Företaget har svarat
We zijn zeer tevreden met onze aankoop van onze boxspring bij swiss sense. Van verkoop die zeer professioneel was en dit is doorgetrokken tot de levering en kwaliteit van het bed. Echte aanrader
Skrivet av företaget
Jagersveld 15, 5405 BW, Uden, Nederländerna
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
We zijn zeer tevreden met onze aankoop van onze boxspring bij swiss sense.
2 kameo matrassen gekocht na levering uitgepakt en 1 nacht laten liggen. Volgende dag op ons bed gelegd en zagen toen dat ze niet in de bedombouw pasten. Ze staken 5 cm over. Contact opgenomen waar we te horen kregen dat een marge van 2cm is toegestaan. Maar bij 2 matrassen is dat dikke 5 cm. Vinden ze ook nog heel normaal. Toen maar gekozen om ze terug te sturen, want wat moet ik met matrassen die niet in het bed passen. Terug sturen mag maar ik moet wel €125 betalen. Schandalig .

Super ondersteuning!
Luisteren heel goed naar de noden van de klant!

Svar från Swiss Sense
Wij zijn heel goed gelopen! Een super verkoopster!
Ze heeft naar onze wensen geluisterd en ons geholpen tijdens de keuzen van matras en gekeken of we er correct oplagen.

Svar från Swiss Sense
Zeer fijne ontvangst en begeleiding door zeer vriendelijk personeel. Super service van de hoogste kwaliteit!

Svar från Swiss Sense
Bij het binnengaan van de winkel werd ik meteen hartelijk begroet door Myriam. Zij begeleidde me doorheen het hele keuzeproces van een nieuwe boxspring met overduidelijke kennis van zaken. Ze liet me de matrassen testen, waarbij ze er zorg voor droeg aan te geven welk matras het best voor mij geschikt zou zijn en waarom. Ze hield ook rekening met praktische zaken, zoals mijn lengte en gewicht en de hoogte van de poten (zodat er nog onder het bed gepoetst kan worden). Gedurende het hele proces was ze vriendelijk en behulpzaam. Hoewel ik me had voorgenomen om op meerdere plaatsen te gaan kijken, was ik meteen overtuigd door de deskundige begeleiding en de overduidelijke kwaliteit van zowel de producten als de verkoopster. Ik moet nog even wachten op mijn boxspring, maar ik kijk er nu al naar uit!

