Squla Omdömen

TrustScore 3.5 av 5

Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Mijn dochter leert spelenderwijs enorm veel bij. Er is keuze uit een zeer groot aanbod vakken en je kan het niveau aanpassen naar wens. Dankzij squla staat mijn dochter qua kennis al meer dan een ja... Se mer

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Bedrijf met een zeer slordige administratie/systeem. Wouden graag voor kind 2 ook een abbonement afsluiten. Daar begon het probleem. 2 kinder accounts op een mail adres die niet tegelijk afgesloten... Se mer

Företaget har svarat

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Het kiezen van een abonnement gaf wat verwarring, omdat we graag willen oefenen met taal, koos ik voor een taalpakket. Blijkbaar was dit ook €150! Dus paar dagen later werd er even 280€ afgeschreven.... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Sinds een paar dagen oefent mijn dochter het onderdeel ‘begrijpend lezen’ en ‘woordenschat’ op Squla, aangezien ze op school moeite heeft met begrijpend lezen. Ze is heel enthousiast (wij zelf ook tro... Se mer

Företagsinformation

1. Låg- och mellanstadium
  2. Karriär- och studievägledning
  3. Butik med skolartiklar

Skrivet av företaget

Het leukste online oefenprogramma voor peuters tot en met groep 8. Oefen op Squla thuis met de lesstof van school in quizzen en games!

Kontaktuppgifter

Ingen aktuell inbjudningshistorik

Har besvarat 41 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 1 vecka

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Alla omdömen

44 omdömen under de senaste 12 månaderna

Skriv ett omdöme

Snelle antwoord

Snelle antwoord, inhoudelijk en duidelijk en correct. Ook al is mijn email misschien niet erg duidelijk was (besef ik nu als ik het terug lees), is toch goed gelezen door jullie en ik krijg de goede antwoord. Geweldig service. Bedankt!

16 oktober 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

We zijn vergeten om het account van…

We zijn vergeten om het account van onze kleindochter op te zeggen, we kwamen er na een aantal jaren achter. We konden het account toen per direkt opzeggen en het de betaling voor komend jaar werd geannuleerd.
We zijn tevreden met deze oplossing. Het was tenslotte onze fout.

4 oktober 2025
Betygsatt 3 av 5 stjärnor

Leerzaam, met een kleine kanttekening

Veel vakken sluiten aan bij school, vragen zijn variërend en dat houdt het leuk. Vind het soms wel erg zoeken om iets te vinden.
Sommige woorden worden verkeerd of slecht uitgesproken. Zoals sommige plaatsnamen of zelfs soms simpele woorden. Vind ik eigenlijk niet kunnen.

Ook vind ik de prijs voor 2 kinderen erg duur.

Al met al vind ik het wel leerzaam en de uitleg is ook fijn als ze iets moeilijk vinden.

28 augusti 2025
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Ik ben erg tevreden over squala

Ik ben erg tevreden over squala, op het laatst maakte mijn dochter er weinig gebruik van. Dus ik heb het opgezegd ik had alleen zelf de vergissing door niet voortijdig op te zeggen. Ik heb contact opgenomen met squala en het is opgelost heel fijn. Groeten Tamara

22 augusti 2025

Vlaamse school

Ook als Vlaamse school kan ik gebruik maken van Scula. Je stuurt Scula een mail en zij maken alles voor je in orde. Problemen worden heel heel snel opgelost.
Toppie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23 augusti 2025

Bezprawne pobranie opłaty na 2 lata z gory

18 lipca opłaciłam subskrypcję na rok. 23 lipca bezprawnie ponownie pobrano opłatę z mojego konta na kolejny rok. Wbrew filmikowi na stronie, na koncie nie ma opcji wyłączenia subskrypcji. Kontakt z BOK jest znikomy.

23 juli 2025

Svar från Squla

Przykro nam, że nie jest Pani w pełni zadowolona z naszej pomocy. Na każdą wiadomość odpowiadaliśmy szybko, a zgłoszony problem rozwiązaliśmy zgodnie z Pani życzeniem. Dodatkowa opłata została wyjaśniona i zwrócona na Pani konto.

Bardzo zależy nam, aby każdy użytkownik czuł się w pełni zadowolony z otrzymanej pomocy. Jeśli ma Pani jeszcze jakiekolwiek uwagi lub pytania, serdecznie zachęcamy do ponownego kontaktu drogą mailową, a chętnie pomożemy!

