Det här tycker kunderna

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk kunde behandling. Skistøvler som var formstøbt x 2 i butik; givet prbl på 2 ferier; formentlig fejl castet fra begyndelsen: Taget retur 2 år efter med tilbagebetaling ( 80 pct) og har va... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Har altid fået en super fin og kompetent behandling - dygtigt personale. Sidst havde jeg brug for at afmelde en tid til såler, talte med Kirsten - super behandling og ingen problemer der kommer... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Kom for at købe sko... En yderst kompetent sko-ekspert, Julie. Jeg fortæller at mit højre knæ "driller". Vupti...ind til Fysioterapeuten, Jonas Klinik (god til at fortælle om "kroppens tilstand"... Se mer

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

For 1. gang købt special indlæg hos snowfun. Har besværlige fødder. Møder venlig forstående personale, Line, der viser sig at have visen om det problem jeg har. Viden om specielle sko. Måltagning,... Se mer

Företagsinformation

1. Vintersportbutik

Skrivet av företaget

Vores motto er simpelt - du skal have det optimale ud af din sport, og din komfort skal være i top, uanset hvilket niveau du er på. Vi har aldrig gået på kompromis, og det har givet os kunder over hele landet. Vores kunder er alt fra eliteudøveren til motionisten og den gangbesværede, der har behov for specialfremstilledes såler. I den over 1.200 kvadratmeter store butik på industrivej 1E i Roskilde står vi ikke stille! Der fremstilles såler, skrues på cykler og slibes ski og snowboards i lange baner mens vores løbebånd ruller derudaf, når vi laver løbestilsanalyser. I Snow Fun Klinik finder du fysioterapeuter, bandagist og sportsmassør, som kan hjælpe dig med at få maksimalt udbytte af din træning. Mød et team af fagfolk, der med glæde deler ud af deres erfaringer.

Kontaktuppgifter

1 stjärna

Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen

Svarar vanligtvis inom 24 timmar

Så använder företaget Trustpilot

Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.

Kedelig oplevelse

Var idag taget til Snowfun da der var udsalg, Vi stod og så på skistøvler. Ved forespørgsel om de havde flere størrelser blev vi nærmest smidt væk, med beskeden de ikke ønskede man prøvede dem der og derefter købte dem på nettet. Vi kunne booke en tid, så ville vi få hjælp. Man kan ikke impulskøbe skistøvler der tilsyneladende... Tog direkte hjem og bestilte to sæt Salomon Pro S på nette, i øvrigt til den halve pris. Havde købt dem idag hos jer hvis attituden havde været anderledes....

2 oktober 2021

Hej Christian.

Tak for din henvendelse. Det er for mig beklageligt at læse, du har haft en kedelig oplevelse hos os. Denne weekend har vi afholdt kick-off sale på vores vinterbeklædning hvor vi har haft ekstraordinært travlt i butikken. Vi har et tidsbooking system til vores kunder som ønsker at købe skistøvler, hvor du som kunde er sikret rette tid og vejledning i hvilken støvle der vil passe godt til dig. Man kan også booke sin tid direkte i butikken, ved at trække et nummer.

Vi har mange års erfaring i støvletilpasning og tager hver sæson uddannelser og undervisning i støvleanalyse og bootfitting. Vi forsøger at skille os ud, og være lidt mere end den traditionelle sportsbutik. Derfor har vi, ud over et seriøst sortiment og top-engagerede medarbejdere, også en holdning til vores koncept. Men det er ukorrekt at man ikke kan impulskøbe støvler i butikken, det er faktisk vores levevej, du har bare fanget os på en ualmindelig travl weekend, hvor vi henviste til at trække et nummer som alle andre. Det er ærgerligt vi ikke kunne hjælpe jer da I var her, men sådan er livet en gang imellem. Jeg håber I bliver glade for jeres nye skistøvler. Kig endeligt forbi en anden gang. Med ønske om en god skiferie, Casper!

Arrogant service

Arrogant service

Forrige år skulle jeg bruge et par ski.
Der var stor kø i forretningen, og jeg valgte at kigge på deres udvalg, mens jeg ventede på betjening.