1 Stern – Mangelhafte Lieferung, enttäuschender Kundenservice
Meine Freundin und ich haben unser erstes gemeinsames Bett bei Swiss Sense gekauft. Die Beratung in der Filiale war hervorragend – wir haben uns sehr gut aufgehoben gefühlt und sind mit großer Vorfreude nach Hause gegangen. Diese Bewertung richtet sich ausdrücklich nicht gegen die Filiale, sondern ausschließlich gegen Swiss Sense als Unternehmen und deren Kundenservice.
Was dann folgte war frustrierend, kräftezehrend – und ehrlich gesagt auch ein bisschen fassungslos machend:
- Lieferung: Der Topper kam schmutzig an. Die horizontalen Stützfüße unter dem Bettrahmen – nur sichtbar wenn man sich auf den Boden legt – erreichten den Boden nicht.
- Erster Gebrauch: Als wir uns das erste Mal auf den Rand des Bettes gesetzt haben, ist es kaputtgegangen. Das war keine übermäßige Belastung – sondern normaler, alltäglicher Gebrauch.
- Kein Vertrauen in den Kunden: Nachdem das Bett kaputtgegangen war, wurde uns zunächst nicht geglaubt. Statt eines Austauschs wurde ein Techniker für eine Woche später angekündigt, der die Stützfüße austauschen und nebenbei prüfen sollte, ob das Bett wirklich kaputt ist. Wir haben daraufhin erneut Fotos und Videos eingereicht, aus denen der Schaden eindeutig hervorging. Erst dann wurde uns ein Austauschtermin angeboten – zehn Tage später.
- Überbrückung: Um schlafen zu können musste ich ein bereits verkauftes altes Bett mit einem gemieteten Transporter (126€) aus meiner alten Wohnung holen – nur weil der Käufer zum Glück geduldig war.
- Kommunikation mit Swiss Sense: Widersprüchlich und zermürbend. Im Rahmen dieser Korrespondenz wurden uns 100€ als Entschädigung für den verschmutzten Topper angeboten – ausdrücklich nur dafür. Im weiteren Verlauf wurde diese Zahlung jedoch mehrfach umgedeutet – mal nur für den Topper, mal plötzlich als Abgeltung aller Ansprüche. Je nach Bedarf.
- Erster Lieferversuch des Ersatzbettes: Gescheitert wegen angeblich fehlender Parkmöglichkeiten – obwohl die erste Lieferung problemlos an derselben Adresse funktioniert hatte. Wir haben beim Kauf in der Filiale ausdrücklich auf die Parksituation hingewiesen. Der Fahrer ist trotz unserer aktiven Hilfe und dreier Telefonate einfach wieder weggefahren.
- Reaktion von Swiss Sense: Nachlieferungsgebühr von 75€ – und die Ansage, wir sollten selbst für eine Parkmöglichkeit sorgen, sonst gäbe es keinen weiteren Liefertermin. Nach langem Schriftverkehr haben wir schließlich ein Datum bekommen – allerdings mit so wenig Vorlaufzeit, dass eine offizielle Parkverbotszone gar nicht mehr beantragbar war. Wir wollten das Bett endlich haben und haben trotzdem zugestimmt. Am Liefertag haben wir dann mit Hilfe eines Ladenbesitzers aus dem Erdgeschoss und dem Auto meiner Freundin versucht, Parkplätze vor dem Haus freizuhalten. Keine elegante Lösung – und mit dem mulmigen Gefühl im Nacken, ob Swiss Sense das akzeptieren würde oder ob der Fahrer wieder einfach wegfährt. Dem Fahrer waren unsere freigehaltenen Plätze dann tatsächlich nicht genug. Wir konnten ihn schließlich überzeugen, ein paar Meter weiter in zweiter Reihe zu parken. Das Bett haben wir dann selbst mit aus dem Laster in die Wohnung getragen. So endet eine Lieferung, für die wir extra 75€ bezahlt haben.
- Ergebnis: Wir haben die 75€ unter Vorbehalt gezahlt, weil wir nach wochenlangem Hin und Her endlich ein funktionierendes Bett wollten.
Was uns am meisten mitgenommen hat: Swiss Sense legt die eigenen AGB so aus wie es gerade passt. Wenn eine Klausel Swiss Sense nützt – gilt sie. Wenn dieselbe Klausel dem Kunden helfen würde – wird sie ignoriert oder umgedeutet. Das Ergebnis: Wir haben am Ende für Fehler bezahlt, die Swiss Sense gemacht hat. Die 126€ Transportkosten werden wir wohl nie zurückbekommen.
Es braucht viel Geduld, Nerven und Zeit um sich gegen ein Unternehmen zu wehren, das einfach darauf setzt, dass Kunden irgendwann aufgeben.
Wer bei Swiss Sense kauft, bekommt in der Filiale eine erstklassige Beratung. Was danach kommt, wenn etwas schiefläuft – das sollte man wissen.

Svar från Swiss Sense
Heel goede service en goed in het meezoeken naar oplossingen. Zeer vriendelijk en geduldig. Veel mogelijkheden met de nodige uitleg. Was er fijn om een slaapkamer samen te stellen. Een aanrader.
Dikke pluim voor Camilo en Jordy.
Thanks.

Svar från Swiss Sense
Deskundigheid van alle medewerkers van Swiss sense, van verkoop tot levering en plaatsing. Top!

Svar från Swiss Sense
Zeer tevreden over zowel het bed als de service. In de winkel werden we vriendelijk geholpen en kregen we duidelijke en uitgebreide uitleg, wat het kiezen een stuk makkelijker maakte. Ook de medewerkers die het bed kwamen leveren en plaatsen waren professioneel en vriendelijk. Alles verliep vlot en netjes. Zeker een aanrader!

Svar från Swiss Sense
Vriendelijke ontvangst, professionele hulp, voldoende tijd, duidelijke offerte en afspraken. Leuke extra's.
Een aanrader.

Svar från Swiss Sense
Ontvangst, uitleg en afhandeling: alles verliep op een zeer rustige en professionele manier. Hoewel het druk was, werd er uitgebreid de tijd genomen om alles goed uit te leggen en ons de verschillen ook echt te laten ervaren. Als het bed zo goed meevalt als het aankoopproces, hebben we een topbed!

Svar från Swiss Sense
Heel snel en duidelijk geholpen om verschillende prijs-simulaties te maken.

Svar från Swiss Sense
Een zeer vriendelijke ontvangst.
Professionele en verhelderende uitleg.

Svar från Swiss Sense
Ons bezoek aan Swiss sense SML was een super ervaring, de mensen daar weten waarover ze praten, super vriendelijk, luisteren naar de noden van de klant, gewoon op en top!

Svar från Swiss Sense
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.