De service is uitstekend, wordt ook heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Had een labelprinter in overleg met een medewerker besteld. Bleek later i.c.m de tape niet de juiste te zijn. Vanwe... Se mer
Det här tycker kunderna
Al jarenlang klant en dan kan het soms misgaan: een nieuwe cartridge levert geen inkt. Vanmorgen telefonisch contact en dat leidde tot een instructie per e-mail om het probleem op te lossen. Helaas,... Se mer
Originele toner besteld. Werd direct gebeld door Sneltoner ( Victor). Hem uitgelegd waarom ik de origineke toner wilde hebben, ondanks significant hogere prijs t o.v het huismerk. Een en ander met h... Se mer
Printer is niet geleverd, Beste R. Ouden, Hartelijk dank voor de bestelling! Alle gegevens zijn goed ontvangen bij Sneltoner.nl. Betaling: De betaling via PAYPAL is ontvangen. Nu word... Se mer
Företaget har svarat
Företagsinformation
Skrivet av företaget
Sneltoner is op weg om de beste online winkel van Nederland en België te worden voor toner- en inktcartridges. Als klanten van Sneltoner blij zijn, dan zijn wij dat ook. En wij willen samen met u geld besparen. Door zo vriendelijk, slim en efficiënt mogelijk alles te leveren wat nodig is om zorgeloos te printen. Hartelijk dank aan alle klanten van Sneltoner in Nederland en België want dankzij ú zijn we voor het 5e jaar op rij uitgeroepen tot WINNAAR Shopping Award | Thuiswinkel Award Publieksprijs in de categorie computer hard/software xs: in 2014, 2015, 2016, 2017 én 2018!
Kontaktuppgifter
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 100 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis inom 24 timmar
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Heel mooi assortiment en razendsnelle…
Heel mooi assortiment en razendsnelle levering, in mijn geval de volgende dag al met Dhl.
Ik had iets heel snel nodig voor mijn bedrijf en het werd dezelfde dag nog verzonden. De volgende dag had ik het al in huis! Netjes verpakt en precies zoals verwacht. Super blij mee!
Vriendelijke mensen
Eerst telefonisch contact gehad met een vriendelijke dame.
Ze heeft ons prima geholpen en we hebben een bestelling geplaatst.
Volgende dag ontvangen.
Keurig verpakt.
Prima bedrijf,we blijven klant.
Vlotte en goede communicatie ivm late…
Vlotte en goede communicatie ivm late levering omdat 1 artikel niet beschikbaar was (op website stond dit aangegeven als “beperkte voorraad).
Ook deze keer weer direct bevestiging van de order en daarna de verzend bevestiging met DHL.
Snel en correct.
Bestel al jaren mijn cartridges voor HP hier. Ben zeer tevreden
Bestel altijd de originele inktcartridges XL van HP en nooit problemen mee gehad. Kan prima er mee printen.
Snelle verzending
Snelle verzending. Er ging iets niet goed met de betaling, werd prima geholpen door de telefoniste 🙏
Bijzonder goede service
Bijzonder goede service. Laser printer kan afgehaald worden en werd zelfs in de auto gezet (20 kilo!!) door aardige werknemer. Wat een top service! 10 sterren en tot de volgende keer.
Levering binnen 24 uur!
Service impeccable. article disponible immédiatement et livraison en moins de 24 heures. Je recommande
Uitmuntende service
Ik gebruik al jaren het huismerk toner en inkt cartridges en ben hier zeer tevreden over.
Maar wat nog veel belangrijker is, is de uitmuntende service. Als er toch iets met de toner (of drum) blijkt te zijn (kan gebeuren), of er gaat iets anders mis, doen ze helemaal niet moeilijk en krijg je direct een nieuwe.
Slechte en misleidende service
Slechte service: verkeerde inkt, geen geld terug en de beloofde €5 coulance nooit ontvangen. €25 weggegooid en niets opgelost.

Uitstekende kwaliteit
Uitstekende kwaliteit en zeer efficiënte service. Van de verpakking tot aan de levering verliep alles perfect. Ik zal in de toekomst zonder twijfel altijd voor deze fabrikant kiezen.
Onbetrouwbare partij, komt toezeggingen niet na
Via Bol.com kocht ik een Canon-printer voor mijn ouders op leeftijd bij Sneltoner.nl. Helaas bleek het apparaat direct bij de installatie al defect, volledig buiten onze schuld om. Na contact met Canon bleek een reparatie drie weken te duren. Omdat dit geen optie was, bood Bol.com na overleg met Sneltoner.nl een perfecte oplossing: Sneltoner.nl zou direct een nieuwe printer opsturen, zodat mijn ouders de defecte printer konden retourneren.
De toezegging was helder, en ik stuurde direct de gevraagde foto's van de foutcode als bewijs. Vervolgens: twee dagen radiostilte. Toen ik op advies van Bol.com zelf contact opnam, ontkende de medewerker van Sneltoner.nl glashard ooit van deze afspraak te hebben gehoord, ondanks dat ik de naam van de Bol.com-medewerker had doorgegeven. Mijn ouders werden aan het lijntje gehouden en moesten het defecte apparaat alsnog eerst zelf opsturen.
Pas nadat ik mijn rechtsbijstandverzekering had ingeschakeld en Sneltoner.nl heb gewezen op mijn recht om de koop te ontbinden, kozen ze met tegenzin eieren voor hun geld. De terugbetaling volgde pas na veel druk en onnodige moeite. Een zeer onprofessionele gang van zaken bij een partij die gedane beloftes niet nakomt en pas onder juridische druk in actie komt.

Svar från Sneltoner
DHL verpest kwaliteit Sneltoner!
Zojuist bezorgdatum door DHL gemeld:
vrijdag 29 augustus tussen 10 en 18 uur.
Eerste belofte: woensdag 27 augustus
Tweede belofte: donderdag 28 augustus (hele dag tot 21 uur).
Zo verknoeit de bezorger de kwaliteit van Sneltoner!
Wat is de derde belofte van DHL waard?

Svar från Sneltoner
Ik heb geen behoefte aan cross-selling…
Ik heb geen behoefte aan cross-selling wanneer ik ooit een product in het winkelmandje heb gestopt, en dan gebeld word 'u moet nog betalen.' En niet 1 keer, maar structureel...

Svar från Sneltoner
Snelle levering en de juiste bestelling
Detta är Trustpilot
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.