Fantastisk kunde behandling. Skistøvler som var formstøbt x 2 i butik; givet prbl på 2 ferier; formentlig fejl castet fra begyndelsen: Taget retur 2 år efter med tilbagebetaling ( 80 pct) og har va... Se mer
Det här tycker kunderna
Har altid fået en super fin og kompetent behandling - dygtigt personale. Sidst havde jeg brug for at afmelde en tid til såler, talte med Kirsten - super behandling og ingen problemer der kommer... Se mer
Företaget har svarat
Kom for at købe sko... En yderst kompetent sko-ekspert, Julie. Jeg fortæller at mit højre knæ "driller". Vupti...ind til Fysioterapeuten, Jonas Klinik (god til at fortælle om "kroppens tilstand"... Se mer
Företaget har svarat
For 1. gang købt special indlæg hos snowfun. Har besværlige fødder. Møder venlig forstående personale, Line, der viser sig at have visen om det problem jeg har. Viden om specielle sko. Måltagning,... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vores motto er simpelt - du skal have det optimale ud af din sport, og din komfort skal være i top, uanset hvilket niveau du er på. Vi har aldrig gået på kompromis, og det har givet os kunder over hele landet. Vores kunder er alt fra eliteudøveren til motionisten og den gangbesværede, der har behov for specialfremstilledes såler. I den over 1.200 kvadratmeter store butik på industrivej 1E i Roskilde står vi ikke stille! Der fremstilles såler, skrues på cykler og slibes ski og snowboards i lange baner mens vores løbebånd ruller derudaf, når vi laver løbestilsanalyser. I Snow Fun Klinik finder du fysioterapeuter, bandagist og sportsmassør, som kan hjælpe dig med at få maksimalt udbytte af din træning. Mød et team af fagfolk, der med glæde deler ud af deres erfaringer.
Kontaktuppgifter
Industrivej 1 E, 4000, Roskilde, Danmark
- butik@snowfun.dk
- www.snowfun.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
En god oplevelse
Jeg har som kunde hos Snow Fun haft en god oplevelse!
Kenneth
Vanvittig god service!
Jeg havde fået en sindssygt god service i forbindelse med løbetest og nye løbesko i Snowfun. Jeg kom fra en meget udtrådt løbesko og forventede derfor at en ny sko sad noget mere stramt, men efter en del løbeture i skoene vurderede jeg at skoene var et halvt nummer for små. Jeg havde sindssygt mange smerter i mine tæer og vendte tilbage til Snowfun for at høre om der var noget de kunne gøre, trods det var 5 mdr siden jeg købte skoene. Jeg prøvede en størrelse større og skoen sad perfekt, ekspedienten sagde at jeg simpelthen bare havde brug for mere plads i mine løbesko end standarden. Jeg fik et nyt par uden diskussion i størrelsen større og kan nu løbe igen uden problemer. Sindssygt god service, vil anbefale Snowfun til alle jeg kender!
Snow Fun er et flop
1. tur til Roskilde:
Jeg kørte den lange vej fra Nordsjælland til Roskilde for at købe skistøvler, fordi jeg havde læst de mange gode anmeldelser af Snow Fun. Da jeg kom ind i butikken var der allerede kø og jeg trak et nummer men da det blev min tur kom en af "sørens" skivenner og han kom foran mig uden nummer. Men så blev det min tur igen og damen som ekspederede mig foretog den såkaldte fod- og støvle analyse som blot består i en måling af din fods længde og bredde fuldstændig som i andre ski-butikker. Damen målte mig til en str. 25. Det undrede mig idet jeg altid har brugt str. 26.5 og det er jo en markant størrelsesforskel. Ekspedienten forklarede at “folk” ofte står i for store støvler. Hun fandt en gammel kasse frem med et par Nordica Cruise 110. Jeg syntes at de klemte storetåen men hun varmede inderstøvlen op for at tilpasse den og sagde at jeg blot skulle gå rundt på stuegulvet derhjemme for at vænne mig til støvlerne. Jeg købte støvlerne til den fulde listepris på 3000 kr. Men efter at have gået rundt i støvlerne derhjemme blev jeg helt overbevist om at de var for små ved storetåen. Jeg havde ondt blot efter et kvarter med støvlerne på. Jeg plejer ellers aldrig at være generet af skistøvler. Jeg går ned til vores lokale ski-butik i Rungsted og de måler mig til en str. 26.5! Samtidigt siger de at de Nordica støvler som Ski Fun har solgt mig er en gammel og udgået model. Der er selvfølgeligt ikke noget i vejen med at sælge en udgået vare men man bør oplyse kunden om det og ofte er der også en prisreduktion når en butik vælger at sælge de gamle produkter ud før de nye.
