Hotels.com Omdömen

TrustScore 1 av 5

1,2

Helt ok hotell denna gången. Men med bokningen kom ett erbjudande om skjuts till hotellet (från flygplatsen) med ett företag som heter elife limousine service. Det tog vi och betalade multum i förvä... Se mer

Tyvärr har hotels.com blivit ett rent bluff-företag. Har använt dem rätt mycket - men nu när de avbokat ett hotell jag bokat så ljög de o hävdade att jag avbokat. Krävde att få höra samtalet som de s... Se mer

Hotels.com känns inte igen sedan tidigare. Jag får samma automatiserade svar med få ändringar som andra som skrivit omdömmen. Men inget händer. Hotels.com medger att hotellet jag bokat på har gjort fe... Se mer

Andra gången när man bokar hotel i Sverige (i tjänst), betalar en summa (enl kvittot som man kan få från hotels.com, som dock är utan moms), och när man ber om faktura från hotellet på plats står det... Se mer

1. Hotell
  2. Logi
  3. Resebyrå
  4. Söksida för resor
  5. Uthyrning av semesterbostad

Hotels.com är stället att gå till om du letar efter boende inför resan. Vi älskar att resa och det vet vi att du gör med. Det är därför det är så enkelt att boka med oss.  Vi har hundratusentals boenden i hela världen och 90 lokala webbsidor på 41 olika språk. Letar du efter något prisvärt i Las Vegas, ett trädhus i Thailand eller en villa i Venedig? Det finns bara ett klick bort! Med vårt lojalitetsprogram samlar du bonusnätter medan du sover* och får tillgång till hemliga priser och andra möjligheter att spara. Mycket bättre än så kan det inte bli! * Regler och villkor gäller för Hotels.com Rewards enligt infon på www.Hotels.com. Skatter och avgifter tillkommer för bonusnatten.

• Epicenter Stockholm, Malmskillnadsgatan 44A, 111 57 , Stockholm, Sverige

Alla omdömen

32 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Fick betala över 30 000 kr

Fick betala över 30 000 kr, ingen återbetalning, vid avbokning på plats. En riktigt obehaglig överraskning vid incheckning. Rum i källare, utan isolering, ljud från gatan, så nära, att jag kände det som om jag låg på gatan, toalett i hall, med en fläkt ständigt igång och lampa som inte gick att släcka. Hotellet erbjöd annat rum, men efter den erfarenheten ville jag bara därifrån så snabbt som möjligt. Det blir ändå en extra stjärna till tjänsten därför att när jag vid ett annat tillfälle avbokade i tid, fick jag pengarna tillbaka.

29 augusti 2024

Fullkomligt bedrövligt

Hotels.com bryr sig inte om sina kunder. Det blev för mig väldigt tydligt då jag anlände till ett hotell i Berlin och fick informationen att hotellet var överbokat och jag blev hänvisad till hotels.com eftersom det var via dem jag hade bokat.
Det tog mig ungefär en timme att ens hitta ett telefonnummer till deras kundtjänst och sedan följde ytterligare fem timmar i telefon med en människa som knappt pratade engelska och svarade på allt jag sa genom att upprepa olika fraser från ett manus. Personen i fråga försökte dessutom att sälja på mig ett dyrare boende istället för att erbjuda ett alternativ till det jag redan betalat för. Det hela slutade med att jag fick sova över hos vänner och att jag fick tillgång till ett annat boende kommande dag. Men hela min första kväll var helt förstörd.
Och inte nog med det.
Under en månads tid fick jag sedan ägna minst en timme om dagen för att få tillbaka pengar. Jag blir fortfarande irriterad när jag ser detta företag. Och jag är en person som nästan aldrig är arg.
Använd inte dessa bokningstjänster. De struntar i sina egna kunder. Om man bokar direkt med hotell så får man en mycket bättre upplevelse och ett mycket bättre bemötande.

4 oktober 2024

Bokade hotellrum en natt och tecknade…

Bokade hotellrum en natt och tecknade försäkring externt för avbokning, då återbetalning ej fanns på boendet.
Var tvungen att avboka pga inställt evenemang för att göra anspråk på försäkringen, vilken inte gällde för inställt evenemang. Ville då backa avbokningen för att nyttja vistelsen ändå, men det var kört när avbokningen gått igenom. Pengarna tog de hand om såklart.
I efterhand kunde jag ha bokat till samma pris direkt på hotellet. Kommer aldrig nyttja Hotels.com igen.

