Superkul.no Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Forsøker logge meg på Superkul. Det benyttes nå captcha i prosessen som er umulig å tyde. Hvorfor må det være sånn, når man har både brukernavn og passord?... Håper varene jeg fikk bestille vil komme... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den 13. oktober spaserte jeg ned Bygdøy allé med et mål for øye, hente mitt Oktoberfest-kostyme fra superkul.no. Spenningen var stor da jeg åpnet pakken, og følelsene gikk tilbake til da jeg var et ba... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superkul.no er en super side hvis det virkelig er noe du er på utkikk etter når det gjelder både sminke, klær, sko, smykker, hår, detaljer og jah..alt du er på jakt etter. Siden er i tillegg for både... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet på superkul.no gjennom flere år, og det er bare en sann glede. De har et kjempeutvalg av produkter til enhver anledning, og til svært gode priser. Det går raskt og enkelt å handle hos... Se mer

Företagsinformation

1. Maskeradkläder
  2. Herrkläder
  3. Damklädesbutik

Skrivet av företaget

Rask levering og stort utvalg gjør superkul.no til det beste valget på markedet i dag.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 60 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

16 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Aldri motatt vare og ingen respons av…

Aldri motatt vare og ingen respons av kundeservice. og penger fattigere...

17 november 2020
Logotyp för Superkul.no

Svar från Superkul.no

Hei, dette høres ikke ut som oss. Noen eposter kan dessverre havne i spam eller bli stoppet før de kommer i spam folderen. Jeg håper du forsøkte å ringe slik at vi fikk ordnet opp i problemet.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

lagde englevinger av bedre kvalitet på barneskolen..

Bestilte et par hvite englevinger for 250kr. Kvaliteten på vingene var helt forferdelige, og jeg er sikker på at kusina mi på 8 år kunne lagd noe bedre. Allerede etter å ha prøvd de på i maks 3 minutter hadde 4 fjær ramlet av, og jeg innså at jeg ikke kunne bruke dette på både skole og halloweenfest. Valgte å sende inn en klage, der jeg forklarte problemet. Fikk svar relativt kjapp, men fikk ikke et veldig hyggelig svar. På mailen stod det at det er vanlig at fjær ramler av og at dette bare kan limes på igjen, og som «et plaster på såret» får jeg halvparten av pengene tilbake. Når et produkt koster 250kr skulle man gjerne tro at kvaliteten var litt bedre enn at man må lappe det sammen etter bare noen minutter.
Dårlig service, styr unna og velg heller mer seriøse nettbutikker.

3 november 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Halloween kostymer Bestilte litt parykker og andre…

Bestilte litt parykker og andre kostymer.. Handlet for nesten 700... Det som kom i posten var toppen verdt 200 kr..
Altså du kan gå på nille eller andre butikker og kjøpe dette til en brøkdel av prisen.. Kvaliteten på dette var så dårlig at jeg kan ikke ta det på meg engang...

Styr unna

Jonas

28 oktober 2020

Kjøpte tutu ballerina underskjørt

Kjøpte tutu ballerina underskjørt i svart. På bildene her på nettsiden ser det ut som det er et helsvart skjørt som dekker det meste. Da jeg fikk skjørtet hjem og prøvde det på er passformen ekstremt stygg og i tillegg er skjørtet helt gjennomsiktig og har kun et lite tynt lag med tyll. Det var også litt ødelagt da jeg mottok det. Ekstremt dårlig

6 oktober 2020

Elendig kundeservice

Jeg bestilte et kostyme som jeg måtte ta sjans på siden det ikke er informert om mål man kan måle seg etter. Når kostymet kom var det for trangt. Kjolen var også ikke likt bildet på nettsiden. Underskjørtet var sydd helt skjevt og så kjemperart ut (fikk en stor "klump" på den ene hofta som stakk ut). Syns også det er en veldig stiv pris i forhold til kvaliteten på produktet.

