Swiss Sense Omdömen

2 321
TrustScore 4.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We kwamen een bed kopen voor ons nieuwe huis en zijn heel tevreden over onze ervaring bij Swiss Sense. We werden vriendelijk ontvangen en kregen meteen iets te drinken aangeboden. Er werd ruim de tijd... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Aankoop gedaan in st Niklaas top verkoopsters ook zondag Jessica een zeer vriendelijke en top verkoopster vrijdag geholpen door Debbie top Wij hebben twee boxsprings gekocht voor zoon en voor ons e... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sylvie, verkoopster in Hasselt heeft ons zeer goed begeleid in onze droomslaapkamer. Zij liet ons allerlei zaken uittesten zodat we een juiste keuze konden maken. De aanpassingen achteraf waren ook ge... Se mer

Företagsinformation

1. Sängbutik
  2. Sänglinnesaffär
  3. Sovrumsmöbler
  4. Butik med hushållstextilier

Om Swiss Sense

Skrivet av företaget

Met boxsprings, bedden, matrassen en beddengoed biedt Swiss Sense alles op het gebied van lekker slapen. Met de gedachte dat je het lekkerst slaapt op een bed en in een omgeving die jou op het lijf geschreven zijn, kun je bij Swiss Sense zelf je bed samenstellen en eindeloos variëren met de onderdelen van je bed. Zo is Swiss Sense er voor iedereen die op zoek is naar alles voor een fijne nachtrust. For. Every. Body. Bekijk de gehele collectie op swisssense.be

Kontaktuppgifter

4 stjärnor
3 stjärnor
2 stjärnor
1 stjärna

Ber kunder att lämna omdömen

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

(2 321)

780 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Zeer aangename en vriendelijke man die…

Zeer aangename en vriendelijke man die ons goed heeft verder geholpen

Goedemorgen Bert,

Wat een prachtige beoordeling, bedankt!

We worden altijd blij van zulke mooie complimenten. Fijn dat je zo prettig bent geholpen en dat onze slaapadviseur je goed heeft kunnen begeleiden bij je keuze.

Veel plezier met je aankoop en bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld.
Groet, Mylène

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Super vriendelijk en professioneel personeel

Top begeleiding bij het vinden van de juiste boxspring.

Goedemorgen Ineke,

Bedankt voor je mooie review!

Fijn dat we je hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste boxspring.
We wensen je alvast veel comfortabele nachten toe!

Geweldig

Professionele en zeer vriendelijke sfeer. Niets was te veel en alles was met plezier gedaan!

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn dat je de professionele én vriendelijke sfeer zo hebt ervaren.

Heel veel slaapplezier gewenst!

Topservice

Topservice. Klantvriendelijk, persoonlijke aanpak. Niet gefocust op verkopen maar op de noden van de klant, zonder te pushen.

Goedemorgen,

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn dat je onze persoonlijke aanpak en focus op jouw wensen hebt gewaardeerd.

We wensen je veel slaapplezier toe!

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Onduidelijkheden over retourneren en dit kost je €125

Ik wist op voorhand al dat ik helaas de verkeerde bestelling had geplaatst. Met dit in het achterhoofd heb ik daarom vooraf de retourvoorwaarden zorgvuldig gelezen. Hierin staat dat een vacuüm verpakte matras gratis via pakketpost kan worden geretourneerd wanneer deze in een doos zit. Ik ging er dan ook van uit dat de verpakking waarin de matras geleverd werd geschikt zou zijn om deze eventueel correct te retourneren (nl. vacuüm verpakt en in een doos).

Mijn bestelling (2 hoofdkussens en 1 matras) werd tijdig thuis geleverd. Alle drie de colli werden geleverd via de bezorgdienst van Swiss Sense. De hoofdkussens werden in een doos geleverd en de matras werd vacuüm verpakt geleverd, maar zonder doos.

Bij het aanmelden van de retour merkte ik echter dat ik slechts één verzendlabel ontving voor drie afzonderlijke colli. Dit leek mij niet correct, waardoor ik telefonisch contact heb opgenomen met Swiss Sense.

Tijdens dit contact werd aangegeven dat de matras enkel kan worden opgehaald door de bezorgdienst tegen een kostprijs van €125. Deze kost wordt volgens de retourinformatie toegepast wanneer een matras niet via pakketpost kan worden teruggestuurd. In mijn situatie is de matras nog volledig vacuüm verpakt, maar ontbreekt de doos omdat deze nooit bij de levering aanwezig was.

