke yde service
Butik i Viborg. Har ved to lejligheder oplevet dårlig service og ringe garant (eller i hvert fald oplysning omkring garanti).
Købte en Nokia, hvor de har brudt plumberingen :-(
Den er købt via deres hjemmeside. Skrev omg. at kasse har være åbnet, og fik en begrundelse med, at de ville sikre sig, at alt var med. Den holder jo ikke. Nu har jeg en mobil, som har været åbnet, inden modtagelse....!!!!!
Amatøragtigt
Jeg købte et mobilabonnement fra Greentel hos Telekæden i Holbæk. (hold jer væk fra Greentel - se anmeldelse jeg har sendt ind mht. Greentel) Telekæden udleverede hvidt simkort med en håndskreven pinkode. Desuden havde de ikke microsim, så kortet blev klippet til i hånden. Det virker ikke videre professionelt og er farligt, da kortet kan sætte sig fast i telefonen. Rådgivning i denne butik er desuden en "by i Rusland"
Snydt med løgn på
Jeg har indleveret en Iphone 3gs hos telekæden i holbæk. Servicen her var maget god til at starte med da han med det samme ville købe min Iphone for 500 kr men ombestemte sig til 300 kr da den havde en hardware fejl det viste sig derfor at service niveauet var meget lavt og nedværdigende. Det skal nævnes at det er en telefon til til 5000 kr fra ny og garantien udløb om 2 måneder. Manden bag disken siger at den garenti udløber om 3 uger og de måske ikke kan nå at reparere den. løgn på løgn her efter bestemmer vi os for at sende den ind for 100 kr og får af vide den bliver lavet inden for 3 uger. ifølge service loven så skal den laves inden for garantien dvs om vi så havde afleveret den 1 dag før garantien udløb så skal den laves. 2: det er en Iphone og når de går i stykker så får man en ny med 2 års garanti. Tanken må derfor have været at service medarbejderen havde købt telefonen for 500 kr selvom vi nemt kunne have fået de 500 kr oven i prisen hvis vi havde købt en ny alligevel og derefter beholdt telefonen selv. de havde derefter sendt den til reparation og fået hele beløbet selv. Nu sidder vi så og venter på en telefon som de nok ikke har sendt ind indnu efter som vi ikke kan få pakke numret som man jo får 10 sek efter man sender en pakke. Næste skridt bliver at kontakte hovedkontoret og forbrugerstyrelsen og evt få en sag op at køre. Mit råd er lad vær at handle hos telekæden i holbæk de er snydere og bedragere.
Flot service
Da vi skulle købe telefoner, var telekæden utrolig hjælpsom, og de var meget venlige med at få lavet en leasing aftale.. Flot
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.