7 februari 2025

Jag bokade ett rum av misstag pga att…

Jag bokade ett rum av misstag pga att appen krånglade. Kontaktade hotellet ifråga direkt men de hänvisade till hotels.com. Kontaktade hotels.com som sa att de inte fanns något de kunde göra; att jag skulle kontakta hotellet. Hela min reskassa försvann.

24 januari 2025

Appen frös och de debiterade mig 2500 extra

Jag bokade rum på Hyatt när appen hängde sig vilket resulterade i en dubbelbokning. De "hjälpte" mig att avboka det ena rummet utan återbetalning och skulle kontakta hotellet för att lösa problemet. 4 dagar senare fick jag ett mail där de bara informerade att de inte kunde göra ett undantag från hotellets policy för avbokning. Jag fick betala 2500 kronor för deras teknikproblem

18 januari 2025

Beskrivningen av hotellet stämmer inte…

Beskrivningen av hotellet stämmer inte överens Hotels.com skyller på hotellet men uppdaterar inte sina bilder trotts att de vet att det inte stämmer.
Vi skulle bo 5 nätter men ville inte bo kvar i ett rum som var smutsigt och hade mögel i badrummet. Bokade ett nytt hotell vilket Hotels.com känner till men vill ändå inte återbetala kostnaden på första hotellet.

21 december 2024

Bokade ett hotell en månad från mitt…

Bokade ett hotell en månad från mitt konto när jag var inloggad. Men valde en annan mail att få bekräftelsen till vid själva betalningen. Nu vägrar de ge mig rewards för detta. Har vart trogen kund och har bokat ca 40-50 hotellnätter per år genom mitt konto. En annan gång när jag var i Paris fick jag inte heller mina rewards. Nu var det sista gången jag bokade via hotels.com

23 december 2024

Bokade ett 3- stjärnigt hotel enl

Bokade ett 3- stjärnigt hotel enl. hotel.com, Stella Maris i Fuengirola. När jag anländer är hotellet 2- stjärnigt. Det förstörde hela min semester. Kan inte rekommendera detta Hotel. Hotels.con
Con på engelska betyder bedragare! Ett mer passande namn på företaget.

15 oktober 2024

Oseriöst företag som inte bryr sig om…

Oseriöst företag som inte bryr sig om sina kunder så fort man har betalat. Bokade genom mecenat och pratade med kundtjänst som bekräftade till 100% att jag kommer få hotellnätter men jag fick inte trots allt, och Hotels ger sig inte. Helt sjukt? vem ska man litar på om inte deras kundtjänst?

5 september 2024

Ingen kundtjänst!

De har ingen kundtjänst som du kan vända dig till. En virtuell assistent svarar på chatten och programmet låser sig när denna virtuella assistent har svarat utan att du har fått svar. Telefonnumret de har annonserat går inte att nå. Det ringer, men när du väljer bland alternativen i sortimentet kopplas samtalet bort! Har försökt flera tillfälle men samma sak hela tiden.

4 september 2024

Undvik Hotels då dom inte har någon…

Undvik Hotels då dom inte har någon support som fungerar.
Chatten är totalt värdelös, finns ingen mail att tillgå.
När man ska kontakta dom genom deras egen kontaktsida går det ej att skicka formuläret.

Efter drygt 20 dagar fick jag svar och till sist även ett telefon nummer för "hjälp".
Efter mitt ifrågasättande om att det inte går att få tag i ett telefonnummer så fick jag till svar att det finns på hemsidan.
Efter ca 5 min gav supporten upp med att förklara vart det fanns på hemsidan varvid jag bad om att bli uppringd av dennes chef.
Även denna person gav upp efter drygt 5 min när den inte hittade telefonnumret på hemsidan.
Som grädde på moset var nivån på "hjälpen" otroligt låg och dålig.
Gudskelov var det en reward justering långt före avresa som detta gällde.
Hemsk tanke och stå nere i Ungern och ska checka in på hotellet och det ska ta tre veckor innan man får hjälp.
UNDVIK Hotels.com

19 augusti 2024