LOMAZOO Omdömen 1 100

4,5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik bestel zakelijk bij Lomazoo en tref een perfecte helpdesk aan wat tegenwoordig een uitzondering is. We moesten helaas een douchecabine retourneren en een andere bestellen, geen gedoe maar super ger... Se mer

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Toilet fonteintje met kast gekocht. Alles was netjes geleverd. Alleen bleek een klein beschadiging aan de onderkant van de fonteintje. Deze is daarna weer netjes afgehandeld. Tot nu toe ben ik tevred... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn ervaring tot nu toe is goed. Heb de spullen nog niet ontvangen maar tot nu toe loopt de communicatie goed. Ik heb nml de bezorging 2 keer moeten laten verplaatsen. Dit om de reden dat de renovati... Se mer

Företagsinformation

1 stjärna

Har besvarat 16 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Douchecabine

Voldoet volledig aan de verwachtingen en was snel bezorgd.
De douchecabine was voorzien van een duidelijke montage handleiding.

24 mars 2026

Enorme goede ervaring met Lomazoo

Enorme goede ervaring met Lomazoo, Producten werden goed verpakt en tijdig geleverd. De badkamermeubels zien er ook prachtig uit en zijn uit degelijk materiaal vervaardigd. Ook de helpdesk is heel vriendelijk en behulpzaam en reageert snel. Ik raad Lomazoo zeker aan en zal hier in de toekomst nog bestellen als het nodig zou zijn.

13 april 2026
Omdöme utan inbjudan

retour afhandeling

Waardeloos hoe jullie mensen aan het lijntje houden. Ik had een retour aangevraagd voor de hele bestelling en deze beide in dezelfde doos teruggestuurd zoals ik hem aan heb geleverd. Nu krijg ik te horen dat ik ook apart de kraan retour moest aanmelden maar ik had mijn hele bestelling als retour aangemeld. Nu moet ik dus als nog de kraag betalen. Dankjewel Lomazoo voor de fijn afhandeling en ons 4 weken aan het lijntje te houden die kraan komt wel boven water..............................................

1 februari 2026
Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Toilet fonteintje met kast gekocht.

Toilet fonteintje met kast gekocht.
Alles was netjes geleverd. Alleen bleek een klein beschadiging aan de onderkant van de fonteintje. Deze is daarna weer netjes afgehandeld. Tot nu toe ben ik tevreden.

30 mars 2026
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

1 von 2 Sendungen geliefert.

1 von 2 Sendungen geliefert.
Gelieferte Ware ist Top 👍
Aber Fehlende Lieferung wurde bis heute nicht geliefert. Obwohl sie angeblich versendet wurde.
Per Mail lomazoo informiert, jedoch keine Reaktion. 😓
Sehr schwach, vielleicht kann ich durch die Bewertung etwas bewegen.

25 mars 2026

Commande passée en janvier

Commande passée en janvier, jamais livrée dans les délais annoncés.
Après plusieurs semaines d’attente et mes artisans prêts , j’ai été contraint d’annuler en mars faute de réception.

À ce jour (10 avril), je suis toujours dans l’attente de mon remboursement.
Aucune gestion de stock sérieuse et un service après-vente totalement défaillant.

Une expérience extrêmement frustrante, digne d’un véritable parcours du combattant.
Je déconseille fortement.

30 januari 2026
Omdöme utan inbjudan

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.