Fantastisk kunde behandling. Skistøvler som var formstøbt x 2 i butik; givet prbl på 2 ferier; formentlig fejl castet fra begyndelsen: Taget retur 2 år efter med tilbagebetaling ( 80 pct) og har va... Se mer
Det här tycker kunderna
Har altid fået en super fin og kompetent behandling - dygtigt personale. Sidst havde jeg brug for at afmelde en tid til såler, talte med Kirsten - super behandling og ingen problemer der kommer... Se mer
Företaget har svarat
Kom for at købe sko... En yderst kompetent sko-ekspert, Julie. Jeg fortæller at mit højre knæ "driller". Vupti...ind til Fysioterapeuten, Jonas Klinik (god til at fortælle om "kroppens tilstand"... Se mer
Företaget har svarat
For 1. gang købt special indlæg hos snowfun. Har besværlige fødder. Møder venlig forstående personale, Line, der viser sig at have visen om det problem jeg har. Viden om specielle sko. Måltagning,... Se mer
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Vores motto er simpelt - du skal have det optimale ud af din sport, og din komfort skal være i top, uanset hvilket niveau du er på. Vi har aldrig gået på kompromis, og det har givet os kunder over hele landet. Vores kunder er alt fra eliteudøveren til motionisten og den gangbesværede, der har behov for specialfremstilledes såler. I den over 1.200 kvadratmeter store butik på industrivej 1E i Roskilde står vi ikke stille! Der fremstilles såler, skrues på cykler og slibes ski og snowboards i lange baner mens vores løbebånd ruller derudaf, når vi laver løbestilsanalyser. I Snow Fun Klinik finder du fysioterapeuter, bandagist og sportsmassør, som kan hjælpe dig med at få maksimalt udbytte af din træning. Mød et team af fagfolk, der med glæde deler ud af deres erfaringer.
Kontaktuppgifter
Industrivej 1 E, 4000, Roskilde, Danmark
- butik@snowfun.dk
- www.snowfun.dk
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Fantastisk god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk fin, god, & virkelig i orden service der næsten springer skalaen!😃
Meget personlige & engagerede sælgere.
Købte div ski & støvler, & giver vores bedste anbefaling med herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kører gerne fra Silkeborg til jeres butik for at handle igen👏🏻😃🤩

Svar från SNOWFUN
Nye skistøvler til knægten.
Min søn på 16 år har altid lidt af meget store smerte i fødderne på skitur, når han har haft udlejningsskistøvlerne på. Vi har undervejs på skituren byttet skistøvler i håb om at det ville hjælpe, men uden det store held. Så i år tænkte jeg at jeg ville Investere i et par skistøvler “specielt” til knægtens fødder. Jeg fik anbefalet Snowfun. En af medarbejderne, Jes hed han, brugte en times tid på at finde den “rigtige” skistøvle til sønnen. Der blevet prøvet, målt og trykket igen og igen, og der blev formstøbte inderstøvle og sål, og der blev vejledt i brugen af støvlerne.
Det endte med et par Tecnica til ca 4500 krone inkl det hele( bl.a. en taske). Jeg synes det var mange penge og tanken om, at det evt slet ikke ville hjælpe var frustrerende…. Nu har jeg snakket med knægten, som er på skiferie, og han kunne fortælle at han havde stået på ski første dag i over 6 timer uden smerter overhovedet, og, at det også var en hel anden fed oplevelse af bedre kontrol over skiene i forhold til udlejningsstøvlerne. Så han var bare helt vildt glad. Så tak herfra til Jes i Snowfun. De varmeste anbefalinger herfra. Mvh David

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Skulle have mine støvler blokket ud.
Venlig og absolut professionel behandling
Og så til næsten ingen penge. Selvom mine støvler er købt andetsteds

Som kundeservice skal være
God kundeservice(Jonathan), vidende og klar med svar på alle spørgsmål. God oplevelse med formfit af støvler og vejledning i produkter, ligeledes vidende og ærlighed omkring forskelle i produkter.
Anbefales klart!

