Superkul.no Omdömen

Det här tycker kunderna

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Forsøker logge meg på Superkul. Det benyttes nå captcha i prosessen som er umulig å tyde. Hvorfor må det være sånn, når man har både brukernavn og passord?... Håper varene jeg fikk bestille vil komme... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Den 13. oktober spaserte jeg ned Bygdøy allé med et mål for øye, hente mitt Oktoberfest-kostyme fra superkul.no. Spenningen var stor da jeg åpnet pakken, og følelsene gikk tilbake til da jeg var et ba... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Superkul.no er en super side hvis det virkelig er noe du er på utkikk etter når det gjelder både sminke, klær, sko, smykker, hår, detaljer og jah..alt du er på jakt etter. Siden er i tillegg for både... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Jeg har handlet på superkul.no gjennom flere år, og det er bare en sann glede. De har et kjempeutvalg av produkter til enhver anledning, og til svært gode priser. Det går raskt og enkelt å handle hos... Se mer

Företagsinformation

1. Maskeradkläder
  2. Herrkläder
  3. Damklädesbutik

Skrivet av företaget

Rask levering og stort utvalg gjør superkul.no til det beste valget på markedet i dag.

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 60 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 2 veckor

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

16 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kostymet når ikke opp til forventningene

Kostymet er av dårligere kvalitet enn det som fremkommer på bildene de bruker. En kan se at det er produsert billig i Kina.

13 oktober 2022

Svar från Superkul.no

Usikker på hvilken prisklasse og kvalitet du kjøpte. Vi har kostymer i alle kvaliteter og prisklasser. Er du ikke fornøyd har du 14 dagers angrerett, det er bare å ta kontakt med kundeservice.

Gabriel 33,5 cm "bronse"

Høy kvalitet på produkt og forpakning samt usedvanlig kjapp forsendelse - alt topp :)

11 oktober 2022

Svar från Superkul.no

Tusen takk skal du ha. Slike meldinger gleder oss veldig :)

- Total elendig service

- Total elendig service.
- Jeg bor i Danmark, min pakke forsvandt i et sted i Sverige.
- Har betalt for varen og pengene er trukket fra min konto, men har aldrig modtaget noget, trods henvendelser til firmaet.
- På ingen måder behjælpelige.

21 augusti 2022
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

dårlig kundeservice og kvalitet.

mottok ødelagte varer og fikk kun til svar at det måtte være grunnet brukerfeil. det var Tydligvis ikke vanlig at det var feil på så mange ballonger som jeg dessverre mottok. bare noen en gang iblant. dårlig kundeservice.

25 juli 2022
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Tok 3 dager for bestillingen å bli…

Tok 3 dager for bestillingen å bli pakket og sendt, men etter den kom til Posten var det rask levering. Rimelig og godt utvalg av godteri.

21 juli 2022

Svar från Superkul.no

Takk skal du ha. Normalt sender vi raskere, men er litt påvirket av ferietiden :)

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ser flere har skrevet dårlige…

Ser flere har skrevet dårlige annneldelser her men vil gjerne dele at jeg har motsatt erfaring . Fikk varene super sjappt og alt var i orden . Veldig fornøyd . Tips på små firmaer spess enkeltmannsforetak skriver jeg noengang en melding på forhånd til dem å sier dette haster osv . Pleier å være lurt ettersom da ser dem beskjeden sjappere enn vanlig ordere som kan drukne i flere andre . Som sagt alt gjikk bra og varene kom tidsnokk handler gjerne igjen 👏

12 juli 2022

Svar från Superkul.no

Så flott at du er fornøyd. Da blir vi glade også :)

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Dårligste kundeservice jeg har opplevd

Jeg bestilte en vare i pastellgrønn, men mottok en mørkegrønn vare. I e-post var kundeservice enig i at fargen var feil. Deretter fikk jeg derimot vite at når det var deres underleverandør som oppga fargen, og de mente derfor at jeg hadde fått det jeg bestilte, selv om fargen helt åpenbart og som de selv erkjente, var feil. Jeg fikk ikke tilbud om gratis retur, og da jeg etterspurte dette ble endelig tilbud å få dekket porto eller få varen til halv pris. Og dette selv om varen var feil og veldig rimelig. Mye jobb og styr for liten verdi med andre ord, og langt fra nivå på kundeservice som jeg har opplevd hos andre og forventer. Anbefaler alle å velge en annen leverandør. Det gjør jeg både her og i andre sammenhenger og kanaler. Dette er min første anmeldelse på trustpilot, men dette var så dårlig at jeg måtte lage en bruker for å fraråde andre.