Leerzaam fijn programma

Squla is een fijn programma waar mijn 5 jarige graag opdrachten etc met doet. Nu voor mijn 4 jarige ook aangeschaft voor beide gelijk het basisschool pakket gekocht is gewoon veel goedkoper. Beide kids vinden het leuk en leerzaam.

28 juni 2025

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf

Mijn zoon heeft nooit wat geleerdt

Wastet money

K bedrijf

4 juni 2025

Svar från Squla

Bedankt voor je review! Wat jammer om te horen dat jullie ervaring met ons platform niet heeft voldaan aan de verwachtingen.

Squla is altijd bezig om nog beter en leuker te worden. Jouw feedback helpt ons hier enorm bij.

We hebben op dit moment geen eerdere melding van je ontvangen, dus we hopen dat je alsnog contact met ons opneemt. We kijken graag met je mee en doen ons best om samen tot een passende oplossing te komen. Je kunt contact opnemen via het contactformulier via squla.nl/help.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Je kan het niveau van de opdrachten en…

Je kan het niveau van de opdrachten en vakken niet per stuk aanpassen, je kan alleen de groep aangeven waar je kind in zit. Ik snap niet dat dit niet kan. Onnodig en onbegrijpelijk, en bovenal, heel makkelijk op te lossen.

Na de reactie van Squla:
Het niveau past zich automatisch aan in groep 6-8. Dat is ook niet per se gewenst. Wat ik graag zou willen is het niveau waarop mijn kind dingen leert handmatig aan te passen is zodat het aansluit bij het niveau waarop het kind zou moeten oefenen, wat aansluit bij het kunnen. Dit wil ik graag zelf kunnen instellen, per vak. Dit kan nu als ik het goed begrijp niet. Dus geen verandering in de recensie.

29 maj 2025

Svar från Squla

Bedankt voor je review en voor je waardevolle feedback!

Voor groep 1 t/m 5 kun je op elk gewenst moment het groepsniveau aanpassen. Op dit moment kan dit inderdaad nog niet per vak.

Het vernieuwde persoonlijke leerpad voor groep 6 t/m 8 werkt daarentegen volledig adaptief en past het niveau dus vanzelf aan. Op die manier oefent je kind altijd op het eigen niveau.

Laat het weten wanneer we je verder kunnen helpen. Je kunt contact opnemen via het contactformulier via squla.nl/help.

Firma utrudnia wypowiedzenie umowy

Firma utrudnia wypowiedzenie umowy. Bezzasadny okres wypowiedzenia co najmniej 30 dni przed automatycznym przedłużeniem na kolejny rok.

21 maj 2025

Svar från Squla

Dziękujemy za opinię. Przykro nam, że czuje się Pan rozczarowany. Zasady dotyczące wypowiedzenia umowy są jasno opisane w naszym regulaminie i przypominamy o nich również w mailu potwierdzającym zakup.

Chętnie przyjrzymy się jednak Pana sytuacji indywidualnie – prosimy o kontakt: squla.pl/kontakt.

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

De leer materialen is heel slecht en ze…

De leer materialen is heel slecht en ze reageren niet op email. Je kan zelf niet de vakken kiezen en breuken ( rekenenen) kan ik ook niet vinden. Je hebt alleen opties om alle vakken te doen en volgens de schema leren. Waardeloos app en weggegooid geld.

Ik had op dezelfde dag een verzoek gedaan om mijn abbonnement beeindigt maar nog steeds geen reactie.

13 maj 2025

Svar från Squla

Bedankt voor je review! Leuk dat je Squla hebt uitgeprobeerd. Jammer dat je niet tevreden bent.

Vervelend dat je geen reactie hebt ontvangen op jouw mail. Wij reageren doorgaans binnen twee werkdagen op alle mails. Als je nog geen reactie hebt ontvangen dan is er mogelijk iets mis gegaan.

Je hebt bij Squla de mogelijkheid om zelf te kiezen met welke vakken en onderwerpen je aan de slag wil gaan. Het is ook mogelijk om te oefenen met breuken.

