The shop has a really nice vibe with good boards and prices. I really liked the entrance of the shop because it has some beautiful boards like the killbill one or the django unchained one . The tablet... Se mer
Det här tycker kunderna
Ik had een foute maat sokken besteld en ik zag dit pas op de orderbevestiging. Toen had ik via mail gevraagd of dat nog gewijzigd kon worden en ze hebben dit meteen aangepast. Top! Heel erg bedankt!
Na zijn derde STOKED-skatekamp was mijn zoon officieel besmet met het skatevirus (geen zorgen, alleen maar bijwerkingen zoals stoked zijn en trucjes oefenen op ons mini terras). Tijd voor z’n eerste é... Se mer
Företaget har svarat
We plaatsten een pre-order. Spijtig genoeg werd het uitgesteld, niets aan te doen uiteraard dit is overmacht, maar we kregen tijdig bericht hiervan en konden alsnog annuleren. Wat we niet gedaan hebbe... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Stoked Boardshop is de online shop voor skateboard, snowboard & streetwear. Steengoeie service, snelle levering aan een chille prijs. Advies Voor boarders, door boarders
Kontaktuppgifter
A. Demaeghtlaan 74, 1500, Halle, Belgien
- support@stokedboarshop.be
- www.stokedboardshop.be
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Nieuwe bijnaam!
Ik ben super tevreden met mijn nieuwe baggy pants! Ik heb er ook een nieuwe bijnaam aan overgehouden die mijn vriendin mij gaf; 'zakje'. 🫠
Helemaal prima
Mooie spullen. Duidelijke communicatie. Snelle levering. Leuk persoonlijk bericht.
Eenvoudig en snel
Makkelijk te doorlopen menu en een snelle levering zoals afgesproken.
Heel snelle service
Heel snelle , correcte service!
Ook enkele gadgets ontvangen bij de bestelling 👍🏻
bestellen ging soepel en als goed heb…
bestellen ging soepel en als goed heb ik mijn schoenen morgen in huis

Svar från Stoked Boardshop
Super vriendelijk
Alles ging vlot !
Alles ging vlot !
Bestelling & levering !
Superleuk met de verrassingen erbij voor de zoon!
Goodiebag & zelfklevers👍
Service en prijs, beter kan het niet!
Zeer goede ervaring! Schoenen gekocht in de SALE, met een kortingscode nog eens 20% korting op het reeds afgeprijsde artikel. Zelfde dag verstuurd, volgende dag thuis. Goede communicatie. En er was zelfs nog een klein cedeau meegestuurd! Top Shop, beter kan het niet!
Snelle levering en perfecte kwaliteit!
Snelle levering en een leuke kleine…
Snelle levering en een leuke kleine verassing met een persoonlijk berichtje bij het openmaken!
Snelle levering en tof verpakt met veel…
Snelle levering en tof verpakt met veel stickers! Wijs!
Snelle verzending,
Snelle verzending, correcte info.
Betrouwbare online shop.
Zelfs klein handgeschreven boodschap bijgevoegd. Top!
Top.
Goed verpakt. Snel geleverd. Leuke stickers en kaartje bij. Broek zoals besteld.
Top!
Alles perfect zoals het moet!
Correcte verzending
Correcte verzending, snelle verzending
Correcte manier van terugzenden
Bril doos was al open en lens is…
Bril doos was al open en lens is beschadigd lijkt al gebruikt.

Svar från Stoked Boardshop
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.