Hotels.com Omdömen

TrustScore 1 av 5

1,2

Helt ok hotell denna gången. Men med bokningen kom ett erbjudande om skjuts till hotellet (från flygplatsen) med ett företag som heter elife limousine service. Det tog vi och betalade multum i förvä... Se mer

Tyvärr har hotels.com blivit ett rent bluff-företag. Har använt dem rätt mycket - men nu när de avbokat ett hotell jag bokat så ljög de o hävdade att jag avbokat. Krävde att få höra samtalet som de s... Se mer

Hotels.com känns inte igen sedan tidigare. Jag får samma automatiserade svar med få ändringar som andra som skrivit omdömmen. Men inget händer. Hotels.com medger att hotellet jag bokat på har gjort fe... Se mer

Andra gången när man bokar hotel i Sverige (i tjänst), betalar en summa (enl kvittot som man kan få från hotels.com, som dock är utan moms), och när man ber om faktura från hotellet på plats står det... Se mer

1. Hotell
  2. Logi
  3. Resebyrå
  4. Söksida för resor
  5. Uthyrning av semesterbostad

Hotels.com är stället att gå till om du letar efter boende inför resan. Vi älskar att resa och det vet vi att du gör med. Det är därför det är så enkelt att boka med oss.  Vi har hundratusentals boenden i hela världen och 90 lokala webbsidor på 41 olika språk. Letar du efter något prisvärt i Las Vegas, ett trädhus i Thailand eller en villa i Venedig? Det finns bara ett klick bort! Med vårt lojalitetsprogram samlar du bonusnätter medan du sover* och får tillgång till hemliga priser och andra möjligheter att spara. Mycket bättre än så kan det inte bli! * Regler och villkor gäller för Hotels.com Rewards enligt infon på www.Hotels.com. Skatter och avgifter tillkommer för bonusnatten.

• Epicenter Stockholm, Malmskillnadsgatan 44A, 111 57 , Stockholm, Sverige

Alla omdömen

32 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fruktansvärd kundtjänst

Fruktansvärd kundtjänst via chatt. Han förstod inte vad jag frågade om och svarade bara samma automatiserade meddelande om och om igen. Bad om ett nummer att ringa till men fick som svar att "det är minst lika bra hjälp via chatt".
Efter ca 1 h fattar han vad problemet var och kan ge oss ett svar på vår väldigt simpla fråga.
Hade gett 0 stjärnor om jag kunde.

25 juli 2024

Varning på riktigt!!

Varning på riktigt!!! Är hotels.com kapat? Vi skulle byta adress eftersom bokningen skulle gå till en annan adress. Får plötsligt andra sätt att komma in på kontot och när vi kommer in är alla våra poäng på nätter vi samlat under en längre tid borta och dessutom hittar dom inte våra bokningar trots att de finns i vår mejl!!!!!! Det betyder att vi inte kommer få poäng på dessa bokningen heller!!!!!!!! Fullständigt katastrof att nå kundtjänst. En bluff telefonsvarare som vill att man ska ange fyra sista siffrorna på sitt kontokort. Finns ingen att prata med. Vi är grundlurade. Har de gjort detta med flit för att inte kunderna ska kunna till godo se sina poäng nätter?

30 juni 2024

Bedrägeri

Var försiktig, det är bedrägeri. Jag bokade ett hotell där det stod att det var fri avbokning, men efter att jag hade avbokat drogs 400 euro som en straffavgift. Jag är 100 % säker på att jag läste avbokningspolicyn noggrant innan jag bokade hotellet, men jag fick ändå en avbokningsavgift. Detta har även hänt mina vänner.

27 juni 2024

Råkade skriva fel mailadress i stressen…

Råkade skriva fel mailadress i stressen för att bok rummet. Kontaktade deras kundtjänst , som trots efter att jag hade all info inte kunde ändra mailadressen. De avbokade och sedan var jag tvungen att boka samma rum fast mycket dyrare.

Vilken skräp app

26 juni 2024

Boka aldrig med Hotels.com

Boka aldrig med Hotels.com. riktiga bluffare. Hade bokat 2 hotellrum för en vecka semester. Fick confirmaton mail om bokningen. Kommer ned till hotellet, INGEN Bokning. Hotellet jobbade inte ens med hotel.com. riktiga bluffare

8 juni 2024

Dålig system, e-post kan inte ändras

Dålig system där man inte kan ändra sitt e-post adress om man har ett aktivt reseplan. Så skiter kundtjänsten i om du inte har längre tillgång till din e-postadress där dem skickar en 6-siffriga kod. Dem kan inte skicka på mobilen eller ändra åt dig e-postadressen för att ”systemet tillåter inte”. Sedan jag bytt e-post adress har jag bytt inloggning på alla mina appar, men hotels.com vägrar. Jag förlorade mer än en timma på chat med dem för att få hjälp med detta men det gick ingenstans. Nu tänker jag, om jag förlorar mobilen och måste installera appen på annan mobil kan inte längre logga in. People, gather your s**t together!!!

8 juni 2024

Finns ingen kundtjänst

Jag saknar rewards och försöker komma i kontakt med kundtjänst men det går inte, man hänvisas till en telefonsvarare som är virtuell och går runt i cirklar utan att komma fram till en medarbetare. Helt värdelöst.