Det tog ca. 50 minutter førend jeg kunne blive betjent, jeg havde fundet et par ski som jeg havde prøvet på min seneste skiferie.

Jeg spurgte medarbejderen indtil om de havde et par der var kortere, men det havde de ikke. Og jeg sagtens kunne køre på lange ski, uden at kende mit niveau.
Han ville finde et par andre forslag til et par ski til mig, og ville komme tilbage, da han efter et par minutter ikke var kommet tilbage, fandt jeg ham selv, men han var pludselig i gang med at ekspedere næste kunde.
Da jeg afbrød ham (eftersom jeg mente at jeg stadig blev betjent), blev han irreteret, og sagde at jeg kunne vente eller kunne købe ski et andet sted.

Jeg har blandt mine bekendte, hørt at de også har oplevet manglende og dårlig service, i denne forretning i Roskilde.

11 september 2021

Hej Kristine

Mange tak for din henvendelse.

Vi er naturligvis kede af, at det er denne vej vi skal blive opmærksomme på din kontakt. I det hele taget undre det os, at du efter 2 år vælger at rette denne meget skarpe retorik?! Vi tager alt kontakt meget seriøst, men jeg kan desværre ikke se du har kontaktet os tidligere, så jeg er ked af du har holdt din frustration inde så længe.

Vi lever af glade kunder, og ønsker at gå langt for at give en god service, derfor skal du vide vi er enormt ærgerlige over at læse om din oplevelse. Trustpilot kan anvendes til ris og ros, og vi tager gerne begge dele, hvis det er berettiget! Hvis man har oplevet en dårlig oplevelse i butikken eller online, kan man som alle andre kunder rette kritik direkte på mail, chat eller tlf. - hvorefter vi tager kontakt med det samme. I dette tilfælde føler jeg ikke vi kan afhjælpe dig yderligere, så jeg vil blot ønske dig en skøn dag.

Med venlig hilsen
Casper, Snow Fun

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

I april 2020 under corona købte jeg en…

I april 2020 under corona købte jeg en fatbike hos snowfun, de havde en medium stående og forsikrede mig om at det var størrelsen til mig 183cm. Jeg fik den leveret og hurtig fandt jeg ud af den var alt for lille, gik ind på trek hjemmeside og fik det bekræftet. Først forsøgte jeg at bytte til en anden men den havde de ikke på lager. Dernæst tog jeg derind og ville bytte til en racer, ham som skulle tage sig af det havde corona så når han kom tilbage ville de se på det. Det er nu flere mdr siden og gider ikke skrive mere til jer og vil sælge den privat men kan bestemt ikke anbefale jer. Var har ellers købt alt vores skiudstyr hos jer også

Jeg er efterfølgende blevet ringet op og beklaget forløbet og vi har fundet en løsning ril begges tilfredshed

3 augusti 2021

Hej Jens
Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Som udgangspunkt vil en vurdering af størrelse og det rette match jo altid ske i samarbejde med kunden. Det er rigtig ærgerligt, at vi ikke har kunne finde en løsning sammen.

Det er svært for os at lave en bytteaftale om en cykel, som vi ikke har haft på lager. Det komplicerer også sagen lidt, at du jo har haft cyklen i ret lang tid og taget den i brug, hvorfor en direkte ombytning til en ny og evt. dyrere model ikke kan lade sig gøre. Men vi vil selvfølgelig rigtig gerne finde en løsning, så du ender med den helt rigtige cykel. Så hvis ikke du allerede har solgt cyklen videre, så kontakt os endelig på 46354086.

Camilla // Snow Fun

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Stort tilfreds med service!

Stort tilfreds med service og vejledning. Andreas gav en super service. Fik prøvet et par sko, og fandt de rette. Det er et besøg værd!

2 augusti 2021

Hej Joachim
Det er sørme dejligt at høre. Vi giver beskeden videre til Andreas.
Mange tak for den fine besked og anmeldelse.