Svar från SNOWFUN
En service helt ud over det sædvanlige
Personalet i Snowfun gjorde en kæmpe indsats i dag for at finde snowboardbindinger der passer til mit elskede gamle Burton board. På en stresset dag stod de efter lukketid og fik tingene til at passe sammen. Og til en overraskende god pris. 1000 tak for Jeres hjælp! 😊

Hurtig ekspedition
Overskuelig hjemmeside gjorde det let at bestille.
Og absolut hurtig og fejlfri ekspedition.

Svar från SNOWFUN
Meget profesisonel tilgang til hjælp og vejledning ved valg af skistøvler
Jeg bestilte en tid til køb af nye skistøvler hos snowfun, og det er helt sikkert beslutning jeg er rigtig glad for have truffet, dine fødder vil også elske det!
Serviceniveauet og deres kendskab til skistøvler er i top, der bliver både taget udgangspunkt i din skistil (aggressiv, afslappet mm.) din fods svang eller mangel på selvsamme og et hav af andre ting, der har betydning for den støvlemodel de ville anbefale.
Bootfitting hos snowfun er derfor en KÆMPE anbefaling, hvis du ønsker at få hjælp og vejledning til at valg af den skistøvle som passer absolut bedst til dig og dine fødder.

Virkelig god service.
Havde bestilt en tid på deres hjemmeside til køb at skistøvler.
Da jeg kom stod der en ekspedient klar. Han var yderst kompetent, og havde total styr på hvilke støvler, jeg skulle have.
Han brugte den nødvendige tid, til at tale med mig, følte min fødder og lyttede til min vurdering af tidligere skiferier.
Jeg endte med et par støvler som bare sidder lige i skabet!
Er du Københavner, så vil jeg foreslå dig, at tage til dem, selvom de ligger i Roskilde. Det er klart turen værd.

God og seriøs vejledning
Jeg vil gerne som repræsentant for Roskilde Motion takke for god og seriøs vejledning til vores medlemmer igennem mere end otte år. Vi vil fortsat henvise nye medlemmer til at søge vejledning til køb af løbesko og udstyr i Snowfun.
Tak for en god aften den 7.12.22

Svar från SNOWFUN
Jeg måtte stå med ‘hatten i hånden’
Jeg måtte stå med ‘hatten i hånden’, for at få lov til at bruge et gavekort, som jeg havde vundet for 4 dage siden i min løbeklub. Snowfun havde overdraget gavekortet til løbeklubben for nogle år siden, men nu var det et problem at indløse det, fordi kasse-systemet ikke ville godtage et ‘forældet‘ gavekort. Så vidt jeg kender købeloven, kan en butik ikke bare gøre et gavekort ugyldigt, og indkassere pengene uden at levere en ydelse. Til sidst fik jeg lov at betale med gavekortet (dækkede en del af købet). Dertil fik jeg at vide, at jeg skulle gå tilbage til løbeklubbens bestyrelse, for at fortælle dem, at gavekort skal bruges, inden de bliver forældet.
En ubehagelig oplevelse, hvor det hele var vendt på hovedet. Jeg var til for dem.

Aldrig mere SnowFun
Ville i dag købe et par nye løbesko, men man skal åbenbart være ski entusiast for at få betjening, da folk der skulle have ski og støvler blev betjent, men efter 40 min. venten får jeg så at vide at man kun kan købe sko når man har bestilt tid (sagt tvært, som om det var en selvfølge) Nå men farvel SnowFun jeg køber mine sko andet sted, nu og for altid!

Stjerne kundeservice
Min kammerat og jeg var ude for at købe ski, og skistøvler. Vi ventede i lidt tid på det blev vores tur, da det så endelig blev os forstod vi bedre ventetiden, de forklarer, viser og fortæller en masse ting samtidig med du bliver målt til punkt og prik for de kan finde det som passer dig bedst. Selvom butikken lukkede kl 18:00 holdte de åbent for os i 40 minutter.
Tak til Christoffer og Jess!

