Har altid fået en super fin og kompetent behandling - dygtigt personale. Sidst havde jeg brug for at afmelde en tid til såler, talte med Kirsten - super behandling og ingen problemer der kommer... Se mer
Företaget har svarat
Kom for at købe sko... En yderst kompetent sko-ekspert, Julie. Jeg fortæller at mit højre knæ "driller". Vupti...ind til Fysioterapeuten, Jonas Klinik (god til at fortælle om "kroppens tilstand"... Se mer
Företaget har svarat
For 1. gang købt special indlæg hos snowfun. Har besværlige fødder. Møder venlig forstående personale, Line, der viser sig at have visen om det problem jeg har. Viden om specielle sko. Måltagning,... Se mer
Företaget har svarat
Jeg havde bestilt og betalt et par Salomon Sentry Pro OTG Sigma Photo goggles på nettet og ville selv hente dem i butikken. Da jeg ankom til butikken så var de ikke på lager. Lidt kedeligt da jeg havd... Se mer
Vores motto er simpelt - du skal have det optimale ud af din sport, og din komfort skal være i top, uanset hvilket niveau du er på. Vi har aldrig gået på kompromis, og det har givet os kunder over hele landet. Vores kunder er alt fra eliteudøveren til motionisten og den gangbesværede, der har behov for specialfremstilledes såler. I den over 1.200 kvadratmeter store butik på industrivej 1E i Roskilde står vi ikke stille! Der fremstilles såler, skrues på cykler og slibes ski og snowboards i lange baner mens vores løbebånd ruller derudaf, når vi laver løbestilsanalyser. I Snow Fun Klinik finder du fysioterapeuter, bandagist og sportsmassør, som kan hjælpe dig med at få maksimalt udbytte af din træning. Mød et team af fagfolk, der med glæde deler ud af deres erfaringer.
Industrivej 1 E, 4000, Roskilde, Danmark
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Mega Super kundeservice, da jeg blev ringet op et par timer efter at min ordre var afgivet, af en medarbejder der oplyste, at de kun kunne finde den ene sko til det par løbesko jeg havde bestilt og om der så var en anden farve jeg så ville have.
Jeg modtag mine mint grønne løbesko Asics GT2000 10 lørdag morgen og de er super. Ville sagtens købe hos jer igen :)
Vh Nina

Svar från SNOWFUN
Jeg var hos snowfun for at købe nye skistøvler inkl. tilpasning, da jeg ofte har problemer (smerter) med lejeskistøvler pga. brede fødder. Til trods for at jeg fulgte alle anbefalinger og købte nye støvler, fitting og såler hos Snowfun, blev de første 3 dage på skiferien igen smertefulde. Det krævede 2 udblokninger af støvlerne hos en lokal før at det blev bedre (udblokninger er hvor selve plastikstøvlen/skallen opvarmes og udvides eller omformes).
Servicen og engagementet hos medarbejderne jeg mødte, var fint. De var venlige og grundige. Men jeg er skuffet over at udblokning af støvlen ikke var en del af vejledningen/ydelsen hos Snowfun. Jeg kan forstå at nykøbte støvler, af retur eller garanti årsager, ikke kan udblokkes i butikken, men Snowfun bør kunne måle eller teste fødder og støvler, så der kan vejledes om en udblokning kan blive nødvendig - evt. udføre den i butikken ved særlige tilfælde (som mit).

Svar från SNOWFUN
Virkelig god service og grundig undersøgelse af fødder ifbm indlæg.
Har tidligere været meget glad for mine såler, og igen kvalitet og service helt i top!

Svar från SNOWFUN
Jeg troede aldrig det skulle lykkes!
Men det gjorde det!
Jeg har haft SÅ mange problemer med skistøvler. Har haft 4 par støvler over de sidste 5 år + de lejede støvler.
Der var bare lukket til for blodet til mine fødder ligegyldigt hvad jeg gjorde. Det var så kritisk og gjorde ondt og skulle hele tiden have dem lukket op.
SnowFun ville heldigvis godt hjælpe. Det tog 2 forsøg med støvler og 1 par personspecifikke såler fra deres klinik. Men nu har jeg fået et par, som jeg faktisk kan holde ud at have på.
Nu er der hul i gennem - der er blod i fødderne!
Det er service. Ingen sure miner, selvom jeg kom tilbage og ville have byttet det første par af støvler. Det skulle bare lykkes... og det gjorde det :)

Svar från SNOWFUN
Vi købte og fik tilpasset et sæt skistøvler til min datter. Det var en virkelig god og proffesionel oplevelse. Jeg mener selv jeg har en del erfaring med brug og køb af skiudstyr gennem snart 40 år, men efter få minutter overgav jeg mig fuldstændigt. De er blændende dygtige. Vi blev betjent af Kirsten, som får mine allerbedste anbefalinger.

Svar från SNOWFUN
De har nogle gode mærker og flotte cykler i butikken. Hele vejen rundt er kvaliteten i top - cykler, sko, hjelm osv. God service og dejligt at kunne handle lokalt. Stor anbefaling at besøge butikken.