8 april 2022

Svar från Superkul.no

Om fargen er rett eller feil er en subjektiv avgjørelse og vi har ikke erkjent noen ting. Fargen på ballongen er lik den som vises på esken. Vi bruker leverandørens fargekoder for ikke å skape misforståelser. Du ble tilbudt angrerett i henhold til norsk lov som alle har når de handler på nett. Det står også på vår nettside at biler på nettsiden ikke alltid stemmer med varen da forskjellige skjermer kan vise samme farge forskjellig.

Styr unna!

Styr unna!! Kjøpte en dyrehodeskalle til å henge på veggen, til datteren min. For det første stemte ikke farven overens med bildet ved bestilling, for det andre flasser skygge malingen, for det tredje og viktigste.....den kan ikke henges på veggen..."hornet"/ "geviret" er i veien!!!

26 januari 2022

Svar från Superkul.no

Hei. Fargen kan dessverre variere ut i fra innstillingen på den skjermen du har. Har du en skjerm eller telefon som viser feil farger kan det avvike fra produktet, men ikke mye.

Jeg vet ikke hvilket produkt du har kjøpt, men står det at den kan henges på veggen skal ikke det være noe problem. Det er klart at det kan være en skrivefeil men jeg håper du kontakter helpdesken vår på kunde@superkul.no slik at vi kan finne ut av det.

Vi ordner alltid opp i slike saker, men det forutsetter at du kontakter oss slik at vi får muligheten til å fikse det. Det er ikke for sent så det er bare å kontakte oss på telefon eller mail.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Jeg har mottat en oktoberfest kjole som…

Jeg har mottat en oktoberfest kjole som var i feil str på den som jeg bestilte. Nå har jeg prøvd å sende mail til de angående retur, jeg får ikke svar på noen av mailene jeg har sendt. Når jeg ringer de så svarer de ikke. Jeg har skrevet en ønske om retur på nettsiden deres, men jeg får ikke respons på den.

Kjempe dårlig kundeservice, har vært fornøyd med levering og slikt, men dette gjør at jeg ikke vil handle mer hos dem.

5 november 2021

Svar från Superkul.no

Hei. Jeg synes dette virker veldig merkelig. Vi vet at det er trykk på kundeservice etter halloween men vi svarer alltid. Har du sjekket spam folderen din for epost fra oss?

Veldig dårlig service

Veldig dårlig service! 1-3 dagers levering sier di! Vi trengte kostymet til halloween fest nå! Snart 2 uker og pakken har ikke beveget seg engang! Skylder bare på postnord! Så må vi og vente 30 dager for å melde pakken savnet! Istedenfor å få pengene tilbake med en gang slik vi kan kjøpe nytt kostyme! Dårlig service! Og lite behjelpelig på å finne ut hva som har skjedd!

19 oktober 2021

Svar från Superkul.no

Hei, jeg vet ikke hva som har skjedd i ditt tilfelle, men postnord har hatt noen stengte terminaler på grunn av covid så de har vært ganske overarbeidet. Vente 30 dager vet jeg ikke hvor du har fått fra, men det er ikke fra oss. Vi må vente noen dager, men 30 dager for at pakken skal regnes som tapt er ikke vår policy.

Betygsatt 2 av 5 stjärnor

Vær oppmerksom på at priser er uten…

Vær oppmerksom på at priser er uten moms!!!
Var også noe teknisk trøbbel med bestillingen, men fikk rask hjelp fra kundeservice. Det skal de ha skryt av.

13 augusti 2021

Svar från Superkul.no

Hei, alle priser på superkul.no er inklusive moms slik det skal være for butikker som selger til kundeservice. Takk for at du tok kontakt slik at vi kunne fikse det som var galt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Kjøpte heliumtank til 399,- og det…

Kjøpte heliumtank til 399,- og det holdt til en liten ballong før tanken var tom. Elendig.

26 januari 2021

Svar från Superkul.no

Hei, vi hadde en batch der noen tanker hadde en produktsjonsfeil. Jeg håper du tok kontakt med kundeservice slik at vi fikk fikset problemet :)

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.