2x Klantenservice mail gestuurd ivm vraag, geen enkele reactie...best slecht terwijl ze zelf het over een goede klantenservice hebben? Product wel besteld, ipv volgende dag kwam bestelling 3 dagen l... Se mer
Företaget har svarat
artikel een magnetische vaatdoekhouder voldeed niet , magneet niet sterk genoeg. Retour gezonden maar daarna geen bericht meer. Terugbetaling nog niets ontvangen. Na plaatsing review werd er kort... Se mer
Företaget har svarat
Ik heb een defect product ontvangen, croomsanitair gecontacteerd, zonder enige vraag te stellen hebben ze meteen een nieuwe opgestuurd! Perfecte service. Ik ben zeer content. Heb al een aantal kee... Se mer
Wij hebben de oplossing voor jouw: Keuken🚰 Badkamer 🛁 Toilet 🚽
Kaapstanderweg 36, 8243 RB, Lelystad, Nederländerna
Ber kunder att lämna omdömen
Har besvarat 11 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 2 veckor
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Vorige week maandag een kraan en een wasbak besteld. Op de site staat vandaag besteld volgende werkdag in huis. We zijn inmiddels een week verder en het product is nergens te bekennen. Ook wordt er niet gereageerd op mail en op de whatsapp. Ik vraag me af of dit een legitieme business is
I never received tracking for this product. I still have not received it in the mail. I want to cancel the order. Terrible experience.
Product werd niet zoals gepromoot de volgende dag geleverd, whatsapp klantenservice reageerde niet na 24 uur, toen waren we dus al dagen verder, zonder updates. Uiteindelijk 5 keer whatsapp gebeld toen kwam er een reactie op whatsapp en bleek binnen tien minuten dat onze bestelde wasbak niet leverbaar was en er iets mis was gegaan, gelukkig wel na het weekend het geld terug. Maar was echt geen aan te bevelen ervaring helaas..
Heb vorige week besteld nog steeds geen pakket binnen en slecht te bereiken kwa service nog geen antwoord gehad en dan staat erbij 24/7 word je geholpen
Week geleden bestelling geplaatst. Nog niet ontvangen. Geen reactie terug op mail, WhatsApp. Maar nu wel een mail krijgen voor een review te schrijven met de vraag hoe bevalt je bestelling? Waar gaat het dan mis?
Simpel te bestellen, snel geleverd en mooier dan verwacht. Als je op zoek bent naar een goede kraan zonder gedoe, dan moet je gewoon hier zijn!
We hebben twee kranen tegelijk besteld voor onze verbouwing. Allebei perfect geleverd en ze staan prachtig. De prijs-kwaliteitverhouding klopt echt!
Na jaren twijfelen toch maar een nieuwe keukenkraan besteld. De kwaliteit is veel beter dan wat ik had en hij staat ook nog eens mooi. Top aankoop!
Nog niet geleverd, geen mail over levering.
Geen reactie nog op eerder verzonden mail.
Netjes ingepakt zodat er niets kon beschadigen tijdens het transport. Besteld op vrijdag, maandag al in huis. Prima service!
De hendel zit lekker in de hand en de kraan oogt heel strak. Precies wat ik zocht voor onze net verbouwde badkamer. Blij mee!
Wanneer jullie me bevragen voor het product is geleverd en het ondertussen al meer dan week later is dan de beloofde leverdatum, kan ik alleen maar een slechte score geven. Beloften zijn er om na te komen!
Stom van mezelf. Normaal gesproken kijk ik altijd of de site betrouwbaar is, maar in de haast was ik het deze keer vergeten.
Vorige week een kraan besteld maar nog steeds niet binnen.
Via de mail krijg ik geen contact en ook niet via WhatsApp.
We zijn erg blij met onze aankoop. De kraan staat mooi, Werkt goed en de prijs was veel beter dan in de bouwmarkt. Zeker terug!
Had een vraag over de montage en kreeg binnen een uur antwoord via WhatsApp. Dat soort service zie je niet vaak. De kraan zelf is ook prima!!
Mijn oude kraan druppelde al jaren. De nieuwe van Croom werkt perfect en ziet er ook nog eens strak uit.
Waarom niet eerder besteld?
We hebben de badkamerkraan nu drie jaar en hij werkt nog precies hetzelfde als dag één. Geen lekkage, geen gedoe. Dát is kwaliteit!
Hij zei dat de aansluiting veel makkelijker was dan verwacht en dat de kwaliteit voor dit prijsniveau heel goed is. Dat zegt genoeg!
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.