Av den grunn måtte jeg returnere. Først da ble jeg klar over at jeg må stå for returkostnader selv. Bare for å gni det inn enda litt mer er returkostnaden høyere enn fraktkostnaden. Ikke nok med det, du må selv finne ut om pakkens dimensjoner er innenfor brevpoststandard for da "kan det lønne seg og sende returen som brev". Jeg bestemte meg for å kjøpe den forhåndsutfylte returseddel for kr 79. To timer etter betaling (som var trukket fra nettbanken min) hadde jeg enda ikke fått returseddelen på e-post for å kunne printe den ut. Morsomt, siden man får ordrenummer og kvittering med en gang ved kjøp. Jeg måtte til slutt sende e-post og be dem å sende seddelen.

Har også sendt inn en klage for 2 uker siden ihht. at kostymet var sydd feil. Denne har jeg ikke fått svar på, og kommer nok aldri til å få det. Greit å vite at de ikke bryr seg om at produktene deres er feil (ser flere under meg har hatt problemer med kostymer), og ikke kan ta i mot kritikk.

Takk for at dere tar nesten kr 150 av meg og jeg sitter igjen med ingenting. Kommer aldri til å handle her igjen, og oppfordrer andre til å handle på andre nettsider.

25 september 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Pakke ble levert for sent på grunn av…

Pakke ble levert for sent på grunn av feil fra avsenders side. Ankom etter bursdag og måtte derfor sendes tilbake. Utrolig tungvint å returnere varer og de svarer ikke på tilbakemeldinger/ spørsmål på mail. Ting går forferdelig tregt. Aldri opplevd noe liknende. Første og siste gang.

11 november 2019

Bestilte kostyme til Halloween

Bestilte kostyme til Halloween. Stod leveringstid 1-3 dager. Jeg fikk kostymet etter 6 dager. Det var dagen etter Halloween-feiringen. I tillegg måtte jeg betale 79 kr for å få returnert kostymet. De bør ikke reklamere med 1-3 dagers levering, når det i mitt tilfelle tok 6 dager. Anbefales ikke!!

5 november 2019

Skuffende varer

Bestilte to par gullfargede linser, men de jeg fikk lignet overhode ikke på de som ble vist på bildene. Sendte mail og fikk til svar at uåpnede linser så klart kan sendes i retur, men det hjelper ikke meg når de var ment til helgen. De ga ingen tilbakemelding på hvorfor de reklamerer med andre linser enn de dem faktisk selger. De tillater heller ikke anmeldese av produktene på siden, slik at man kunne lest andre kunders mening om produktene.

24 oktober 2019

Ekstrem dårlig kundeservice..

Først og fremst kjolen var ikke som på bildet, alt for stor og kjerring aktig.. når man prøver å returnere så blir ikke dette godtatt pga jeg prøvde det med sminke noe de fleste gjør uten og tenke over dette, men fordi det ble litt sminke på toppen av kjolen får man ikke returnert produktet... elendig kundeservice.. styr unna!!!!

10 oktober 2019

Dette er svindel!

Dette er svindel!! Du kjøper en vare som må reklameres og da ligger feilen hos superkul.no men neida jeg må betale faktura gebyr og porto på en vare som er defekt!! Styr unna disse er useriøse!

4 oktober 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bestilte et par-kostyme hos de

Bestilte et par-kostyme hos de, der dessverre dame kostyme var skadet ved glidelåsen. Det andre kostyme i pakken var helt fint. Var ingen problem og få pengene igjen for det ene kostyme som var ødelagt. Hyggelig service og de var ikke vanskelig. Bestiller gjerne igjen her når jeg skal kostyme

28 september 2019
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bestilte kaninkostyme med en liten…

Bestilte kaninkostyme med en liten fluffy hale bak. Etter noen dager kom kostymet som IKKE var som på bildet - halen var festet på fremsiden? Altså hahahha. Var for sent å bestille noe nytt, så måtte finne nødløsning.
Lærdommen er; ikke bestill fra superkul om du ønsker kostymet som er på bildene.

6 maj 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Godt utvalg til alle og en hver

Godt utvalg til alle og en hver. Gode produkt og billig. Rask varelevering.
Kundeservice gir deg god service. God fornøyd med dem og har ingenting og klage på . En god internettbutikk som du trygt kan handle hos .

16 augusti 2017

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.