Onlangs een zeer goede matras gekocht in Wetteren. We werden daar vriendelijk geholpen door een zekere Niels. Heel goede, uitgebreide uitleg zonder zich op te dringen. Snelle gratis levering. Nochtans... Se mer
Det här tycker kunderna
⭐☆☆☆☆ Zeer teleurstellende ervaring met SwissBedding Westerlo Ik heb bij SwissBedding in Westerlo een matras gekocht met 10 jaar garantie. Helaas is de matras al binnen ongeveer 6 maanden dui... Se mer
Företaget har svarat
Bed aangekocht in winkel Tienen, klein beetje vertraging door transport, (als compensatie 2 hoofdkussens gekregen) Geleverd en geplaatst. De eerste nachten gevoeld dat het aan de harde kant is, echt... Se mer
We hadden een probleempje met de matrassen die we bij de boxspring hadden gekocht. We zijn terug gegaan naar de winkel waar de zeer vriendelijke en behulpzame verkoopster ons onmiddellijk gerust heef... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
De specialist in matrassen, boxsprings, maatkasten, bedtextiel,.. 'everything starts with a good sleep'
Kontaktuppgifter
Dokter Carlierlaan 30, 9320, Erembodegem, Belgien
- info@swissbedding.be
- www.swissbedding.be
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 16 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mooi en professioneel gedaan het bed…
Mooi en professioneel gedaan het bed werd snel gemonteerd en het karton werd netjes meegenomen. Heel tevreden
Dit is de 2de keer dat we een bed kopen…
Dit is de 2de keer dat we een bed kopen bij hun.Zeer tevreden en ook de levering werd gedaan op de afgesproken datum. Een aanrader!
Heel klant vriendelijk personeel,ons…
Heel klant vriendelijk personeel,ons bed werd ook netjes geleverd en gemonteerd.Geen enkel nadeel opgemerkt,een echte aanrader.
Heel vriendelijk personeel zoals de…
Heel vriendelijk personeel zoals de verkoper en de monteurs.
Onlangs hebben we een bed gekocht bij…
Onlangs hebben we een bed gekocht bij hun en we zijn er hellemaal tevreden mee.De kwaliteit is top,en het ontwerp past perfect in mijn slaapkamer.Zeker een aanrader!
De kwaliteit van ons bed is echt…
De kwaliteit van ons bed is echt verrassend goed voor de prijs.De montage liep snel en netjes en de monteurs namen alles mee.Zeker een aanrader voor wie goeie kwaliteit zoekt zonder teveel te betalen.
Service is echt top en de bedden en…
Service is echt top en de bedden en matrassen zijn van super goeie kwaliteit, personeel is ook zeer aangenaam. Zeker een aanrader !
uitstekende levering oude matras en…
uitstekende levering oude matras en karton werd gratis meegenomen
Ronduit slecht!!!
Ronduit slecht!!!
Ouders bestellen bed op 22/6/2025 met de belofte dat dit binnen 8-10 weken geleverd zal worden.
Ondertussen zijn we net geen 5 maand verder, ze zijn moeilijk bereikbaar en zeggen steeds hetzelfde. Onze excuses er zit vertraging op, volgende week komen we langs, we zetten het prioriteit.
Momenteel nog steeds niks geleverd!
Swissbedding ≠ Swiss Sense !!
De verkopers van Swissbedding (≠ Swiss Sense ook al laten ze het zo lijken!) in Londerzeel (winkel enkel open op zaterdag en levering enkel op zondag!) en het nationale mailadres (info at swissbedding.be) gaven geen enkele reactie.
De verkoopvoorwaarden staan op de achterkant van het document dat je eerst moet tekenen om deze te kunnen zien (en er staan verschillende Nederlandstalige taalfouten in!).
Geprobeerd gebruik te maken van hun "test garantie" omdat de matras voor mij te hard lag, maar hier werd niet op gereageerd (ook niet op aangetekende zending).
Deze firma is niet te vertrouwen!
Blijf hier weg!!
Blijf hier weg ze zijn niet bereikbaar of betrouwbaar en houden u alleen maar aan het lijntje!! Ze hebben ons al 5 keer beloofd of te komen leveren en de dag van de levering zijn ze niet bereikbaar of sturen ze snel een berichtje dat ze toch niet kunnen komen. Als je dan wilt bellen nemen ze niet op en dan moet je weer een week wachten aangezien ze enkel in de weekends open zijn. Wij hebben onze matras en boxspring in april besteld in westerlo met een verwachte levertermijn van 9 weken. In september hebben we onze spullen gekregen na lang zagen en veel energie in steken. Vlak na de levering viel ons op dat er een verkeerde matras geleverd was. Dus begon het spelletje opnieuw mailen, berichten, bellen, whatsapp maar geen reactie. In de winkel zelf beloven ze elke keer dat het volgend weekend in orde komt. Momenteel zijn we 7 MAANDEN NA onze bestelling. 3 weken geleden kregen we te horen dat onze matras opnieuw besteld moet worden en dit kon tot 10 WEKEN duren! Een dag later bericht dat onze matras niet meer verkrijgbaar is… hebben bij deze laten weten dat ze gewoon de matras mogen komen halen en ons geld terug willen voor de matras. Ze hebben ondertussen al 3x beloofd dat ze zouden komen maar nog altijd niemand gezien.
Doe jezelf een plezier ga naar een andere winkel en bespaar jezelf deze miserie. Ze springen van de ene leugen in de andere en houden u zo aan het lijntje, zijn nooit bereikbaar en sturen enkel terug als het hun uitkomt. De klangerichtheid is gewoonweg niet te vinden. Kort samengevat is deze winkel met alles er rond een echte schande!!
Mousse i.p.v. traagschuim
Wij bestelden een matras met traagschuim. De geleverde matras was echter van veel minder kwalitatief mousse in plaats van traagschuim. Met als gevolg slechte slaap en pijnlijke rug😕.

Svar från Swissbedding
Geleverd zoals afgesproken
Geleverd zoals afgesproken, alsook heel vriendelijke verkoper!
Commande rapide et efficace
Commande rapide et efficace, vendeur à l’écoute et répond parfaitement à nos demandes. Milles merci je recommande !!!
Top service!
We hebben ons bed en onze kussens hier gekocht en we zijn er erg tevreden over. De levering was ook erg snel. We zijn van plan ook onze aankopen voor de logeerkamer hier te doen.
Zeer vriendelijk ontvangen met een…
Zeer vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en een professioneel deskundig uitleg. De verkoper in Zaventem was heel vriendelijk en we hebben veel cadeautjes gekregen waarvoor dank. We hebben onze vaste beddenwinkel gevonden, dank u Swissbedding Team
after purchasing did not reply
after purchasing did not reply
bed cost 3000€
stichting is not good
Super ervaring!
Enorm vriendelijke service, prachtig bed, snelle en propere levering! Zeker een aanrader!
Top kwaliteit
Top kwaliteit! Snelle levering
Matrassen van ons beide kindjes bij hen aangekocht, zeer tevreden van.
Veel keuze en uitleg!
Vlotte en snelle levering aan huis!
Wij gaan zeker terug!
Wij bestelde onlangs een nieuwe matras…
Wij bestelde onlangs een nieuwe matras bij Swissbedding en zijn uiterst positief. De matras voldoet volledig aan onze wensen, helemaal tevreden over de kwaliteit ook. In de winkel werden we vriendelijk geholpen en alsook de levering verliep vlot en volgens de afspraak. Wii zijn zeer tevreden!
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.