2. tur til Roskilde:
Så jeg må tage den 100 km lange tur frem og tilbage til Roskilde igen. Denne gang er det en helt ung mand som ekspederer. Han måler igen min fod og kan godt se at ”str. 25 nok er i underkanten”. Han finder en str. 26.5 Dalbello støvle som jeg synes passer. Men skallen er så blød i denne støvle at den dårligt kan bære min vægt når jeg går ned i skiposition (flexer). Derfor tør jeg ikke købe støvlen. Ekspedienten siger at de ikke har mange andre muligheder men finder et par Head Advant Edge 125s støvler i str. 26.0. Disse klemmer også storetåen indad ligesom de små Nordica støvler gjorde. Ekspedienten siger at støvlen kan tilpasses ved opvarmning af skal og inderstøvle hvilket han gør, men det hjalp ikke synderligt. Jeg bliver sendt hjem med disse Head støvler selvom jeg gør opmærksom på at de klemmer min storetå indad. Derhjemme går jeg så endnu engang rundt på stuegulvet med skistøvler men beslutter mig for at de klemmer tåen for meget. Jeg får ondt.
3. tur til Roskilde:
Jeg ringer til ”søren” som fortæller at jeg kan få pengene tilbage. Det ville have være en rar oplysning at have fået ved mit andet besøg i Roskilde da ekspedienten ikke kunne finde nogle støvler som passede mig. Jeg tager igen 100 km turen frem og tilbage til Roskilde og får pengene tilbage. Søren ekspederer mig og fortæller at forløbet skyldes at jeg er for sent ude og at de ikke længere har nogen af de støvler med god plads til storetåen tilbage. Det havde sørme været rart at få at vide ved det første besøg i Roskilde!
Min anbefaling:
Mål selv længde og bredde af din fod, bestil skistøvler på nettet og spar mindst 1000 kr samt en hel masse kørsel, tid og CO2. Skisport.dk er gode.
Sjællands bedste service
Det er ikke for sjovt at Snow Fun bliver anbefalet af mange - man bliver mødt af en særdeles kompetent rådgivning og vejledning ved køb at ski støvler.
Fantastisk oplevelse i Snowfun
Fantastisk oplevelse i Snowfun. Jeg har bredde lægge og havde derfor brug for at købe mine egne skistøvler, så jeg ikke igen stod med et par lejede skistøvler som ikke passede. Det var en fantastisk oplevelse med råd, vejledning og tilpasning af støvler. Efter 1 1/2 time kunne jeg køre hjem med nye skistøvler som sidder perfekt. Jeg kan kun rose Oliver for hans tålmodighed, venlighed og hjælp til at finde mig de rigtige skistøvler. Jeg vil helt sikkert anbefale Snowfun til enhver tid.
Det er svært at finde en grund til ikke…
Det er svært at finde en grund til ikke a t give 5 stjerner. Har handlet der mange gange. Som regel noget der er relativt standart og det går altid glidende. Men sidste gang var jeg den krævende kunde der købte noget på black friday. Mit kort virkede ikke på webshoppen. Ikke noget problem. De lagde bare til side så kunne jeg hente om mandagen til black friday pris.
Desværre viser det sig at størrelsen ikke passer. Igen intet problem. Den bliver da bare bestilt fra Frankrig og på trods af det ikke var en del af tilbuddet får jeg den til samme pris. Undervejs skal jeg da også lige have en p asr skistøvler som er næsten umulige at støve op da jeg har en dum størrelse fødder.
Men det lykkedes igen at finde dem i Frankrig og bestille dem hjem. Og da jeg henter tingene tager de sig god tid til at sikre sig at støvlerne nu faktisk passer og at alt er som det skal være.
Fantastisk oplevelse og kanon service fra webshop og kontoret.