29 april 2024

Bedrägeri

Bedrägeri, säljer hotellrum som kraftigt avviker från deras beskrivning. Varning, använd inte!

2 mars 2024

Sveriges sämsta kundservice

Sveriges sämsta kundservice. Trots att jag hade bokat 1 natt, betalade hotellrummet debiterade hotels.com 1 extra natt utan mitt tillstånd, inte ok överhuvudtaget. Inte lagligt, debitera för en tjänst när jag inte hade bokat tjänsten, betalat vid incheckningen hotellet. Hotellet best western, dålig kundtjänst, inte, tillräckligt uppmärksamma, tog, pengar utan mitt tillstånd. Jag rekommenderar ingen att överhuvudtaget att boka, använda hotels.com Litar inte på dom, deras kundtjänst varken lyssnar eller bryr sig om dig som kund. Spelade ingen roll om du kan bevisa fel debitering hade inträffat, hotels.com hade gjort fel med dom vägrar att ersätta trots deras skyldighet att ersätta mig som kund. Känner mig fruktansvärt illa behandlad av både best western hotels.com. slarvigt oansvarigt beteende, kommer aldrig någonsin att använda deras tjänster igen.

27 januari 2024

Varning för tjänsteresor!

Det går inte att få ett kvitto från Hotels.com där svensk moms redovisas då de enligt kundtjänst är ett utländskt momsbefriat företag. Kommer aldrig att boka npgot via dem mer.
Avråder starkt att boka tjänsteresor via dem

29 januari 2024

Avbokningsbluff !

Bokade hotell i Köpenhamn, när vi sitter på tåget ner kollar jag mailen och ser att hotellet blivit avbokat på natten. Ingen anledning varför, står bara avbokat. Försöker boka om samma hotell men det är fullt. Bokar ett annat hotell via hotels.com. Visar sig sedan att jag måste betala för bägge. Det hotellet som avbokades har avbokats via hemsidan på natten när jag låg och sov men det kan bara vara jag som gjort det enligt dom. Aldrig mer hotels.com

4 oktober 2023

Hotels.com är ett av....

Hotels.com är ett av de bästa hotelbokningsföretag. Tyvärr är det alltid problem med denna typ av förmedlare när något blir fel. Oavsett förmedling vill de inte ta något större ansvar. Dock ska jag nämna att Hotels.com har efter alla dessa utförda bokningar av oss runt hela världen varit helt problemfri.

1 september 2023

K A T A S T R O F ! ! ! ! ! !

Kan man ge 10 stjärnor minus??!!! Avbokade ett hotell 3 aug och hotels utlova återbetalning inom 30 dagar, då bokningen var återbetalningar fram till 25 okt 2023. Idag, 13 sep har vi fortfarande inte sett röken av våra pengar. Har 4 mail där dom skriftligen bekräftar att dom ska återbetala men inget händer. Värdelös kundservice, otrevliga som f******* (förutom Ingrid på svenska kundservicen, uppskattas). Dom sa vid ett samtal att hotellet återbetalt 24 aug och att vi skulle återkomma idag om vi inte fått pengar så skulle hotels hjälpa till. Idag säger dom att hotellet återbetalat idag och vänta i 30 dagar till. Hotels.com menar att vi ska ringa banken och säga att en ”feldebitering” har gjorts, vilket år lögn! Ska jag lura banken för att hotell bryter sitt kontrakt gentemot sina kund? Samma story vi hört sedan 3 aug, och vår semester har passerat innan vi EVENTUELLT lyckas få tillbaka våra pengar från hotels. Glömde jag nämna att idag har vi dessutom en extra debitering på detta hotell som vi väntar återbetalning från, så vi ligger ute med dubbla beloppet.
Vill ni ha en fin semester och reskassan kvar så boka rum direkt från hotellens hemsidor och kontakta ALDRIG hotels. Dom lurar er. Äckligt.

3 augusti 2023

Stödjer bedärgeri

Allt fungerar bra. Tills det inte gör det längre. Vi bokade ett hotell via dem och en vecka innan resan går jag in för att kolla hotellet för att en vän till vill följa med och ser att det kommit massvis med recensioner om att hotellet är ett bedrägeri. Inget av det som annonseras finns på plats och de har massvis med dolda avgifter. Jag ringer hotels.com och ställer frågor angående detta men och får prata med någon kundservice. Han säger att jag måste åka dit och se med egna ögon att det inte finns det som utlovas för att de ska hjälpa mig vilket är helt sjukt med tanke på alla recensioner. Gällande de dolda avgifterna säger han att de står på sidan fast det uppenbarligen inte gör det. Nu dagen innan vi ska åka har de skrivit om avgifterna på hotels.com istället för att bara radera detta uppenbara bedrägeri från deras sida. Det verkar som att hotels.com inte bryr sig om bedrägerier så länge de tjänar pengar på det.

7 september 2023

kontot kapat

kontot kapat. Mitt konto på hotels.com blev kapad genom att deras databas läckte ut mitt password. Någon loggade in och bytte email adress och lösenord så jag kunde inte komma åt det. Efter många kontakter med deras support får jag till svar att de vägrar återställa kontot så alla mina bonusnätter är bortblåsta och de låter alltså den som kapat kontot behålla både konto och bonusar. Deras säkerhet och service är totalt undermålig.

15 juni 2023