Bra och effektiv hjälp av säljaren i butik, snabba svar från kundtjänst när jag hade frågor, smidig leveranshantering och inbärning/monteringstjänst. Och sängen är helt fantastisk. Så nöjd!
Personal mycket tillmötesgående och tålmodig. Blev dock mycket besviken att madrassen drogs nedåt och sidledes vid upphöjning av ryggen. klagade och fick betala för ett "gummi" underlag. Detta bord... Se mer
Vi har köpt två Mattsons-sängar. De är helt fantastiska – handtillverkade i Sverige av naturmaterial. Äntligen en säng utan en massa suspekta ämnen. Jag fick dessutom bästa service hos SOVA Kungs... Se mer
Vi är väldigt nöjda med all hjälp vi fick av Mia! Hon var väldigt kunnig, trevlig och snabb på att svara på våra mejl efter köpet när vi hade fler frågor. Tack vare henne var kundupplevelsen mycket my... Se mer
- Nr. 8 av de 9 bästa företagen i Sängbutik
- Nr. 8 av de 9 bästa företagen i Sänglinnesaffär
- Nr. 10 av de 15 bästa företagen i Sovrumsmöbler
- Nr. 5 av de 5 bästa företagen i Madrassaffär
Om SOVA - Kungsgatan
Certifierade sängexperterVåra certifierade sängexperter hjälper dig att prova ut rätt säng som du kan sova gott i.
GarantierPå SOVA vill vi att du ska känna dig trygg när du köper en säng hos oss. Därför erbjuder vi flera garantier som ger dig trygghet både när det gäller pris och komfort. Skulle något hända med din säng täcks den dessutom av vår särskilda garanti, som inkluderar ram- och resårbrott samt motorer i våra ställbara sängar.
ServicetjänsterVi erbjuder flera olika servicetjänster för att göra ditt sängköp så smidigt som möjligt. Välj mellan leverans till tomtgräns, hemleverans med inbärning, eller fullservice med montering, samt bortforsling av gammal säng.
Välkommen!
Sängvaruhuset SOVA

Kungsgatan 5, 111 43, Stockholm, Norrmalm, Sverige
- 08-410 230 07
Ber kunder att lämna omdömen
Bra service och Transport
Bra service, många poäng för egen transport som man enkelt kan smsa med och boka om och få leverans när
man önskar!

Svar från SOVA - Kungsgatan
Jag har inte fått den säng jag köpt o…
Jag har inte fått den säng jag köpt o är otroligt missnöjd med leveranstiden. Hade jag vetat så hade jag inte köpt sängen.

Svar från SOVA - Kungsgatan
Fick mycket bra hjälp att välja säng
Fick mycket bra hjälp att välja säng. Trevlig personal.
Utmärkt att jag fick hjälp att slänga min gamla säng.

Svar från SOVA - Kungsgatan
Fick hjälp av Emely på Kungsgatan på…
Fick hjälp av Emely på Kungsgatan på ett mycket proffsigt och trevligt sätt.Sängen är levererad och jag är så nöjd med val av säng och leverans. Kan verkligen rekommendera Sova butiken på Kungsgatan. Nu sover jag skönt om nätterna 👍😴😊🌹 Stort tack Agneta

Svar från SOVA - Kungsgatan
Fick otrolig bra service från Amanda…
Fick otrolig bra service från Amanda Berg på Sova

Svar från SOVA - Kungsgatan
Grym säljare som guidade oss rätt och…
Grym säljare som guidade oss rätt och som inte försökte sälja upp oss på något vi inte behövde. Hela upplevelsen var väldigt genuin.
Mycket nöjda med hela kedjan, sälj-leverans-produkt!

Svar från SOVA - Kungsgatan
Trevlig personal och jag fick mycket…
Trevlig personal och jag fick mycket bra hjälp att välja rätt säng och tillbehör! Ser fram emot leveransen!

Nöjda med köpet
Nöjda med köpet. Fick bra paketpris . Mycket bekvämma sängar. Allt inklusive hemtransport fungerade utmärkt.
Mycket trevlig,kunnig och hjälpsam personal
Kan varmt rekommendera ett köp.

Svar från SOVA - Kungsgatan
Mycket proffesionell personal som…
Mycket proffesionell personal som hjälpte till med
utprovning av säng samt kuddar

Svar från SOVA - Kungsgatan
Bra information och behjälplig…
Bra information och behjälplig kompetent personal. Bra upplevelse överlag.

Bäst
Helhet, hjärta och själ.
Ser fram emot nästa besök.
Dom ser alltid till att man går tacksam och nöjd därifrån! Oavsett vad som händer.
Tack Nadja!
Mvh
Tomas Olsson

Äntligen får man ligga ..😄
Äntligen får man ligga ..😄
Skämt åsido!! 😄 underbart att få min efterlängtade säng . Det tog bara 2 veckor från beställning till hemleverans.
Jag köpte en kontinental säng med tempur - madrass. Fick alla benen +skydd till madrassen och hemleverans helt gratis . Det är så bra service och glad kunnig personal.
Hade bäst god jul 🎄
Anna Fridberg