Rigtig god dag

Snow Fun

Køb af Cykel

Jeg havde været på jagt efter en TREK Domane SL5, i noget tid, og til alt mit held, så havde Snow Fun en på lager.

Efter hurtigt svar fra Martin, i deres cykelafdeling, fik jeg sat cyklen til side, og kunne så hente den i dag lørdag. Martin leverede en fænemonal service, fortalte om de forskellige tips og tricks, til både indstillinger på cyklen, men også vedligeholdelse.

I deres butik i Roskilde, bliver man mødt af folk der er super entusiastiske omkring det de laver. Man føler sig med det samme godt tilpas og under kyndig vejledning.

Så mange tak! Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer.

3 juli 2021

Hej Stefan
Tusinde tak for de fine ord. Det er vi sørme glade for. Martin holder lige lidt velfortjent sommerferie, men jeg vil sørge for, at han også ser din besked, når han er tilbage igen.

Vi glæder os til at se dig igen.

Camilla // Snow Fun

Betygsatt 4 av 5 stjärnor

Dårlig Respons, ændret sig til positivt.

Har desværre skulle vende tilbage med mine ny indkøbt løbesko, da de er gået i stykke efter 3 mdr. og har prøvet forgæves at kontakte dem pr. mail flere gange, men uden respons.
Men fantastisk service i butikken ved køb.
Efter respons, god service og positiv oplevelse.

14 mars 2021

Hej Jannick

Mange tak for din henvendelse.

Vi er naturligvis kede af, at det er denne vej vi skal blive opmærksomme på jeres kontakt.
I første omgang troede jeg der var tale om en fejl, men jeg kan se det skyldes at I har kontaktet os via forkert mailadresse. Alt kontakt foregår via enten webshop@snowfun.dk for online henvendelser, eller butik@snowfun.dk for fysiske henvendelser som beskrevet på hjemmesiden. Endvidere har vores tlf. haft åbent for kundeservice på normalvis trods Covid-19 nedlukning.

Vi lever af glade kunder, og ønsker at gå langt for at give en god service, derfor er det en ærgerlig fejl der er sket. Jeg kan se at vi er i dialog med din kone allerede. I er hjertens velkommen til at ringe på tlf. 46 35 40 86 for yderligere info.

Ha en skøn dag,
Snow Fun

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice. Købte et par løbesko af snowfun for snart 3 mdr siden. Jeg fik ondt i fødderne af den model jeg havde valgt og tog forbi snowfun for at finde nogle andre. De ombyttede uden omkostninger eller sure miner skoene til en anden model, og brugte 30 min på at vejlede mig om nye sko. Kan kun anbefale at i køber jeres udstyr i denne fantastiske forretning

6 mars 2021

Fantastisk oplevelse.

Jeg har været til Ultralydsscanning og sikken en professionel behandling. Alt blev forklaret til mindste detalje. Min tak går specielt til Katarina, som både er sød, dygtig og fuld af empati. Jeg kan varmt anbefale andre at benytte Snow Fun Klinik.

19 november 2020

Kompetent og proffesionel behandling

Min datter og jeg har begge haft brug for fysioterapi og fik en tid hos Katharina. Vi fik en kompetent pg top professionel hjælp som ligger langt over standard. Der bliver sat tid af til en grundig snak og undersøgelse hvor der bliver lyttet. kom med smerter og gik defra uden smerter, så hun kan noget med sine hænder. Et sted jeg varmt kan anbefale 😊

18 juli 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Købte nye cykelsko i butikken i dag.

Købte nye cykelsko i butikken i dag. Prisen på deres hjemmeside var ved en fejl blevet sat ned, hvilket jeg påpegede, men fejlen var deres, og jeg dik skoene meget billigt. Det blev også til lidt “cykel-nørde-snak”, hvilket jo altid er hyggeligt. De ansatte virkede meget passionerede 👍 God service. Kommer helt sikkert igen.

11 juni 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Rart og kompetent forløb med løbetest.