Fik den bedste rådgivning før CPH halv…
Fik den bedste rådgivning før CPH halv marathon. I reddede mit løb. Havde knæ smerter og på under 24 timer var jeg smertefri. Meget simple tricks.
Fremragende oplevelse af besøge Jørgen…
Fremragende oplevelse af besøge Jørgen P. Nielsen i Snow Fun's klinik. Vi fik meget fin og kompetent rådgivning i forbindelse med køb af skoindlæg.
Vi kommer igen!
Service og rådgivning i absolut …
Service og rådgivning i absolut topklasse.
Jeg har været i flere skibutikker i KBH området, hvor service og rådgivning ikke levede op til mine forventninger. Så tog jeg til Snow og Fun i Roskilde og her fik jeg en service, der var outstanding - Jeg fik skistøvler, specialindlæg og god rådgivning. Efter 4 dage i Bad Gastein med de nye støvler, kørte jeg forbi,for at få større tryk i inderstøvlen, men efter flere analyser af mine fødder, blev jeg tilbudt en ny støvler uden merpris og denne glæder jeg mig til, at teste i uge 7. Hvis man skal have udstyr og i sær skistøvler, kan jeg kun sige at det er det hele værd, at besøge specialisterne i Roskilde - mine bedste anbefalinger til denne butik. Mvh Kenneth
Kør til Snowfun!!
Tag til Snowfun hvis du vil have super kundeservice og fantastiske produkter. Snowfun har hjulpet mig gennem flere år med ski udstyr, løbe sko og alt muligt andet. Man går altid fra Snowfun med et smil på læben fordi der bare har været en super betjening.
FANTASTISK SERVICE!!!
FANTASTISK SERVICE!!!
Jeg fik lavet en løbetest hos Snow Fun, som var meget givende på mange punkter, både ifht. løbestil, længde, hastighed, restitution, etc. Desværre var modellen ikke helt god til mig, da jeg kom ud at løbe lidt længere end på løbebåndet i butikken. Efter 14 dage, gik jeg ned for at tale med dem om mine sko og fik straks af vide, at jeg selvfølgelig bare skulle have dem byttet! Jeg fik igen samme god behandling og service og står nu med et par sko, som jeg løber fantastisk i :O)
Tak til Snow Fun!
Ubeklagelig service
Når en medarbejder bruger en time sammen med mig for at finde ud af, hvorfor mine støvler giver mig problemer samt gøre nogle justeringer for, at det skal blive bedre - det er hammergod service. Og endda en halv time over lukketid. Kan varmt anbefale snowfun.
Køb dine støvler på skisportsstedet.
Jeg ville rigtig gerne give mere end to stjerner, da de rigtig gerne VIL ski i Snow Fun. Jeg har nu handler der to gange. Desværre uden et resultat jeg er tilfreds med. Første gang var en støbt inderstøvle der viste sig ar være et nummer for lille. Efter et par skiture undrede jeg mig over følelsesløse storetæer og gik derfor ned til Snow Fun igen for tjekke op det. Det var her at jeg fandt ud af at de var for små....jeg blev derfor nødt til at købe er par nye støvler. Det eneste "eksperten"gjorde var at måle min fod og finde to par støvler som skulle passe til min fod. Støvlerne var et nummer for store(2 numre større end min gamle støvle) og skulle passe til min "bredde" fod. Ifølge andre skisportsbutikker er min fod smal, hvilken jeg gjorde opmærksom på. Ekspedienten insisterede dog på at den var bred, så fair nok, han var eksperten.....de blev ikke spurgt synderligt jeg endte med et par af de foreslåede støvler dog et nummer mindre, da jeg insisterede på at den var første var for stor. Den sad behageligt i butikken, men når man først kører på ski og presser Inderstøvlen svømmer min fod rundt i den. Efterfølgende har jeg kunne læse mig frem til, at min nye støvle er den bredeste på markedet. Dette resulterer i at jeg må spænde støvlerne for hårdt over fødderne med kolde tæer til følge. Jeg ser ingen anden udvej end at få støbt en ny inderstøvle, hvilket er lidt træls, da jeg for den pris jeg gav i DK, kunne have købt en ny costum støbt støvle i Østrig.
Som jeg indledte med vil de meget gerne ski i Snow Fun og de er bestemt søde og rare.....men jeg kunne lige så godt selv have fundet en støvle i Stadium med et bedre resultat, da den støvle de valgte til mig ikke er et godt match...