We horen graag of we nog ergens anders mee kunnen helpen: squla.nl/help

Goede oplossing gevonden

Onze dochter heeft op de basisschool veel plezier beleeft aan Squla en er veel van opgestoken. Ik was in de veronderstelling mijn abonnement te hebben opgezegd toen ze naar de middelbare school ging. Kennelijk ben ik dat vergeten. Het Squla team heeft een ruimhartige oplossing hiervoor gevonden 👍

1 maj 2025

Stilzwijgend verlengen

Je abonnement wordt stilzwijgend verlengt, heel vervelend. En hierna zit je er weer een jaar aan vast. Nu uiteindelijk alles maar opgezegd terwijl ik er voor onze jongste dochter nog best tevreden over was. Het stilzwijgend verlengen kan echt niet. Even niet opletten en je bent meer dan 100 euro kwijt en weer een jaar verder. Als je dan vervolgens opzegt wordt er nog een poging gedaan om door te laten lopen tot na je einddatum zodat ze nog een paar maanden kunnen incasseren. Vraag me af of dit wel is toegestaan.

24 april 2025

Svar från Squla

Bedankt voor je review! Jammer dat er onduidelijkheid is ontstaan over je lidmaatschap.

Je abonnement is na je eerste contractperiode automatisch omgezet naar een doorlopend lidmaatschap voor onbepaalde tijd, met de mogelijkheid tot maandelijkse opzegging. Je hoeft dus niet nog een jaar lid te blijven. Wanneer je vooruitbetaalt voor een jaarlidmaatschap, krijg je de resterende kosten bij een opzegging van ons terug.

Je kunt op elk gewenst moment zelf een opzegging doorgeven via je ouderaccount of een bericht sturen. We horen het graag wanneer we hier nog verder bij kunnen helpen: squla.nl/help

een maandje proberen

een maandje proberen, drie maanden betalen. opzegtermijn van 30 dagen bij een online product zie je echt nergens behalve bij squla. daarnaast als je opzegt dan loopt het niet door tot het eind van de periode waar je voor hebt betaald, maar gaat het na einde van de 30 dagen gewoon in dus betaal je uberhaupt al extra voor dagen die je niet meer mag gebruiken.

20 april 2025

Svar från Squla

Bedankt voor je review! Leuk dat je gebruik hebt gemaakt van Squla.

Vervelend dat er onduidelijkheid is ontstaan over je lidmaatschap.Lidmaatschappen op Squla lopen automatisch door na de eerste contractperiode. We vermelden dit in de bestelbevestiging die je per mail hebt ontvangen, op onze website en in onze Algemene Voorwaarden waarmee je akkoord gaat bij het afsluiten van het lidmaatschap.

Je kunt op elk gewenst moment een opzegging doorgeven. Hierbij geldt een gebruikelijke opzegtermijn van een maand. Je kunt uiteraard tot aan de opzegdatum gebruik blijven maken van ons platform.

We horen het graag wanneer we nog ergens bij kunnen helpen: squla.nl/help

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Squla helpt écht – onze kinderen scoorden hoger

We hebben Squla aangeschaft om onze kinderen thuis extra te ondersteunen, met name omdat we door corona en wisselende leerkrachten twijfels hadden over de kwaliteit van het onderwijs. Dankzij het regelmatig oefenen met Squla zijn de resultaten van beide kinderen merkbaar verbeterd. Ze scoorden zelfs twee niveaus hoger op de doorstroomtoets!

Wat Squla zo goed maakt, is de manier waarop de leerstof wordt uitgelegd: het is leuk, afwisselend en sluit perfect aan bij wat ze op school leren. We zijn dan ook erg blij dat we gebruik konden maken van dit platform en raden het zeker aan aan andere ouders die hun kinderen extra willen ondersteunen.

Een kleine kanttekening is de beloningsshop. In de loop der jaren is de kwaliteit van de cadeautjes behoorlijk afgenomen. Waar je vroeger nog kon sparen voor een bioscoopbon of cadeaukaart, zijn het nu vooral kleine prulletjes. Onze kinderen waren hier behoorlijk teleurgesteld over, zeker omdat ze hun punten hadden opgespaard voor iets leuks.

Al met al geven we Squla 4 van de 5 sterren. Een sterk en waardevol platform met veel potentie — hopelijk wordt de beloningsshop in de toekomst weer aantrekkelijker gemaakt.

17 april 2025

Svar från Squla

Bedankt voor je uitgebreide review! We zijn erg blij om te horen dat het oefenen op Squla jullie kinderen heeft geholpen. Mooi om te zien dat de leerstof op een leuke manier aansloot bij de behoefte aan extra ondersteuning.

Dank je wel ook voor je feedback over de cadeaushop. We zijn continu bezig met het optimaliseren van Squla en nemen je input daarin graag mee.

Detta är Trustpilot

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.