Her er min anmeldse nr
Her er min anmeldse nr. 2 - har tænkt over hvorvidt min sidste anmeldse var fair - og det må jeg indrømme at det var den nok ikke - reference: jeg købte et par salonmon s/max 120 til 3800 kr - og de kan fåes på en dansk side til 2729-2849 kr på tilbud - jeg sagde at personalet var super, men at prisen var uretfærdig høj sammenlignet med markedet - og det er den måske også, men min anmeldse afspejlede ikke en retfærdig bedømmelse af firmaet. Snowfun har et super personale og er generelt et firma jeg synes kan være stolte af deres service - og de fortjener den ros. Min ekspedering blev lidt rushet da det var tæt på lukketid og der var travlt - og det er egentlig også fair nok - da de har en lukketid og jeg indrømmer gerne at være picky når det kommer til skistøvler fordi jeg skal føle mig sikker.. og som i svaret sagde i sidste anmeldse så er det ikke kun en støvle man køber, men også den nødvendige service der medfølger og det tror jeg ikke, min anmeldse var retfærdig omkring - beklager den hårde anmeldse og synes denne giver et mere rigtigt og klart billede af Snowfun.. et respektfuldt firma der generelt tager sig godt af sine kunder.

køb/rådgivning af løbesko
Alle mine løbesko er købt hos Snowfun.
Hvorfor? Simpelthen fordi du får personlig rådgivning og vejledning i ens løbestil. Lige netop dette er der behov for, så du kommer hjem med den rigtige sko til din fod, distance mm.
Rådgiveren lytter til dig i forhold til dit behov for ny løbesko.

Svar från SNOWFUN
Fantastisk samarbejde og service.
Jeg har i de sidste 7 år, været i Snowfun og købt 4 par løbesko. Altid rigtig god service og vejledning.
Der har været taget højde for skader og udfordring, men altid været fuldt ud tilfreds og med gode sko, med gode kilometer og PR i sig.
3 forskellige medarbejdere jeg har snakket med, men altid søde og virker rigtig kompentente til det de laver.
Vil altid købe løbesko hos Snowfun, for at sikre jeg får et godt produkt som passer til mig.
Tak for godt samarbejde i disse 7 år.
Lad os fortsætte det 💪🏻👍🏻

Svar från SNOWFUN
Været forbi snowfun omkring såler
Været forbi snowfun i forbindelse med såler til mine arbejds sko. Fik lavet nogen og god vejledning i hvordan de skulle tilpasses mine sko. Efterfølgende har jeg næsten ingen smerter længere. Så kunne ikke være bedre.

Svar från SNOWFUN
Har flere gang fået lavet indlæg
Har flere gang fået lavet indlæg, og købt sko, pga af sygdom i fødderne.
Har alt tid været tilfreds.😊
Men denne gang gik det ikke så godt, Karoline som skulle hjælpe med skoene, var perfekt. Så var det indlæggene tur.
Indlæg blev lavet, men der kunne ikke fremskaffes en sko, de passet til.
Så nu står jeg så med et par indlæg som ikke passer i nogle sko.
Jeg ringet til afd med såler den4-8-21 og talt med ……. Hold da op, en svada jeg fik at det ikke var hans problem, og en masse andre dumme ting røg ud af munden på ham, så til sidst måtte sige. Glemt det, jeg smider for 1600 kr såler ud, da de er ubrugelige i andre af min sko.
Det var så sidste gang jeg satte mine ben i den forretning.

Vi blev skældt ud!
Vi skulle i dag ind at købe cykeludstyr til vintersæsonen i Snow Fun, men blev skældt ud af en ældre kvinde, fordi at vi - på trods af en åben dør - ikke havde forstået , at der ikke var åbent endnu.
Kvinden stillede sig derefter over til en gruppe kollegaer, hvor de så lo og morede sig internt.
En ubehagelig oplevelse som potentiel kunde.
Derfor valgte vi st købe et andet sted, selvom der kun var få minutter til de åbnede.

Detta är Trustpilot
Läs mer om andra typer av omdömen.
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.