Heb onlangs een verkeerd dekbed besteld en het dan retour gezonden, maar de track & trace bleef staan bij "zending overhandigd aan Bpost". Na 14 dagen wachten was het pakket nog steeds niet afgelever... Se mer
Företaget har svarat
We hadden al eerder iets gekocht bij deze webwinkel en kochten nu een dekbedovertrek, wasten het volgens voorschrift. Het was iets gekrompen. Niet heel vreemd, maar toch te smal voor ons bed. E-mailtj... Se mer
Ik schreef een review van 3 sterren omwille van keurafwijking. Jammer maar niet onoverkomelijk en niks verder verwachtend. Maar nu reageerden ze hier dat ze "een passende oplossing hadden aangeboden".... Se mer
Företaget har svarat
Het dekbedovertrek wat ik had uitgezocht was na binnenkomst precies wat ik had besteld en was ook de volgende dag al binnen. Zo fijn dat wat men belooft ook echt zo is. Smulderstekstiel krijgt daaro... Se mer
Företaget har svarat
Specialist in beddengoed als dekbedovertrekken en hoeslakens. Van extra lang, satijn tot flanel beddengoed. Dekbedovertrek nodig? Wij hebben het grootste assortiment bedtextiel en badtextiel online.
Kloosterweg 18, 4421 PV, Kapelle, Nederländerna
Ingen aktuell inbjudningshistorik
Har besvarat 34 % av sina negativa omdömen
Svarar vanligtvis efter mer än 1 månad
Så använder företaget Trustpilot
Se hur deras omdömen och betyg hämtas, betygsätts och modereras.
Super snelle bezorging, écht de andere dag. En natuurlijk kwaliteit tegen lage prijs.

Svar från Smulderstextiel.nl
Supersnel geleverd, prijs/kwaliteit verhouding goed.

Svar från Smulderstextiel.nl
Degelijke producten, snelle levering. Goede klantendienst. In snelheid had ik een foutje begaan, heel netjes, snel en vriendelijk opgelost. Top service.

Svar från Smulderstextiel.nl
Alles ging goed wat je bij een webshop mag verwachten top.

Eenvoudig besteld.
Snel en goed geleverd.
Beetje duur maar perfecte kwaliteit.
Slaapt heerlijk zacht en koel.
aantal jaren geleden een stuk of 6 dekbedovertrekken besteld.
na al die tijd klooien om het dekbed erin te krijgen ging ik eens meten.
besteld : 240 X 200. Bij meting bleek de grootste breedtemaat slechts 221 cm te zijn.
weet nu wel waarom ik altijd heb lopen tobben.
Niet voor herhaling vatbaar meer.
Livraison très bien. Très déçue de la qualité des taies d'oreiller. Elles marquent immédiatement et font des traces foncées dès la première nuit d'utilisation. J'ai acheté trois paires que j'ai immédiatement lavées donc je ne peux même pas les retourner.
Prima website, veel keuze, snelle levering.
Jammer dat er geen reviews over de artikelen op de artikelpagina staan. Dit zou mij hebben weerhouden van een recente aankoop (dekbedovertrek 100% katoen voelt aan als karton, ook na meerdere keren wassen). Dan zou ik een andere hebben gekozen.
Goedkoop materiaal voor te veel geld. Chinese Rommel.
Bestelling was snel binnen en helemaal zoals verwacht. Goede kwaliteit.
Veel keus, makkelijke website om te navigeren en goede informatie + recensies per product aanwezig
Juiste maat
Juiste kleur
Goede prijs kwaliteit verhouding
Snelle levering
Hoeslakens van percale katoen zijn gekrompen in de was op 60 graden. Ik had ze eerst voorgewassen op 40 graden toen ik ze ontving.
Prachtig en fijne dekbedovertrekken ontvangen. We zijn er heel blij mee 🤩
Snelle levering. Prima dekbedovertrek. Kleur is idem als op de site
Goede kwaliteit dekbedden, leuke aanbiedingen.
Heel tevreden mee en slaapt er goed onder.
Snelle levering van mooie en goed passende hoeslakens
Läs mer om omdömesprocessen på Trustpilot.
Här är 8 tips på hur man kan skriva omdömen på bästa sätt.