De service is uitstekend, wordt ook heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Had een labelprinter in overleg met een medewerker besteld. Bleek later i.c.m de tape niet de juiste te zijn. Vanwe... Se mer
Det här tycker kunderna
Al jarenlang klant en dan kan het soms misgaan: een nieuwe cartridge levert geen inkt. Vanmorgen telefonisch contact en dat leidde tot een instructie per e-mail om het probleem op te lossen. Helaas,... Se mer
Originele toner besteld. Werd direct gebeld door Sneltoner ( Victor). Hem uitgelegd waarom ik de origineke toner wilde hebben, ondanks significant hogere prijs t o.v het huismerk. Een en ander met h... Se mer
Printer is niet geleverd, Beste R. Ouden, Hartelijk dank voor de bestelling! Alle gegevens zijn goed ontvangen bij Sneltoner.nl. Betaling: De betaling via PAYPAL is ontvangen. Nu word... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Sneltoner is op weg om de beste online winkel van Nederland en België te worden voor toner- en inktcartridges. Als klanten van Sneltoner blij zijn, dan zijn wij dat ook. En wij willen samen met u geld besparen. Door zo vriendelijk, slim en efficiënt mogelijk alles te leveren wat nodig is om zorgeloos te printen. Hartelijk dank aan alle klanten van Sneltoner in Nederland en België want dankzij ú zijn we voor het 5e jaar op rij uitgeroepen tot WINNAAR Shopping Award | Thuiswinkel Award Publieksprijs in de categorie computer hard/software xs: in 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018!
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Zonder gezeik geen geld terug
Ik heb een scanner besteld en deze bleek het niet te doen. Ik heb een mailtje gestuurd dat ik hem wil terugsturen en een andere wil of mijn geld terug.
De scanner is geretourneerd, ze hebben hem in bezit.
Ik kon geen andere krijgen gezien hij eerst gecontroleerd moet worden door Canon.
De Wet kopen op afstand is duidelijk hierover; ik hoor gewoon mijn geld terug te krijgen (of een vervangend product te krijgen)
Gezien ik na een paar dagen toch graag wilde scannen heb ik een andere gekocht bij een andere winkel.
Nu wil ik graag mijn geld terug, maar ze willen eerst de controle laten plaatsvinden en daarna een passende vergoeding bespreken.
NEE, ik hoor gewoon 100% mijn geld terug te krijgen.
Als ze gelijk hadden gezegd; stuur de scanner maar terug en wij sturen je een nieuwe op, was het prima service geweest.
Ik ben blij dat ik geen printer heb gekocht die je terug wilt sturen, ik weet zeker dat ze moeilijk gaan doen over het gebruik van het product/ de inkt.
Mijn advies; sla deze winkel over en koop bij een winkel met wel goede service.

Svar från Sneltoner
In oktober 2023 bestelde ik een printer…
In oktober 2023 bestelde ik een printer van het bedrijf Sneltoner, die al snel defect raakte en vage afdrukken maakte. Ik nam contact op met de klantenservice, maar zij meldden dat er geen garantie op de printer was, aangezien deze alleen binnen 14 dagen kan worden geretourneerd. In de Europese Unie geldt een verplichte garantie van twee jaar op alle producten, dus dit was onacceptabel.Via e-mail probeerden ze advies te geven om het probleem op te lossen, maar dit was niet succesvol. Toen ik aangaf dat ik mijn wettelijke rechten juridisch zou afdwingen, zeiden ze dat ik de printer moest terugsturen. Tijdens het retourneren kreeg ik geen enkele hulp of retourmogelijkheden, dus ik stuurde het op eigen kosten terug, wat later werd terugbetaald.Bij ontvangst van de printer meldden ze dat ze niet bereid waren deze te repareren, omdat ik geen gebruik maakte van hun eigen merk inktcartridges, maar van huismerkcartridges. Na meer dan een maand correspondentie stuurden ze de printer defect terug. Ik probeer de zaak momenteel juridisch op te lossen.Ik raad aan niemand om iets van dit bedrijf te kopen.
Onlangs een printer besteld en moet opeens vooraf betalen
Onlangs een printer besteld en als optie aangevinkt dat ik achteraf wil betalen. Webshops hebben de laatste tijd namelijk een slechte reputatie opgebouwd. Vervolgens kreeg ik een mail met het verzoek om vooraf te betalen. Dit heeft zogenaamd te maken met een kredietcheck. Het gaat om een bedrag van €50,- en ik ben gegarandeerd kredietwaardig. Het lijkt er sterk op dat een andere reden ten grondslag ligt aan het verzoek om vooraf te betalen. Ik heb inmiddels een inzageverzoek gedaan op grond van artikel 15 AVG.
Tevreden klant .
De verpakking was totaal opengescheurd , gelukkig was de inhoud nog intact en was er niets verdwenen want je kon het er zo uitnemen . Anders , Snelle levering , goede eigen merk producten tegen een eerlijke prijs .
Snelle verzending, beleefd en snel antwoord van de klantendienst
De inktcartridge werd verzonden de dag nadat ik had besteld. Dat was een dag later dan de 24 uur waarmee Sneltoner adverteert, dus kroop ik meteen in de pen en vroeg waarom m'n pakket nog niet verzonden was.
Een beleefd antwoord wees me erop dat het de dag van bestellen een officiële feestdag was en dat Sneltoner dus gesloten was (net als in België waar ik vandaan kom; ter verdediging kan ik alleen maar zeggen dat ik als freelance de luxe heb te werken wanneer ik dat wil).
Mijn email was nogal aanmatigend geweest; het antwoord kon niet beleefder. Belangrijker nog: om 10:45 van de volgende dag kreeg ik al een mailtje waarin de verzending aangekondigd stond.
Kwaliteit ondermaats
Ik bestel al jaren bij sneltoner, altijd dezelfde inktpatronen voor dezelfde printer van hun huismerk. Enkele maanden geleden zag ik dat de verpakking van deze toners verandert was, sindsdien is deze kwaliteit super slecht, alle prints zijn met strepen. Ik heb hiervoor al eens een mailtje gestuurd. Toen kreeg ik een nieuwe toner opgestuurd maar ze zijn allemaal van slechte kwaliteit. Nu ben ik genoodzaakt om alle volle sneltoner toners weg te smijten en elder opzoek te gaan naar betere kwaliteit.