Svar från SNOWFUN
Total dårlig service. Brug nogle andre en dem samt deres priser er helt væk ved at køre til greve kunne jeg spare over 700 kr på en ski hjelm i mærke oakley.
Jeg har købt mine skistøvler der over men sætte ikke mine ben derover igen.. og ville ikke anbefale nogle folk at handle derover 👍

Svar från SNOWFUN
Vi opdagede jule-aften, at 2 ud af 4 rygskjolde til skiløb manglede i gaven til vore børn og børnebørn. Vi kontaktede derfor Snowfun 1. juledag, og gjorde opmærksom på fejlen. Imponerende nok svarede de efter blot 1 time (til trods for helligdagen), og beklagede omgående fejlen - men til vor beroligelse lovede de at rette op på det omgående efter jul. Allerede 3. juledag om morgenen blev vi ringet op, at rygskjoldene var på vej - og torsdag morgen lå de klar i vor postkasse.
Så stor ros til Snowfun for at reagere så hurtigt, og uden diskussion sørge for, at fejlen blev rettet, og arrangere, at rygskjoldene lå klar til skiferien henover nytåret. Vi handler gerne der igen.

Svar från SNOWFUN
De sendte nogen sandaler jeg ikke havde bestilt.De har en helt umulig retur politik hvor man skal betale for at komme af med tingene. de tager ofte heller ikke telefonen. Jeg har nu ventet i en uge på en retur label fra den, de har selvfølgelig hævet mine penge for noget jeg ikke har bestilt. Det er helt uden for normal anstændighed over for kunderne 1200kr er mange .penge for mig. Jeg havde bestilt sandaler med mørk bund og mørk overside og får nogen med hvid bund og lys overside, det eneste der var rigtig var størrelsen.

Svar från SNOWFUN
Upassende. Tilmeldte mig slopestars konkurrence og nyhedsbrev. Det fik mig åbenbart også tilmeldt alle deres søsterselskaber, som nu også fra nyhedsmails fra. Stop det, tak.

Svar från SNOWFUN
Da man ikke kan give 0 stjerner giver jeg 1. Købte en cykel den anden dag men blev ringet op dagen efter at de desværre havde solgt den samme cykel 2 gange. Jeg fik at vide af den rare mand at jeg godt kunne få den samme model men selvfølgelig ikke til den tilbudspris cyklen var udbudt til. Dårlig stil!
Kommentar til nedenstående:
Jeg blev tilbudt en cykel uden nogen som helst tilbud. Hvordan kan det være en god pris? God weekend

Svar från SNOWFUN
Kompetent cykelværksted. Martin og Lasse går til opgaven med top service og godt humør 🤩

Svar från SNOWFUN
Var til undersøgelse hos Katarina i forbindelse med smerter i mine fødder. Jeg var lidt nervøs for om det var noget alvorligt, men da jeg gik derfra var jeg lettet og tryg ved smerterne i mine fødder.
Jeg fik en yderst kompetent behandling. Bl.a. blev mine fødder ultralydsscannede og det var en kæmpe hjælp, da jeg visuelt kunne se, hvad problemet var
Jeg har efterfølgende fulgt Katarinas vejledning mhb på daglige øvelser. De har, som hun lovede, hjulpet mig da de også er realistiske at lave dagligt, kun 10 minutter i alt! Så det er til overkomme.
Jeg havde indlæg med som jeg var i tvivl om kunne bruges. Det kunne de godt, så jeg slap for nye indlæg.
Kæmpe anbefaling fra mig.
Vh Soraya

Svar från SNOWFUN
Fantastisk service ved køb og tilpasning af skistøvler. Her kan klart anbefales af købe skistøvler, da den efterfølgende service er suveræn!

Svar från SNOWFUN
Fantastisk service - fås ikke bedre. Fik byttet skistøvler til helt nye, selv om de var brugt en uge. Samtidig fik vi 1 års garanti på tilpasning af den nye støvle. Tusind tak for jeres superservixe. Kan kun anbefale Snowfun endnu mere end jeg troede det var muligt 👍👍👍⛷️

Svar från SNOWFUN
Danmarks, ja måske verdens bedste skistøvle butik. Jeg har stået rigtig meget på ski og har prøvet alverdens skistøvler uden at de nogensiden har siddet godt, jeg har fået lavet skistøvler i både danmark og hos meget anerkendte skistøvle fitters i Europa. Men intet sted har jeg fået så god vejledning og behandling, som hos Snowfun - Selv i en travl januar måned tager de sig god tid til dig og det virker oprigtigt til at de er interesseret i at du får en god ski oplevelse og ikke bare er interesseret i bare at tjene en masse penge på dig.
Jeg er nu den glade ejer af mine første par skistøvler, som sidder godt på mine meget besværlige fødder (ellers er det bare mig, som er besværlig, det skal jeg ikke udelukke). Det har jeg forsøgt at få til at lykkedes med over 10 forskellige af mine egne par + mindst ligeså mange lejestøvler gennem snart 20-25 år.
Det kan godt være at produkterne koster en lille bitte smule mere end hvad man kan finde dem på tilbud til på nettet, men tro mig, hvis du bor indenfor et par timers eller 3's kørsel fra Roskilde eller bare i danmark eller nordeuropa - er det 100 % besøget og pengende værd!
Og nårh ja, så blev det også tid til et par nye ski, hvor der var mindst ligeså god service - Dem glæder jeg mig til at prøve i næste uge! :D

Svar från SNOWFUN
Fantastisk fin, god, & virkelig i orden service der næsten springer skalaen!😃
Meget personlige & engagerede sælgere.
Købte div ski & støvler, & giver vores bedste anbefaling med herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kører gerne fra Silkeborg til jeres butik for at handle igen👏🏻😃🤩

Svar från SNOWFUN
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.