Så mit råd er: Køb dine støvler på skisportsstedet. Desværre!
Det er billigere og der er mulighed for løbende at "fitte" støvlen.
Okay opdatering
Første gang jeg handlede i SnowFun var jeg ikke imponeret i er deres skiltning.
Anden gang, da jeg havde talt med ejeren, Jan, var oplevelsen bestemt anderledes.
Anbefaling: gå til hovedet - ikke til bagen.
Man bør tydeligvis tale med en af dem som har noget at skulle sige... så får man god behandling
1 års tilpasningsgaranti er for lidt.
Der er langt til SnowFun og en travl hverdag, gør at 1 år måske ikke er nok. Det i hvert fald sikkert de støvler jeg har ikke er optimale. Jeg får kolde fødder de føles løst og giver til tider direkte smerter. Efter 3-4 dage på ski (basicly hele skiferien) så kan jeg næsten få dem justeret så de er ok at kører med. Det irrereterende er at selv om jeg spænder dem så jeg knap kan mærke min fod, føles de stadig for løse.
Når det så er sagt, så fik jeg sammen med min far en venlig betjening og rundvisning i butikken. Også den efterfølgende gang inden for det år, hvor jeg fik sat en klods under den formstøbte sål i støvlen, det har dog ikke gjort støvlen behagelig som beskrevet ovenfor. Desuden ville de have hjulpet med at flytte spændet på støvlen, så den kunne spændes mere ind, men da jeg allerede selv havde lavet den rettelse, kunne de ikke.
Desuden viste det sig der var rabat på begge par støvler, og vi fik en god deal på skisokker.
Betjeningen kan dog ikke veje imod at der findes andre som tilbyder tilpasningsgaranti som er længere end et år, som jeg mener virkelig er nødvendigt, da de fleste har nok har korte skiferier. 1 års er fint, hvis du står på ski flere gange i løbet at sæsonen og kan komme forbi i Roskilde i løbet af skiferien. Det vil tage sin tid at pendle imellem Roskilde og skistedet, men om end ik andet ville det så fungere.
Købte et par støvler sidste år. Jeg har en meget bred fod med høj vrist. Måtte forbi et par gange sidste år for at få dem blokket inden jeg tog på skiferie. Havde problemer med sovende fødder på ferien og vendte derfor tilbage i år for at få kigget på dem igen. De måtte dersværre konstaterer at de ikke kunne tilpasse mine støvler til mine fødder. Med deres tilpasningsgaranti fandt vi et ny par, som sidder væsentligt bedre. Pris: 200 kr som er forskellen mellem prisen på de gamle og de nye! Super service!!
Bedre service og dygtige medarbejdere findes ikke..!
Handler KUN ski og støvler hos SnowFun og har altid gjort det.
Bedre service og ekspertise findes ikke...
Køb af skistøvler: Spitzenklasse!
Fantastisk forhandler med overskud, professionelle medarbejdere og et stort udvalg af skistøvler.
Jeg var der i tre timer og nåede at prøve fire par støvler. Efter en lang række spørgsmål og prøvninger kom vi frem til den rette støvle med en formstøbt sål.
Der er "pasningsgaranti" og gratis udblokninger (hvis det skulle blive nødvendigt) det første år.
Der var generelt super god stemning og jeg kunne ikke have været mere tilfreds med oplevelsen/købet.
Kan varmt anbefales! :-)
køb ikke skistøvler hos Snow Fun, hvis du ikke har standard fødder.
Jeg kørte 240 km for at købe skistøvler i Snow fun. Jeg fortalte, at jeg havde en bred fod og derfor kom til dem. De solge mig et par Lange støvler og special såler. De passede dem til, og sagde at den sidste "klemmen" ville forsvinde efter et par dage på ski. Næste skitur var et mareridt. Jeg kørte igen 240 km til Snow Fun for at få dem blokket yderligere. Og igen et mareridt på ski. Jeg fik dem blokket endnu en gang hos Intersport i Østrig, og endte to dage efter med at skære i indersokken. NU har jeg endlig købt et par ny støver i ØSTRIG, og føler jeg kører i sutsko. Nye støvler: Atomic LF 90 Ski Boots 2012.
Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.