Forsøker logge meg på Superkul. Det benyttes nå captcha i prosessen som er umulig å tyde. Hvorfor må det være sånn, når man har både brukernavn og passord?... Håper varene jeg fikk bestille vil komme... Se mer
Företaget har svarat
Den 13. oktober spaserte jeg ned Bygdøy allé med et mål for øye, hente mitt Oktoberfest-kostyme fra superkul.no. Spenningen var stor da jeg åpnet pakken, og følelsene gikk tilbake til da jeg var et ba... Se mer
Företaget har svarat
Superkul.no er en super side hvis det virkelig er noe du er på utkikk etter når det gjelder både sminke, klær, sko, smykker, hår, detaljer og jah..alt du er på jakt etter. Siden er i tillegg for både... Se mer
Jeg har handlet på superkul.no gjennom flere år, og det er bare en sann glede. De har et kjempeutvalg av produkter til enhver anledning, og til svært gode priser. Det går raskt og enkelt å handle hos... Se mer
Företaget har svarat
Rask levering og stort utvalg gjør superkul.no til det beste valget på markedet i dag.
Grålumveien 4-6, 1718, Greaker, Norge
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 60 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Jeg har bare hatt positive erfaringer med denne bedriften og har bestilt mye herfra. Jeg mottok en feil vare for noen uker siden og jeg reklamerte på det. Fikk hyggelig svar fra de og de sendte meg ny og riktig vare veldig fort. Jeg kommer til å bestille varer fra superkul flere ganger. Tusen takk for fantastisk kundeservice.

Svar från Superkul.no
Superkul er alt annet enn kule når det gjelder cookies. Det er umulig å velge bort, og resulterer i et påfølgende skred av annonser som forfølger deg i sosiale media etter besøk på nettstedet.

Svar från Superkul.no
Reklamerer med at varene leveres innen 2-6 virkedager. Men dere bruker jo 2-6 virkedager for å få tingene pakket.

Svar från Superkul.no
Veldig dårlig kvalitet. Kjøpte godteri, men mesteparten måtte bare kastes. Stod det var marsmellows, men det var noe helt annet. Inneholder også e-stoffer som ikke anbefales for barn (fører til bl.a. eksem og hyperaktivitet) ett av e-stoffene skal være ulovlig for de som produserer mat i Norge, men dessverre lov å selge importert. De opplyser om dette på innholdet, men jeg leste det ikke godt nok. Kan ikke servere det i barnebursdag.

Svar från Superkul.no
Bestilte et kostyme som var for stort. Dette sender jeg i retur for å få pengene tilbake og bestiller et nytt kostyme i rett størrelse. Denne kom i posten dagen etter jeg la inn bestillingen. Hadde en fin dialog på mail med en kundebehandler..

Svar från Superkul.no
Var feil på tilsendt produkt. Sendte bilder til Superkul og dei sendte nytt produkt umiddelbart. Ingen selvfølge at det er så enkelt hos andre selskap. Veldig hyggelig og god service.

Svar från Superkul.no
Bestilte hatt, servietter, banner, bukseseler, gangsterpenger og gullduk. Rask levering siden jeg hentet på lager. Litt dårlig info på nettsiden angående antall penger og kvalitet på duk. Duken ble omtalt som gullfarget, men var så tynn at den var gjennomsiktig og var mer gul enn gull og var langt unna forventning. Resten av varene var ålreit og som forventet.

Svar från Superkul.no
Levering skulle vere 1-4 dager. Gikk 7 dager...

Svar från Superkul.no
Handle opplevelsen var super.
Varen kom frem i god tid før jul.
Har ikke testet varen selv så kan ikke bedømme kvalitet.

Svar från Superkul.no
Bilde så fint ut,men helt elendig,ikke munn og hvor er bryna .Anbefales Ikke.

Svar från Superkul.no
Jeg bestilte noen fargelinser til et kostyme og det er kanskje det verste jeg har gjort i mitt liv. Jeg er vant å bruke fargelinser siden jeg driver en del med kostymer og sminke, men disse var helt klart feilprodusert eller noe. De var som å ha glasskår på øyene, så det ble ingen linser på meg dessverre.

Svar från Superkul.no
Bestilte noe til kr 249. Fikk melding om at det var fraktfritt. Fikk så en belastning på 279 for frakt. En pakke som fikk plass i postkassen. Ikke bestill fra denne nettbutikken!!

Svar från Superkul.no
Enestående service, raskt svar på Mail, så fornøyd med produktene

Svar från Superkul.no
Forferdelig dårlig produkt eg kjøpte. På bildene såg det så fint ut, og det eg mottok var tynt og i så dårlig kvalitet. Trudde dette var ei seriøs nettside, men der tok eg feil. Er berre ei nettside med ting av dårlig kvalitet. Alias Wish, berre dårligere.

Svar från Superkul.no
Svarer ikke på mail tross gjentatte forsøk.. får derfor ikke levert tilbake pakken.

Svar från Superkul.no
Veldig skuffet jente, som ventet på pakken med kostyme som skulle brukes i morgen. Postordre har sendt pakken snart rundt hele Norge. Elendig service.

Svar från Superkul.no
Meget god service. De sendte pakken min til 5 år gammel adresse. Om det er min, eller deres skyld er uvisst. Men de sendte pakken med,en gang de fikk den I retur fra posten. Dagen etter var den hos meg.

Svar från Superkul.no
Jeg hadde bestilt halloweenantrekk alt for seint, alt håp var egt ute😭 Så tok jeg en telefon til kundeservice og kom til en utrolig hyggelig kar. E sa det var heilt krise. Han fant ut at leveringstedet e hadde valgt gjorde at den ikke ville komme fram i tide, så han bare skifta leveringsted til et sted i nærheten, og bam, imorra får e pakka😍 Superkul er absolutt til å stole på, og de gjør sitt beste for å gjøre oss som kunder fornøyde ❤ De bryr seg om at du er fornøyd, og de tar seg god tid til å løse problemet ditt! Tusen takk!😁

Svar från Superkul.no
Bestilte fevinger til halloween. Pakken ble sendt, og ankommet på under ei uke☺️ Enkelt og grei! Bra kvalitet på produkt også👍🏼

Svar från Superkul.no
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.