Stoked Boardshop Omdömen

TrustScore 4.5 av 5

4,6

The shop has a really nice vibe with good boards and prices. I really liked the entrance of the shop because it has some beautiful boards like the killbill one or the django unchained one . The tablet... Se mer

Ik had een foute maat sokken besteld en ik zag dit pas op de orderbevestiging. Toen had ik via mail gevraagd of dat nog gewijzigd kon worden en ze hebben dit meteen aangepast. Top! Heel erg bedankt!

Na zijn derde STOKED-skatekamp was mijn zoon officieel besmet met het skatevirus (geen zorgen, alleen maar bijwerkingen zoals stoked zijn en trucjes oefenen op ons mini terras). Tijd voor z’n eerste é... Se mer

We plaatsten een pre-order. Spijtig genoeg werd het uitgesteld, niets aan te doen uiteraard dit is overmacht, maar we kregen tijdig bericht hiervan en konden alsnog annuleren. Wat we niet gedaan hebbe... Se mer

1. Snowboardbutik
  2. också i
  3. Butik med streetwear-kläder
  4. Skateboardbutik
  5. Skobutik

Stoked Boardshop is de online shop voor skateboard, snowboard & streetwear. Steengoeie service, snelle levering aan een chille prijs. Advies Voor boarders, door boarders

Utmärkt

Alla omdömen

21 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Top winkel!!!

Super vriendelijk en behulpzame verkoper. We werden zeer goed geholpen voor de aankoop van een skateboard en een trui. We zijn met een super goed gevoel buiten gestapt. Hier komen we zeker terug! Onze dochter gaat en staat overal met haar nieuwe skateboard.

30 oktober 2024

Commande de casquettes vans

Commande de casquettes vans pour mes filles, Livraison rapide, réactivité, petits autocollants avec sac en cadeaux, je recommande cette boutique 👍👌.

18 oktober 2024

Ontzettend vriendelijke verkoopster die…

Ontzettend vriendelijke verkoopster die me met raad bijstond. De aankoop was dan ook een schot in de roos!
Hieraan toevoegen dat ik in opdracht kwam winkelen wat niet evident is, maakte het succes nog groter! Top!

14 september 2024

Stoked

Prix intéressant, vendeur sympathique. Impeccable !

16 augusti 2024

Scherp!

Goede smaak 😉
Scherpe prijs.
Correcte levertijd/levering.
Meer kan je niet verwachten.

29 juli 2024
Logotyp för Stoked Boardshop

Svar från Stoked Boardshop

Hi Jeroen,

Thanks voor je awesome review.
Wordt sterk geapprecieerd door ons Stoked Team.
Happy to make you happy.

Veel plezier met de goods ;)

Greets,

Pieter-Willem
Founder Stoked

Topshop!

Deskundigheid personeel. Keuze producten

12 juli 2024
Logotyp för Stoked Boardshop

Svar från Stoked Boardshop

Bedankt voor je lovende woorden, Wim.
Dat doet deugd en geeft kracht om steeds het beste van onszelf te geven.

Greets,

Pieter-Willem
Founder Stoked

Heel mooie site

Heel mooie site, fantastische producten, goede levering en heel bijzonder en attent persoonlijk kaartje van een van de collega's. Super!

17 juni 2024