Ik stelde zelf voor om een geschikte doos te voorzien om alsnog aan de retourvoorwaarden te voldoen (vacuüm verpakt en in een doos). Dit voorstel werd echter afgewezen. Mij werd meegedeeld dat hiervoor de originele doos vereist is, terwijl deze doos nooit bij de levering aanwezig was.

Uiteindelijk blijft de enige mogelijkheid een ophaling van €125, ondanks dat de matras in de orginele staat (ongebruikt en vacuüm verpakt) behouden is gebleven.

Mijn advies: lees niet alleen de retourvoorwaarden, maar houd er ook rekening mee dat een matras mogelijk zonder doos geleverd wordt. Dit kan gevolgen hebben als je de bestelling toch moet retourneren, aangezien deze situatie niet duidelijk beschreven lijkt te zijn in de retour- of algemene voorwaarden.

3 augusti 2026

Goedemorgen mevrouw,

Hartelijk dank voor je uitgebreide review.

We waarderen het dat we telefonisch contact met je hebben mogen hebben om je situatie verder te bespreken.

Op basis van jouw toelichting hebben we samen een passende oplossing gevonden. We hopen dat we hiermee een positieve bijdrage hebben kunnen leveren aan je ervaring en je tevredenheid hebben kunnen herstellen.

We wensen je alvast heel veel slaapplezier van je nieuwe aankoop. Groet, Mylène

Bed hunting Swiss Sense Lier

Wij gingen bed hunten in Swiss Sense Lier en maakten daarvoor afgelopen zaterdag een afspraak. Onze adviseuse Charissa nam alle tijd, gaf ons de nodige uitleg, had eindeloos geduld en samen kwamen we tot een pakket dat op ons lijf geschreven lijkt. Ze haalde bovendien alles uit de kast om ons zo veel mogelijk korting te kunnen geven. Zeer vriendelijk, behulpzaam, ... Bovendien werd de bestelling drievoudig gecheckt zodat er zeker nergens een foutje ingeslopen zou kunnen zijn. Heel fijne ervaring, dus. Als het bed en de springbox etc ook die hoge standaard halen zijn wij meer dan tevreden.

1 augusti 2026

Bedankt voor je mooie compliment.

Geweldig dat Charissa je zo uitgebreid heeft begeleid, met veel aandacht, deskundig advies en oog voor jullie wensen. Fijn dat jullie zo'n prettige ervaring hebben gehad.

Veel plezier alvast met jullie nieuwe bed!

Demi van Swiss Sense

Het totale pakket.

Het totale pakket.

Goedemiddag Seppe,

Hartelijk dank voor je review!

Wat fijn om te vernemen dat het totaalplaatje helemaal naar wens was. We doen elke dag ons best om een complete ervaring te bieden, van advies tot service.

Alvast veel comfortabele nachten toegewenst!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een verkoper die weet waar hij over…

Een verkoper die weet waar hij over spreekt zonder opdringerig te zijn .👍(winkel Aalst)

Goedemiddag Rhonny,

Wat fijn om te horen dat je in onze winkel in Aalst deskundig advies hebt gekregen zonder dat het opdringerig aanvoelde.

Hartelijk dank voor je review en alvast veel plezier met je nieuwe boxspring!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een aankoop gedaan in Schoten bij…

Een aankoop gedaan in Schoten bij verkoper Danny , erg goede info gehad , zeer vriendelijk, geduldig , behulpzaam , (ook het andere personeel )
Aankoop afgesloten met een koffietje ,Top !!
Wij gaan op onze twee oren slapen .
Grtjes Sonja &Rafael 😀👍

1 augusti 2026

Goedemiddag Sonja en Rafael,

Wat fijn om te vernemen dat Danny en het team in Schoten jullie zo vriendelijk, geduldig en deskundig hebben geholpen en natuurlijk hoort een gezellig koffietje erbij!

We wensen jullie alvast veel plezier met jullie aankoop en heerlijke nachten toe, bedankt voor het delen van jullie ervaring!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestelling is heel vlot verlopen

Bestelling is heel vlot verlopen via de website. Zeer duidelijk en compleet

23 juli 2026

Goedemiddag Jan,

Bedankt voor je review!

Wat fijn om te lezen dat je bestelling via de website zo vlot is verlopen en dat je onze informatie duidelijk en compleet vond.

