Mijn dochter leert spelenderwijs enorm veel bij. Er is keuze uit een zeer groot aanbod vakken en je kan het niveau aanpassen naar wens. Dankzij squla staat mijn dochter qua kennis al meer dan een ja... Se mer
Det här tycker kunderna
Bedrijf met een zeer slordige administratie/systeem. Wouden graag voor kind 2 ook een abbonement afsluiten. Daar begon het probleem. 2 kinder accounts op een mail adres die niet tegelijk afgesloten... Se mer
Företaget har svarat
Het kiezen van een abonnement gaf wat verwarring, omdat we graag willen oefenen met taal, koos ik voor een taalpakket. Blijkbaar was dit ook €150! Dus paar dagen later werd er even 280€ afgeschreven.... Se mer
Sinds een paar dagen oefent mijn dochter het onderdeel ‘begrijpend lezen’ en ‘woordenschat’ op Squla, aangezien ze op school moeite heeft met begrijpend lezen. Ze is heel enthousiast (wij zelf ook tro... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Het leukste online oefenprogramma voor peuters tot en met groep 8. Oefen op Squla thuis met de lesstof van school in quizzen en games!
Kontaktuppgifter
Hoogoorddreef 15 , 1101 BA, Amsterdam, Nederländerna
- www.squla.nl
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 41 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 1 vecka
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mijn zoontje vindt Squla niet leuk
Mijn zoontje vindt Squla simpelweg niet leuk genoeg, beetje teleurstellend dus als je naar de hoge kosten kijkt. Voor mij dus een niet onderscheidend product ten opzichte van wat gratis of via school wordt aangeboden.

Svar från Squla
Mijn vraag is snel beantwoord en mijn…
Mijn vraag is snel beantwoord en mijn probleem is snel verholpen, beter dan ik had verwacht. Heel sympathiek!
Beste app tot zo ver voor kids by zijn…
Beste app tot zo ver voor kids by zijn ipad voor ontwikeling met meerdere punten vernamelijk voor taal en spraak ontwikelling
Goed leerprogramma maar duur
Spelenderwijs leren, top! Het is alleen veel te duur! Het is zo’n goed programma maar niet betaalbaar. Snap niet dat zoiets goeds voor je kind zoveel geld moet kosten..
Buitengewoon flexibele afhandeling van…
Buitengewoon flexibele afhandeling van administratieve kwestie. Gebruik van de app zelf was ook jarenlang een klein feestje .
Squla
Duidelijk, een snelle reactie, erg aardig tegen mijn probleem.
Leuk en leerzaam voor de kinderen.
Snel antwoord en de gevraagde codes gekregen
Snel antwoord en de gevraagde codes voor oefenen thuis voor onze leerlingen gekregen.
Goede service en klantvriendelijk
Snelle feedback
Snelle feedback, inhoudelijk goed.
Ik kon snel aan de slag.
Een beetje teleurstellend wat betreft…
Een beetje teleurstellend wat betreft de cadeautjes. Mijn zoontje kan amper iets kiezen wat hij erg leuk vindt. Helaas heeft hij altijd pech dat alles op is, waarbij hij vervolgens weer een zaterdag verder is en de zaterdag daarop is het helaas weer op. Erg zonde van zijn 24.177 punten. Ik ga het na een aantal jaar lid te zijn onze lidmaatschap opzeggen.

Een geweldige app
Een geweldige app. Zeer leerzaam en gemakkelijk te gebruiken.
Heel snel een reactie op mijn vraag.
Heel snel een reactie op mijn vraag.
Ook een adequaat antwoord op mijn verzoek.
mijn vraag was snel behandeld
mijn vraag was snel behandeld en het antwoord was duidelijk.
Wat een waardeloze reclame op de radio.
Wat een waardeloze reclame op de radio.
Valt nou niemand op dat de uitspraak van Merci Beaucoup verkeerd wordt uitgesproken?
Bocu zeggen ze.. het is bocoe!
(Fonisch opgeschreven)
Als jullie een kind een taal leren, doe het dan goed!

Svar från Squla
Ik kreeg vlot en correct antwoord op…
Ik kreeg vlot en correct antwoord op mijn vraag
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf. Ze laten je niet weten als je lidmaatschap afloopt (ook al zie ik hieronder in de reacties van ze dat ze dat wel doen, dat is gewoon niet waar). Zeg je vóór het aflopen van je lidmaatschap op, dan rekenen ze alsnog een maand lang kosten, om nog even een maandje geld afhandig te maken van klanten die hun product niet meer willen. Geen manier van zakendoen.

Svar från Squla
Ik heb twee kinderen die Squla doen
Ik heb twee kinderen die Squla doen, maar ze zijn niet meer zo blij. Want ze deden zo goed hun best om leuke cadeautjes te kunnen kopen. Maar die niet meer leuk zijn.
Ze zijn niet meer zo goed gemotiveerd.
Eerder kunnen ze munten ruilen voor cadeaubon van intertoys, bol of Squla spulletjes. Nu alleen maar stickers.
Voor hun was een soort beloning voor hun goed presentatie, nu geen animo meer.
Had Squla dan maar nooit mee beginnen met cadeautjes!!!!

Squla
Squla is een goed site om de Kinderen laten oefenen en met veel plezier spelenderwijs leren.
Al 4 jaar maken we gebruik van Squla
Al 4 jaar maken we gebruik van Squla. Het sluit mooi aan bij hetgeen op school behandeld wordt.
De manier waarop gecommuniceerd wordt door de medewerkers van Squla is top! Er wordt meegedacht en ze zijn bereid te komen met oplossingen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.