Jeg var hos jer, for at få en løbetest og evt løbesko. Følte mig imødekommet af en kompetent medarbejder, der havde den tid det måtte tage. Rart og roligt forløb. Den 5. stjerne kom da jeg fik at vide, at hvis det viste sig, at jeg ikke brød mig om skoene efter nogle løbeture, kom jeg bare tilbage med dem. På trods af at jeg selv havde prøvet dem og sagt god for dem ved butikken.

3 juni 2020
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Fantastisk oplevelse i klinikken - indlægssål.

Fantastisk oplevelse i klinikken!
Besøgte klinikken for at få lavet indlægssål, og blev mødt af meget kompetent, professionel og serviceorienteret personale. Efter grundig undersøgelse og dialog med fysioterapeut, der også er uddannet til at lave indlægssål, blev de lavet på stedet.
Der blev taget god tid til, at jeg kunne prøve dem i butikken med mulighed for justering. Inden jeg forlod butikken, fik jeg grundig råd og vejledning på brugen (det er første gang jeg har indlægssål) og med en opfordring til at kontakte dem, hvis jeg oplever den mindste gene. Alt i alt en fantastisk oplevelse og efter nogle dage med de nye indlægssål kan jeg allerede mærke en forbedring.
Jeg vil uden tvivl vende tilbage for at få lavet de næste indlæg - og samtidig lade mig friste af alt det lækre sportsudstyr der er i butikken tilknyttet klinikken.
Dina

8 maj 2020

Retur fra webshop

Havde fået skijakke fra Webshop i julegave. Skulle bytte den og sendte retur d. 30. December og modtog den nye d. 6. Januar. Dejlig problemfri retur.

22 januari 2020
Betygsatt 1 av 5 stjärnor

Det er ikke muligt at booke tid til at…

Det er ikke muligt at booke tid til at få hjælp med skistøvler. Mødte op og der var 15 andre foran mig i køen. Efter 45 min var der 14 andre forand mig i køen - dvs. der var kun 1 der havde fået hjælp på 45 minutter. Jeg spurgte ekspeditørene om det bare var en uheldig dag og om det ville være anderledes en anden dag. Jeg fik at vide at sådan var det som regel, med mindre jeg kom før kl. 12 en hverdag. Det er virkelig dårlig kundebehandling og service at have så lang ventetid uden at have et system der kan afhjælpe det (f.eks mulighed for at booke tid til støvleprøvning).

6 januari 2020

Kære Nina,

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg beklager at du har haft en uheldig oplevelse hos os. Overfor hver eneste kunde gør vi os hver gang meget umage for at leve op til vores værdier om at levere høj faglighed, service og professionalisme. Vi investerer mange timer og ressourcer i uddannelse af personale, og vi tager os gerne den ekstra tid for at sikre at hver kunde forlader butikken 100% tilfredse. Som beskrevet på vores hjemmeside, har vi truffet en beslutning om, at det ikke er muligt at forudbestille tid til et støvlekøb eller bootfit. I højsæsonen har vi indført et nummersystem til alle vores støvlekunder for at sikre, at alle bliver ekspederet så personligt som muligt. Hos os er støvlekøbet nemlig en tillidssag, og gennem hele forløbet vil du være i hænderne på personale med erfaring fra flere tusinde forskellige kunder og fødder.

Vores service tager tid, og i travle perioder kan der forekomme kø, og ja, det hænder at vi mister en kunde eller 2, men vi ønsker ikke at gå på kompromis med vores service.
Når den rigtige støvle er fundet, begynder den egentlige bootfitting. Det kan være, det er nødvendigt at tilpasse inder støvlen samt skallen og i mange tilfælde skal der laves såler for at aflaste foden. Hvis der er store knyster eller blodårer sætter vi padding på, så der bliver mere plads omkring disse. Til sidst kommer du op i støvlen i nogle minutter mens støvlen nedkøler og tilpasses endeligt. Det er også her du mærker efter om alt er som det skal være. Slutresultatet er en støvle, der er tilpasset til dine fødder.