We wensen je alvast veel plezier met je aankoop!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

De verkoopster heeft haar tijd genomen…

De verkoopster heeft haar tijd genomen om ons te helpen en goed naar onze lighouding gekeken om de juiste matras te bepalen.

28 juli 2026

Goedemiddag Joachim,

Bedankt voor je mooie compliment.

Geweldig dat de verkoopster alle tijd voor je nam en op basis van je slaaphouding een passend matras heeft geadviseerd.

Nachtrust

Slaapcomfort reeds jaren positief

3 augusti 2026

Goedemiddag Filip,

Bedankt voor je mooie compliment.

Goed om te vernemen dat je al jarenlang tevreden bent over de kwaliteit van je slaapervaring!

Alles was perfect

Alles was perfect
Ontvangst vriendelijkepersoneel

25 juli 2026

Bedankt voor je mooie compliment.

Geweldig dat je zo hartelijk bent ontvangen en tevreden bent over de service.

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Heel duidelijke en eerlijke uitleg…

Heel duidelijke en eerlijke uitleg gekregen. Kregen genoeg de tijd om al de verschillende boxen/toppers te testen totdat we de juiste gevonden hadden.

25 juli 2026

Bedankt voor je mooie compliment.

Geweldig dat je heldere en oprechte uitleg hebt gekregen en volop de gelegenheid had om verschillende boxsprings en toppers uit te proberen.

vriendelijke ontvangst

vriendelijke ontvangst, professionele uitleg gekregen

21 juli 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor je compliment.

Geweldig dat je zo hartelijk bent ontvangen en duidelijke, deskundige toelichting hebt gekregen.

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Een oprechte verkoper getroffen in de…

Een oprechte verkoper getroffen in de winkel die mee opzoek ging naar de juiste keuze voor ons.Tevens nadien een correct verloop ivm offerte etcetera.

19 juli 2026

Goedemiddag Senne,

Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen bij het maken van de juiste keuze.

Geweldig dat onze verkoper met je meedacht en dat ook het verdere verloop rondom de offerte naar wens is verlopen.

Hartelijk dank voor je review en veel plezier met je aankoop!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Een nieuw bed kopen is was een hele…

Een nieuw bed kopen is was een hele zoektocht maar ik ben heel goed geholpen door de verkoopsters van de winkel in Lommel. Zij denken met je mee over comfort, ergonomie, stijl… ze waren heel ook heel vriendelijk geduldig en professioneel.

24 juli 2026

Goedemiddag Nadia,

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn dat je tijdens je zoektocht naar een nieuw bed zo goed bent geholpen door ons team in Lommel.

We zijn blij dat je het advies over comfort, ergonomie en stijl als deskundig hebt ervaren en dat de vriendelijkheid, het geduld en de professionaliteit van onze verkoopsters zo zijn opgevallen. Veel plezier met je bestelling!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Top onthaal met de nodige begeleiding…

Top onthaal met de nodige begeleiding en testing, een zeer ervaren winkelmedewerkster (of filiaal verantwoordelijke) ...

Goedemorgen Lenn,

Hartelijk dank voor je review!

Wat fijn om te vernemen dat je zo goed bent ontvangen en de tijd hebt gekregen om verschillende producten uit te testen.

Geweldig dat de begeleiding en deskundigheid van onze medewerkster zo positief zijn ervaren. Alvast veel plezier met je nieuwe boxspring!

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Topverkoper en manager in de winkel in…

Topverkoper en manager in de winkel in Aalst.

Goedemorgen Roselien,

Wat fijn om te vernemen dat je zo tevreden bent over het team in onze winkel in Aalst.

Bedankt voor je review en alvast veel plezier met je nieuwe bed!

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Goede ervaring inzake advies en verkoop

Goede, vriendelijke en professionele uitleg. Bed momenteel nog niet geleverd, dus over levering, plaatsing en afgeleverd product kunnen we momenteel nog geen beoordeling schrijven.

23 juli 2026

Goedemorgen Daisy,

Wat fijn dat je zo'n goede, vriendelijke en professionele uitleg hebt gekregen. We waarderen je vertrouwen en hopen dat ook de levering, plaatsing en natuurlijk je nieuwe bed straks volledig aan je verwachtingen zullen voldoen.

Hartelijk dank voor je review en alvast veel comfortabele nachten toegewenst!

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.