Ben super tevreden
Ben super tevreden , gisteravond besteld en vandaag al in huis. Heel snelle service !!! Ga meer bij Sneltoner bestellen !!! Je word goed op de hoogte gehouden van je bestelling, goed bezig !!! Zal het zeker aanbevelen bij familie en vrienden.
Vlugge Bediening !
Is m’n eerste bestelling bij Sneltoner.
Is m’n eerste bestelling bij Sneltoner.
En ben uiterst tevreden, je bestelling meteen de volgende dag in huis.
Je wordt continu op de hoogte gehouden met de voortgang van je bestelling, zeer goeie en overzichtelijke Website. Gewoon SUPER
Makkelijk besteld en snelle verzending.
Makkelijk besteld en snelle verzending.
De patroene van het huismerk doen zeker niet onder voor de merk patronen.
Bedriegers!
Bedriegers!! Koop hier niet. !! Had een (verkeerde) toner besteld, heb deze niet eens open gemaakt, in de originele omdoos retour gestuurd en nu beweren ze dat ik de toner had opengemaakt en de toner was zogezegd uitgelopen. Kan alleen maar zijn omdat zij een opengemaakte toner hebben opgestuurd. Had de omdoos niet eens opengemaakt.

A éviter
A éviter. D'après leur site , l'imprimante est de stock et quand la commande est passée , pas moyen d'être livré. Ils proposent une autre imprimante 8 euros plus chère( qu'ils me réclament)alors que je la trouve 25 euros moins chère ailleurs. Quelle perte de temps avec eux.Une vraie misère.

Printer is niet geleverd,
Printer is niet geleverd,
Beste R. Ouden,
Hartelijk dank voor de bestelling!
Alle gegevens zijn goed ontvangen bij Sneltoner.nl.
Betaling:
De betaling via PAYPAL is ontvangen.
Nu wordt de bestelling met grote zorg verder verwerkt en uitgeleverd.
Ik werd direct na bestellen gebeld om huismerk inkt te kopen die werd dan direct meegezonden. betalen hoefde later wanneer het mij uit kwam. ik ben akkoord gegaan. geen printer geen inkt . fijne verkoper.gelukkig met paypal betaald

Svar från Sneltoner
Heel snel geleverd en alles in orde
Alles 100% perfect
Alles 100% perfect. Een 10!
Alles, van bestellen, betalen, emailinformatie en bezorging. PostNL info en bezorging ook 100%.
Printer is goed (Consumentenbond), laag inktverbruik/inkttanks en betaalbaar. Voor ADF en automatisch dubbelzijdig printen €250-€350 duurder!
Printer geïnstalleerd, alles getest en werkt prima! Ben benieuwd naar inktverbruik en hoe lang printer meegaat.
Let op met huismerk cartridges !
Ik kocht, na telefonisch aandringen van Sneltoner het huismerk van de Canon cartridges. De printer gaf met deze cartridges steeds foutmeldingen en de kleurkwaliteit was gewoon slecht. Klap op de vuurpijl: de printer blokkeert compleet. Telefonisch laat het service center van de printer weten dat het gebruik van huismerk cartridges absoluut af te raden valt.
En Sneltoner ??
Ik mag de aangekochte cartridges terugsturen op eigen kosten !!! (ca 18 euro) maar ze reageren niet op het feit dat hun huismerk problemen veroorzaakt en printers kapot maakt !
Super service
Het lukte mij niet om via de website te bestellen..
Na email contact binnen 24 uur de nieuwe cartridges in huis
HP cardridge werkte niet
HP cardridge werkte niet. Besteld via Bol. Sneltoner heeft een nieuwe cardridge gestuurd. Tot zo ver alles prima. Maar cardridges zijn niet vers. Vanmiddag de vervangende cardridge ontvangen met garantie tot maart. De 1e cardridge met garantie tot juni. In de winkel garantie tot in 2025. Zou hier niet meer bestellen.
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.