Denne proces kan variere fra fod til fod, og det samme kan det individuelle tidsforbrug altså. Derfor kan vi ikke tidsbestemme hvor lang tid hver kunde tager, og derfor har vi ikke indført et bookingsystem på nuværende tidspunkt. Vi har 16 skistøvle specialister ansat, og i hverdagene oplever vi sjældent den store ventetid, så det er yderst beklageligt at læse din anmeldelse.

Men vi vil som hver sæson, tage eventuelt ris og ros optil overvejelse, og genoverveje om vi kan optimere vores nuværende service og processer.

Vi håber at se dig igen en anden god gang,

Med venlig hilsen
Casper, Snow Fun

Betygsatt 1 av 5 stjärnor

klinikken er dårlig til at lave sko indlæg.

Jeg havde brug for nye indlæg i mine sko. Det kan godt være servicen er god hos snow fun, men valgt og info. Til mig om mine indlæg er ringe. Jeg har måtte ud og fået lavet dem om 3 gange og de er ikke gode i nu. De er for store og ru, plus jeg følger jeg går på nogle buller i skoen. Mit råd til andre brug ikke klinikken til at få lavet skoindlæg.

28 december 2019

Hej Marianne,

Vi er kede af at læse din kritik af vores klinikafdeling.
Så vidt jeg kan forstå, så har du været forbi og få rettet dine såler til, så de netop fungerede for dig nu og du udviste begejstring, da du forlod os. Vi har siden forsøgt at komme i kontakt med dig, for at høre om alt fortsat er som det skal være, men har ikke modtaget svar.

Husk vi retter sålerne til, indtil det fungerer for dig. Det er et must for os – at alle der har besøgt vores klinik går glade derfra.

Vi bestræber os på at levere det absolut bedste for alle vores klienter og derfor samarbejder vi også med landets førende hospitaler og ortopædkirurger.

Lad os endelig vide, hvis den ikke sidder helt i skabet endnu, så klarer vi den.

De bedste hilsner

Jeppe – Snow Fun Klinik”

Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Bedste skistøvler jeg nogensinde har haft på😍

Hver gang jeg har været på skiferie, så har jeg altid haft mega ondt i mine lægge og har ikke kunne holde ud, at have mine støvler på, men så besluttede mine forældre, at de ville give mig nogle støvler hos jer, så det gjorde vi for nylig og er på skiferie nu i Østrig, og mine støvler er så dejlige, at jeg ikke vil have dem af igen😍
Og i har den bedste betjening, ham/hende, som betjener dig koncentrere sig kun om dig i de timer du er der og ikke alle mulige andre kunder.

Tak for, at gøre min skiferie fantastisk uden smerter😍😍

25 december 2019
Betygsatt 5 av 5 stjärnor

Nyt ski sæt og mit eget første gang

Har været forbi snowfun i Roskilde fro at købe mit først skisæt. Der kom en flink mand ( jonathan) tog imod os og hilset pænt på. Vi skal kigge på skisæt og starte med støvler og fik en lille snak om hvad jeg vil have og hvis vi skal holde øje med, jonathan viste lige hvad jeg skulle bruge til mine fødder med høj vrist, så prøvet 4 forskelig par og hvor jeg skulle mærke efter hvordan de var og have på. Fik så til sidste et par jeg næsten ikke kunne mærke. Har stået på ski i mange år og har altid lejet, men har aldrig haft et par på som sad så godt, støvler var fra HEAD :)
Så skulle jeg se på ski, havde et par ski som lejet tidligere i Sverige, som jeg drømte om jeg gerne vil have, dem havde de, synes de var lidt dyre, men de koster det for at kvaliteten var der efter. Det var Vølkl Racetiger, super gode ski glæder mig til jeg skal til livinigo og på med mit nye sæt. Fik også hjelm, stave, støvlepose og skitaske med.

Kan varmt anbefale andre at tage op og snakke med dem i Snowfun inde de køber deres næste skisæt, ferie eller andet.

Med venlig hilsen Morten

7 november 2019

Detta är Trustpilot

Läs mer om andra typer av omdömen.

Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.

Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.